Άντρες!!

Εμένα έπρεπε να είχες για πελατησα. :P:P:PΚάθε εβδομάδα πάω στο κτηνίατρο :( (.πρέπει να βρω γκόμενο κτηνίατρο δεν βγαίνω οικονομικά:hmm::hmm:)

Ιβανα Μυρτος = Αμαλία ( τοσες Μ@#$@#$ες λεμε εδω στο ονομα θα κολησουμε? Ασε που θα ντρεπετε αμα δει τι γραφω στο ονομα του:P)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αμα ειναι πιασαρικο το θεμα....:D:lol: ποιος μας πιανει. λυσσαρες!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:( χωρις παρεξηγηση ε?:redface:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποιός καφές?? Ποιά παραλία?? Εγώ δλδ που ζώ που έχω ψοφήσει στη δουλεία σήμερα?? Τους είπα να με κλειδώσουν σήμερα στο γραφείο και να έρθουν να μου ανοίξουν ξανά κατά τις 8!!! Ελπίζω μόνο να μην με ξεχάσουν μιάς και είναι Παρασκευή και μείνω εδώ το σκ!!! Δεν έχω και τροφή....

Ποιός καφές?? Ποιά παραλία?? Εγώ δλδ που ζώ που έχω ψοφήσει στη δουλεία σήμερα?? Τους είπα να με κλειδώσουν σήμερα στο γραφείο και να έρθουν να μου ανοίξουν ξανά κατά τις 8!!! Ελπίζω μόνο να μην με ξεχάσουν μιάς και είναι Παρασκευή και μείνω εδώ το σκ!!! Δεν έχω και τροφή....

αμα σε κλειδωσουν πες μου που εισαι να σου φερω ξηρα !!!!!! :lol::lol::lol: την καλυτερη θα σου φερω !!!!!!!!!!!! :up::up::up:

λυσσαρες!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:quote]

ασχετο, αλλα οταν διαβαζω / ακουω τη λεξη λυσσαρες, θυμαμαι καπακι Μπεζο και Απαραδεκτους, το ελεγε συνεχως με ενα συγκεκριμενο στιλακι, οποτε το θυμαμαι λιωνω στα γελια :lol::lol::lol::lol::lol:

σημερα ευτυχως ειμαι αρκετα εξω.Τα 100 χιλιομετρακια τα εχω για αρχη :DΚαι οι δουλειες να τελειωσουν δεν με βλεπω να μαζευομαι:redface:

θα φαμε της ψεθδωπανολης το εμβολιο νταξ αλλα να φαμε και λυσσας πολυ παει;)

θα φαμε της ψεθδωπανολης το εμβολιο νταξ αλλα να φαμε και λυσσας πολυ παει;)

χα χα χα πολυ καλο ! :lol::lol::lol: θα μας περιλαβει με ενεσεις ο γιατρος, θα μας τις πεταει απο μακρια σαν τοξοβολος...νταν !! :lol::lol:

Εννοείται ξηρά!!! Να διατηρηθεί κιόλας γιατί σιγά μη μου έχουν αφήσει και ανοιχτό το κλιματιστικό!!! :/:

Απο τους απαραδεκτυς το πηρα και εγω:up: Της ψευδοπανωλης πινεται το ριχνεις στο νερο , για τη λυσσα ολοι λενε οτι εχω ελφρυ χερι:up:;)

η αγγελαδα στο ειπε??:lol::lol::lol:

Φτάνετε τα 60 και ακόμα ζητάτε συντρόφους κοριτσάκια ελεος πια. Αφήστε μας να γεράσουμε. Μην μας κάνετε να είμαστε γελείες. Τραβηγμένες πενηντάρες με ντύσιμο εικοσάρας.:blink:
Η εμμηνόπαυση στις γυναίκες φέρνει σωματικά συμπτώματα: εξάψεις, λέει, εκνευρισμό, κατάθλιψη σε μερικές. Στους άντρες επιδρά ψυχολογικά: τους φέρνει διακαή επιθυμία να γίνουν ιδιαζόντως απεχθείς πρώην σύζυγοι ή/και τιμή και δόξη κερατάδες! (Ορίστε η σύνδεση με τις αγελάδες!) :lol::lol:

Ιβανα πιστευω οτι και στα δυο φυλλα εχουν ανεβει οι απαιτησεις οσον αφορα το ταιρι μας σε σχεση με παλιοτερες δεκαετιες αλλα ταυτοχρονα εχει αυξηθει και η ανασφαλεια μας και στα δυο φυλλα, οτι δεν μπορουμε να φτασουμε αυτες τις απαιτησεις:confused: με αποτελεσμα να κρατιομαστε πισω και τελικα να ειναι δυσκολο να κανεις σχεση , Παλι εριξα τις βαθιες φιλοσοφιες μου, μη βαρατε;):rolleyes:
Να πω κι εγώ μια βαθιά φιλοσοφία κλεμμένη από τον βουδισμό, που ισχύει και για τα δύο φύλα εξ ίσου: βλάκας είναι αυτός που νομίζει ότι το πρόβλημά του είναι μεγαλύτερο από αυτόν τον ίδιο!
Και να θυμίσω το απόφθεγμα του Πανούση: Γ&&&&& γιατί χανόμαστε! :lol::lol::lol: Κι αφήστε τις ανασφάλειες κατά μέρος... ;)

η αγελαδα ειναι χονδροπετση θες ειδικη μεταλικι βελονα για να κανεις ενεση;) Οι ιδιοκτητες των ζωων το λενε αλλα και σε οσους γνωστους και συγγενεις εχει τυχει νακανω ενεσεις καθως και στο στρατο:up:

Και να θυμίσω το απόφθεγμα του Πανούση: Γ&&&&& γιατί χανόμαστε! :lol::lol::lol: Κι αφήστε τις ανασφάλειες κατά μέρος... ;)

Σωστο κι αυτο, εν μερει ομως.. μην δινουμε τοοοοση σημασια στο σεξ, δε λεω, εχει μεγαλη σημασια σε μια σχεση, αλλα νομιζω μονο γ..... πεφτει σημερα και εχει χαθει η επικοινωνια..:(:hmm:

μην δινουμε τοοοοση σημασια στο σεξ, δε λεω, εχει μεγαλη σημασια σε μια σχεση,
Ναι, αλλά σε μια σχέση η αγάπη έρχεται πολύ-πολύ καιρό αφού έχεις κάνει σεξ... Η φύση μάς προγραμμάτισε πρώτα να σκεφτόμαστε τα περί σεξ κι έπειτα να δενόμαστε συναισθηματικά.
Και μην ξεχνάμε ότι η αρμονία στο σεξ είναι ικανή να φέρει από μόνη της δέσιμο στο συναισθηματικό επίπεδο...

Ναι, αλλά σε μια σχέση η αγάπη έρχεται πολύ-πολύ καιρό αφού έχεις κάνει σεξ... Η φύση μάς προγραμμάτισε πρώτα να σκεφτόμαστε τα περί σεξ κι έπειτα να δενόμαστε συναισθηματικά.
Και μην ξεχνάμε ότι η αρμονία στο σεξ είναι ικανή να φέρει από μόνη της δέσιμο στο συναισθηματικό επίπεδο...

Σωστα ολα αυτα, η μονη μου ενσταση ειναι στο οτι σημερα σκεφτομαστε σχεδον ΜΟΝΟ το σεξ, με συνεχεις και διαφορετικους συντροφους, και δεν δινουμε την ευκαιρια στον εαυτο μας να δεθουμε συναισθηματικα. ουτε στην αρχη ουτε μετα. γι'αυτο και πολλοι/πολλες ειναι μονοι/μονες. ειναι ευκολο να γ..... και να πας απο μελισσουλα σε μελισσουλα, το δυσκολο ειναι να μεινεις σε μια σχεση. ;):/:

Το σεχ;) ειναι απειρως καλυτερο οταν υπαρχει συναισθηματικο δεσιμο και πραγματικα νοιαζεται ο ενας για τον αλλο και δεν γινεται με σκοπο την προσωπικη μας ικανοποιηση η την επιδειξη των δεξιοτητων μας:redface:;)

Σωστα ολα αυτα, η μονη μου ενσταση ειναι στο οτι σημερα σκεφτομαστε σχεδον ΜΟΝΟ το σεξ, με συνεχεις και διαφορετικους συντροφους, και δεν δινουμε την ευκαιρια στον εαυτο μας να δεθουμε συναισθηματικα. ουτε στην αρχη ουτε μετα. γι'αυτο και πολλοι/πολλες ειναι μονοι/μονες. ειναι ευκολο να γ..... και να πας απο μελισσουλα σε μελισσουλα, το δυσκολο ειναι να μεινεις σε μια σχεση. ;):/:
Για την έλλειψη του συναισθηματικού δεσίματος δεν ευθύνεται το σεξ, αλλά η ανασφάλεια, όπως σωστά είπε πριν ο John. Αυτό το "ή κάνω σεξ ή δένομαι συναισθηματικά" είναι μεγάλη μούφα.
Και μεταξύ των δύο άκρων, της απόλυτης αποχής και του... Sex and the City, υπάρχουν πάμπολλες ενδιάμεσες καταστάσεις. Είναι τι χρήση θέλει και διαλέγει να κάνει ο καθένας. Εξ άλλου, αν πρόσεξες, δίπλα στο απόφθεγμα του Πανούση έχω τρία γατιά που ξεκαρδίζονται, δηλαδή δεν το εννοώ και εντελώς κυριολεκτικά. Ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύσει όπως θέλει.

Εξ άλλου, αν πρόσεξες, δίπλα στο απόφθεγμα του Πανούση έχω τρία γατιά που ξεκαρδίζονται, δηλαδή δεν το εννοώ και εντελώς κυριολεκτικά. Ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύσει όπως θέλει.

μπορει να χεις και δικιο, αλλα και γω δεν ειπα σε σενα κατι προσωπικα, το καταλαβα οτι το ψιλογελασες κιολας, απλα πιαστηκα για να γινει κουβεντα..:cool:και ο πανουσης μαλλον οπως το εννοουσε δικιο εχει. :Pφανταζομαι το προτεινει σαν αντιδοτο στα καθημερινα μας δυσκολα...:up::up::up:

Το σεχ;) ειναι απειρως καλυτερο οταν υπαρχει συναισθηματικο δεσιμο και πραγματικα νοιαζεται ο ενας για τον αλλο και δεν γινεται με σκοπο την προσωπικη μας ικανοποιηση η την επιδειξη των δεξιοτητων μας:redface:;)
Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο εγώ πιστεύω ότι σε μια σχέση που έχει φόντα το σεξ με τον καιρό γίνεται καλύτερο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back