Άντρες!!

διάλογο...και μου ειπε οτι τελικά θα την δεχτει κι αυτήν για χατήρι της σχέσης μας...

αλλα μη φερεις και τεταρτη, δε σε βλεπω καλα !!! :lol: θα του'ρθει κολπος !!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αλλα μη φερεις και τεταρτη, δε σε βλεπω καλα !!! :lol: θα του'ρθει κολπος !!
:lol:με τίποτα! :P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ιβάνα, η φωτο στην υπογραφή σου ειναι άπαιχτη!!
Για έκθεση φωτογραφίας! :up:

Ευχαριστω Γιουλη μου, δεν εχει φαση ετσι που κοιταει?
"χχμμμμ... μα ποια ειναι αυτη? καποια μου θυμιζει.." χα χα χα !! :lol::up:

και τα δικα σου κουκλια ειναι, σωστα γατομοντελα !!:up:

και τα δικα σου κουκλια ειναι, σωστα γατομοντελα !!:up:
ευχαριστω...να ειναι ολα τα γατονάκια μας γερά!! :up:

Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη διότι έχω σωστό γατομπαμπά! Τα πηγαίνουμε πάντα μαζί στον ιατρό, αλλάζει άμμο, παίζει κ κοιμάται μαζί τους, τους μιλάει, δουλεύει και τα έχει στα πόδια του! Τί να πω, τρέχει και για τα δικά μου που έχω στους γονείς μου και πριν λίγο καιρό πήραμε και άλλα δύο τώρα στο σπίτι μας! Οπότε τώρα έχει 5 μπελάδες στο κεφάλι του 4 γάτες και εμένα! χαχα!

Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη διότι έχω σωστό γατομπαμπά! Τα πηγαίνουμε πάντα μαζί στον ιατρό, αλλάζει άμμο, παίζει κ κοιμάται μαζί τους, τους μιλάει, δουλεύει και τα έχει στα πόδια του! Τί να πω, τρέχει και για τα δικά μου που έχω στους γονείς μου και πριν λίγο καιρό πήραμε και άλλα δύο τώρα στο σπίτι μας! Οπότε τώρα έχει 5 μπελάδες στο κεφάλι του 4 γάτες και εμένα! χαχα!

ο τελειος αντρας !! :up:

:lol::lol:Ωραίο θέμα ανοίξατε κορίτσια σήμερα!!Εμένα ο δικός μου άντρας δεν ήθελε να ακούσει για ζώο μέσα στο σπίτι.Λατρεύει τα σκυλια και σιχαινόταν τις γάτες.Και λέω σιχαινόταν γιατί τον περασμένο Μαϊο πήρα την πρώτη μου γατούλα ως παντρεμένοι.Στην αρχή ψιλοφρίκαρε,αλλά όταν είδε το κόλλημα που είχε η μικρή μαζί του κι αυτά που του έκανε τρελάθηκε!:up:Κόλλησε κι αυτός το γατομικρόβιο!Δυστυχώς τη χάσαμε πριν ένα μήνα περίπου και στεναχωρέθηκε τόσο πολύ που μου είπε: θα πάρουμε άλλο γατάκι, αλλά αυτή τη φορά αυτή που θέλω εγώ!Κι έτσι αποκτήσαμε την Cammy μας!:)Το πρόβλημα ήταν ότι ήθελε αρσενικό Μειν Κουν αλλά δεν βρίσκαμε διαθέσιμο.Τώρά ομως που υπάρχουν καινούργια αγοράκια απο τη μαμά Νεκταρία αποφασίσαμε και για το δεύτερο!!Χαίρομαι τόσο πολύ που μέσα σε λιγους μήνες μια μικρή ψυχούλα τον εκάνε να αλλάξει τόσο πολύ!!Αφού όταν βλέπει τη μικρή τρελαίνεται!Ούτε με τα παιδιά του δεν έκανε έτσι!!:lol::lol:Είμαι μάλλον απο τις τυχερές όσον αφορά το θέμα γάτα!Για τα άλλα μην την ψάχνεις...Είναι τελικά δύσκολες οι σχέσεις..πόσο μάλλον όταν είσαι σχεδόν 10 χρόνια παντρεμένη..

Cammy! Έχετε το ίδιο όνομα με τον εικονιζόμενο άσπρο γκρι γκομέναρο στο pic μου! Μόνο που εμάς βγήκε από το Καμικάζι, επειδή όταν ήταν μωρό και τον βρήκαμε στο χωριό, έπαιρνε φόρα και έσκαγε πάνω στις καρέκλες τις αυλής! Και έτσι τον λέμε Κάμι, γαλλιστί Κάμις!

Cammy! Έχετε το ίδιο όνομα με τον εικονιζόμενο άσπρο γκρι γκομέναρο στο pic μου! Μόνο που εμάς βγήκε από το Καμικάζι, επειδή όταν ήταν μωρό και τον βρήκαμε στο χωριό, έπαιρνε φόρα και έσκαγε πάνω στις καρέκλες τις αυλής! Και έτσι τον λέμε Κάμι, γαλλιστί Κάμις![/quot:lol::lol::lol:Εσκαγε στις καρέκλες;;;Εμένα προς το παρόν σκάει στους τοίχους και τους καθρέφτες!!Να τον χαίρεστε τον Κάμι σας,είναι κούκλος!:up:

Οι γάτες και οι γυναίκες θα κάνουν πάντα αυτό που θέλουν... οι άντρες και οι σκύλοι καλά θα κάνουν να το συνηθίσουν...

:)
Ακριβός αυτό έχω γραμμένο στην επιφανεια εργασίας μου!:up::P

Δεν ξέρω τι λέτε ο δικός μου παντός δεν είναι σκύλος είναι ένας τεράστιος βουτυρένιος χαδιάρης λιονταρινος!;)

Ερώτηση:
Πώς βλέπουν την / τις γατούλες σας? :hmm:
Καταλαβαίνουν λιγάκι τη παλαβομάρα σας? :P

Το μόνο ζώο που έμεινε στο σπίτι ενώ ήταν και αυτός εκεί ήταν η φιλοξενούμενη βελούδινη Ραλου. Εντάξει τετοιο φτύσιμο δεν έχω ξεναφαει, δεν με αφεινε να ξαπλώσω στο κρεβάτι δίπλα του για να μην ξυπνήσω το “παιδί” που κοιμόταν στην αγκαλιά του...!:lol::lol: Είναι όμως φοβερή η άτιμη, τα καλύτερα πρωινά ξυπνήματα τα είχα όσο έμεινε μαζί μας...:inlove::inlove::inlove:

Cammy! Έχετε το ίδιο όνομα με τον εικονιζόμενο άσπρο γκρι γκομέναρο στο pic μου! Μόνο που εμάς βγήκε από το Καμικάζι, επειδή όταν ήταν μωρό και τον βρήκαμε στο χωριό, έπαιρνε φόρα και έσκαγε πάνω στις καρέκλες τις αυλής! Και έτσι τον λέμε Κάμι, γαλλιστί Κάμις!
Κάμις ή καμίς?
Οι Γάλλοι πάντα στη λήγουσα δεν τονίζουν τις λέξεις τους?:hmm:

Ακριβός αυτό έχω γραμμένο στην επιφανεια εργασίας μου!:up::P

Δεν ξέρω τι λέτε ο δικός μου παντός δεν είναι σκύλος είναι ένας τεράστιος βουτυρένιος χαδιάρης λιονταρινος!;)
ελα ρε....
και το δικό σου μοτό στην υπογραφή σου...μου αρέσει πάρα πολύ...:up::up:

Εγώ ένα έχω να πω ότι είναι πολύ άσχημο να είναι και ο άντρας σου μέλος στο my cat. Τι να πω εγώ τώρα σε αυτό το θέμα, αν τα δει το βράδυ που θα πάω σπίτι θα ακούσω τη μουρμούρα.

Οι γάτες και οι γυναίκες θα κάνουν πάντα αυτό που θέλουν... οι άντρες και οι σκύλοι καλά θα κάνουν να το συνηθίσουν...
:)
ναι κ επίσης να μάθουν μην ρίχνουν τα σάλια τους στο πάτωμα :D

Εγώ ένα έχω να πω ότι είναι πολύ άσχημο να είναι και ο άντρας σου μέλος στο my cat. Τι να πω εγώ τώρα σε αυτό το θέμα, αν τα δει το βράδυ που θα πάω σπίτι θα ακούσω τη μουρμούρα.
Nα πείς ότι έχεις τον καλύτερο άντρα του κόσμου,τον πιο γλυκό, τον πιο υπομονετικό κ.τ.λ...:lol::lol::lol:

Την έβαψα και έτσι τώρα θα μου λέει "Είδες αντί να τα λες εσυ τα λένε οι άλλες":lol:
Επίσης να προσθέσω και πόσο θετικός είναι στο θέμα δεύτερη γάτα που του έχω θέσει. Έχει ξετραλαθεί από τη χαρά του:whistle::whistle:.

Την έβαψα και έτσι τώρα θα μου λέει "Είδες αντί να τα λες εσυ τα λένε οι άλλες":lol:
Επίσης να προσθέσω και πόσο θετικός είναι στο θέμα δεύτερη γάτα που του έχω θέσει. Έχει ξετραλαθεί από τη χαρά του:whistle::whistle:.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων θα ήθελα να δηλώσω ότι το μήνυμα μου παραπάνω συντάχθηκε βάσει προσωπικού μηνύματος που μου έστειλε η gatouni παραθέτοντας μου τα πάάάρα πολλά θετικά στοιχεία του χαρακτήρα του αντρός της.(εντάξει τώρα???:bleh::bleh::bleh::bleh:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back