Άμμος ''365''

ria23

Διάσημο μέλος

Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα.
Θα μιλήσουμε σήμερα για την άμμο ''365'', την οποία μπορείτε να βρείτε στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος. Εδώ και καιρό χρησιμοποιώ Ever Clean, Friskies κ.ά., ωστόσο ψάχνω για κάτι που να ικανοποιεί εμένα και τη γατούλα μου ποιοτικά αλλά και οικονομικά.

Περιγραφή:
Οι κόκκοι τουαλέτας ''365'' έχουν άσπρο χρώμα και είναι αρκετά μεγάλοι και χοντροκομμένοι σαν χαλίκια ώστε να μην κολλάνε στα πατουσάκια της γάτας μου.
Η συγκεκριμένη άμμος ειναι άοσμη και δεν βγαίνει σε άλλου είδους συσκευασία.

Πρώτη εντύπωση:
Σε γενικές γραμμές μόλις την είδα στο σούπερ μάρκετ δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, παρόλα αυτά θέλησα να την δοκιμάσω. Ψάχνω εδώ και καιρό άμμο με χοντρά χαλίκια. Με την συγκεκριμένη η γάτα μου σκάβει πολύ λιγότερο και, ενώ έχω μια σακουλίτσα στην αμμολεκάνη και γέμιζε τρύπες απο το σκαψιμο θέλοντας άλλαγμα κάθε βδομάδα, τώρα την αλλάζω κάθε 20 μέρες. Λασπώνει πολύ λιγότερο, ως ελάχιστα. Επίσης, χρησιμοποιώ λιγότερη ποσότητα και κρατάει περισσότερο, πράγμα περίεργο για τα προηγούμενα δεδομένα. Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι οτι αν πας να γεμίσεις το αμμοδοχειο απο ψηλά σηκώνεται μια σκόνη, οπότε χρειάζεται προσοχή.

Ποιότητα:
Για το μικρό διάστημα που την χρησιμοποιώ είμαι ευχαριστημένη, καθώς έχω μεγάλο πρόβλημα με την καθαριότητα και με τη συγκεκριμένη βλέπω κάποια διαφορά. Δε βλέπω πλέον παρά 1-2 χαλικάκια έξω από το αμμοδοχείο και προφανώς κρατάει περισσότερο καιρό, πράγμα που κάνει την τιμή της να μου φαινεται μηδαμινή σε σχέση με αυτά που προσφέρει. Ένα τσουβαλάκι περίπου με τα δεδομένα τα δικά μου κρατάει περίπου ένα μήνα και κάτι.

Τιμή:
Η τιμή της είναι περίπου 4,80 ευρώ τα 10 κιλά.
(υπάρχει μόνο μια συσκευασία)

Tip:
Επειδή δεν γνωρίζω τι συντηρητικά χρησιμοποιούν για το άρωμα, εγώ στην άοσμη βάζω λίγη τριμμένη κανέλα και γαρύφαλλο στον πάτο και από πάνω γεμίζω με άμμο και μυρίζει μια χαρά. Δεν ενοχλεί την γατούλα μου, ούτε την κάνει να φταρνίζεται και το θεωρώ πιο φυσικό.

Φωτογραφίες
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00641.jpg
    DSC00641.jpg
    8,4 KB · Εμφανίσεις: 941
  • DSC00643.jpg
    DSC00643.jpg
    9,1 KB · Εμφανίσεις: 979
Πολύ καλή κριτική.Μπράβο.Θα πως τους γονείς μoυ να τη δοκιμάσουμε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οντως,με την περιγραφη σας φαινεται πολυ καλη και ποιοτικη.Αν τη βρω θα τη δοκιμασω.Ευχαριστουμα για τις πληροφοριες:)

επειδη δεν βλεπω τις φωτο τις ξανα ανεβαζω σε περιπτωση που και καποιος αλλος δεν τις βλεπει!!!!!!!!:):):)

Ρίααααα, πήγα σήμερα μετά την δουλειά στον ΑΒ Βασιλόπουλο στο Ελληνικό και δεν την είχε. Όχι τίποτα άλλο, είχα φτιαχτεί όλτι θα δοκιμάσω καινούργια άμμο:(

Σκέφτομαι να τηλεφωνήσω από βδομάδα και να ρωτήσω πότε θα την φέρουν.

βρε Βουλα μου ατυχη εισαι..βλεπω παντως οτι πουλαει..την παιρνει αρκετος κοσμος!και γω που πηγαινω στο δικο μου ΑΒ βλεπω οτι εχει ζητηση..δοκιμασε την παντως αμα την βρεις πιστευω αξιζει ο κοπος για την τιμη και τα κιλα της!:)

λοιπόν...την πήρα χτες.... θα σας πω εντυπώσεις αν και δεν έχω καμία ιδιαίτερη πείρα μιάς και είμαι γατομαμά μόλις 2 βδομάδες:)

Εγώ την έπαιρνα καιρό και τη θεωρώ πολύ ικανοποιητική. Βέβαια, αν έχετε συνηθίσει σε πιο "κυριλέ" άμμους τύπου Everclean, μάλλον δεν θα σας αρέσει, αλλά τη δουλειά της την κάνει μια χαρά.;)
Ο μόνος λόγος που σταμάτησα να την παίρνω είναι επειδή δεν έχω αυτοκίνητο και έπρεπε να την κουβαλάω σπίτι με τα πόδια (και μιλάμε πάντα για δέκα κιλά). Πίκρα...:P
Τώρα παίρνω την αρωματική του ΑΒ που έχει λίγο πολύ την ίδια τιμή, αλλά βγαίνει σε συσκευασία των 5 κιλών.

Εγώ την έπαιρνα καιρό και τη θεωρώ πολύ ικανοποιητική. Βέβαια, αν έχετε συνηθίσει σε πιο "κυριλέ" άμμους τύπου Everclean, μάλλον δεν θα σας αρέσει, αλλά τη δουλειά της την κάνει μια χαρά.;)
Ο μόνος λόγος που σταμάτησα να την παίρνω είναι επειδή δεν έχω αυτοκίνητο και έπρεπε να την κουβαλάω σπίτι με τα πόδια (και μιλάμε πάντα για δέκα κιλά). Πίκρα...:P
Τώρα παίρνω την αρωματική του ΑΒ που έχει λίγο πολύ την ίδια τιμή, αλλά βγαίνει σε συσκευασία των 5 κιλών.

αν θες βάλε μας τις εντυπώσεις σου σε συγκριση με την απλή:)

αα! καταλαβα πια λες ruko την εχω παρει και αυτη και μπορω να πω οτι ηταν αρκετα ικανοποιητικη..σε γενικες γραμμες οποιος θελει να διαθεσει περισσοτερα λεφτα σε τροφες πιστευω οτι αυτη η αμμος ειναι οτι πρεπει..:happy::happy::happy:

αν θες βάλε μας τις εντυπώσεις σου σε συγκριση με την απλή:)

Η κύρια διαφορά είναι ότι έχει πιο λεπτούς κόκκους. Παραδόξως τα δικά μου δεν σκάβουν με τόση μανία σε σχέση με την άλλη, αλλά αυτό είναι θέμα γάτας.:P Σκεπάζει αρκετά καλά τις μυρωδιές και κρατάει αρκετό καιρό. Κατά τ' άλλα ισχύουν όσα έγραψε η ria.
Αν θυμάμαι καλά, κάνει περίπου 2,60 για 5 κιλά.

Ειναι μακρια τα ΑΒ απο το σπιτι μου,θα ηθελα να την δοκιμασω ομως:hmm:.Κανει σβωλακια ή ειναι απλη?

καλημέρα, χωρίς να έχω καμία εμπειρία, η 10κιλη είναι χοντρή και μαζεύεται γύρω από τα σκατούλια σαν κονφετι! :lol::lol:

δεν πετιέται καθόλου από την υπόλοιπη...:up: και εμένα δεν μου μυρίζει ιδιαίτερα

βέβαια έχω κλειστή τουαλέτα και την καθαρίζω κάθε μέρα.:happy:

την έω 1 βδομάδα και έχω γεμίσει μόνο 1 φορά, την πρ'ώτη, και δεν χρειάζεται έξτρα γέμισμα γιατί δεν έχει πετραχτεί πολύ, παρόλο που η μικρή μου κάνει 2 φορές κακακια:redface::lol:

βέβαια με τα τσίτσα δεν ξέρω τι γίνεται....:hmm: αυτά γίνονται σαν χώμα και δεν μαζεύονται.... δηλαδή δεν γίνονται μια μάζα να πεταχτούν...:down:

ναι δυστυχως τα τσισακια δεν σβολιαζουν απλα οταν πας να την καθαρισεις πετιουνται μια χαρα ενω πολλες αλλες μου μενανε σαν κατακαθι στον πατο της τουαλετας..

Εγώ πάντως παίρνω άμμο από τα DIA!! Είναι 5κιλη και η τιμή της είναι 1,85 περίπου και είμαι πολύ ικανοποιημένη!! Το ίδιο και τα γατουλίνια μου! Αλλά θα κάνω και μια δοκιμή σε αυτήν του ΑΒ!!:)

Δεν μας κανεις μια κριτικουλα για την αμμο απο τα dia???

Ομολογώ πως και εγω την είχα δει απλά δεν την έχω δοκιμάσει προς το παρόν γιατί έχει μεγάλο βάρος και δεν έχω αμάξι να τη μεταφέρω. Πολύ καλή η ιδέα σου για το γαρύφαλλο και τη κανέλα και θα το δοκιμάσω συντομα και εγώ στην άμμο του γατούλη μου γιατί όσο αρωματική και αν λένε ότι είναι η άμμος, πάντα 8α σου σκάσει μία μυρωδίτσα:P.

Καλημέρα!!Την πήρα και εγώ!!Δεν ενθουσιαστηκα απο την αποψη οτι δεν ειναι αρωματικη και οταν γεμιζεις τη λεκανη σηκωνεται λευκη σκονη.Αλλα απορροφα τα τσισακια και πετας μικρη ποσοτητα αμμου καθε φορα και οι κοκκοι ειναι απιστευτα μεγαλοι και καθως η δικια μου καθε φορα σκαβει για πετρελαιο(:lol:) τωρα οσο και να σκαψει λιγοι κοκκοι μονο βγαινουν εκτος!!;)

εγώ έχω πάρει τη mr. grand από το μασούτη.... από την περιγραφή είναι παρόμοια και παρόλο που όντως πετάγονται λιγότερα χαλικάκια έξω με χαλάει που δεν μπορώ να μαζέψω τα τσισάκια....:down: κατά τα άλλα είναι ικανοποιητική και σε πολύ καλή τιμή (αν και δεν τη θυμάμαι ακριβώς...:hmm:)

Γεια χαρά σε όλους.Είμαι εντελώς καινούρια εδώ και καινούρια γατομαμά κι εγώ,από χτες συγκεκριμένα...οπότε μου χρειάζεται η άμμος και θα τη δοκιμάσω.Τώρα θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο.Η γατούλα μου είναι μόλις 2 εβδομάδων ( το σχετικό άρθρο σας για νεογέννητα σώζει γατοζωές) και το τρίχωμά της είναι πολύ άγριο,σκληρό,τραχύ...καθόλου απαλό όπως συνήθως είναι των γατιών,τι μπορεί να φταίει; ότι δεν έχει μαμά να το γλύφει ίσως;:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back