konstans
Περιβόητο μέλος

Βρε ΓΑΤΕΣ και πάλι ΓΑΤΕΣ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Λες αν τους δώσω όλα τα σεμεδάκια που μου έχει η μάνα μου προίκα να μου τον δώσουν απο το εκτροφείο?![]()

Αλλά έλεγα και για την άλλη προίκα που πήρες μεγαλύτερη από την αδερφή σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Ένα περίεργο πράγμα συμβαίνει, ενώ το θέμα είναι άντρες, καταλήξαμε πάλι στις γάτες
Βρε ΓΑΤΕΣ και πάλι ΓΑΤΕΣ!!!![]()
Εννοείται!!

Αλλά έλεγα και για την άλλη προίκα που πήρες μεγαλύτερη από την αδερφή σου![]()
Ααααα

Καλά αστην να παραπονιέται ίσες πρόικες πήραμε όλες

Αλλά εγώ ναι την δικιά μου θα την φάω με τον κούκλο τον Siberian

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Μην είσαι τόσο σίγουρη,θα στον κλέψει η Ίριδα μόλις τον δει τέτοιο κούκλο γαλανομάτη...Αλλά εγώ ναι την δικιά μου θα την φάω με τον κούκλο τον Siberian![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
Μην είσαι τόσο σίγουρη,θα στον κλέψει η Ίριδα μόλις τον δει τέτοιο κούκλο γαλανομάτη...![]()
Καλά αν είναι η Ίριδα θα κάνω τα στραβά μάτια λίγο

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
μαλλον ολοι οι πεινασμενοι το βραδυ στην ria23 θα παμε να φαμε......ετομασε μαχαιροπιρουνα,φευγωντας θα εχουμε ζουληξει και τα γατουδια σου(για καθε ενδεχομενο ψαξε και καμια τσαντα)γιατρε νοικοκυρης βλεπω!!!!!!!! ο αντρας μου μονο μακαρονια ξερει ...βεβαια οτι ξερει κανεις καλο ειναι..αντε προλαβετε ο ερωτας περνα απο το στομαχι
εμεις εχουμε πουρε, κεφτεδακια με σαλτσα και σπανακοπιτα!![]()
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
λετε να εξαντληθηκε?
. Μπα μαλλον αρχισατε τις γατες και ξεχασατε τους αντρες

moukelis
Επιφανές μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μας παρεξηγήσατε, γιατρέ μας! Είχαμε κάποια προβληματάκια εισόδου στο site. Χώρια που τελευταία μάς έφαγε η πολιτική... Πού μυαλό για άντρες πια!Πολυ ησυχια επεσε στο θεμαλετε να εξαντληθηκε?
. Μπα μαλλον αρχισατε τις γατες και ξεχασατε τους αντρες
![]()

JohnDVM
Διάσημο μέλος

, και να μην ανεβαινουν στο κρεββατι οταν αυτο ειναι κατηλημενο

. οταν ειναι αδειο ενταξει

moukelis
Επιφανές μέλος
Α,καλη απαντηση...Εμας ακομα κι οταν κατηλειμμενο φροντιζουν να το αδεισουν και να μεινουν μονες τους...Πολλες αρκει να τα βρουν με τη σκυλα μου για να μην μου κανουν το σπιτι καλοκαιρινο, και να μην ανεβαινουν στο κρεββατι οταν αυτο ειναι κατηλημενο
. οταν ειναι αδειο ενταξει
![]()
Ευτυχως ο σκυλος μας εχει παθει μεταλλαξη και σε λιγο θα αρχισει να νιαουριζει.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Α,καλη απαντηση...Εμας ακομα κι οταν κατηλειμμενο φροντιζουν να το αδεισουν και να μεινουν μονες τους...Ευτυχως ο σκυλος μας εχει παθει μεταλλαξη και σε λιγο θα αρχισει να νιαουριζει.
![]()
Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Γαυγιζει????
moukelis
Επιφανές μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης![]()
Και σε μας παρομοια εικονα.
Εγω σε μια ακρη και τα δυο γατια μου να καταλαμβανουν μια χαρα ολο το υπολοιπο διπλο κρεβατι.

Που να περισεψει χωρος και για κανεναν αλλον.Να δεις που το κανουν επιτηδες!

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕΕμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια.![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ![]()
Καλα το νιαουριζω
αλλα το γουργουριζω πως?

Εγω καταφερνω να γουργουριζω μονο οταν πειναω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool