yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Ειναι και το αγαπημένο του δικού μου σπιτικού θηριου! Δεν θέλει χάιδεμα ο ραουλ, θέλει ξύσιμο πιο πολύ. Κάπως έτσι τον έκοψα και τον πάρει, λιγο σκληρο άντρα, σαν τον δικο μου, για αυτο μου τράβηξε και την προσοχή.Σε κοιτάει με αυτές τις πράσινες ματάρες του εξεταστικά, ειναι απίθανος!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Είδα τον Κέρμιτ και τα άλλα παιδιά.. και βοήθησα και σε ενα εκτακτο περιστατικο.....

drusilia
Διάσημο μέλος
Ίσως ξαναπάω αύριο παρασκευή αν δεν έχει πάλι απεργίες, οποτε αν πας κι εσύ προς τα εκει πες μου.
Τι έκτακτο, κι αλλο;;;
julia
Διακεκριμένο μέλος
μας εφετρε μια κυρια μια γατα... Κουκλα....
Σε χάλια κατάσταση.. Σπασμένη γνάθο και ματια?? Δεν ειμασταν σίγουρη οτι δεν τις τα ειχαν βγάλει...
. Θα επρεπε να την ναρκώσει αλλά ειχε υποθερμία.. και δεν θα αντεχε...Της κάναμε ορό, αντιβίωση και ενα κάρο άλλες ενένσεις.. Θα τηνέβαζε πανω σε μια θερμοφόρο.. και σημερα θα την ναρκώσει για να δει το σαγωνάκι της...
Στο μεταξύ απο πισω βγάζει πύον... Θα το κοιτάξει και αυτό στηννάρκωση..και ίσως την ανόιξει...
Θα πάρω τηλέφωνο σε λίγο να μάθω....

Για παρασκευή.. 90% ΟΚ θα πάω...

drusilia
Διάσημο μέλος
Παρασκευη να παώ κι εγώ να κάτσω και με τον Παρούλη.
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
jiovi
Νεοφερμένο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος

Jiovi, Ποιος ειναι ο κούκλος ο δικος μου ή της Πατουσάκι;; (Πρόσεξε ττι θα απαντήσεις!!)

patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρε συ jiovi 1000συγγνώμη ξέχασακουκλος ο γατος που υιοθετησες .... και χαρηκα πολυ που σας γνωρισα![]()
εκτός απο φανή και drusilia οτι γνώρισα και σένα το καταπληκτικο τυπακι με το μπερέ και τα καταπληκτικά γατσούλια.παει παιδιά παθαίνω αλτσαχάιμερ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
αγαπητή κυρια drusilia θα δεχθώ με αξιοπρέπεια το γεγονός να εννοούσε το δικό σας γατί (θα μαλλιοτραβηχτούμε όταν ξαναβρεθούμε στο κέντροΤα συζητάμε ολα αυτα με τις κοπέλες, θα βοηθήσει και η Φανη με φωτο, οποτε μια χαρά!
Jiovi, Ποιος ειναι ο κούκλος ο δικος μου ή της Πατουσάκι;; (Πρόσεξε ττι θα απαντήσεις!!)![]()
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
αγαπητο πατουσάκι, άντε, και οι 2 κούκλοι ειναι, ας το παραδεχτούμε!!Τα Πλάσματα της Jiovi ήταν θεικά πάντως!!

patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι πρέπει να το παραδεχτώ οτι όλα ΗΤΑΝ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ.αγαπητο πατουσάκι, άντε, και οι 2 κούκλοι ειναι, ας το παραδεχτούμε!!
Τα Πλάσματα της Jiovi ήταν θεικά πάντως!!![]()

drusilia
Διάσημο μέλος
το νεοφερμένο μαυροασπρο με το χτυπημένο προσωπο δυστυχώς δεν τα κατάφερε...

Αλλα αυτο που ηρθε την προηγούμενη εβδομάδα με τα κόκκαλα των πίσω ποδιών έξω έχει θεαματική βελτίωση απο την Παρασκευη που το είδα!
Κοντεύει σχεδον να επουλωθεί η πληγή... Είναι απίστευτο βασικά....
(Τζουλια η κοπέλες μου ειπαν να στο πω επειδη ειχες παρακολουθήσει και την εγχείριση.
)Τώρα που φαίνεται και λιγότερο ταλαιπωρημένος ειναι πολύ όμορφος γατούλης. Αυτη τη φορά δεν ηταν εξίσου ησυχος με την προηγούμενη οταν του αλλάζαμε επίδεσμο. Ίσως να το θίξαμε που ρωτήσαμε αν ειναι αγοράκι ή κοριτσάκι!

patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδιά σήμερα πήγαμε στο κέντρο γάτας με μια φίλη μου για να στειρώσει τη γατούλα της.καλά εκείνη ήτανε αγχωμένη του θανατά (το παιζε ψυχραιμη)εγω δήθεν καλύτερα απο κεινη.(μπούρδες)η Αλίκη έκανε τη στείρωση και όλα πήγαν τέλεια.προ ολίγου μίλησα με τη φίλενάδα μου και μου είπε οτι η μικρή είναι μια χαρά και θέλει να σκαρφαλώνει .μόνο που όπως είναι φυσικό είναι λίγο ζαβλακωμένη.ξαναείδα τα γατσούλια και κάναμε πολλά χαδάκια.αυτός με το χειρουργημένο αυτάκι είναι πολύ καλά και ο δικός σου drusilia πολυ σοβαρός κύριος.ο πανθηράκος με το που μπήκα δε μου δωσε σημασία.ήρθε όμως ξανθός κοκκινούλης που περπατάει μόνο με τα μπροστινά ποδαράκια και αγκαλιαστήκαμε.εννοείται όμως οτι και ο πανθηράκος μετά στρογγυλόκατσε στήν αγκαλιά μου.ο κέρμιτ τρομερός ουτε μισό κιλό γατάκι και νιαουρίζει τρελλά
.όλα ζητάνε χάδια .στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να τους προσφέρω ένα σπιτάκι.άλλη μια φορά μπράβο στις κοπέλες.ήθελα να παω και αυριο αλλα μου χάλασε ο θερμοσίφωνας και έκανα μπανιο με το βραστήρα.οπότε αύριο περιμένω ηλεκτρολόγο.αυτά τα νεα απο τη σημερινή μας επίσκεψηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Αγνη, μην ανησυχεις, προεχει ο θερμοσίφωνας!

Εγώ ειμαι πλεον θαμώνας του κέντρου, ειναι ψυχοθεραπευτικο, οποτε θα τα πουμε εκει σε άλλη φάση.
Λεω να φέρουμε και κανένα καφε και να συνδυάσουμε γατοαγκαλιτσες με κουβεντούλα!
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
;αυτό ξαναπέστο!η καλύτερη ψυχοθεραπεία.ήτανε και μια κοπέλα εκεί η οποία έχει υιοθετήσει δυο γατάκια της νοτας δε θυμάμαι το όνομα της απο το άγχος που είχα.Χαιρομαι που ολα πήγαν καλα με την στείρωση!
Αγνη, μην ανησυχεις, προεχει ο θερμοσίφωνας!
Εγώ ειμαι πλεον θαμώνας του κέντρου, ειναι ψυχοθεραπευτικο, οποτε θα τα πουμε εκει σε άλλη φάση.
Λεω να φέρουμε και κανένα καφε και να συνδυάσουμε γατοαγκαλιτσες με κουβεντούλα!
.βεβαίως να πιούμε και καφέ.σου στειλα και πμ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Μαζι ειμαστε τώρα!

Μιχαέλα
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool