ιβανα
Επιφανές μέλος
Καλημέρα κι από μένα και εδώ. Βλέπω τους άντρες του φόρουμ λίγο κομπλαρισμένους?![]()
ε αφου 2 ειναι ολοι κι ολοι, να μην ειναι λιγο κομπλαρισμενοι ; τωρα που το σκεφτομαι, η καβαλα μαλλον αποχωρησε αλλα μπηκε δυναμικα το λουτρακι, παλι ενας εμεινες βρε !!

τυχερουλη !! 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Οι ορμόνες ή οι 20βαθμοί λιακάδα!!!! Μυρίζει Άνοιξη!!!
Τα λουλούδια ανθίζουν... σε λίγο θα έρθουν και τα χελιδόνια!![]()
Καλέεεε 5 Δεκεμβρίου δεν έχουμε σήμερα ή κάνω λάθος

ε αφου 2 ειναι ολοι κι ολοι, να μην ειναι λιγο κομπλαρισμενοι ; τωρα που το σκεφτομαι, η καβαλα μαλλον αποχωρησε αλλα μπηκε δυναμικα το λουτρακι, παλι ενας εμεινες βρε !!τυχερουλη !!
![]()
Λοιπόν γιατρέ τι λέγαμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Για 5 Δεκέμβρη σου μοιάζει εξω??Καλέεεε 5 Δεκεμβρίου δεν έχουμε σήμερα ή κάνω λάθος
Λοιπόν γιατρέ τι λέγαμε![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος
κομπλαρουν οι γυναικες τους αντρες σημερα ;
ημαστε πιο δυναμικες απο ποτε και δε μπορουν να μας κουμανταρουν ;
το οτι ημαστε πιο δυναμικες, εχει κανει αυτους περισσοτερο ....πως να το πω....εεμμμμ...χχμμμμ... λαπαδες ?? (συγνωμη για την εκφραση, αλλα δεν εβρισκα αλλη λεξη...)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Για 5 Δεκέμβρη σου μοιάζει εξω??![]()
Άσε Γιούλη είμαι ακόμα υπό την επήροια του 2ωρου κουνήματος που έφαγα στο αεροπλάνο προχθές. Ακόμα να συνέλθω

. Οπότε όπως καταλαβαίνεις είμαι ακόμα ξάπλα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ωχου το μωρέΆσε Γιούλη είμαι ακόμα υπό την επήροια του 2ωρου κουνήματος που έφαγα στο αεροπλάνο προχθές. Ακόμα να συνέλθω. Οπότε όπως καταλαβαίνεις είμαι ακόμα ξάπλα.
...κι εμένα μου τη δινει οταν κουνιέται ντουπ ντουπ...και λέω αντε πέσε να τελειώνουμε

JohnDVM
Διάσημο μέλος
science speaking( τι λεω σημερα να ναι καλα το ξυπνητηρι ... μου μεσα
) στο λουτρακι παντως κανουν μπανιο οσοι πιστοι προσελθετε εχου και μια παραλια ναααα!( με το συμπαθειο παντα)
15 χιλιομτρα με βοτσαλο και καζινο στο τελος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ορμονες και ανοιξη ταυτιζονται στο ζωικο βασιλειοscience speaking( τι λεω σημερα να ναι καλα το ξυπνητηρι ... μου μεσα
) στο λουτρακι παντως κανουν μπανιο οσοι πιστοι προσελθετε εχου και μια παραλια ναααα!( με το συμπαθειο παντα)
![]()
τα κυάλια Γιάννη, τα έχεις πάνω στο τραπέζι σε ετοιμότητα ε??

Τι έγινε χθες?? Ξεγένναγες έμαθα απ΄το τηλέφωνο ε?

ιβανα
Επιφανές μέλος
και δραττομαι της ευκαιριας και ερωτω αγαπητες φιλες (και φιλε γιατρε !! ):
κομπλαρουν οι γυναικες τους αντρες σημερα ;ημαστε πιο δυναμικες απο ποτε και δε μπορουν να μας κουμανταρουν ;
το οτι ημαστε πιο δυναμικες, εχει κανει αυτους περισσοτερο ....πως να το πω....εεμμμμ...χχμμμμ... λαπαδες ?? (συγνωμη για την εκφραση, αλλα δεν εβρισκα αλλη λεξη...)
σα να σας ακουω " δε μας παρατας ρε ιωαννα πρωι πρωι, με τις ανησυχιες σου, νυσταζουμε, κατσε να μεσημεριασει και τα λεμε αν κομπλαρουμε τα αγορακια.." χα χα χα !!!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ωχου το μωρέ...κι εμένα μου τη δινει οταν κουνιέται ντουπ ντουπ...και λέω αντε πέσε να τελειώνουμε
![]()
Να φανταστείς οι πρωινές πτήσεις είχαν ακυρωθεί όλες και εμάς μας άφησαν να πετάξουμε από Ρώμη. Δεν είναι ότι θα πέσει αλλά σε ανακατεύει. Άσε που από το συνάχι πήγε να σπάσει το κεφάλι μου. Δεν το ήξερα και ήμουν χωρίς ρονάλ χωρίς τίποτα. Τέσπα. Σήμερα αραξιά στο κρεβάτι με τον μπούλη μου που μια γυρνάει στο μπαλκόνι μια έρχεται αγκαλίτσα

ορμονες και ανοιξη ταυτιζονται στο ζωικο βασιλειοscience speaking( τι λεω σημερα να ναι καλα το ξυπνητηρι ... μου μεσα
![]()
Τα ξέρουμε γιατρέ τα ξέρουμε. Άντε μην μας απειλείς μην πάρουμε τον προαστιακό και μαζευτούμε όλες οι γκιόσες εδώ μέσα στην επομενη συνάντηση στο Λουτράκι και σου έρθουμε πακέτο

ιβανα
Επιφανές μέλος
Να φανταστείς οι πρωινές πτήσεις είχαν ακυρωθεί όλες και εμάς μας άφησαν να πετάξουμε από Ρώμη. Δεν είναι ότι θα πέσει αλλά σε ανακατεύει. Άσε που από το συνάχι πήγε να σπάσει το κεφάλι μου. Δεν το ήξερα και ήμουν χωρίς ρονάλ χωρίς τίποτα. Τέσπα. Σήμερα αραξιά στο κρεβάτι με τον μπούλη μου που μια γυρνάει στο μπαλκόνι μια έρχεται αγκαλίτσα
Τα ξέρουμε γιατρέ τα ξέρουμε. Άντε μην μας απειλείς μην πάρουμε τον προαστιακό και μαζευτούμε όλες οι γκιόσες εδώ μέσα στην επομενη συνάντηση στο Λουτράκι και σου έρθουμε πακέτο![]()
χα χα ! θα ημαστε κατι σαν τη διαφημιση axe ! ενα τσουρμο κοριτσια να κυνηγανε εναν αντρα !!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
χα χα ! θα ημαστε κατι σαν τη διαφημιση axe ! ενα τσουρμο κοριτσια να κυνηγανε εναν αντρα !!![]()
Doctor φόρεσε το άρωμα σου και ετοιμάσου

JohnDVM
Διάσημο μέλος
. καταλαβατε τιποτα? εχω νομιζω οχι
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ησυχο ήσυχο το ποταμάκι....χα χα ! θα ημαστε κατι σαν τη διαφημιση axe ! ενα τσουρμο κοριτσια να κυνηγανε εναν αντρα !!![]()
η ταινια με το Βεγγο και τις γκιώσσες

(Γιάννη δεν υπονοω τίποτα με τη γοητεια του Βέγγου ε?

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
. Μαλλον μας εχετε κομπλαρει απο την αποψη οτι αισθανομαστε οτι δεν μπορουμε να ανταποκρυθουμε στις απαιτησεις σας γιατι εχετε υψηλα στανταρ![]()
αληθεια ; για πες λεπτομερειες, με προβληματισε αυτο που ειπες, τι ζηταμε δηλ που δεν μπορειτε να δωσετε ;

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δικιο έχει ο άνθτωπος...αληθεια ; για πες λεπτομερειες, με προβληματισε αυτο που ειπες, τι ζηταμε δηλ που δεν μπορειτε να δωσετε ;![]()
π.χ. εγώ θέλω έναν αντρα με το remote control του...

Ζητάω πολλά?

Κάτσε, σήκω
, έλα, φύγε, κλπ...

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

sousoulis
Νεοφερμένο μέλος
αν εννοεις εμενα, δε νομιζω οτι μοιαζουν τα γατακια μας, εμενα ειναι ασπρομαυρο το διαβολι μου, εσενα ειναι τιγρε, και παρεπιπτοντως ειναι κουκλι !! τωρα για το λαπτοπ δεν ξερω, αλλα για να το λες δικιο θα εχεις..![]()
Αυτη στην υπογραφη μου ειναι ι Μαμα μας στην Θασο ο δικος μου ειναι στα ιδια χρωματα και περιπου ιδια σχεδια με τιν δικια σου!!!!
τσκ τσκ ακου εκει κομπλαρισμενοι και λαπαδες.....φτου σας! μια χαρα ειμαστε!!!!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Και για αυτο σκάς καλέ?? Βρες κι εσύ έναν εικοσάρη να στα τρώει!Καλέ εμείς σας κομπλάρουμε ή εσείς μας έχετε βάλετε σε έναν αγώνα διατήρησης της νεότητας. Φτάνετε τα 60 και ακόμα ζητάτε συντρόφους κοριτσάκια ελεος πια. Αφήστε μας να γεράσουμε. Μην μας κάνετε να είμαστε γελείες. Τραβηγμένες πενηντάρες με ντύσιμο εικοσάρας.![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool