Άμμος

:lol: :lol: :lol:

αφου δε σχηματιζει βολος πως την καθαριζεις:hmm: ??
Μετατοπιζω την καθαρη αμμο που ειναι πανω με το φτυαρακι και βρισκω τις υγρες περιοχες, τις οποιες μαζευω οχι με τρυπητο, αλλα με ενα αλλο που μοιαζει με σεσουλα και εχει το pet shop.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τελικα ειναι οντως πολυ απορροφητικη,μετα απο 3 μερες καταφερα να δω καθαρα "λερωμενες υγρες περιοχες".
ενα προβλημα ομως που εχω ειναι με τη μυρωδια,δεν ειναι αρωματικη,με αποτελεσμα να μυριζει μερικες φορες.δεν υπαρχει απ'ο,τι θυμαμαι σε αρωματικη...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμενα η αρωματικη μου μυριζει χειροτερα μαζι με τα κακα και τσισα της γατας...Δηλαδη μυριζει και αυτη βαρια και οι ακαθαρσιες!
Λυση: Μανταλακι στη μυτη οταν καθαριζουμε την αμμο!:P

ενα προβλημα ομως που εχω ειναι με τη μυρωδια,δεν ειναι αρωματικη,με αποτελεσμα να μυριζει μερικες φορες.δεν υπαρχει απ'ο,τι θυμαμαι σε αρωματικη...:hmm:
:blink: Σου μυρίζει η catsan? Εγώ με 2 γατιά και την αλλάζω 1 φορά η βδομάδα, εννοείται την καθαρίζω κάθε μέρα, και μου μυρίζει ελάχιστα όταν την καθαρίζω!
μήπως έχω πρόβλημα όσφρησης? :hmm:

Σε εμάς την άμμο την καθαρίζει ο χορηγός άντρας πατέρας και επίτιμος αμμοκαθαριστής κάτω υπό την υψηλή καθοδήγηση του Μαντού (εαν ήθελε ας μην τον άκουγε)! :rolleyes: :redface: :rolleyes: :rolleyes:

μήπως έχω πρόβλημα όσφρησης? :hmm:

λες να'χω πολυ ανεπτυγμενη την αισθηση της οσφρησης?

παντως,σοβαρα τωρα,η αληθεια ειναι οτι σε καθημερινη βαση που την καθαριζω,βρισκω πολλα(κυριολεκτικα)περιτωμματα...:redface: το καλοκαιρι που φιλοξενουσα κατι αδεσποτα γατακι στο κατω σπιτι στο εξοχικο μας,και τους ειχα αμμο,τοσα δεν εκαναν ουτε τα 3 μαζι σε μια μερα...δεν ξερω αν φταιει αυτο για τη μυρωδια...

λες να'χω πολυ ανεπτυγμενη την αισθηση της οσφρησης?

παντως,σοβαρα τωρα,η αληθεια ειναι οτι σε καθημερινη βαση που την καθαριζω,βρισκω πολλα(κυριολεκτικα)περιτωμματα...:redface: το καλοκαιρι που φιλοξενουσα κατι αδεσποτα γατακι στο κατω σπιτι στο εξοχικο μας,και τους ειχα αμμο,τοσα δεν εκαναν ουτε τα 3 μαζι σε μια μερα...δεν ξερω αν φταιει αυτο για τη μυρωδια...
δηλαδή κ....μηχανή και η δικιά σου, σαν το Σάκη της anabou!!!:P
Τα δικά μου νομίζω ότι είναι φυσιολογικά σε αυτό το θέμα!

Ευτυχώς η άμμος του βρίσκεται στην αυλή! Στην αρχή που την είχα στο μπάνιο δεν αντεχόταν η κατάσταση!

δηλαδή κ....μηχανή και η δικιά σου, σαν το Σάκη της anabou!!!:P

εγω που την εχω στο δωματιο μου...μου απαγορευεται να τη βγαλω παραεξω...:redface:

Εγω την καθαριζω 2 φορες την ημερα του Βαλεντινο! (μεγαλη κ......μηχανη!):(
Του Σιβα μια φορα την εβδομαδα!(μικρη κ.....μηχανη!):)
Και των δυο ειναι εξω οι λεκανες. Οχι ελεος δεν θα αντεχα μεσα τα κακα του Βαλεντινο....μυριζουν πολυ!
Δεν ξερω παντως ολα τα κακα δεν μυριζουν το ιδιο(των γατων εννοω, αλλα τωρα που το σκεφτομαι και των ανθρωπων:redface: ).

Δεν ξερω παντως ολα τα κακα δεν μυριζουν το ιδιο(των γατων εννοω, αλλα τωρα που το σκεφτομαι και των ανθρωπων:redface: ).
Όσο γιαυτό...οταν παέι ο Ποκίτο στην άμμο....το παίρνει μυρωδιά όλη η πολυκατοικία (κυριολρκτικά!!!):) :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back