Άντρες!!

Ένα περίεργο πράγμα συμβαίνει, ενώ το θέμα είναι άντρες, καταλήξαμε πάλι στις γάτες:whistle::whistle::whistle::whistle:
Βρε ΓΑΤΕΣ και πάλι ΓΑΤΕΣ!!!:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λες αν τους δώσω όλα τα σεμεδάκια που μου έχει η μάνα μου προίκα να μου τον δώσουν απο το εκτροφείο? :P:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol:
Αλλά έλεγα και για την άλλη προίκα που πήρες μεγαλύτερη από την αδερφή σου:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ένα περίεργο πράγμα συμβαίνει, ενώ το θέμα είναι άντρες, καταλήξαμε πάλι στις γάτες:whistle::whistle::whistle:

Εννοείται!! :up::up:

:lol::lol:
Αλλά έλεγα και για την άλλη προίκα που πήρες μεγαλύτερη από την αδερφή σου:lol::lol:

Ααααα :lol::lol::lol:

Καλά αστην να παραπονιέται ίσες πρόικες πήραμε όλες :P:lol:

Αλλά εγώ ναι την δικιά μου θα την φάω με τον κούκλο τον Siberian :P:lol::lol::lol:

Αλλά εγώ ναι την δικιά μου θα την φάω με τον κούκλο τον Siberian :P:lol::lol::lol:
Μην είσαι τόσο σίγουρη,θα στον κλέψει η Ίριδα μόλις τον δει τέτοιο κούκλο γαλανομάτη...:lol::lol:

Μην είσαι τόσο σίγουρη,θα στον κλέψει η Ίριδα μόλις τον δει τέτοιο κούκλο γαλανομάτη...:lol::lol:

Καλά αν είναι η Ίριδα θα κάνω τα στραβά μάτια λίγο :P:lol::lol::lol:

Ένα περίεργο πράγμα συμβαίνει, ενώ το θέμα είναι άντρες, καταλήξαμε πάλι στις γάτες:whistle::whistle::whistle::whistle:
Σε forum με γάτες δεν ειμαστε? :P
Ε...ναι λοιπον...σας παρουσιαζω τον άντρα του σπιτιού μου...:P:lol:τον στηλοβάτη μου...

Ε...ναι λοιπον...σας παρουσιαζω τον άντρα του σπιτιού μου...:P:lol:τον στηλοβάτη μου...

Πω παναγιά μου θ'αρχίσω τις λιποθυμίες!!! ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ!!! Ανιψουδιμ εσύ γλυκό!!! Καλέ Γιούλη τι όμορφο παιδί που έχεις!! Το βλέπω και καμαρώνω που είναι ανιψιός μου!!! :up:

γιατρε νοικοκυρης βλεπω!!!!!!!! ο αντρας μου μονο μακαρονια ξερει ...βεβαια οτι ξερει κανεις καλο ειναι:lol::lol::lol:..αντε προλαβετε ο ερωτας περνα απο το στομαχι:lol::lol::lol:

εμεις εχουμε πουρε, κεφτεδακια με σαλτσα και σπανακοπιτα!:P
μαλλον ολοι οι πεινασμενοι το βραδυ στην ria23 θα παμε να φαμε......ετομασε μαχαιροπιρουνα,φευγωντας θα εχουμε ζουληξει και τα γατουδια σου(για καθε ενδεχομενο ψαξε και καμια τσαντα)

τον κουβαλιτη σου ξεχασες να πεις:lol::lol::lol::lol:

Πολυ ησυχια επεσε στο θεμα:hmm: λετε να εξαντληθηκε?:D. Μπα μαλλον αρχισατε τις γατες και ξεχασατε τους αντρες:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::cool:

Α γιατρε εισαι και παραπονιαρης ε;Καλε θα ψαχνουν να βρουν πυρετωδως την πιο γαταλληλη...Για πες μας τωρα που αρχισαμε πιο πανω τις ερωτησεις,ποσες γατες αντεχεις μεσα στο σπιτι;

Πολυ ησυχια επεσε στο θεμα:hmm: λετε να εξαντληθηκε?:D. Μπα μαλλον αρχισατε τις γατες και ξεχασατε τους αντρες:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::cool:
Μας παρεξηγήσατε, γιατρέ μας! Είχαμε κάποια προβληματάκια εισόδου στο site. Χώρια που τελευταία μάς έφαγε η πολιτική... Πού μυαλό για άντρες πια! :P:lol::lol::lol:

Πολλες αρκει να τα βρουν με τη σκυλα μου για να μην μου κανουν το σπιτι καλοκαιρινο;):D, και να μην ανεβαινουν στο κρεββατι οταν αυτο ειναι κατηλημενο:redface::redface::redface::blink:. οταν ειναι αδειο ενταξει:P:lol::lol::lol::lol::lol::rolleyes:

Πολλες αρκει να τα βρουν με τη σκυλα μου για να μην μου κανουν το σπιτι καλοκαιρινο;):D, και να μην ανεβαινουν στο κρεββατι οταν αυτο ειναι κατηλημενο:redface::redface::redface::blink:. οταν ειναι αδειο ενταξει:P:lol::lol::lol::lol::lol::rolleyes:
Α,καλη απαντηση...Εμας ακομα κι οταν κατηλειμμενο φροντιζουν να το αδεισουν και να μεινουν μονες τους...:lol:Ευτυχως ο σκυλος μας εχει παθει μεταλλαξη και σε λιγο θα αρχισει να νιαουριζει.
:lol:

Α,καλη απαντηση...Εμας ακομα κι οταν κατηλειμμενο φροντιζουν να το αδεισουν και να μεινουν μονες τους...:lol:Ευτυχως ο σκυλος μας εχει παθει μεταλλαξη και σε λιγο θα αρχισει να νιαουριζει.
:lol:

Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης:lol:

Ο σκυλακος νοαουριζει,ο γατουλης τι κανει?
Γαυγιζει????

Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια.;):lol:

Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης:lol:

Και σε μας παρομοια εικονα.;) Εγω σε μια ακρη και τα δυο γατια μου να καταλαμβανουν μια χαρα ολο το υπολοιπο διπλο κρεβατι.:blink:;)
Που να περισεψει χωρος και για κανεναν αλλον.Να δεις που το κανουν επιτηδες!:blink:

Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια.;):lol:
Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ:redface::lol:

Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ:redface::lol:

Καλα το νιαουριζω;)αλλα το γουργουριζω πως?:hmm:;):lol::lol:
Εγω καταφερνω να γουργουριζω μονο οταν πειναω!:blink::redface::redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back