Άνθρωποι-Κτηνίατροι!!!

Καλε η φιλη μου η Σοφια ηταν!
Μαζι ειμαστε τώρα! :D
άμα λεω γω οτι εχω αλτσχάιμερ:redface:.sorry σοφία.ε!στο καφεδάκι κανονίστε να μαστε πολλές:D.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα πάω και εγώ σε αυτό το κέντρο γάτας για τις στειρώσεις! Μου το πρότεινε η Julia και απο οσο βλέπω πρέπει να είναι πολύ καλές οι κοπέλες:up:
να πας !το συνιστώ ανπεπιφύλακτα.εγω εκεί θα παω την ψιψινέλ όταν έρθει η ωρα της για στείρωση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους!
Μόλις γύρισα σπίτι από μιά επίσκεψη στο Κέντρο Γάτας στην Κυψέλη και δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την εμπειρία που βίωσα :D
Κυριολεκτικά έχω πάθει την πλάκα μου ! Μου θύμιζε περισσότερο επίσκεψη σε ένα φιλικό σπίτι παρά σε ένα χώρο ψυχρό και αποστειρωμένο από αγάπη και καρδιακό ενδιαφέρον. Ο λόγος της επίσκεψης αφορούσε ένα γατάκι που βρήκα την περασμένη Τετάρτη το βράδυ στην είσοδο της πολυκατοικίας μου παγωμένο και άκαμπτο σαν μικρό κρυσταλλωμένο κουτσουράκι. Στην πραγματικότητα ήταν δύο αδελφάκια περίπου 30 ημερών, πεσμένα το ένα δίπλα στο άλλο αγκαλιασμένα στην ύστατη πρόσπάθεια να κρατηθούν στην ζωή:(
Η μία γατούλα ξεψύχησε Πέμπτη ξημερώματα ενώ η άλλη κατάφερε μετά από πολλές προσευχές και κυρίως συνεχή ζέστη να συνέλθει την Πέμπτη στης 7 το απόγευμα.Το μόνο που θυμάμαι από εκείνη την αποφράδα ημέρα είναι η συνεχής αγωνία γιά την τύχη της ζωούλας αυτής και ότι επακολούθησε, συνεχές διάβασμα στο ίντερνετ, θερμοφόρες, μπιμπερό, τροφές και πάρα πολύ αγάπη.
Τα κορίτσια συμπεριφέρθηκαν στον γατούλη σαν να ήταν παιδί τους, του έκαναν ενέσεις αντιβίωσης, τον ταίσαν, μου έδωσαν πλήρεις απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις μου και όσο γιά το ποσό που πλήρωσα δεν το αναφέρω γιατί δεν νομίζω να με πιστέψει κανείς (άσε που το μύνημα αρχίζει να φαίνεται σαν προσπάθεια διαφήμισης του συγκεκριμένου Κέντρου!)
Γράφοντας το παραπάνω κείμενο αισθάνομαι ένας πραγματικά ευτυχισμένος άνθρωπος και ευχαριστώ ολόψυχα το Σύμ-παν που υπάρχουν ακόμα στην εποχή μας τέτοιοι άνθρωποι :D Τελικά υπάρχει ακόμα ελπίδα γιά όλους μας !

Πράγματι,δεν βρήσκεις εύκολα καλό κόσμο!
Το γατάκι τώρα είναι καλά δηλαδή? Θα το κρατήσεις σπίτι σου ?

Το γατάκι, ειδικά μετά την περιποίηση των δύο γιατρών (είναι και αρσενικός ο μπαγάσας, ποιός την χάρη του!) είναι μιά χαρά απλά λόγω μη σωστής διατροφής είναι αρκετά αδύνατο όμως κατά τ΄άλλα χαίρει άκρας υγίειας:D
Ο καλλονός μας θα μείνει σπίτι μου εφόσον δεν βρεθεί κάποιος να τον υιοθετήσει, το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γυρίσει στο δρόμο, το θέαμα της νεκρής αδελφούλας του ήταν από τα πιό ισχυρά σοκ που έχω δεχτεί στη ζωή μου οπόταν και θεού θέλοντος το μέλλον του νέου μας προμυνείεται λαμπρότατον :up:

Σήμερα γνώρισα και εγώ το κέντρο. Τα κορίτσια είναι καταπληκτικά και τα αδεσποτάκια παρόλα τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στην ζωούλα τους είναι γλύκες και τρέχουν να κλέψουν χαδάκια μόλις σε δουν. Μπράβο στα κορίτσια. Αξίζει το κόπο να παίζεις με τα αδεσποτάκια το έχουν τόση ανάγκη. Μια φορά στο τόσο να πηγαίνουμε όλοι όσοι μπορούμε θα τα κάνουμε ευτυχισμένα.

Μπράβο που σώσατε τον γατούλη alobar! :) Βάλε μας και καμιά φωτογραφία!

Σήμερα γνώρισα και εγώ το κέντρο. Τα κορίτσια είναι καταπληκτικά και τα αδεσποτάκια παρόλα τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στην ζωούλα τους είναι γλύκες και τρέχουν να κλέψουν χαδάκια μόλις σε δουν. Μπράβο στα κορίτσια. Αξίζει το κόπο να παίζεις με τα αδεσποτάκια το έχουν τόση ανάγκη. Μια φορά στο τόσο να πηγαίνουμε όλοι όσοι μπορούμε θα τα κάνουμε ευτυχισμένα.

Επιπλέον, να προσθέσω κι εγώ οτι κάποια απο τα γατάκια, ειδικά τα πιο "φρέσκα" είναι πολλές φορές φοβισμένα. Νομίζω οτι αξίζει τον κοπο όποιος θέλει να βοηθήσει οταν πηγαίνει στο Κέντρο να αφιερώνει λίγο χρόνο σε ένα τέτοιο ζωάκι.

Είναι πολύ σημαντικό ώστε τα γατάκια αυτά να έχουν περισσότερες πιθανότητες να δωθούν για υιοθεσία. Αφήστε που αυτά που καμια φορά είναι τα πιο φοβισμένα γίνονται και τα πιο χαδιάρικα! Ο Πάρης για παράδειγμα είναι ένας απίστευτα γουργουριστός γατούλης, μπορεί να κάθεται να τον χαϊδεύεις με τις ώρες! :)

Πολύ ευχάριστα νέα alobar, να σου πω καλως το δέχτηκες το παιδί?! Βάλε και φωτό να τον καμαρώσουμε!!!

Mia_m τελικά κατάφερες να βρείς την δεύτερη αναφορά μου γιά την υπέροχη εμπειρία μου στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γάτας:)
Το απόγευμα θα ξαναεπισκευτώ τα κορίτσια γιά μία επανεξέταση και μόλις επιστρέψω θα έχουμε τον μικρό Ηρακλή online !

Πρέπει να πω οτι γνώρισα απο κοντά τον alobar και τον μικρό Ηρακλή! :) Και ναι, δεν ειναι εξωγήινος, οπως προσπαθούσε να μας κάνει να πιστέψουμε το πατουσάκι!
Για τον Ηρακλή δεν θα σχολιάσω καν! Ενα απίστευτο πλασματάκι... Ήδη απο τώρα φαίνεται πανέξυπνο εντωμεταξύ! :inlove:

Αλλά για τον alobar θα ήθελα ξανά να πω μπράβο! Πραγματικά το έσωσε το πλασματάκι αυτο και ειναι καταπληκτικός γατομπαμπάς! :)

Α, επιπλεον, με αφορμή την ερώτηση που μου έκανε ο alobar απο κοντά για το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τις κοπέλες στο Κέντρο, θα έλεγα οτι το βασικότερο είναι να βρουν σπιτάκι τα γατάκια που δίνονται προς υιοθεσία αλλά και να είναι όσο το δυνατον καλύτερη η διαμονή τους εκεί.
Οπότε, οπως είπα και πριν, χριεάζονται χάδια και προσοχή. :) Ειδικά τα πιο φοβισμένα, που συνηθως γίνονται και τα πιο χαδιάρικα! :)

Αλλά, αν κάποιος θέλει να βοηθήσει, χρήσιμα πράγματα είναι προφανώς η άμμος, αλλά και καθαριστικά. (Φανταστείτε τι ανάγκες σε καθαριοτητα έχει ένα μέρος που φιλοξενούνται τοσα γατάκια...)

Από εκει και πέρα αν κάποιος θέλει μπορεί να συμβάλει στα έξοδα φιλοξενίας ενός απο τα γατάκια, οπως έχω κάνει εγώ με τον Παρούλη αλλά και το Πατουσάκι με τον Πανθηράκο.

Πρέπει να πω οτι γνώρισα απο κοντά τον alobar και τον μικρό Ηρακλή! :) Και ναι, δεν ειναι εξωγήινος, οπως προσπαθούσε να μας κάνει να πιστέψουμε το πατουσάκι!
Για τον Ηρακλή δεν θα σχολιάσω καν! Ενα απίστευτο πλασματάκι... Ήδη απο τώρα φαίνεται πανέξυπνο εντωμεταξύ! :inlove:

Αλλά για τον alobar θα ήθελα ξανά να πω μπράβο! Πραγματικά το έσωσε το πλασματάκι αυτο και ειναι καταπληκτικός γατομπαμπάς! :)
:lol::lol::lol:δάκρυσα μιλάμε,(για το εξωγήινος)ο ηρακλάκος είναι τρομερός.νομίζω οτι του βρήκε το τέλειο όνομα ο alobar.ο οποίος είναι πραγματικά τέλειος γατομπαμπάς

Αν και λίγο καθυστερημένα ιδού 3 φωτογραφίες του μικρού Ηρακλή του οποίου η ώρα να βρεί μιά μόνιμη κατοικία έφτασε. Το πλήρες φωτογραφικό του αρχείο θα το αναρτήσω στο Γατοαγγελίες- Χαρίζονται !
Σας ευχαριστώ όλες και όλους γιά το ενδιαφέρον και εύχομαι ολόψυχα στα ζωάκια όλου του κόσμου να έχουν την τύχη του μικρού γατούλη:up:

ΥΓ. Λόγω αδυναμίας πρόσθεσης συνημμένων αρχείων δημιούργησα το άλμπουμ του μικρού Ηρακλή στο
https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13300

Καλή διασκέδαση:)

Στο Ρέθυμνο που μένω όσο είμαι φοιτήτρια, έχουμε έναν πραγματικά καλό άνθρωπο- γιατρό. Έχει σημασία να αγαπάς αυτό που επαγγέλεσαι...Δεν μπορούν να κάνουν όλοι αυτό το επάγγελμα.

Σκέφτομαι πως αν δεν τα καταφέρω να διοριστώ ως δασκάλα, θα δώσω κατατακτήριες στην Κτηνιατρική. Θα ξέρ σε 2 χρόνια..:redface:

Επίσης, όταν του πήγαινα 2 γατάκια που προασπαθούσα να σώσω πέρισυ για το ένα που πέθανε στο τέλος δε μου κράτησε ούτε τα φάρμακα τού... Μόνο για το ένα που έζησε. Σημειοτέον ότι για 6-7 επισκέψεις μόνο 30 ευρώ - φάρμακα, γάλατα, επισκέψεις!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back