Άμμος ''365''

καλυτερα μπες στο forum και ανοιξε θεμα για το γατακι σου και εκει μπορεις να ρωτησεις ο,τι θες και θα σου απαντησουν πολλοι και γρηγορα!!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΟΚ,ευχαριστώ πολύ...δυσκολεύομαι λίγο γιατί δεν το ξέρω καλά το site...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τελικά παρατήρησα με αυτήν την άμμο πως αν δεν αλλάζεται καθε 15μέρες τότε τα τσίσα μυρίζουν έντονα αμωνία:sick::sick::sick::mpliaks::mpliaks::mpliaks:

πολύ έντονα όμως.

Την πηρα κ εγώ κ δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένη:(

Την εχουμε εεδω και δυο εβδομαδες περιπου επειδη τελειωσε η Biokat's και αργησε να φερει ο γιατρος μας.Ειλικρινα,ειναι απο τις χειροτερες που εχω δοκιμασει.Μυριζει η αμμος απο μονη της,και ακομα και στην αμμολεκανη του μπαλκονιου η οσμη ειναι απιστευτη.Καθαριζω πλεον μονο τα κοπρανα επειδη δεν αντεχω,και την αλλαζω ολη καθε τρεις μερες.

και γω την χρησιμοποιω και δεν λεει να τελειωσει ! δεν κανει σβωλους, και τα τσισακια μοιριζουν αμωνια!!!Τα πατουσακια του εχουν γινει γκρι και οταν την αλλαζω σηκωνεται ενα συννεφο σκονης. θα συμφωνησω οτι θελει αλλαγη καθε 3 μερες.

μαλλον πρεπει να κλειδωθει το θεμα!!:lol::lol::lol: 365 αποτυχια:down:

μαλλον πρεπει να κλειδωθει το θεμα!!:lol::lol::lol: 365 αποτυχια:down:

άδικα ενθουσιάστηκα δλδ???:hmm::hmm::hmm::hmm:

ήμουν έτοιμη να πάω να την αγοράσω!!!

βλέπετε και ο δικός μου, κάθε φορά που πάει τουαλέτα, σκάβει μάλλον για να βρει πετρέλαιο :blink::blink::blink: και κάνει το μπάνιο χάλια:mad::mad::mad::mad:

αν ξέρετε καμία άμμο που να είναι καλή και να μην πετιέται πολύ έξω, πείτε μου

Μόλις πήρα στο γατόνι μου αυτή την άμμο που υποτίθεται ότι κάνει τα τσίσα μπαλάκι αλλά 2 μέρες τώρα δεν έχω δει κανένα μπαλάκι....:hmm:Γιατί ρε παιδιά?:greycat:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και ξαναρωτώ η δύσμοιρη γατομαμά τι εννοούμε όταν λέμε μπαλάκι η άμμος με τα τσίσα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν μιλάς για την συγκεκριμένη άμμο, έχω την εντύπωση ότι δεν τα κάνει μπαλάκια.
Μπαλάκι εννοούμε να βάζεις το φτυαράκι μέσα και να βγάζεις μια μάζα άμμου με τσίσα.

τι εννοούμε όταν λέμε μπαλάκι η άμμος με τα τσίσα?
Εννοούμε τις άμμους τύπου "clumping" που περιέχουν συστατικά παρόμοια με τον άργιλο, τα οποία "ενεργοποιούνται" με το υγρό, σκληραίνουν και σχηματίζουν μια συμπαγή μπάλα, που στεγνώνει και μπορείς να την αφαιρέσεις εύκολα αφήνοντας την υπόλοιπη άμμο καθαρή.
Και, όχι, η "365" δεν είναι τέτοιου τύπου.

Ποια άμμος είναι τέτοιου τύπου?Που κάνει μπαλάκια εννοώ?η catsan μάλλον δεν είναι σωστά?

Όχι δεν είναι. Είναι η biοcats, η everclean και άλλες σίγουρα.

Όχι δεν είναι. Είναι η biοcats, η everclean και άλλες σίγουρα.

Πάντως και η catsan είναι αρκετά καλή δεν μυρίζει , δεν λασπώνει και καθαρίζεται εύκολα.Θα δοκιμάσω πάντως και αυτές που μου είπες.Ευχαριστώ:D:D:D

ειναι καλυτερη απο την shah που βρισκουμε στα aldi?

ειναι καλυτερη απο την shah που βρισκουμε στα aldi?

Η Shah κάνει μπαλάκια και τούβλα θα έλεγα...:eek:
Αλλά δεν ξέρω αν την φέρνουν ακόμα..:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back