ιβανα
Επιφανές μέλος

και αν ναι, παντα θα τρωγομαστε σαν το σκυλο με τη γατα;
που πανε οι ανθρωπινες σχεσεις ;
τι γινεται με το θεμα "ευτυχισμενο ζευγαρι"
;; αχ μ'επιασαν τα υπαρξιακα μου σημερα. 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μαζι σου κι εγώ...Αντρες !! μιας και ημαστε κοριτσακια τα πιο πολλα εδω μεσα ειπα να μιλησουμε για το αιωνιο μας βασανο, τους αντρες !! τελικα τι γινεται ; ειναι σκυλοι και ημαστε γατες, ή αναποδα ;
και αν ναι, παντα θα τρωγομαστε σαν το σκυλο με τη γατα;που πανε οι ανθρωπινες σχεσεις ;
τι γινεται με το θεμα "ευτυχισμενο ζευγαρι"
;; αχ μ'επιασαν τα υπαρξιακα μου σημερα.
![]()

Ωραιο θέμα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Να ειμαστε δίκαιοι...
kyka
Δραστήριο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
Οι γάτες και οι γυναίκες θα κάνουν πάντα αυτό που θέλουν... οι άντρες και οι σκύλοι καλά θα κάνουν να το συνηθίσουν...
![]()
χε χε χε !! αντρες απανταχου γατοφιλοι, φανερωθειτε !! θελουμε και τις δικες σας γνωμες !! λετε να γινει κανενας σκυλο-γατο-καβγας ;; χα χα χα !!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Συμφωνώ!χε χε χε !! αντρες απανταχου γατοφιλοι, φανερωθειτε !! θελουμε και τις δικες σας γνωμες !! λετε να γινει κανενας σκυλο-γατο-καβγας ;; χα χα χα !!!![]()
Παύλο...για έλα παιδι μου κατά δω...

ιβανα
Επιφανές μέλος
Tώρα χωρις πλάκα...φταιμε και οι δύο ε?
Να ειμαστε δίκαιοι...
σιγουρα φταιμε και οι δυο..αλλα πιο πολυ οι αντρες !!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Μωρε αν τους λέμε εκ προοιμιου ότι φταινε δεν θα πατήσει κανένας...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πώς βλέπουν την / τις γατούλες σας?

Καταλαβαίνουν λιγάκι τη παλαβομάρα σας?

ιβανα
Επιφανές μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
Ερώτηση:
Καταλαβαίνουν λιγάκι τη παλαβομάρα σας?![]()
μαλλον δεν συμμεριζονται την αγαπη μου γαι τις γατες (οι περισσοτεροι, οχι ολοι.) αλλα νομιζω οτι ο αντρας που σ'αγαπαει θα πρεπει να αγαπαει και τα ζωακια σου, ετσι δεν ειναι?
ιβανα
Επιφανές μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
Απάντηση:Ερώτηση:
Καταλαβαίνουν λιγάκι τη παλαβομάρα σας?![]()
Από μακριά και όχι!
Δυστυχώς ο φίλος μου δεν μεγάλωσε με ζώα εντός σπιτιού και αδυνατεί να το καταλάβει
Του έχω πλασάρει βέβαια έναν γατούλη, τον οποίο όμως δεν αφήνει να μπει μέσα στο σπίτι. Τον αγαπάει, τον ταϊζει, τον ποτίζει, τον χαϊδεύει (λίγο, μην το παρακάνουμε κι όλας), αλλά μέχρι εκεί. Δεν τον θέλει καθόλου μέσα στο σπίτιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Βασικά όλες!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μετά έφερα τη δεύτερη χωρις να του το πω και ψιλοενοχλήθηκε
την τρίτη την ανακοινωσα αλλά χοντροενοχλήθηκε....
ιβανα
Επιφανές μέλος
εμένα με γνώρισε με μια γάτα...ΟΚ!
Μετά έφερα τη δεύτερη χωρις να του το πω και ψιλοενοχλήθηκε
την τρίτη την ανακοινωσα αλλά χοντροενοχλήθηκε....
και τι εκανες αφου χοντροενοχληθηκε ;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

απλά ο τσαμπουκάς μου τον ενοχλει....

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
διάλογο...και μου ειπε οτι τελικά θα την δεχτει κι αυτήν για χατήρι της σχέσης μας...και τι εκανες αφου χοντροενοχληθηκε ;
ιβανα
Επιφανές μέλος
διάλογο...και μου ειπε οτι τελικά θα την δεχτει κι αυτήν για χατήρι της σχέσης μας...
ε, τοτε, ειναι πολυ καλος !!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool