Άντρες!!

Κάμις ή καμίς?
Οι Γάλλοι πάντα στη λήγουσα δεν τονίζουν τις λέξεις τους?:hmm:

Σωστά σωστά! Είμαι και μεταφράστρια δεν ντρέπομαι ευτυχώς των Γερμανοααγλικών! Ιδού ο Κάμις μας μαζί την αδελφούλα μου/του την Ασπρούλα! Πάλι στα ψηλά, επάνω στο καλοριφέρ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMG_1983.jpg
    IMG_1983.jpg
    202,8 KB · Εμφανίσεις: 15
Μηνυμα του καλού μου προχθες στο κινητό μου...
(Ετρεχα λίγο με τα γατόπαιδα εκεινη τη μέρα στο Κτηνιατρο....)

Αναρωτιέμαι αν ήμουν γάτος αν θα με αγαπούσες περισσότερο...

:blink:
:hmm:
:/:
:lol:
:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ μωρε...τι γλυκος!!!!:):rolleyes:

Και εσύ φαντάζομαι του απάντησες: "Μα φυσικά, άσε που σήμερα θα σε πήγαινα κ στον Κτηνίατρο"

Mπα σε καλό σας, είμαι και στην δουλειά και κρυφογελάω σαν το χαζό:bleh::bleh::bleh:
Μου φτιάξατε την μέρα, ευχαριστώ!!!

Και εσύ φαντάζομαι του απάντησες: "Μα φυσικά, άσε που σήμερα θα σε πήγαινα κ στον Κτηνίατρο"
μωρέ δεν του βρήκα ώρα...ήταν τίγκα στο πρόγραμμά της...:(
καλά την άλλη εβδομάδα...
Να σας πω...στείρωση να του κάνω στα 50? (ειναι 46) τι λετε? Κανει?? :hmm:

:P:lol::lol::lol::lol:

Μπα σε καλό σας!:lol::lol:..
Με βλέπουν κι εμένα στο γραφείο να γελάω κι ολο με ρωτάνε..:lol:

θα μου απαντήσει κανεις καλέ ποια ειναι η καλύτερη ηλικια για τον άντρα?? :mad::P:lol::lol::lol:

Μπα σε καλό σας!:lol::lol:..
Με βλέπουν κι εμένα στο γραφείο να γελάω κι ολο με ρωτάνε..:lol:
ο δικος μου το ξεκαθαρισε(ετσι νομιζει)μετα απο τις τρεις που ειχα στο σπιτι(καποια στιγμη ηταν και εφτα)που πεθανανε(απο γεραματα)δεν θα ξαναπαρουμε γατουδια για μεσα, οσα θελω εξω απο το σπιτι (δεν εχει
παρει ακομα αποφαση πως αυτο που λεει .....ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ?και παρακαλω μετα
απο 17 χρονια γαμου ω ναι!!!!
Οι γατες εκπαιδευονται οι αντρες ποτε......

Κοριτσια...οταν μας τη δινει ο λεγάμενος...και θέλουμε να πούμε το καημο μας, εδώ να γράφουμε...να ξεθυμαινουμε ε?:lol::lol:

θα μου απαντήσει κανεις καλέ ποια ειναι η καλύτερη ηλικια για τον άντρα?? :mad::P:lol::lol::lol:
Εμ και γω τόση ώρα περιμένω προτάσεις. Είναι και ο δικός μου στην ίδια ηλικία αν είναι να κανονίσουμε να τους πάμε μαζί:lol::lol:.

Καλημέρα και από μένα! Αθεόφοβες, μα τι θέματα πάτε και ανοίγετε, έχετε βαλθεί να μας καταστρέψετε νομίζω! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε καλούς κοιλιακούς με τόσο γέλιο που πέφτει!:lol::lol:

Ερώτηση:
Πώς βλέπουν την / τις γατούλες σας? :hmm:
Καταλαβαίνουν λιγάκι τη παλαβομάρα σας? :P

Μπα, εμένα με κοιτάει λες και χρειάζομαι ψυχίατρο! :PΑν κάνω δε το λάθος και του πω τίποτα που διάβασα στο mycat, το βλέμμα σοβαρεύει κι άλλο... (=είσαι και πολύ άρρωστη κοριτσάκι μου!). Το χειρότερο ever ήταν μια μπηχτή του τύπου "όλα τα θέματα συζήτησης που ανοίγεις είναι περί γάτων", αλλά εκεί είχα κι εγώ έτοιμο αντίλογο "κι εσύ μόνο με την κιθάρα ασχολείσαι" και από τότε φέρνει την κιθάρα στην κουζίνα και κάθομαι εγώ αγκαλιά με τη Μπουμπού και μας κάνει καντάδα!
Και ρωτάει και στο τέλος του τραγουδιού "σου άρεσε Μπουμπού μου?" (κι εγώ πια είμαι κάπως έτσι... :blink::blink::blink::blink:

μωρέ δεν του βρήκα ώρα...ήταν τίγκα στο πρόγραμμά της...:(
καλά την άλλη εβδομάδα...
Να σας πω...στείρωση να του κάνω στα 50? (ειναι 46) τι λετε? Κανει?? :hmm:

:P:lol::lol:

Αστον λίγο ακόμα τον καημένο μωρέ, τι βιάζεσαι κι εσύ? Αν τον έχεις μόνο μέσα στο σπίτι...;):lol::lol::lol:

ο δικος μου το ξεκαθαρισε(ετσι νομιζει)μετα απο τις τρεις που ειχα στο σπιτι(καποια στιγμη ηταν και εφτα)που πεθανανε(απο γεραματα)δεν θα ξαναπαρουμε γατουδια για μεσα, οσα θελω εξω απο το σπιτι (δεν εχει
παρει ακομα αποφαση πως αυτο που λεει .....ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ?και παρακαλω μετα
απο 17 χρονια γαμου ω ναι!!!!
Οι γατες εκπαιδευονται οι αντρες ποτε......
Τώρα δεν έχεις καμία? :/:

Κοριτσια...οταν μας τη δινει ο λεγάμενος...και θέλουμε να πούμε το καημο μας, εδώ να γράφουμε...να ξεθυμαινουμε ε?:lol::lol:
Ναι τι να σου πω πολύ ωραία αν μπει και ο δικός μου που είναι μέλος και τα δει.... χαρά που θα κάνει:lol::lol:. Αν και συνήθως μόνο στο θέμα της γάτας μας μπαίνει και βάζει φωτό.

Εμ και γω τόση ώρα περιμένω προτάσεις. Είναι και ο δικός μου στην ίδια ηλικία αν είναι να κανονίσουμε να τους πάμε μαζί:lol::lol:.
να μας κάνουν και καλύτερη τιμή...;):lol:
Καλημέρα και από μένα! Αθεόφοβες, μα τι θέματα πάτε και ανοίγετε, έχετε βαλθεί να μας καταστρέψετε νομίζω! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε καλούς κοιλιακούς με τόσο γέλιο που πέφτει!:lol::lol:

Μπα, εμένα με κοιτάει λες και χρειάζομαι ψυχίατρο! :PΑν κάνω δε το λάθος και του πω τίποτα που διάβασα στο mycat, το βλέμμα σοβαρεύει κι άλλο... (=είσαι και πολύ άρρωστη κοριτσάκι μου!). Το χειρότερο ever ήταν μια μπηχτή του τύπου "όλα τα θέματα συζήτησης που ανοίγεις είναι περί γάτων", αλλά εκεί είχα κι εγώ έτοιμο αντίλογο "κι εσύ μόνο με την κιθάρα ασχολείσαι" και από τότε φέρνει την κιθάρα στην κουζίνα και κάθομαι εγώ αγκαλιά με τη Μπουμπού και μας κάνει καντάδα!
Και ρωτάει και στο τέλος του τραγουδιού "σου άρεσε Μπουμπού μου?" (κι εγώ πια είμαι κάπως έτσι... :blink::blink::blink::blink:

Αστον λίγο ακόμα τον καημένο μωρέ, τι βιάζεσαι κι εσύ? Αν τον έχεις μόνο μέσα στο σπίτι...;):lol::lol::lol:
μωρε βγαίνει και στη Λαική....εκει τον φοβάμαι...:hmm::lol::lol::lol:

Ναι τι να σου πω πολύ ωραία αν μπει και ο δικός μου που είναι μέλος και τα δει.... χαρά που θα κάνει:lol::lol:. Αν και συνήθως μόνο στο θέμα της γάτας μας μπαίνει και βάζει φωτό.
εμένα λέει.... η Γιούλη, που τη χάνεις που τη βρίσκεις....τσάκα τσούκα, τσάκα τσούκα στο mycat!! :P:lol::lol:

εμενα ο καλός που προσπαθεί να τα φέρει στο κρεβάτι με το ζόρι τα γατσούνια...ειδικά με τον μικρό εχει ερωτα...:)μαλιστα λέει οτι αυτος τον αγαπάει πιο πολύ στο σπίτι οποτε του ανταποδίδει την αγάπη;)

Εμένα ο δικός μου προσπαθει να πετάξει τα γατούλια απ'το κρεβάτι...κι οταν ξίνουν απ'εξω για να μπουν στο δωμάτιο τα κυνηγάει με τη παντόφλα:rolleyes:

να μας κάνουν και καλύτερη τιμή...;):lol:

μωρε βγαίνει και στη Λαική....εκει τον φοβάμαι...:hmm::lol::lol::lol:
:lol::lol:
Ναι καλή ιδέα. Επίσης μήπως να πούμε ότι είναι αδέσποτοι... σίγουρα θα μας κάνουν ακόμα καλύτερη.
Αυτή τη Λαική τη φοβάμαι και γω:lol::lol:. Κάθε Σάββατο δεν ξέρεις τι άγχος τραβάω.
Θα με απολύσουν σήμερα το βλέπω..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back