jiovi
Νεοφερμένο μέλος
δεν ξερω εσεις αλλα εγω ειχα προβλημα στο να βρω ενα σωστο και καλο κτηνιατρο !!! ειχα αλλαξει 4 εδω στην αθηνα! Και σημερα γνωρισα τις καλυτερες ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΤΟΜΑΜΑΔΕ΅γιατρους που εχω γνςρισει ποτε!!! με υποδεχτηκαν στο ιατρειο -σπιτι -καταφυγιο γατιων στι 2 το μεσημερι!! (αν και ηταν κλειστοι ) ....εξετασαν τη γατουλα μου, την χαιδεψαν επαιξαν και μου γνωρισαν ολα τα γατια (πανω απο 20 ) που εχουν και φροντιζουν ... !!! τους παρεχουν στεγη φαγητο τροφη στειρωσεις, φαρμακα , εγχειρησεις τα παντα δωρεαν και τα κρατανε εκει ολα τα αδεσποτακια μεχρι να βρουν σπιτι (ακομα και περιστερι ειχαν τραυματισμενο ..) μου εωσαν πολυ χρησιμες συμβουλες καθησα γυρω στη μια ωρα εκει !!!
και μου ελυσαν καθε μου απορια εστω και βλακια!
μου εδωσαν τα φαρμακακια και οταν ρωτησα για τιμη τι μου ειπα????7 ευρω!!!!! ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ?? μονο για τα φαρμακα λεει.... το θεμα ειναι οτι και 50 να μου ζητουσαν θα τα εδινα ευχαριστως μονο και μονο γιατι ειναι ανθρωποι!!!
αυτο θα πει τιμα τον ορο του ιπποκρατη! και εχει και αισθηματα ! ! ! !
Σας τις συστηνω ανεπιφυλακτα!!!!!
αναφης 17 και ναξου
ωρες: 11.00-13.00 και 17.00-20.00 μ.μ
τηλ 210 8648140
και για εκτακτη αναγκη ολες τις ωρες 6976998362
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

μακαρι να ειχαμε κιεδω κανενα τετοιο κτηνιατρο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

απορώ όμως πως τα βγάζουν πέρα? τόσα στόματα ταϊζουν

το λιγότερο που μπορώ να κάνω προσωπικά είναι να ψωνίζω από εκεί τροφές και παιχνίδια για το γατούλη μου, για κάτι παραπάνω φοβάμε μη τους προσβάλλω κιόλας

menia
Δραστήριο μέλος
?Αργυρώ
Φανη
Νεοφερμένο μέλος
θα συμφωνησω!!οι διδυμες κτηνιατροι στην Κυψελη ειναι πραγματικα μια αποκαλυψη! ειμαι πολυ χαρουμενη που τις ανακαλυψα, ειναι νεες, γεματες θεληση+εμπειρια κ δεν εχουν σηκωσει τα χερια σε κανενα περιστατικο.τα παλευουν ολα,ειναι εντυπωσιακο!δεν τους νοιαζουν ουτε λεφτα ουτε τιποτα,αποδειξη οτι τα περισσοτερα γατακια που φροντιζουν ειναι αδεσποτα, πολλα με ειδικες αναγκες (τυφλα,κουφα,ή με κινητικα προβληματα) και φυσικα πολλα ψαχνουν σπιτι.
τα κοριτσια κανουν λειτουργημα εκει και σαν λατρης της Γατας, θα τις προτεινω παντα ανεπιφυλακτα σε ολους!
οφειλουμε ολοι να στηριζουμε τετοιους κτηνιατρους! :greycat::greycat:
keep on rocking!
jiovi
Νεοφερμένο μέλος
με θεραπεια 3 μηνων βεβαια αλλα παλι καλα! βαζουμε 3 διαφορετικα κολλυρια .....τελικα ειναι πληγη απο γατοναυγα
...... ασε γιατι τα εχω παρει με την γιαγια! 

.......Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
ουαου!!!!μακαρι να ειχαμε κιεδω κανενα τετοιο κτηνιατρο
![]()
Πωπω ναι ρε συ, τίποτα δεν έχουμε εμείς εδώ!
drusilia
Διάσημο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Παιδια, ειναι απίστευτη εμπειρία! Τοση αγάπη σε ένα κτηνιατρείο δεν έχω ξαναδεί... Είναι κάτι απίστευτο! Μου σύστησαν τα γατάκια ένα ένα και τα φιλούσαν κιολας....
Το συστήνω ανεπιφύλακτα, οι κοπέλες έχουν μεγάλη εμπειρία απο πολύ δύσκολες περιπτώσεις.
stellak
Διάσημο μέλος
). Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες γάτες φιλοξενούν και με πόση αγάπη! Ο Τσίτσο, ο Πανθηρούλης, ο Μίλκο, ο Παππούς, η Αφροδίτη, όλα γατάκια με κάποια αναπηρία, κι όλα έχουν βρει αγάπη στο ιατρείο αυτό.Julia, ξετρελάθηκα με τον Κέρμιτ σου, μήπως ο Κίκης θέλει αδερφάκι;

Φανη
Νεοφερμένο μέλος

πλακα κανω...!χαρηκα πολυ κ εγω που σας γνωρισα,τη στελλα κ τα κοριτσια,ελπιζω να ξαναβρεθουμε συντομα

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ ξέρω τον κ. Νίκο Δασκαλόπουλο, Καρακάση 6, 2310 329659 και 6977 694834 καθώς και τον κ. Γιάννη Χατζηγεωργίου, Καρακάση 45, 2310 887837που πάω καμιά φορά επίσης. Βέβαια ως τώρα δεν μου προέκυψε κάτι πολύ σοβαρό εκτός της στείρωσης της Ελίνας και τον καθαρισμό δοντιών του Χουχουδίτου. Αλλά καλοί μου φάνηκαν. Από τιμές 80 πλήρωσα της Ελίνας και 40 της μαμάς της που ήταν αδέσποτη(ειδική τιμή Δασκαλόπουλου για τ' αδέσποτα). Βέβαια τον Αίλουρο τον συμβουλεύτηκα μια-δυο φορές τηλεφωνικά.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος

Φανη
Νεοφερμένο μέλος
Αν εισαι ποτε Αθηνα να περασεις μια βολτα, νομιζω αξιζει

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Είχαμε εδώ μια καλή κοπέλα, που έκανε τη στείρωση στην ψιψι και τα εμβόλια της,αλλά δυστυχώς μας έφυγε προς Χαλκιδική, είναι λίγο μακριά για να μεταφέρω τη γάτα μου εκεί, δεν ξέρω κανέναν άλλο καλό στη Θεσ/νίκη
υπεροχη κτηνιατρος στη Θεσσαλονικη ειναι η Ρια Μπακα, ειμαι πολυ ευχαριστημενη μαζι της και συνεχεια κοβει και λεφτα. Πολυ καλη, πιστεψε με. Και τα αγαπαει τα ζωακια. ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΑ!
6945415070
Το τηλ της
julia
Διακεκριμένο μέλος
Πέρασα κι εγώ σήμερα από το Κτηνιατρικό Κέντρο Γάτας και γνώρισα την Αλίκη (η μια γιατρός) και τη Φανή, τη μαμά του Φρέντυ (Φανούλα πολύ χάρηκα που σε γνώρισα). Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες γάτες φιλοξενούν και με πόση αγάπη! Ο Τσίτσο, ο Πανθηρούλης, ο Μίλκο, ο Παππούς, η Αφροδίτη, όλα γατάκια με κάποια αναπηρία, κι όλα έχουν βρει αγάπη στο ιατρείο αυτό.
Julia, ξετρελάθηκα με τον Κέρμιτ σου, μήπως ο Κίκης θέλει αδερφάκι;![]()
Ασε.... εχω αρχισει τα ονειρα......

..... Θα αρχισω το ψηστηρι... στον Βαγγελη... .. Το τέρας μου, παλι.. θα δουμε τι τιμωρια θα του βαλω.... Στο μεταξυ βλεπαμε μαζι ΝΤαντα.. στο Σκαι... και του ελεγα... " Βλέπεις τι παθαινουν τα κακα γατάκια... Θα φωνάξω την Νταντά.. εδω!!!!"..... Και με κοιταγε ο κακομοιρης...

.Με πέρασε και απο ακτινογραφία... με μυριζε 1 ωρα.....
' ε ναι λοιπον!!!!! Σε ΑΠΑΤΑΩ!!!!!" του ειπα... για να βαλεις μυαλό!!!

Αν ειχα μεγαλύτερο σπιτι...... ..... δεν θα υπηρχε θεμα..... το θεμα ειναι οτι μεγαλώνουν.. και δεν εχω χώρο ουτε για 2 τουαλετα... και στην κουζινα, εχω πατησει πολλες φορες τον δικο μου.... που ειναι και μικρος....ακομα..

Του ευχομαι το καλυτερο.....

drusilia
Διάσημο μέλος
Ο καημενούλης δεν ειναι τοσο ήμερος και φιλικός οσο τα άλλα, αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να γινει πιο φιλικος για να προωθηθεί σε σπίτι κάποτε.
Εγώ βέβαια τον χάιδεψα, μου έκανε και νάζια, αλλά με κοίταζε και με μισο μάτι κάποιες στιγμές.

Θέλω να του ανοίξω δικό του ποστ, αλλά οταν έχω φωτο!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool