Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
βλεπω ομως αλλες αμμους,στα ιδια κιλα να κανουν 8(catsan) και 10 ευρω(ever clean-αν θυμαμαι καλα το ονομα).ειναι οσο μεγαλη η διαφορα ποιοτητας που να δικαιολογει τοσο μεγαλη διαφορα τιμης?εγω την friskies την παιρνω 3 ευρω μονο!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marigo173
Δραστήριο μέλος
Τώρα αν το χώμα της το έχεις πχ στο μπαλκόνι δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράζεις πιο ακριβή άμμο. Εκτός και αν μια φτηνότερη άμμος κρατάει λιγότερο οπότε έτσι το κόστος της δεν είναι αντικειμενικό.
υ.γ. όταν πήγαμε ταξίδι στην Αθήνα, η φίλη μου που μας φιλοξενούσε δεν ήξερε από άμμους και πήγε και αγόρασε από το Dia την ομώνυμη άμμο
, σε πληροφορώ ότι για δύο βδομάδες μια χαρά τη βγάλαμε και χωρίς πολλές αναθυμιάσεις
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Τις άλλες δεν τις ξέρω, αλλά σκέφτομαι να ψάξω να βρω αυτή που λέει η Ladycat. Αν τα κάνει μπαλάκια σημαίνει α) και καλύτερο καθάρισμα άρα λιγότερη μυρωδιά και β) σου κρατάει πιο ΄πολύ αφού πετάς κάθε φορά λιγότερη ποσότητα και άρα προσθέτεις και λιγότερη!
ΚΑι αν είναι στην ίδια τιμή με την Catsan σαφώς συμφέρει. Ladycat από που την παίρνεις? Δεν την έχω δει στο super market.
ladycat
Διάσημο μέλος
Εγώ την αγοράζω από μια στοά στην Γούναρη 6,50 ευρώ.εγω περνω την biokats με βοηθαει να μαζευω καλυτερα τα τσισακια τους γιατι τα πετρωνει τα 10 λιτρα εχουν 8 ευρω
ladycat
Διάσημο μέλος
Οκ να το κανονίσουμε αν είναι για απογευματάκι ή Σάββατο πρωί αν μπορείς.πρεπει να παμε μαζι στην στοα γιατι την αλλη φορα που την εψαχνα χαθηκα
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Σωστά το κάνεις,με το φτυαράκι φαντάζομαι.Και όταν λιγοστεύει αρκετά να προσθέτεις καινούρια.πως καθαριζετε την αμμο?απο ο,τι καταλαβα την πετατε ολη?εγω καθε βραδυ πεταω τα περιττωματα και τους σβολους απο τα τσισια.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Σωστά το κάνεις,με το φτυαράκι φαντάζομαι.Και όταν λιγοστεύει αρκετά να προσθέτεις καινούρια.
Αχά! Επιτέλους βρε sofiagal, τώρα λύθηκε το μυστήριο!
Γιατί μου λέγανε (σε άλλο θέμα, σχετικά) ότι την πετάνε όλη κάθε μέρα, αλλά παίρνανε μόνο 4-5 σακιά το μήνα. Και μάλιστα τη Friskies, που την παίρνω κι εγώ από το σ/μ. Είναι 5κ. (+1 δώρο η πράσινη, δηλ. 6κ.) και εμείς τη βάζουμε σχεδόν όλη στη λεκάνη. Καθαρίζω κάθε μέρα (ή μέρα παρά μέρα) τα περιττώματα, αλλά δε λιγοστεύει τόσο πολύ, αφού ήδη είναι πολλή μέσα στην τουαλέτα! Λιγοστεύει προς το τέλος του μήνα που έτσι κι αλλιώς την πετάμε όλη και πλένουμε τη λεκάνη με χλωρίνη.
Η λεκάνη είναι έξω στο μπαλκόνι και δε μυρίζει, αλλά και τα βράδια που τη βάζω στο μπανιο μας πάλι δε μυρίζει! Της Νιαρούλας μου ...."τριαντάφυλλο"!!!

Καλά, έχω κι ένα σπρέι μέντας που αν χρειαστεί, βοηθάει για επισκέπτες άμαθους και σιχασιάρηδες...Τώρα που θα χειμωνιάσει σκεφτόμαστε να βάλουμε μόνιμα μέσα την "ταξιδιωτική" (είναι πιο μικρή) και ν'αφήσουμε την άλλη έξω στο μπαλκόνι για να βγαίνει εκεί στη διάρκεια της μέρας. Έτσι θα ελαχιστοποιηθούν οι μυρωδιές και οι μεταφορές. Η Νιάρα είναι βολική, έτσι κι αλλιώς και αρκετά προσεκτική (δεν πολυπετάει άμμο στο σκάψιμο).
Δεν έχω παράπονο από τη Friskies, είναι και καλή η τιμή, αλλά αν χρειαστεί το χειμώνα θα δοκιμάσω και την Catsan.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
επισης σκεφτομουν να την πλενω οταν την αδειαζω τελειως και εψαξα για κατι ειδικα σπρευ που υπαρχουν εξω,αλλα δεν τα βρηκα.Αθανασια,απλα ξεπλενεις με χλωρινη,ετσι?
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
**δεν ξερω,ειναι υγιεινο να μενει μεσα για ενα μηνα η ιδια?
**
Δε μενει "η ίδια" ακριβώς, αφού όλα τα περιττώματα και λερωμένη άμμος αφαιρούνται ~καθημερινά.
"Υγιεινό?" ...
Όταν η Νιάρα ζούσε έξω και τα έκανε στο παρτέρι, επί μονίμου βάσεως ήταν σε κοντινό σημείο, ~μέγεθος σαν δύο τωρινές λεκάνες (δεν πήγαινε στο άλλο παρτέρι, εκεί άραζε
) και για ~2 μήνες δεν την είδα να ενοχλείται ούτε κανείς άλλαξε το χώμα του κήπου βέβαια... **Αθανασια,απλα ξεπλενεις με χλωρινη,ετσι?
Τη λεκάνη την πλένει κυρίως ο Δημήτρης, που είναι γενικά τελειομανής. Την ξύνει, την ξεπλένει καλά (πολλά νερά) με καφτό νερό, τη σφουγγαρίζει με χλωρίνη, την ξαναξεπλένει με καφτά νερά...
Τι άλλο να κάνει;
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε μενει "η ίδια" ακριβώς, αφού όλα τα περιττώματα και λερωμένη άμμος αφαιρούνται ~καθημερινά.
το ξερω,απλα ολο και κατι θα μεινει.βλεπω αμμο βρεγμενη που καποιες φορες κολλαει κατω και φευγει μονο με ξυσιμο γερο οταν αδειαστει ολο το κουτι(ισως φταιει η ποιοτητα της αμμου εδω,δεν ξερω).
θ'αρχισω κι εγω να την ξεπλενω με χλωρινη(χαζομαρα η ερωτηση,αλλα με θεματα καθαριοτητας/πλυσιματος δεν τα παω πολυ καλα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxi2
Δραστήριο μέλος

ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με τις άλλες ναι μεν περνούσα αρκετό καιρό αλλά το κόστος ήταν πιο υψηλό και εκτός αυτού με την μυρωδιά δεν έκανα και πολλά πράγματα παρόλου που μου έστελναν τα αδέλφια μου από το εξωτερικό αποσμητικό τουαλέτας. Ότι και να έκανα η μυρωδιά ήταν πάντα εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool