ιβανα
Επιφανές μέλος
Χεστονα πουλακι μου τετοιον γκομενο...Αει σιχτιρι συγχιστηκα!
Σαν την αλλη: ''και τι?αυτη η τριχα(ΜΙΑ ΗΤΑΝ) πανω σου ειναι απο...σκυλι???''...
Οχι μωρη κουλη!Απο χρυσοψαρο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και το λεω εγω στα 19 μου...Imagine...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος

ποιον θαβουμε???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Χεστονα πουλακι μου τετοιον γκομενο...Αει σιχτιρι συγχιστηκα!
Σαν την αλλη: ''και τι?αυτη η τριχα(ΜΙΑ ΗΤΑΝ) πανω σου ειναι απο...σκυλι???''...
Οχι μωρη κουλη!Απο χρυσοψαρο!
Για μια τριχα εκανε ετσι; Καλα, πες της να μου 'ρθει για καφε για να φυγει με πουλοβερακι και μαλλινο βρακακι. (ε λοιπουν και οι δικοι μου τωρα...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πιασε καρεκλα...Κουτσομπολιο πεφτει...καλε τι λετε εδω???? βαλτε με και εμενα μεσα...ποιον θαβουμε???
Ναι ρε γμτ...που να εβλεπε το δωματιο μου,το σαλονι,τη κουζινα,τους διαδρομους...Πωωω...γιαυτο θελω μια σκυλου/γατου!Για μια τριχα εκανε ετσι; Καλα, πες της να μου 'ρθει για καφε για να φυγει με πουλοβερακι και μαλλινο βρακακι. (ε λοιπουν και οι δικοι μου τωρα...)
moukelis
Επιφανές μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
πηγα να ξαπλωσω αλλα δεν αντεχω αλλο ξαπλα...καλε τι λετε εδω???? βαλτε με και εμενα μεσα...ποιον θαβουμε???
Ενα καραγκιοζη γκομενο που με εκνευρισε. Αν δεν βαριεσαι να διαβασεις πηγαινε στο 2036.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να ζησετε!
εντιτ
Η μανα μου και η γιαγια μου λενε να μην πω σε καμια οτι μαγειρευω,σιδερωνω,σκουπιζω,σφουγγαριζω...χοχοχοκαταρχην με βοηθαει σε ολα στο σπιτι
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
τελειαααα!! αν πας και χρειαζεσε βοηθεια πες μου!! ειμαι απο εκει και μενουν οι γονεις μου εκει!!ακομα και σπιτι αν χρειαστει να ψαξεις πες μου!
νοικιαζουμε εμεις το σπιτι κατω απο το δικο μας! μονοκατοικια με ενα κηπο ΝΑ με το συμπαθειο!
και αλανα μπροστα χωρις αυτοκινητα καθολου!αμ πως!
![]()
![]()
Αληθεια με σωζεις.θελω να σε ρωτησω για το νησι .για ναμην γρεφω εδω εχεις φαισμπουκ?
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
χμμ τελικα εγω ειμαι πολυ κακια..το διαβασα....πω θα τρωγε ξυλο που θα ταν ολο δικο του.λολΕνα καραγκιοζη γκομενο που με εκνευρισε. Αν δεν βαριεσαι να διαβασεις πηγαινε στο 2036.
μια γνωστη μου ειχε παει με τον αδρα της σε ταβερνα και στο γυρισμο τσακωθικαν και την παρατησε στην εριμια ...πηγε σπιτι πηρε το παιδι και εφυγε ...
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
γιατι χαρα μου δεν ειναι κακο...ενταξυ δεν θα μου αρεσε ομολογο να μουν εγω αραχτη ολη μερα και να δινω διαταγες ομως το μα με βοηθαει πχ οταν με βλεπει να απλωνω τα ρουχα μας το θεωρω απιστευτα τρυφερο και δειχνει ποσο με νοιαζετε ...Nταξ,εκλεισες εσυ! χαχαχα
Να ζησετε!
εντιτ
Η μανα μου και η γιαγια μου λενε να μην πω σε καμια οτι μαγειρευω,σιδερωνω,σκουπιζω,σφουγγαριζω...χοχοχο
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Nταξ,εκλεισες εσυ! χαχαχα
Να ζησετε!
εντιτ
Η μανα μου και η γιαγια μου λενε να μην πω σε καμια οτι μαγειρευω,σιδερωνω,σκουπιζω,σφουγγαριζω...χοχοχο
Μωρε εχε χαρη που μου πεφτεις λιγο μικρος....
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
λεπτομερειες κοπελια...τι ειναι 10 χρονια????? αλλωστε εχουν τρελη γλυκα τα bebe...ακουμε κατι ξερω...Μωρε εχε χαρη που μου πεφτεις λιγο μικρος....

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πφφ ποιος τα κοιταζει αυτα...!Μωρε εχε χαρη που μου πεφτεις λιγο μικρος....
Φευγω για Λαρισα ομως ,δεν θα βολευει!

σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πφφ ποιος τα κοιταζει αυτα...!
Φευγω για Λαρισα ομως ,δεν θα βολευει!![]()
Τι λεει παιδια?Το γυρισαμε σε ακαταλληλο το forum?

Θα αρχισουμε τα προξενια?

Καλα Rαktia τι ιστορια και αυτη????
Αφου την παλεψες και δεν τον αρχισες στις αναποδες,παλι καλα!!!Οσο για την πρωην μελλοντικη πεθερα......αγιο ειχες και σου εδειξε τα σημαδια απο νωρις.....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
''...
νοικιαζουμε εμεις το σπιτι κατω απο το δικο μας! μονοκατοικια με ενα κηπο ΝΑ με το συμπαθειο!