Άνθρωποι-Κτηνίατροι!!!

Μπραβο θελει υπομονη κι ο ζυμωνουλης ηταν ετσι εχω μαθει ενα ειδικο μασαζ για ανυσηχα επιθετικα ζωα που γινεται στο κεφαλακι σε ενα ειδικο σημειο ισως σε βοηθησει θα βρω σχεδιαγραμμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το μασαζ στο κεφάλι ειναι εγγυηση αγαπητή! :) Ειναι και το αγαπημένο του δικού μου σπιτικού θηριου! Δεν θέλει χάιδεμα ο ραουλ, θέλει ξύσιμο πιο πολύ. Κάπως έτσι τον έκοψα και τον πάρει, λιγο σκληρο άντρα, σαν τον δικο μου, για αυτο μου τράβηξε και την προσοχή.

Σε κοιτάει με αυτές τις πράσινες ματάρες του εξεταστικά, ειναι απίθανος!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Drusilia.... Εχτές ΤΕΤΑΡΤΗ πηγες??? Ημουν εικαι και εγω...απο τις 6 μέχρι τις 9,30...
Είδα τον Κέρμιτ και τα άλλα παιδιά.. και βοήθησα και σε ενα εκτακτο περιστατικο.....:(:(

οχι, προχθές (πλεόν) Τρίτη!
Ίσως ξαναπάω αύριο παρασκευή αν δεν έχει πάλι απεργίες, οποτε αν πας κι εσύ προς τα εκει πες μου.
Τι έκτακτο, κι αλλο;;;

Ναι αστα...
μας εφετρε μια κυρια μια γατα... Κουκλα....
Σε χάλια κατάσταση.. Σπασμένη γνάθο και ματια?? Δεν ειμασταν σίγουρη οτι δεν τις τα ειχαν βγάλει...:(. Θα επρεπε να την ναρκώσει αλλά ειχε υποθερμία.. και δεν θα αντεχε...
Της κάναμε ορό, αντιβίωση και ενα κάρο άλλες ενένσεις.. Θα τηνέβαζε πανω σε μια θερμοφόρο.. και σημερα θα την ναρκώσει για να δει το σαγωνάκι της...

Στο μεταξύ απο πισω βγάζει πύον... Θα το κοιτάξει και αυτό στηννάρκωση..και ίσως την ανόιξει...

Θα πάρω τηλέφωνο σε λίγο να μάθω....:(

Για παρασκευή.. 90% ΟΚ θα πάω...:)

Πωπω φρικη... Ευτυχώς που δεν ήμουν!
Παρασκευη να παώ κι εγώ να κάτσω και με τον Παρούλη.

λοιπόν πήγα και γω στο κέντρο γάτας.γνώρισα την συμπαθέστατη Τζινα την μια εκ των κτηνιάτρων.τι να πω παιδιά?πραγματικά κάνουν έργο εκεί πέρα.ενα σωρό βαριά περιστατικά .σίγουρα αγαπάνε αυτο που κάνουν .με υιοθέτησε (αντι να τον υιοθετήσω εγω )ο πανθηράκος ,ο οποίος με το που μπήκα στο δωμάτιο και έκατσα ήρθε με το ετσι θέλω και κουλουριάστηκε στην αγκαλιά μου .μάρτυρες οι drusilia και η φανή που χάρηκα παρα πολύ που τις γνώρισα.ολα τα γατσούλια ηταν τέλεια.ο φρέντυ ,ο πανθηράκος ,η κουφη γατούλα ,ο παράλυτος γατούλης,δεν θυμαμαι τα ονοματα τους (συγγνώμη γατάκια).την άλλη βδομάδα θα πάω με μια φίλη να στειρώσει εκεί τη γάτα της.εννοείται οτι θα παω εκεί την ψιψινέλ οταν ερθει η ωρα της.έφυγα και ένοιωθα πολυ γεμάτη.το συνιστω ανεπιφυλακτα

κουκλος ο γατος που υιοθετησες .... και χαρηκα πολυ που σας γνωρισα :)

Ειναι πολυ καλο να τους βοηθησετε παιδια Drusilia συννενοηθειτε με την γραφιστρια να σας φτιαξει ενα λόγκο και εκδωστε τα φυλλαδια για το κτηνιατρικο κεντρο γατας ετσι θα μαθευτει κιολα και μπορειτε να κανετε μια μικρη παραγραφο στο πισω μερος για το τι ακριβως κανετε εκει. Καντε κα ομαδα αγαπης η γατουλα αυτη με πολυ στοργη ισως βρει κουραγιο και αντεξει οσα την περιμενουν

Τα συζητάμε ολα αυτα με τις κοπέλες, θα βοηθήσει και η Φανη με φωτο, οποτε μια χαρά! :)
Jiovi, Ποιος ειναι ο κούκλος ο δικος μου ή της Πατουσάκι;; (Πρόσεξε ττι θα απαντήσεις!!):)

κουκλος ο γατος που υιοθετησες .... και χαρηκα πολυ που σας γνωρισα :)
ρε συ jiovi 1000συγγνώμη ξέχασα:redface: εκτός απο φανή και drusilia οτι γνώρισα και σένα το καταπληκτικο τυπακι με το μπερέ και τα καταπληκτικά γατσούλια.παει παιδιά παθαίνω αλτσαχάιμερ.

Τα συζητάμε ολα αυτα με τις κοπέλες, θα βοηθήσει και η Φανη με φωτο, οποτε μια χαρά! :)
Jiovi, Ποιος ειναι ο κούκλος ο δικος μου ή της Πατουσάκι;; (Πρόσεξε ττι θα απαντήσεις!!):)
αγαπητή κυρια drusilia θα δεχθώ με αξιοπρέπεια το γεγονός να εννοούσε το δικό σας γατί (θα μαλλιοτραβηχτούμε όταν ξαναβρεθούμε στο κέντρο:D)

:P αγαπητο πατουσάκι, άντε, και οι 2 κούκλοι ειναι, ας το παραδεχτούμε!!
Τα Πλάσματα της Jiovi ήταν θεικά πάντως!! :)

:P αγαπητο πατουσάκι, άντε, και οι 2 κούκλοι ειναι, ας το παραδεχτούμε!!
Τα Πλάσματα της Jiovi ήταν θεικά πάντως!! :)
ναι πρέπει να το παραδεχτώ οτι όλα ΗΤΑΝ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ.:D

Νεα απο το κέντρο για όσες κοπέλες γνώρισαν τα συγκεκριμένα γατάκια:
το νεοφερμένο μαυροασπρο με το χτυπημένο προσωπο δυστυχώς δεν τα κατάφερε...:(
Αλλα αυτο που ηρθε την προηγούμενη εβδομάδα με τα κόκκαλα των πίσω ποδιών έξω έχει θεαματική βελτίωση απο την Παρασκευη που το είδα! :) Κοντεύει σχεδον να επουλωθεί η πληγή... Είναι απίστευτο βασικά....:blink: (Τζουλια η κοπέλες μου ειπαν να στο πω επειδη ειχες παρακολουθήσει και την εγχείριση. :))
Τώρα που φαίνεται και λιγότερο ταλαιπωρημένος ειναι πολύ όμορφος γατούλης. Αυτη τη φορά δεν ηταν εξίσου ησυχος με την προηγούμενη οταν του αλλάζαμε επίδεσμο. Ίσως να το θίξαμε που ρωτήσαμε αν ειναι αγοράκι ή κοριτσάκι! :D

η ρίτα έκανε στείρωση

παιδιά σήμερα πήγαμε στο κέντρο γάτας με μια φίλη μου για να στειρώσει τη γατούλα της.καλά εκείνη ήτανε αγχωμένη του θανατά (το παιζε ψυχραιμη)εγω δήθεν καλύτερα απο κεινη.(μπούρδες)η Αλίκη έκανε τη στείρωση και όλα πήγαν τέλεια.προ ολίγου μίλησα με τη φίλενάδα μου και μου είπε οτι η μικρή είναι μια χαρά και θέλει να σκαρφαλώνει .μόνο που όπως είναι φυσικό είναι λίγο ζαβλακωμένη.ξαναείδα τα γατσούλια και κάναμε πολλά χαδάκια.αυτός με το χειρουργημένο αυτάκι είναι πολύ καλά και ο δικός σου drusilia πολυ σοβαρός κύριος.ο πανθηράκος με το που μπήκα δε μου δωσε σημασία.ήρθε όμως ξανθός κοκκινούλης που περπατάει μόνο με τα μπροστινά ποδαράκια και αγκαλιαστήκαμε.εννοείται όμως οτι και ο πανθηράκος μετά στρογγυλόκατσε στήν αγκαλιά μου.ο κέρμιτ τρομερός ουτε μισό κιλό γατάκι και νιαουρίζει τρελλά:D.όλα ζητάνε χάδια .στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να τους προσφέρω ένα σπιτάκι.άλλη μια φορά μπράβο στις κοπέλες.ήθελα να παω και αυριο αλλα μου χάλασε ο θερμοσίφωνας και έκανα μπανιο με το βραστήρα.οπότε αύριο περιμένω ηλεκτρολόγο.αυτά τα νεα απο τη σημερινή μας επίσκεψη

Χαιρομαι που ολα πήγαν καλα με την στείρωση!
Αγνη, μην ανησυχεις, προεχει ο θερμοσίφωνας! :)
Εγώ ειμαι πλεον θαμώνας του κέντρου, ειναι ψυχοθεραπευτικο, οποτε θα τα πουμε εκει σε άλλη φάση.
Λεω να φέρουμε και κανένα καφε και να συνδυάσουμε γατοαγκαλιτσες με κουβεντούλα!

Χαιρομαι που ολα πήγαν καλα με την στείρωση!
Αγνη, μην ανησυχεις, προεχει ο θερμοσίφωνας! :)
Εγώ ειμαι πλεον θαμώνας του κέντρου, ειναι ψυχοθεραπευτικο, οποτε θα τα πουμε εκει σε άλλη φάση.
Λεω να φέρουμε και κανένα καφε και να συνδυάσουμε γατοαγκαλιτσες με κουβεντούλα!
;αυτό ξαναπέστο!η καλύτερη ψυχοθεραπεία.ήτανε και μια κοπέλα εκεί η οποία έχει υιοθετήσει δυο γατάκια της νοτας δε θυμάμαι το όνομα της απο το άγχος που είχα.:D.βεβαίως να πιούμε και καφέ.σου στειλα και πμ.

Καλε η φιλη μου η Σοφια ηταν!
Μαζι ειμαστε τώρα! :D

Θα πάω και εγώ σε αυτό το κέντρο γάτας για τις στειρώσεις! Μου το πρότεινε η Julia και απο οσο βλέπω πρέπει να είναι πολύ καλές οι κοπέλες:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back