ria23
Διάσημο μέλος
Περιγραφή:
Οι κόκκοι τουαλέτας ''365'' έχουν άσπρο χρώμα και είναι αρκετά μεγάλοι και χοντροκομμένοι σαν χαλίκια ώστε να μην κολλάνε στα πατουσάκια της γάτας μου.
Η συγκεκριμένη άμμος ειναι άοσμη και δεν βγαίνει σε άλλου είδους συσκευασία.
Πρώτη εντύπωση:
Σε γενικές γραμμές μόλις την είδα στο σούπερ μάρκετ δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, παρόλα αυτά θέλησα να την δοκιμάσω. Ψάχνω εδώ και καιρό άμμο με χοντρά χαλίκια. Με την συγκεκριμένη η γάτα μου σκάβει πολύ λιγότερο και, ενώ έχω μια σακουλίτσα στην αμμολεκάνη και γέμιζε τρύπες απο το σκαψιμο θέλοντας άλλαγμα κάθε βδομάδα, τώρα την αλλάζω κάθε 20 μέρες. Λασπώνει πολύ λιγότερο, ως ελάχιστα. Επίσης, χρησιμοποιώ λιγότερη ποσότητα και κρατάει περισσότερο, πράγμα περίεργο για τα προηγούμενα δεδομένα. Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι οτι αν πας να γεμίσεις το αμμοδοχειο απο ψηλά σηκώνεται μια σκόνη, οπότε χρειάζεται προσοχή.
Ποιότητα:
Για το μικρό διάστημα που την χρησιμοποιώ είμαι ευχαριστημένη, καθώς έχω μεγάλο πρόβλημα με την καθαριότητα και με τη συγκεκριμένη βλέπω κάποια διαφορά. Δε βλέπω πλέον παρά 1-2 χαλικάκια έξω από το αμμοδοχείο και προφανώς κρατάει περισσότερο καιρό, πράγμα που κάνει την τιμή της να μου φαινεται μηδαμινή σε σχέση με αυτά που προσφέρει. Ένα τσουβαλάκι περίπου με τα δεδομένα τα δικά μου κρατάει περίπου ένα μήνα και κάτι.
Τιμή:
Η τιμή της είναι περίπου 4,80 ευρώ τα 10 κιλά.
(υπάρχει μόνο μια συσκευασία)
Tip:
Επειδή δεν γνωρίζω τι συντηρητικά χρησιμοποιούν για το άρωμα, εγώ στην άοσμη βάζω λίγη τριμμένη κανέλα και γαρύφαλλο στον πάτο και από πάνω γεμίζω με άμμο και μυρίζει μια χαρά. Δεν ενοχλεί την γατούλα μου, ούτε την κάνει να φταρνίζεται και το θεωρώ πιο φυσικό.
Φωτογραφίες
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος

Σκέφτομαι να τηλεφωνήσω από βδομάδα και να ρωτήσω πότε θα την φέρουν.
ria23
Διάσημο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος

Ο μόνος λόγος που σταμάτησα να την παίρνω είναι επειδή δεν έχω αυτοκίνητο και έπρεπε να την κουβαλάω σπίτι με τα πόδια (και μιλάμε πάντα για δέκα κιλά). Πίκρα...

Τώρα παίρνω την αρωματική του ΑΒ που έχει λίγο πολύ την ίδια τιμή, αλλά βγαίνει σε συσκευασία των 5 κιλών.
zanin
Διάσημο μέλος
Εγώ την έπαιρνα καιρό και τη θεωρώ πολύ ικανοποιητική. Βέβαια, αν έχετε συνηθίσει σε πιο "κυριλέ" άμμους τύπου Everclean, μάλλον δεν θα σας αρέσει, αλλά τη δουλειά της την κάνει μια χαρά.
Ο μόνος λόγος που σταμάτησα να την παίρνω είναι επειδή δεν έχω αυτοκίνητο και έπρεπε να την κουβαλάω σπίτι με τα πόδια (και μιλάμε πάντα για δέκα κιλά). Πίκρα...
Τώρα παίρνω την αρωματική του ΑΒ που έχει λίγο πολύ την ίδια τιμή, αλλά βγαίνει σε συσκευασία των 5 κιλών.
αν θες βάλε μας τις εντυπώσεις σου σε συγκριση με την απλή

ria23
Διάσημο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
αν θες βάλε μας τις εντυπώσεις σου σε συγκριση με την απλή![]()
Η κύρια διαφορά είναι ότι έχει πιο λεπτούς κόκκους. Παραδόξως τα δικά μου δεν σκάβουν με τόση μανία σε σχέση με την άλλη, αλλά αυτό είναι θέμα γάτας.
Σκεπάζει αρκετά καλά τις μυρωδιές και κρατάει αρκετό καιρό. Κατά τ' άλλα ισχύουν όσα έγραψε η ria.Αν θυμάμαι καλά, κάνει περίπου 2,60 για 5 κιλά.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
.Κανει σβωλακια ή ειναι απλη?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος

δεν πετιέται καθόλου από την υπόλοιπη...
και εμένα δεν μου μυρίζει ιδιαίτεραβέβαια έχω κλειστή τουαλέτα και την καθαρίζω κάθε μέρα.

την έω 1 βδομάδα και έχω γεμίσει μόνο 1 φορά, την πρ'ώτη, και δεν χρειάζεται έξτρα γέμισμα γιατί δεν έχει πετραχτεί πολύ, παρόλο που η μικρή μου κάνει 2 φορές κακακια

βέβαια με τα τσίτσα δεν ξέρω τι γίνεται....
αυτά γίνονται σαν χώμα και δεν μαζεύονται.... δηλαδή δεν γίνονται μια μάζα να πεταχτούν...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
n.k
Νεοφερμένο μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
) τωρα οσο και να σκαψει λιγοι κοκκοι μονο βγαινουν εκτος!!
mysiam
Νεοφερμένο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fffaye
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool