kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ε αμα δε χαρηκε κιολας ειναι μαλ@@κας!!!μια χαρα τα λεει η σιμωνη. αυτος που σ'αγαπα χαιρεται με τη χαρα σου![]()
Αλλα καποια ψιλομουτρα συγχωρουνται μωρε αν σκεφτεις οτι θα ειναι μακρια του,θα εχει να ζηλευει,θα κανει νεες παρεες....Αλλα καπου διαβασα οτι βγηκαν εξω και υποτιμουσε τη σχολη της μπροστα σε αλλους κιολας!
Καλα δεν τον ξεχεσες? Αυτο ειναι ασυγχωρητο και φουλ κομπλεξικο! Ειναι η σχολη που σου αρεσει και δεν εχει κανενας δικαιωμα να υποτιμαει την επιλογη σου,ποσο μαλλον καποιος που δεν σπουδασε και δεν ξερει απο σχολες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
το βραδυ χθες ,πριν βγω μαζι του,βγηκαμε για φαγητο με κατι φιλους μας οικογενειακως και ο ανιφιος ενος περασε περσυ στην ιδια σχολη του το ειπανε οτι θα παω και εγω και του δωσανε το κινητο μου ανταλαξα 3-4 απολυτα τυπικα μηνυματα μου εδωσε και το φαισμπουκ .Ειναι τοσο κακο ουτε που τον εχω δει?Πριν στη θαλασσα που μου ξεφυγε και του το ειπα μου ειπε να μην τολμησω να του κανω αντ .Εχει δικαιο?εγω απλα θελω να μαθω για το νησι και την σχολη!Τι τοσο κακο??![]()
Λενιώ...ελπίζω να μην εισαι σαν την κουνέλα εσυ γιατι δεύτερο περιστατικό σ' ενα καλοκαιρι πάει πολύ...
Αει ουρτ παιδάκι μου πες του...Αιντε ζήστε τη ζωή σας χαζά ε χαζα
που αφήνετε τον κάθε μπουλκουμέ να σας κάνει νουμεράκια...Πάμε για άλλα μπουμπου...πάμε για άλλα λέμε!
marzep
Δραστήριο μέλος
Σωστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!Λενιώ...ελπίζω να μην εισαι σαν την κουνέλα εσυ γιατι δεύτερο περιστατικό σ' ενα καλοκαιρι πάει πολύ...
Αει ουρτ παιδάκι μου πες του...Αιντε ζήστε τη ζωή σας χαζά ε χαζαπου αφήνετε τον κάθε μπουλκουμέ να σας κάνει νουμεράκια...
Πάμε για άλλα μπουμπου...πάμε για άλλα λέμε!

Αληθεια τι σημαινει μπουλκουμες???

ιβανα
Επιφανές μέλος
Σωστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!
Αληθεια τι σημαινει μπουλκουμες???![]()
μακακας????????
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Δεν λέω οτι έχει δίκιο και σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να χαρεί για σένα αλλά από την άλλη μωρέ τον καταλαβαίνω κιόλας,στεναχωριέται που θα σε χάσει δεν είναι και τόσο κοντά η Ρόδος,εσύ θα κάνεις άλλους φίλους και σύντομα θα βρεις και άλλο αγόρι ..κάπου μέσα του το ξέρει και δεν θέλει να το αποδεχτεί.Εσύ πρέπει να συνεχίσεις τη ζωή σου να χαρείς που πέρασες εκεί και σε περιμενει μια υπέροχη φοιτητική ζωή.Απλά δείξε και λίγο κατανόηση σε αυτά που νιώθει και κάντο όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο και για τους 2.το βραδυ χθες ,πριν βγω μαζι του,βγηκαμε για φαγητο με κατι φιλους μας οικογενειακως και ο ανιφιος ενος περασε περσυ στην ιδια σχολη του το ειπανε οτι θα παω και εγω και του δωσανε το κινητο μου ανταλαξα 3-4 απολυτα τυπικα μηνυματα μου εδωσε και το φαισμπουκ .Ειναι τοσο κακο ουτε που τον εχω δει?Πριν στη θαλασσα που μου ξεφυγε και του το ειπα μου ειπε να μην τολμησω να του κανω αντ .Εχει δικαιο?εγω απλα θελω να μαθω για το νησι και την σχολη!Τι τοσο κακο??![]()

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
μακακας????????
ειναι στα καλιαρντά δεν μπορώ να σας πω...
περιλαμβάνει πολλές ιδιότητες και κοσμητικά πάντως
like :Μαμάκας, μαλ_κας, αρχ@@στραμπουλήχτρας, ηλίθιος, άξεστος, βλάχος..
Αυτα δεν μπορώ να πω άλλα γιατι μας διαβάζουν και μικρά παιδιά

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτο ειναι μαρακι, ή ειναι οτι εκεινος δεν ειναι τοσο μορφωμενος κ νιωθει λιγο κατωτερος? εμενα οτι μειωνει τη σχολη της κοπελας κατι μου κανει.......![]()
Καλέ τα μικρά μας κάτι έχουν πάθει...
Καλέ Μαριώ...απο σένα ΔΕΝ το περίμενα...ε οχι ...!
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτο ειναι μαρακι, ή ειναι οτι εκεινος δεν ειναι τοσο μορφωμενος κ νιωθει λιγο κατωτερος? εμενα οτι μειωνει τη σχολη της κοπελας κατι μου κανει.......![]()
Ω, θεε μου
ιβανα
Επιφανές μέλος
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;398698:Ω, θεε μου![]()
παρντον ?

θες να μου πεις ευγενικα την αποψη σου κ να αφησεις τις αγενειες?

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Έλα βρε,μην είσαι αυστηρή...Καλέ τα μικρά μας κάτι έχουν πάθει...
Καλέ Μαριώ...απο σένα ΔΕΝ το περίμενα...ε οχι ...!

προσπαθώ να τον δικαιολογήσω λίγο τον χριστιανό δεν είπα οτι έχει και σωστή συμπεριφορά αλλά αν πηδούσε και από τη χαρά του εμένα θα με παραξένευε
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
\παρντον ?
θες να μου πεις ευγενικα την αποψη σου κ να αφησεις τις αγενειες?![]()
Ηρεμα ηρεμα! (δεν ειμαι τρομοκρατης
) Εννοω οτι αν ειναι αυτο που λες, ειναι τετοια η απελπισια μου (για το κοριτσι) που επικαλουμαι τα θεια, η αθεη
ΑΣΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΟΠΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΕΤΣΙ!
ΟΧΙ ΜΗ... Χ___χΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε Ελενά μου, κι εγώ αυτό περίμενα να σου πω την αλήθεια, αλλά η εξελίξεις με πρόλαβαν. Εν τω μεταξυ, όσο καιρό βγαίναμε, εβλεπα τα σημάδια της τυχης η ηλιθια, αλλά ολο ελέγα υπομονη.ΕΛΕΟΣ ο μαμακας!Απιστευτος φλωρος!Ακους εκει αντι να ξεσκι@@@τε στο σεξ ολη μερα καθοταν και παραπονιοταν για το νησι που φυσαει!!!Ποσο χρονων ειναι Κατια?Καλα αυτος μονο με τους γονεις του εχει παει διακοπες,το πιστευω!
![]()
Και να φανταστεις ετων 31 και η μεγαλυτερη σχεση του ηταν 10 μηνες. Ε τι περίμενα κι εγώ;;;
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Ηρωίδα όποια τον άντεξε 10 μήνες εγώ αυτό έχω να πω!!Ρε Ελενά μου, κι εγώ αυτό περίμενα να σου πω την αλήθεια, αλλά η εξελίξεις με πρόλαβαν. Εν τω μεταξυ, όσο καιρό βγαίναμε, εβλεπα τα σημάδια της τυχης η ηλιθια, αλλά ολο ελέγα υπομονη.
Και να φανταστεις ετων 31 και η μεγαλυτερη σχεση του ηταν 10 μηνες. Ε τι περίμενα κι εγώ;;;

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Ηρωίδα όποια τον άντεξε 10 μήνες εγώ αυτό έχω να πω!!![]()
Ε ναι. Κι εγω ξαφνιάστηκα όταν μου το είπε αλλά μετα κατάλαβα το λόγο.
Αξια άξια!!!!
ιβανα
Επιφανές μέλος
Ε ναι. Κι εγω ξαφνιάστηκα όταν μου το είπε αλλά μετα κατάλαβα το λόγο.
Αξια άξια!!!!
δεν εβγαινες μ'αυτον απο τη νικαια καλυτερα?

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν εβγαινες μ'αυτον απο τη νικαια καλυτερα?![]()

να σου πω.... καλυτερα θα ηταν.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
πες το ψέματα!!δεν εβγαινες μ'αυτον απο τη νικαια καλυτερα?![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool