Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Εκτός αυτού τι κάνεις με τα τσίσα τους? Δεν μου φαίνεται ότι αυτά μπορεί να τα πιάσει.
αυτο σκεφτομουν κι εγω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω
Δραστήριο μέλος
Και εμείς χρησιμοποιούμε την Biocats..Με άρωμα πευκο ή πορτοκάλι...Εχουμε κλειστή τουαλέτα και κανένα πρόβλημα με τις μυρωδιές..Καθαρίζουμε κάθε βράδυ και όταν τελειώνει η συσκευασία και χρειάζεται να προσθέσουμε από καινούρια πετάμε ότι έχει απομείνει στην τουαλέττα...Εμας μας κρατάει 1,5 μηνα περίπου...Παλια περναμε και Everclean..Πολύ καλή επίσης αλλά πιο ακριβή..
αυτη η biocat υπαρχει μονο στην Αθηνα??
δεν την εχω δει πουθενα εδω θεσσαλονικη... Ξερει κανεις που μπορω να την βρω.?
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Everclean τη μωβ, κλειστή τουλέτα, συχνό άλλαγμα κάθε εβδομάδα και το μόνο που μυρίζει γάτα στο σπίτι (και μυρίζει απαίσια) είναι τα Hills ή τα Royal canin.![]()
Α ναι, της Royal Canin αυτά για στειρωμένες νέες γάτες που της έδωσα μετά την εγχείριση, μύριζαν απαίσια!!!
Για μάς το σπίτι μας μοσχομυρίζει "γατίλα",
, τη θεωρούμε πολύ μυρωδάτη τη Νιάρα μας!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

nellos
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ την αγοράζω από μια στοά στην Γούναρη 6,50 ευρώ.
ποια είναι η Γούναρη? είναι γνωστος δρόμος σε κάποια περιοχή?

anabou
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
ΥΓ. Γιατι δεν εμφανιζεται το φυλο μου? πανε να με σαμποταρουν οι αμετρητες γυναικες του site? ισοτητα!!!!

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Το εχεις τσεκαρη στο προφιλ?
Ναι αλλα ενταξει, δεν με απασχολει αυτο το θεμα, αλλα της άμμου, που λιγο με παιδευει.
(παρόλο που ξερω οτι το κανατε επιτηδες!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
χρησιμοποιώ friskies και μου ειναι δυσκολο να αλλαζω την άμμο, ειδικα σε οτι αφορα τα υγρα. εσεις αδειαζετε τη στεγνη αμμο σε αλλη λεκανη? γιατι αλλιως δεν πιανονται! στη friskies τουλαχιστον! βοηθηστε με λιγο με τη διαδικασια!
ΥΓ. Γιατι δεν εμφανιζεται το φυλο μου? πανε να με σαμποταρουν οι αμετρητες γυναικες του site? ισοτητα!!!!![]()
Kαι εγω χρησειμοποιουσα την friskies, και καθε μερα αλλαζα ολη την αμμο.Αλλα (μεσω του mycat φυσικα
)καταλαβα οτι κατι κανω λαθος, ή οτι φταει η αμμος!Πραγματι, με την friskies, παρολο που ειναι η πιο οικονομικη, δυσκολευομουν να αφαιρω τα υγρα!Ετσι λοιπον πηρα την everclean η οποια ειναι πολυ καλη και τα υγρα γινονται "πετρες"και πιανονται πολυ ευκολα!Και δεν μυριζει καθολου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
ειναι τοσο απορροφητικη που αργει τοσο πολυ να σχηματισει σβολους?με τη friskies μαζευα σβολους καθε μερα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Eμεις την τελειωναμε νωριτερα αυτη ενω η catsun αντεχει (ακομα και τωρα με την υπερπαραγωγη μπιφτεκιων του Βαλεντινο)
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Eμεις την τελειωναμε νωριτερα αυτη ενω η catsun αντεχει (ακομα και τωρα με την υπερπαραγωγη μπιφτεκιων του Βαλεντινο)
αφου δε σχηματιζει βολος πως την καθαριζεις
??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool