ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fffaye
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος

πολύ έντονα όμως.
elvenstar
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Lio
Νεοφερμένο μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

365 αποτυχιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samou
Εκκολαπτόμενο μέλος
μαλλον πρεπει να κλειδωθει το θεμα!!365 αποτυχια
![]()
άδικα ενθουσιάστηκα δλδ???

ήμουν έτοιμη να πάω να την αγοράσω!!!
βλέπετε και ο δικός μου, κάθε φορά που πάει τουαλέτα, σκάβει μάλλον για να βρει πετρέλαιο

και κάνει το μπάνιο χάλια

αν ξέρετε καμία άμμο που να είναι καλή και να μην πετιέται πολύ έξω, πείτε μου
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Γιατί ρε παιδιά?:greycat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Μπαλάκι εννοούμε να βάζεις το φτυαράκι μέσα και να βγάζεις μια μάζα άμμου με τσίσα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Εννοούμε τις άμμους τύπου "clumping" που περιέχουν συστατικά παρόμοια με τον άργιλο, τα οποία "ενεργοποιούνται" με το υγρό, σκληραίνουν και σχηματίζουν μια συμπαγή μπάλα, που στεγνώνει και μπορείς να την αφαιρέσεις εύκολα αφήνοντας την υπόλοιπη άμμο καθαρή.τι εννοούμε όταν λέμε μπαλάκι η άμμος με τα τσίσα?
Και, όχι, η "365" δεν είναι τέτοιου τύπου.
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Όχι δεν είναι. Είναι η biοcats, η everclean και άλλες σίγουρα.
Πάντως και η catsan είναι αρκετά καλή δεν μυρίζει , δεν λασπώνει και καθαρίζεται εύκολα.Θα δοκιμάσω πάντως και αυτές που μου είπες.Ευχαριστώ

stefan1
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
ειναι καλυτερη απο την shah που βρισκουμε στα aldi?
Η Shah κάνει μπαλάκια και τούβλα θα έλεγα...

Αλλά δεν ξέρω αν την φέρνουν ακόμα..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool