konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η konstans έγραψε: #901 10-12-08 15:29 Ένα περίεργο πράγμα συμβαίνει, ενώ το θέμα είναι άντρες, καταλήξαμε πάλι στις γάτες Βρε ΓΑΤΕΣ και πάλι ΓΑΤΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η gatouni έγραψε: #902 10-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λες αν τους δώσω όλα τα σεμεδάκια που μου έχει η μάνα μου προίκα να μου τον δώσουν απο το εκτροφείο? Click για ανάπτυξη... Αλλά έλεγα και για την άλλη προίκα που πήρες μεγαλύτερη από την αδερφή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η aalyah έγραψε: #903 10-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Ένα περίεργο πράγμα συμβαίνει, ενώ το θέμα είναι άντρες, καταλήξαμε πάλι στις γάτες Βρε ΓΑΤΕΣ και πάλι ΓΑΤΕΣ!!! Click για ανάπτυξη... Εννοείται!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Αλλά έλεγα και για την άλλη προίκα που πήρες μεγαλύτερη από την αδερφή σου Click για ανάπτυξη... Ααααα Καλά αστην να παραπονιέται ίσες πρόικες πήραμε όλες Αλλά εγώ ναι την δικιά μου θα την φάω με τον κούκλο τον Siberian Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η Μαρία Γάτσιου: #904 10-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αλλά εγώ ναι την δικιά μου θα την φάω με τον κούκλο τον Siberian Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρη,θα στον κλέψει η Ίριδα μόλις τον δει τέτοιο κούκλο γαλανομάτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #905 10-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μην είσαι τόσο σίγουρη,θα στον κλέψει η Ίριδα μόλις τον δει τέτοιο κούκλο γαλανομάτη... Click για ανάπτυξη... Καλά αν είναι η Ίριδα θα κάνω τα στραβά μάτια λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #906 10-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Ένα περίεργο πράγμα συμβαίνει, ενώ το θέμα είναι άντρες, καταλήξαμε πάλι στις γάτες Βρε ΓΑΤΕΣ και πάλι ΓΑΤΕΣ!!! Click για ανάπτυξη... Σε forum με γάτες δεν ειμαστε? Ε...ναι λοιπον...σας παρουσιαζω τον άντρα του σπιτιού μου...τον στηλοβάτη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η aalyah έγραψε: #907 10-12-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε forum με γάτες δεν ειμαστε? Ε...ναι λοιπον...σας παρουσιαζω τον άντρα του σπιτιού μου...τον στηλοβάτη μου... Click για ανάπτυξη... Πω παναγιά μου θ'αρχίσω τις λιποθυμίες!!! ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ!!! Ανιψουδιμ εσύ γλυκό!!! Καλέ Γιούλη τι όμορφο παιδί που έχεις!! Το βλέπω και καμαρώνω που είναι ανιψιός μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η dafni.ps έγραψε: #908 10-12-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από ria23: γιατρε νοικοκυρης βλεπω!!!!!!!! ο αντρας μου μονο μακαρονια ξερει ...βεβαια οτι ξερει κανεις καλο ειναι..αντε προλαβετε ο ερωτας περνα απο το στομαχι εμεις εχουμε πουρε, κεφτεδακια με σαλτσα και σπανακοπιτα! Click για ανάπτυξη... μαλλον ολοι οι πεινασμενοι το βραδυ στην ria23 θα παμε να φαμε......ετομασε μαχαιροπιρουνα,φευγωντας θα εχουμε ζουληξει και τα γατουδια σου(για καθε ενδεχομενο ψαξε και καμια τσαντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:25 Η dafni.ps έγραψε: #909 10-12-08 18:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε forum με γάτες δεν ειμαστε? Ε...ναι λοιπον...σας παρουσιαζω τον άντρα του σπιτιού μου...τον στηλοβάτη μου... Click για ανάπτυξη... τον κουβαλιτη σου ξεχασες να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:03 Ο JohnDVM έγραψε: #910 11-12-08 18:03 Πολυ ησυχια επεσε στο θεμα λετε να εξαντληθηκε?. Μπα μαλλον αρχισατε τις γατες και ξεχασατε τους αντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:25 Η moukelis έγραψε: #911 11-12-08 19:25 Α γιατρε εισαι και παραπονιαρης ε;Καλε θα ψαχνουν να βρουν πυρετωδως την πιο γαταλληλη...Για πες μας τωρα που αρχισαμε πιο πανω τις ερωτησεις,ποσες γατες αντεχεις μεσα στο σπιτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:45 Η Zbeebz έγραψε: #912 11-12-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Πολυ ησυχια επεσε στο θεμα λετε να εξαντληθηκε?. Μπα μαλλον αρχισατε τις γατες και ξεχασατε τους αντρες Click για ανάπτυξη... Μας παρεξηγήσατε, γιατρέ μας! Είχαμε κάποια προβληματάκια εισόδου στο site. Χώρια που τελευταία μάς έφαγε η πολιτική... Πού μυαλό για άντρες πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:58 Ο JohnDVM έγραψε: #913 11-12-08 19:58 Πολλες αρκει να τα βρουν με τη σκυλα μου για να μην μου κανουν το σπιτι καλοκαιρινο, και να μην ανεβαινουν στο κρεββατι οταν αυτο ειναι κατηλημενο. οταν ειναι αδειο ενταξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η moukelis έγραψε: #914 11-12-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Πολλες αρκει να τα βρουν με τη σκυλα μου για να μην μου κανουν το σπιτι καλοκαιρινο, και να μην ανεβαινουν στο κρεββατι οταν αυτο ειναι κατηλημενο. οταν ειναι αδειο ενταξει Click για ανάπτυξη... Α,καλη απαντηση...Εμας ακομα κι οταν κατηλειμμενο φροντιζουν να το αδεισουν και να μεινουν μονες τους...Ευτυχως ο σκυλος μας εχει παθει μεταλλαξη και σε λιγο θα αρχισει να νιαουριζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #915 11-12-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,καλη απαντηση...Εμας ακομα κι οταν κατηλειμμενο φροντιζουν να το αδεισουν και να μεινουν μονες τους...Ευτυχως ο σκυλος μας εχει παθει μεταλλαξη και σε λιγο θα αρχισει να νιαουριζει. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Η dafni.ps έγραψε: #916 11-12-08 22:57 Ο σκυλακος νοαουριζει,ο γατουλης τι κανει? Γαυγιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η moukelis έγραψε: #917 11-12-08 23:01 Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #918 11-12-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης Click για ανάπτυξη... Και σε μας παρομοια εικονα. Εγω σε μια ακρη και τα δυο γατια μου να καταλαμβανουν μια χαρα ολο το υπολοιπο διπλο κρεβατι. Που να περισεψει χωρος και για κανεναν αλλον.Να δεις που το κανουν επιτηδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η dafni.ps έγραψε: #919 11-12-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Click για ανάπτυξη... Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #920 11-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Click για ανάπτυξη... Καλα το νιαουριζωαλλα το γουργουριζω πως? Εγω καταφερνω να γουργουριζω μονο οταν πειναω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ένα περίεργο πράγμα συμβαίνει, ενώ το θέμα είναι άντρες, καταλήξαμε πάλι στις γάτες Βρε ΓΑΤΕΣ και πάλι ΓΑΤΕΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η gatouni έγραψε: #902 10-12-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λες αν τους δώσω όλα τα σεμεδάκια που μου έχει η μάνα μου προίκα να μου τον δώσουν απο το εκτροφείο? Click για ανάπτυξη... Αλλά έλεγα και για την άλλη προίκα που πήρες μεγαλύτερη από την αδερφή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η aalyah έγραψε: #903 10-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Ένα περίεργο πράγμα συμβαίνει, ενώ το θέμα είναι άντρες, καταλήξαμε πάλι στις γάτες Βρε ΓΑΤΕΣ και πάλι ΓΑΤΕΣ!!! Click για ανάπτυξη... Εννοείται!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Αλλά έλεγα και για την άλλη προίκα που πήρες μεγαλύτερη από την αδερφή σου Click για ανάπτυξη... Ααααα Καλά αστην να παραπονιέται ίσες πρόικες πήραμε όλες Αλλά εγώ ναι την δικιά μου θα την φάω με τον κούκλο τον Siberian Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η Μαρία Γάτσιου: #904 10-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αλλά εγώ ναι την δικιά μου θα την φάω με τον κούκλο τον Siberian Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρη,θα στον κλέψει η Ίριδα μόλις τον δει τέτοιο κούκλο γαλανομάτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #905 10-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μην είσαι τόσο σίγουρη,θα στον κλέψει η Ίριδα μόλις τον δει τέτοιο κούκλο γαλανομάτη... Click για ανάπτυξη... Καλά αν είναι η Ίριδα θα κάνω τα στραβά μάτια λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #906 10-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Ένα περίεργο πράγμα συμβαίνει, ενώ το θέμα είναι άντρες, καταλήξαμε πάλι στις γάτες Βρε ΓΑΤΕΣ και πάλι ΓΑΤΕΣ!!! Click για ανάπτυξη... Σε forum με γάτες δεν ειμαστε? Ε...ναι λοιπον...σας παρουσιαζω τον άντρα του σπιτιού μου...τον στηλοβάτη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η aalyah έγραψε: #907 10-12-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε forum με γάτες δεν ειμαστε? Ε...ναι λοιπον...σας παρουσιαζω τον άντρα του σπιτιού μου...τον στηλοβάτη μου... Click για ανάπτυξη... Πω παναγιά μου θ'αρχίσω τις λιποθυμίες!!! ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ!!! Ανιψουδιμ εσύ γλυκό!!! Καλέ Γιούλη τι όμορφο παιδί που έχεις!! Το βλέπω και καμαρώνω που είναι ανιψιός μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η dafni.ps έγραψε: #908 10-12-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από ria23: γιατρε νοικοκυρης βλεπω!!!!!!!! ο αντρας μου μονο μακαρονια ξερει ...βεβαια οτι ξερει κανεις καλο ειναι..αντε προλαβετε ο ερωτας περνα απο το στομαχι εμεις εχουμε πουρε, κεφτεδακια με σαλτσα και σπανακοπιτα! Click για ανάπτυξη... μαλλον ολοι οι πεινασμενοι το βραδυ στην ria23 θα παμε να φαμε......ετομασε μαχαιροπιρουνα,φευγωντας θα εχουμε ζουληξει και τα γατουδια σου(για καθε ενδεχομενο ψαξε και καμια τσαντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:25 Η dafni.ps έγραψε: #909 10-12-08 18:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε forum με γάτες δεν ειμαστε? Ε...ναι λοιπον...σας παρουσιαζω τον άντρα του σπιτιού μου...τον στηλοβάτη μου... Click για ανάπτυξη... τον κουβαλιτη σου ξεχασες να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:03 Ο JohnDVM έγραψε: #910 11-12-08 18:03 Πολυ ησυχια επεσε στο θεμα λετε να εξαντληθηκε?. Μπα μαλλον αρχισατε τις γατες και ξεχασατε τους αντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:25 Η moukelis έγραψε: #911 11-12-08 19:25 Α γιατρε εισαι και παραπονιαρης ε;Καλε θα ψαχνουν να βρουν πυρετωδως την πιο γαταλληλη...Για πες μας τωρα που αρχισαμε πιο πανω τις ερωτησεις,ποσες γατες αντεχεις μεσα στο σπιτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:45 Η Zbeebz έγραψε: #912 11-12-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Πολυ ησυχια επεσε στο θεμα λετε να εξαντληθηκε?. Μπα μαλλον αρχισατε τις γατες και ξεχασατε τους αντρες Click για ανάπτυξη... Μας παρεξηγήσατε, γιατρέ μας! Είχαμε κάποια προβληματάκια εισόδου στο site. Χώρια που τελευταία μάς έφαγε η πολιτική... Πού μυαλό για άντρες πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:58 Ο JohnDVM έγραψε: #913 11-12-08 19:58 Πολλες αρκει να τα βρουν με τη σκυλα μου για να μην μου κανουν το σπιτι καλοκαιρινο, και να μην ανεβαινουν στο κρεββατι οταν αυτο ειναι κατηλημενο. οταν ειναι αδειο ενταξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η moukelis έγραψε: #914 11-12-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Πολλες αρκει να τα βρουν με τη σκυλα μου για να μην μου κανουν το σπιτι καλοκαιρινο, και να μην ανεβαινουν στο κρεββατι οταν αυτο ειναι κατηλημενο. οταν ειναι αδειο ενταξει Click για ανάπτυξη... Α,καλη απαντηση...Εμας ακομα κι οταν κατηλειμμενο φροντιζουν να το αδεισουν και να μεινουν μονες τους...Ευτυχως ο σκυλος μας εχει παθει μεταλλαξη και σε λιγο θα αρχισει να νιαουριζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #915 11-12-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,καλη απαντηση...Εμας ακομα κι οταν κατηλειμμενο φροντιζουν να το αδεισουν και να μεινουν μονες τους...Ευτυχως ο σκυλος μας εχει παθει μεταλλαξη και σε λιγο θα αρχισει να νιαουριζει. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Η dafni.ps έγραψε: #916 11-12-08 22:57 Ο σκυλακος νοαουριζει,ο γατουλης τι κανει? Γαυγιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η moukelis έγραψε: #917 11-12-08 23:01 Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #918 11-12-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης Click για ανάπτυξη... Και σε μας παρομοια εικονα. Εγω σε μια ακρη και τα δυο γατια μου να καταλαμβανουν μια χαρα ολο το υπολοιπο διπλο κρεβατι. Που να περισεψει χωρος και για κανεναν αλλον.Να δεις που το κανουν επιτηδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η dafni.ps έγραψε: #919 11-12-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Click για ανάπτυξη... Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #920 11-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Click για ανάπτυξη... Καλα το νιαουριζωαλλα το γουργουριζω πως? Εγω καταφερνω να γουργουριζω μονο οταν πειναω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λες αν τους δώσω όλα τα σεμεδάκια που μου έχει η μάνα μου προίκα να μου τον δώσουν απο το εκτροφείο? Click για ανάπτυξη... Αλλά έλεγα και για την άλλη προίκα που πήρες μεγαλύτερη από την αδερφή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η aalyah έγραψε: #903 10-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Ένα περίεργο πράγμα συμβαίνει, ενώ το θέμα είναι άντρες, καταλήξαμε πάλι στις γάτες Βρε ΓΑΤΕΣ και πάλι ΓΑΤΕΣ!!! Click για ανάπτυξη... Εννοείται!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Αλλά έλεγα και για την άλλη προίκα που πήρες μεγαλύτερη από την αδερφή σου Click για ανάπτυξη... Ααααα Καλά αστην να παραπονιέται ίσες πρόικες πήραμε όλες Αλλά εγώ ναι την δικιά μου θα την φάω με τον κούκλο τον Siberian Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η Μαρία Γάτσιου: #904 10-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αλλά εγώ ναι την δικιά μου θα την φάω με τον κούκλο τον Siberian Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρη,θα στον κλέψει η Ίριδα μόλις τον δει τέτοιο κούκλο γαλανομάτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #905 10-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μην είσαι τόσο σίγουρη,θα στον κλέψει η Ίριδα μόλις τον δει τέτοιο κούκλο γαλανομάτη... Click για ανάπτυξη... Καλά αν είναι η Ίριδα θα κάνω τα στραβά μάτια λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #906 10-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Ένα περίεργο πράγμα συμβαίνει, ενώ το θέμα είναι άντρες, καταλήξαμε πάλι στις γάτες Βρε ΓΑΤΕΣ και πάλι ΓΑΤΕΣ!!! Click για ανάπτυξη... Σε forum με γάτες δεν ειμαστε? Ε...ναι λοιπον...σας παρουσιαζω τον άντρα του σπιτιού μου...τον στηλοβάτη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η aalyah έγραψε: #907 10-12-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε forum με γάτες δεν ειμαστε? Ε...ναι λοιπον...σας παρουσιαζω τον άντρα του σπιτιού μου...τον στηλοβάτη μου... Click για ανάπτυξη... Πω παναγιά μου θ'αρχίσω τις λιποθυμίες!!! ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ!!! Ανιψουδιμ εσύ γλυκό!!! Καλέ Γιούλη τι όμορφο παιδί που έχεις!! Το βλέπω και καμαρώνω που είναι ανιψιός μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η dafni.ps έγραψε: #908 10-12-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από ria23: γιατρε νοικοκυρης βλεπω!!!!!!!! ο αντρας μου μονο μακαρονια ξερει ...βεβαια οτι ξερει κανεις καλο ειναι..αντε προλαβετε ο ερωτας περνα απο το στομαχι εμεις εχουμε πουρε, κεφτεδακια με σαλτσα και σπανακοπιτα! Click για ανάπτυξη... μαλλον ολοι οι πεινασμενοι το βραδυ στην ria23 θα παμε να φαμε......ετομασε μαχαιροπιρουνα,φευγωντας θα εχουμε ζουληξει και τα γατουδια σου(για καθε ενδεχομενο ψαξε και καμια τσαντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:25 Η dafni.ps έγραψε: #909 10-12-08 18:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε forum με γάτες δεν ειμαστε? Ε...ναι λοιπον...σας παρουσιαζω τον άντρα του σπιτιού μου...τον στηλοβάτη μου... Click για ανάπτυξη... τον κουβαλιτη σου ξεχασες να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:03 Ο JohnDVM έγραψε: #910 11-12-08 18:03 Πολυ ησυχια επεσε στο θεμα λετε να εξαντληθηκε?. Μπα μαλλον αρχισατε τις γατες και ξεχασατε τους αντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:25 Η moukelis έγραψε: #911 11-12-08 19:25 Α γιατρε εισαι και παραπονιαρης ε;Καλε θα ψαχνουν να βρουν πυρετωδως την πιο γαταλληλη...Για πες μας τωρα που αρχισαμε πιο πανω τις ερωτησεις,ποσες γατες αντεχεις μεσα στο σπιτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:45 Η Zbeebz έγραψε: #912 11-12-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Πολυ ησυχια επεσε στο θεμα λετε να εξαντληθηκε?. Μπα μαλλον αρχισατε τις γατες και ξεχασατε τους αντρες Click για ανάπτυξη... Μας παρεξηγήσατε, γιατρέ μας! Είχαμε κάποια προβληματάκια εισόδου στο site. Χώρια που τελευταία μάς έφαγε η πολιτική... Πού μυαλό για άντρες πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:58 Ο JohnDVM έγραψε: #913 11-12-08 19:58 Πολλες αρκει να τα βρουν με τη σκυλα μου για να μην μου κανουν το σπιτι καλοκαιρινο, και να μην ανεβαινουν στο κρεββατι οταν αυτο ειναι κατηλημενο. οταν ειναι αδειο ενταξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η moukelis έγραψε: #914 11-12-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Πολλες αρκει να τα βρουν με τη σκυλα μου για να μην μου κανουν το σπιτι καλοκαιρινο, και να μην ανεβαινουν στο κρεββατι οταν αυτο ειναι κατηλημενο. οταν ειναι αδειο ενταξει Click για ανάπτυξη... Α,καλη απαντηση...Εμας ακομα κι οταν κατηλειμμενο φροντιζουν να το αδεισουν και να μεινουν μονες τους...Ευτυχως ο σκυλος μας εχει παθει μεταλλαξη και σε λιγο θα αρχισει να νιαουριζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #915 11-12-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,καλη απαντηση...Εμας ακομα κι οταν κατηλειμμενο φροντιζουν να το αδεισουν και να μεινουν μονες τους...Ευτυχως ο σκυλος μας εχει παθει μεταλλαξη και σε λιγο θα αρχισει να νιαουριζει. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Η dafni.ps έγραψε: #916 11-12-08 22:57 Ο σκυλακος νοαουριζει,ο γατουλης τι κανει? Γαυγιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η moukelis έγραψε: #917 11-12-08 23:01 Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #918 11-12-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης Click για ανάπτυξη... Και σε μας παρομοια εικονα. Εγω σε μια ακρη και τα δυο γατια μου να καταλαμβανουν μια χαρα ολο το υπολοιπο διπλο κρεβατι. Που να περισεψει χωρος και για κανεναν αλλον.Να δεις που το κανουν επιτηδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η dafni.ps έγραψε: #919 11-12-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Click για ανάπτυξη... Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #920 11-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Click για ανάπτυξη... Καλα το νιαουριζωαλλα το γουργουριζω πως? Εγω καταφερνω να γουργουριζω μονο οταν πειναω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Ένα περίεργο πράγμα συμβαίνει, ενώ το θέμα είναι άντρες, καταλήξαμε πάλι στις γάτες Βρε ΓΑΤΕΣ και πάλι ΓΑΤΕΣ!!! Click για ανάπτυξη... Εννοείται!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Αλλά έλεγα και για την άλλη προίκα που πήρες μεγαλύτερη από την αδερφή σου Click για ανάπτυξη... Ααααα Καλά αστην να παραπονιέται ίσες πρόικες πήραμε όλες Αλλά εγώ ναι την δικιά μου θα την φάω με τον κούκλο τον Siberian Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η Μαρία Γάτσιου: #904 10-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αλλά εγώ ναι την δικιά μου θα την φάω με τον κούκλο τον Siberian Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρη,θα στον κλέψει η Ίριδα μόλις τον δει τέτοιο κούκλο γαλανομάτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #905 10-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μην είσαι τόσο σίγουρη,θα στον κλέψει η Ίριδα μόλις τον δει τέτοιο κούκλο γαλανομάτη... Click για ανάπτυξη... Καλά αν είναι η Ίριδα θα κάνω τα στραβά μάτια λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #906 10-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Ένα περίεργο πράγμα συμβαίνει, ενώ το θέμα είναι άντρες, καταλήξαμε πάλι στις γάτες Βρε ΓΑΤΕΣ και πάλι ΓΑΤΕΣ!!! Click για ανάπτυξη... Σε forum με γάτες δεν ειμαστε? Ε...ναι λοιπον...σας παρουσιαζω τον άντρα του σπιτιού μου...τον στηλοβάτη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η aalyah έγραψε: #907 10-12-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε forum με γάτες δεν ειμαστε? Ε...ναι λοιπον...σας παρουσιαζω τον άντρα του σπιτιού μου...τον στηλοβάτη μου... Click για ανάπτυξη... Πω παναγιά μου θ'αρχίσω τις λιποθυμίες!!! ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ!!! Ανιψουδιμ εσύ γλυκό!!! Καλέ Γιούλη τι όμορφο παιδί που έχεις!! Το βλέπω και καμαρώνω που είναι ανιψιός μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η dafni.ps έγραψε: #908 10-12-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από ria23: γιατρε νοικοκυρης βλεπω!!!!!!!! ο αντρας μου μονο μακαρονια ξερει ...βεβαια οτι ξερει κανεις καλο ειναι..αντε προλαβετε ο ερωτας περνα απο το στομαχι εμεις εχουμε πουρε, κεφτεδακια με σαλτσα και σπανακοπιτα! Click για ανάπτυξη... μαλλον ολοι οι πεινασμενοι το βραδυ στην ria23 θα παμε να φαμε......ετομασε μαχαιροπιρουνα,φευγωντας θα εχουμε ζουληξει και τα γατουδια σου(για καθε ενδεχομενο ψαξε και καμια τσαντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:25 Η dafni.ps έγραψε: #909 10-12-08 18:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε forum με γάτες δεν ειμαστε? Ε...ναι λοιπον...σας παρουσιαζω τον άντρα του σπιτιού μου...τον στηλοβάτη μου... Click για ανάπτυξη... τον κουβαλιτη σου ξεχασες να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:03 Ο JohnDVM έγραψε: #910 11-12-08 18:03 Πολυ ησυχια επεσε στο θεμα λετε να εξαντληθηκε?. Μπα μαλλον αρχισατε τις γατες και ξεχασατε τους αντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:25 Η moukelis έγραψε: #911 11-12-08 19:25 Α γιατρε εισαι και παραπονιαρης ε;Καλε θα ψαχνουν να βρουν πυρετωδως την πιο γαταλληλη...Για πες μας τωρα που αρχισαμε πιο πανω τις ερωτησεις,ποσες γατες αντεχεις μεσα στο σπιτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:45 Η Zbeebz έγραψε: #912 11-12-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Πολυ ησυχια επεσε στο θεμα λετε να εξαντληθηκε?. Μπα μαλλον αρχισατε τις γατες και ξεχασατε τους αντρες Click για ανάπτυξη... Μας παρεξηγήσατε, γιατρέ μας! Είχαμε κάποια προβληματάκια εισόδου στο site. Χώρια που τελευταία μάς έφαγε η πολιτική... Πού μυαλό για άντρες πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:58 Ο JohnDVM έγραψε: #913 11-12-08 19:58 Πολλες αρκει να τα βρουν με τη σκυλα μου για να μην μου κανουν το σπιτι καλοκαιρινο, και να μην ανεβαινουν στο κρεββατι οταν αυτο ειναι κατηλημενο. οταν ειναι αδειο ενταξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η moukelis έγραψε: #914 11-12-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Πολλες αρκει να τα βρουν με τη σκυλα μου για να μην μου κανουν το σπιτι καλοκαιρινο, και να μην ανεβαινουν στο κρεββατι οταν αυτο ειναι κατηλημενο. οταν ειναι αδειο ενταξει Click για ανάπτυξη... Α,καλη απαντηση...Εμας ακομα κι οταν κατηλειμμενο φροντιζουν να το αδεισουν και να μεινουν μονες τους...Ευτυχως ο σκυλος μας εχει παθει μεταλλαξη και σε λιγο θα αρχισει να νιαουριζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #915 11-12-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,καλη απαντηση...Εμας ακομα κι οταν κατηλειμμενο φροντιζουν να το αδεισουν και να μεινουν μονες τους...Ευτυχως ο σκυλος μας εχει παθει μεταλλαξη και σε λιγο θα αρχισει να νιαουριζει. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Η dafni.ps έγραψε: #916 11-12-08 22:57 Ο σκυλακος νοαουριζει,ο γατουλης τι κανει? Γαυγιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η moukelis έγραψε: #917 11-12-08 23:01 Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #918 11-12-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης Click για ανάπτυξη... Και σε μας παρομοια εικονα. Εγω σε μια ακρη και τα δυο γατια μου να καταλαμβανουν μια χαρα ολο το υπολοιπο διπλο κρεβατι. Που να περισεψει χωρος και για κανεναν αλλον.Να δεις που το κανουν επιτηδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η dafni.ps έγραψε: #919 11-12-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Click για ανάπτυξη... Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #920 11-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Click για ανάπτυξη... Καλα το νιαουριζωαλλα το γουργουριζω πως? Εγω καταφερνω να γουργουριζω μονο οταν πειναω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αλλά εγώ ναι την δικιά μου θα την φάω με τον κούκλο τον Siberian Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρη,θα στον κλέψει η Ίριδα μόλις τον δει τέτοιο κούκλο γαλανομάτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #905 10-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μην είσαι τόσο σίγουρη,θα στον κλέψει η Ίριδα μόλις τον δει τέτοιο κούκλο γαλανομάτη... Click για ανάπτυξη... Καλά αν είναι η Ίριδα θα κάνω τα στραβά μάτια λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #906 10-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Ένα περίεργο πράγμα συμβαίνει, ενώ το θέμα είναι άντρες, καταλήξαμε πάλι στις γάτες Βρε ΓΑΤΕΣ και πάλι ΓΑΤΕΣ!!! Click για ανάπτυξη... Σε forum με γάτες δεν ειμαστε? Ε...ναι λοιπον...σας παρουσιαζω τον άντρα του σπιτιού μου...τον στηλοβάτη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η aalyah έγραψε: #907 10-12-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε forum με γάτες δεν ειμαστε? Ε...ναι λοιπον...σας παρουσιαζω τον άντρα του σπιτιού μου...τον στηλοβάτη μου... Click για ανάπτυξη... Πω παναγιά μου θ'αρχίσω τις λιποθυμίες!!! ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ!!! Ανιψουδιμ εσύ γλυκό!!! Καλέ Γιούλη τι όμορφο παιδί που έχεις!! Το βλέπω και καμαρώνω που είναι ανιψιός μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η dafni.ps έγραψε: #908 10-12-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από ria23: γιατρε νοικοκυρης βλεπω!!!!!!!! ο αντρας μου μονο μακαρονια ξερει ...βεβαια οτι ξερει κανεις καλο ειναι..αντε προλαβετε ο ερωτας περνα απο το στομαχι εμεις εχουμε πουρε, κεφτεδακια με σαλτσα και σπανακοπιτα! Click για ανάπτυξη... μαλλον ολοι οι πεινασμενοι το βραδυ στην ria23 θα παμε να φαμε......ετομασε μαχαιροπιρουνα,φευγωντας θα εχουμε ζουληξει και τα γατουδια σου(για καθε ενδεχομενο ψαξε και καμια τσαντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:25 Η dafni.ps έγραψε: #909 10-12-08 18:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε forum με γάτες δεν ειμαστε? Ε...ναι λοιπον...σας παρουσιαζω τον άντρα του σπιτιού μου...τον στηλοβάτη μου... Click για ανάπτυξη... τον κουβαλιτη σου ξεχασες να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:03 Ο JohnDVM έγραψε: #910 11-12-08 18:03 Πολυ ησυχια επεσε στο θεμα λετε να εξαντληθηκε?. Μπα μαλλον αρχισατε τις γατες και ξεχασατε τους αντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:25 Η moukelis έγραψε: #911 11-12-08 19:25 Α γιατρε εισαι και παραπονιαρης ε;Καλε θα ψαχνουν να βρουν πυρετωδως την πιο γαταλληλη...Για πες μας τωρα που αρχισαμε πιο πανω τις ερωτησεις,ποσες γατες αντεχεις μεσα στο σπιτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:45 Η Zbeebz έγραψε: #912 11-12-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Πολυ ησυχια επεσε στο θεμα λετε να εξαντληθηκε?. Μπα μαλλον αρχισατε τις γατες και ξεχασατε τους αντρες Click για ανάπτυξη... Μας παρεξηγήσατε, γιατρέ μας! Είχαμε κάποια προβληματάκια εισόδου στο site. Χώρια που τελευταία μάς έφαγε η πολιτική... Πού μυαλό για άντρες πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:58 Ο JohnDVM έγραψε: #913 11-12-08 19:58 Πολλες αρκει να τα βρουν με τη σκυλα μου για να μην μου κανουν το σπιτι καλοκαιρινο, και να μην ανεβαινουν στο κρεββατι οταν αυτο ειναι κατηλημενο. οταν ειναι αδειο ενταξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η moukelis έγραψε: #914 11-12-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Πολλες αρκει να τα βρουν με τη σκυλα μου για να μην μου κανουν το σπιτι καλοκαιρινο, και να μην ανεβαινουν στο κρεββατι οταν αυτο ειναι κατηλημενο. οταν ειναι αδειο ενταξει Click για ανάπτυξη... Α,καλη απαντηση...Εμας ακομα κι οταν κατηλειμμενο φροντιζουν να το αδεισουν και να μεινουν μονες τους...Ευτυχως ο σκυλος μας εχει παθει μεταλλαξη και σε λιγο θα αρχισει να νιαουριζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #915 11-12-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,καλη απαντηση...Εμας ακομα κι οταν κατηλειμμενο φροντιζουν να το αδεισουν και να μεινουν μονες τους...Ευτυχως ο σκυλος μας εχει παθει μεταλλαξη και σε λιγο θα αρχισει να νιαουριζει. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Η dafni.ps έγραψε: #916 11-12-08 22:57 Ο σκυλακος νοαουριζει,ο γατουλης τι κανει? Γαυγιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η moukelis έγραψε: #917 11-12-08 23:01 Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #918 11-12-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης Click για ανάπτυξη... Και σε μας παρομοια εικονα. Εγω σε μια ακρη και τα δυο γατια μου να καταλαμβανουν μια χαρα ολο το υπολοιπο διπλο κρεβατι. Που να περισεψει χωρος και για κανεναν αλλον.Να δεις που το κανουν επιτηδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η dafni.ps έγραψε: #919 11-12-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Click για ανάπτυξη... Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #920 11-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Click για ανάπτυξη... Καλα το νιαουριζωαλλα το γουργουριζω πως? Εγω καταφερνω να γουργουριζω μονο οταν πειναω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Μην είσαι τόσο σίγουρη,θα στον κλέψει η Ίριδα μόλις τον δει τέτοιο κούκλο γαλανομάτη... Click για ανάπτυξη... Καλά αν είναι η Ίριδα θα κάνω τα στραβά μάτια λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #906 10-12-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Ένα περίεργο πράγμα συμβαίνει, ενώ το θέμα είναι άντρες, καταλήξαμε πάλι στις γάτες Βρε ΓΑΤΕΣ και πάλι ΓΑΤΕΣ!!! Click για ανάπτυξη... Σε forum με γάτες δεν ειμαστε? Ε...ναι λοιπον...σας παρουσιαζω τον άντρα του σπιτιού μου...τον στηλοβάτη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η aalyah έγραψε: #907 10-12-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε forum με γάτες δεν ειμαστε? Ε...ναι λοιπον...σας παρουσιαζω τον άντρα του σπιτιού μου...τον στηλοβάτη μου... Click για ανάπτυξη... Πω παναγιά μου θ'αρχίσω τις λιποθυμίες!!! ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ!!! Ανιψουδιμ εσύ γλυκό!!! Καλέ Γιούλη τι όμορφο παιδί που έχεις!! Το βλέπω και καμαρώνω που είναι ανιψιός μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η dafni.ps έγραψε: #908 10-12-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από ria23: γιατρε νοικοκυρης βλεπω!!!!!!!! ο αντρας μου μονο μακαρονια ξερει ...βεβαια οτι ξερει κανεις καλο ειναι..αντε προλαβετε ο ερωτας περνα απο το στομαχι εμεις εχουμε πουρε, κεφτεδακια με σαλτσα και σπανακοπιτα! Click για ανάπτυξη... μαλλον ολοι οι πεινασμενοι το βραδυ στην ria23 θα παμε να φαμε......ετομασε μαχαιροπιρουνα,φευγωντας θα εχουμε ζουληξει και τα γατουδια σου(για καθε ενδεχομενο ψαξε και καμια τσαντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:25 Η dafni.ps έγραψε: #909 10-12-08 18:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε forum με γάτες δεν ειμαστε? Ε...ναι λοιπον...σας παρουσιαζω τον άντρα του σπιτιού μου...τον στηλοβάτη μου... Click για ανάπτυξη... τον κουβαλιτη σου ξεχασες να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:03 Ο JohnDVM έγραψε: #910 11-12-08 18:03 Πολυ ησυχια επεσε στο θεμα λετε να εξαντληθηκε?. Μπα μαλλον αρχισατε τις γατες και ξεχασατε τους αντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:25 Η moukelis έγραψε: #911 11-12-08 19:25 Α γιατρε εισαι και παραπονιαρης ε;Καλε θα ψαχνουν να βρουν πυρετωδως την πιο γαταλληλη...Για πες μας τωρα που αρχισαμε πιο πανω τις ερωτησεις,ποσες γατες αντεχεις μεσα στο σπιτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:45 Η Zbeebz έγραψε: #912 11-12-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Πολυ ησυχια επεσε στο θεμα λετε να εξαντληθηκε?. Μπα μαλλον αρχισατε τις γατες και ξεχασατε τους αντρες Click για ανάπτυξη... Μας παρεξηγήσατε, γιατρέ μας! Είχαμε κάποια προβληματάκια εισόδου στο site. Χώρια που τελευταία μάς έφαγε η πολιτική... Πού μυαλό για άντρες πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:58 Ο JohnDVM έγραψε: #913 11-12-08 19:58 Πολλες αρκει να τα βρουν με τη σκυλα μου για να μην μου κανουν το σπιτι καλοκαιρινο, και να μην ανεβαινουν στο κρεββατι οταν αυτο ειναι κατηλημενο. οταν ειναι αδειο ενταξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η moukelis έγραψε: #914 11-12-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Πολλες αρκει να τα βρουν με τη σκυλα μου για να μην μου κανουν το σπιτι καλοκαιρινο, και να μην ανεβαινουν στο κρεββατι οταν αυτο ειναι κατηλημενο. οταν ειναι αδειο ενταξει Click για ανάπτυξη... Α,καλη απαντηση...Εμας ακομα κι οταν κατηλειμμενο φροντιζουν να το αδεισουν και να μεινουν μονες τους...Ευτυχως ο σκυλος μας εχει παθει μεταλλαξη και σε λιγο θα αρχισει να νιαουριζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #915 11-12-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,καλη απαντηση...Εμας ακομα κι οταν κατηλειμμενο φροντιζουν να το αδεισουν και να μεινουν μονες τους...Ευτυχως ο σκυλος μας εχει παθει μεταλλαξη και σε λιγο θα αρχισει να νιαουριζει. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Η dafni.ps έγραψε: #916 11-12-08 22:57 Ο σκυλακος νοαουριζει,ο γατουλης τι κανει? Γαυγιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η moukelis έγραψε: #917 11-12-08 23:01 Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #918 11-12-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης Click για ανάπτυξη... Και σε μας παρομοια εικονα. Εγω σε μια ακρη και τα δυο γατια μου να καταλαμβανουν μια χαρα ολο το υπολοιπο διπλο κρεβατι. Που να περισεψει χωρος και για κανεναν αλλον.Να δεις που το κανουν επιτηδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η dafni.ps έγραψε: #919 11-12-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Click για ανάπτυξη... Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #920 11-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Click για ανάπτυξη... Καλα το νιαουριζωαλλα το γουργουριζω πως? Εγω καταφερνω να γουργουριζω μονο οταν πειναω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Ένα περίεργο πράγμα συμβαίνει, ενώ το θέμα είναι άντρες, καταλήξαμε πάλι στις γάτες Βρε ΓΑΤΕΣ και πάλι ΓΑΤΕΣ!!! Click για ανάπτυξη... Σε forum με γάτες δεν ειμαστε? Ε...ναι λοιπον...σας παρουσιαζω τον άντρα του σπιτιού μου...τον στηλοβάτη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η aalyah έγραψε: #907 10-12-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε forum με γάτες δεν ειμαστε? Ε...ναι λοιπον...σας παρουσιαζω τον άντρα του σπιτιού μου...τον στηλοβάτη μου... Click για ανάπτυξη... Πω παναγιά μου θ'αρχίσω τις λιποθυμίες!!! ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ!!! Ανιψουδιμ εσύ γλυκό!!! Καλέ Γιούλη τι όμορφο παιδί που έχεις!! Το βλέπω και καμαρώνω που είναι ανιψιός μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η dafni.ps έγραψε: #908 10-12-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από ria23: γιατρε νοικοκυρης βλεπω!!!!!!!! ο αντρας μου μονο μακαρονια ξερει ...βεβαια οτι ξερει κανεις καλο ειναι..αντε προλαβετε ο ερωτας περνα απο το στομαχι εμεις εχουμε πουρε, κεφτεδακια με σαλτσα και σπανακοπιτα! Click για ανάπτυξη... μαλλον ολοι οι πεινασμενοι το βραδυ στην ria23 θα παμε να φαμε......ετομασε μαχαιροπιρουνα,φευγωντας θα εχουμε ζουληξει και τα γατουδια σου(για καθε ενδεχομενο ψαξε και καμια τσαντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:25 Η dafni.ps έγραψε: #909 10-12-08 18:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε forum με γάτες δεν ειμαστε? Ε...ναι λοιπον...σας παρουσιαζω τον άντρα του σπιτιού μου...τον στηλοβάτη μου... Click για ανάπτυξη... τον κουβαλιτη σου ξεχασες να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:03 Ο JohnDVM έγραψε: #910 11-12-08 18:03 Πολυ ησυχια επεσε στο θεμα λετε να εξαντληθηκε?. Μπα μαλλον αρχισατε τις γατες και ξεχασατε τους αντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:25 Η moukelis έγραψε: #911 11-12-08 19:25 Α γιατρε εισαι και παραπονιαρης ε;Καλε θα ψαχνουν να βρουν πυρετωδως την πιο γαταλληλη...Για πες μας τωρα που αρχισαμε πιο πανω τις ερωτησεις,ποσες γατες αντεχεις μεσα στο σπιτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:45 Η Zbeebz έγραψε: #912 11-12-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Πολυ ησυχια επεσε στο θεμα λετε να εξαντληθηκε?. Μπα μαλλον αρχισατε τις γατες και ξεχασατε τους αντρες Click για ανάπτυξη... Μας παρεξηγήσατε, γιατρέ μας! Είχαμε κάποια προβληματάκια εισόδου στο site. Χώρια που τελευταία μάς έφαγε η πολιτική... Πού μυαλό για άντρες πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:58 Ο JohnDVM έγραψε: #913 11-12-08 19:58 Πολλες αρκει να τα βρουν με τη σκυλα μου για να μην μου κανουν το σπιτι καλοκαιρινο, και να μην ανεβαινουν στο κρεββατι οταν αυτο ειναι κατηλημενο. οταν ειναι αδειο ενταξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η moukelis έγραψε: #914 11-12-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Πολλες αρκει να τα βρουν με τη σκυλα μου για να μην μου κανουν το σπιτι καλοκαιρινο, και να μην ανεβαινουν στο κρεββατι οταν αυτο ειναι κατηλημενο. οταν ειναι αδειο ενταξει Click για ανάπτυξη... Α,καλη απαντηση...Εμας ακομα κι οταν κατηλειμμενο φροντιζουν να το αδεισουν και να μεινουν μονες τους...Ευτυχως ο σκυλος μας εχει παθει μεταλλαξη και σε λιγο θα αρχισει να νιαουριζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #915 11-12-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,καλη απαντηση...Εμας ακομα κι οταν κατηλειμμενο φροντιζουν να το αδεισουν και να μεινουν μονες τους...Ευτυχως ο σκυλος μας εχει παθει μεταλλαξη και σε λιγο θα αρχισει να νιαουριζει. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Η dafni.ps έγραψε: #916 11-12-08 22:57 Ο σκυλακος νοαουριζει,ο γατουλης τι κανει? Γαυγιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η moukelis έγραψε: #917 11-12-08 23:01 Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #918 11-12-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης Click για ανάπτυξη... Και σε μας παρομοια εικονα. Εγω σε μια ακρη και τα δυο γατια μου να καταλαμβανουν μια χαρα ολο το υπολοιπο διπλο κρεβατι. Που να περισεψει χωρος και για κανεναν αλλον.Να δεις που το κανουν επιτηδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η dafni.ps έγραψε: #919 11-12-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Click για ανάπτυξη... Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #920 11-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Click για ανάπτυξη... Καλα το νιαουριζωαλλα το γουργουριζω πως? Εγω καταφερνω να γουργουριζω μονο οταν πειναω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε forum με γάτες δεν ειμαστε? Ε...ναι λοιπον...σας παρουσιαζω τον άντρα του σπιτιού μου...τον στηλοβάτη μου... Click για ανάπτυξη... Πω παναγιά μου θ'αρχίσω τις λιποθυμίες!!! ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ!!! Ανιψουδιμ εσύ γλυκό!!! Καλέ Γιούλη τι όμορφο παιδί που έχεις!! Το βλέπω και καμαρώνω που είναι ανιψιός μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η dafni.ps έγραψε: #908 10-12-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από ria23: γιατρε νοικοκυρης βλεπω!!!!!!!! ο αντρας μου μονο μακαρονια ξερει ...βεβαια οτι ξερει κανεις καλο ειναι..αντε προλαβετε ο ερωτας περνα απο το στομαχι εμεις εχουμε πουρε, κεφτεδακια με σαλτσα και σπανακοπιτα! Click για ανάπτυξη... μαλλον ολοι οι πεινασμενοι το βραδυ στην ria23 θα παμε να φαμε......ετομασε μαχαιροπιρουνα,φευγωντας θα εχουμε ζουληξει και τα γατουδια σου(για καθε ενδεχομενο ψαξε και καμια τσαντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:25 Η dafni.ps έγραψε: #909 10-12-08 18:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε forum με γάτες δεν ειμαστε? Ε...ναι λοιπον...σας παρουσιαζω τον άντρα του σπιτιού μου...τον στηλοβάτη μου... Click για ανάπτυξη... τον κουβαλιτη σου ξεχασες να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:03 Ο JohnDVM έγραψε: #910 11-12-08 18:03 Πολυ ησυχια επεσε στο θεμα λετε να εξαντληθηκε?. Μπα μαλλον αρχισατε τις γατες και ξεχασατε τους αντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:25 Η moukelis έγραψε: #911 11-12-08 19:25 Α γιατρε εισαι και παραπονιαρης ε;Καλε θα ψαχνουν να βρουν πυρετωδως την πιο γαταλληλη...Για πες μας τωρα που αρχισαμε πιο πανω τις ερωτησεις,ποσες γατες αντεχεις μεσα στο σπιτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:45 Η Zbeebz έγραψε: #912 11-12-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Πολυ ησυχια επεσε στο θεμα λετε να εξαντληθηκε?. Μπα μαλλον αρχισατε τις γατες και ξεχασατε τους αντρες Click για ανάπτυξη... Μας παρεξηγήσατε, γιατρέ μας! Είχαμε κάποια προβληματάκια εισόδου στο site. Χώρια που τελευταία μάς έφαγε η πολιτική... Πού μυαλό για άντρες πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:58 Ο JohnDVM έγραψε: #913 11-12-08 19:58 Πολλες αρκει να τα βρουν με τη σκυλα μου για να μην μου κανουν το σπιτι καλοκαιρινο, και να μην ανεβαινουν στο κρεββατι οταν αυτο ειναι κατηλημενο. οταν ειναι αδειο ενταξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η moukelis έγραψε: #914 11-12-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Πολλες αρκει να τα βρουν με τη σκυλα μου για να μην μου κανουν το σπιτι καλοκαιρινο, και να μην ανεβαινουν στο κρεββατι οταν αυτο ειναι κατηλημενο. οταν ειναι αδειο ενταξει Click για ανάπτυξη... Α,καλη απαντηση...Εμας ακομα κι οταν κατηλειμμενο φροντιζουν να το αδεισουν και να μεινουν μονες τους...Ευτυχως ο σκυλος μας εχει παθει μεταλλαξη και σε λιγο θα αρχισει να νιαουριζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #915 11-12-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,καλη απαντηση...Εμας ακομα κι οταν κατηλειμμενο φροντιζουν να το αδεισουν και να μεινουν μονες τους...Ευτυχως ο σκυλος μας εχει παθει μεταλλαξη και σε λιγο θα αρχισει να νιαουριζει. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Η dafni.ps έγραψε: #916 11-12-08 22:57 Ο σκυλακος νοαουριζει,ο γατουλης τι κανει? Γαυγιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η moukelis έγραψε: #917 11-12-08 23:01 Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #918 11-12-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης Click για ανάπτυξη... Και σε μας παρομοια εικονα. Εγω σε μια ακρη και τα δυο γατια μου να καταλαμβανουν μια χαρα ολο το υπολοιπο διπλο κρεβατι. Που να περισεψει χωρος και για κανεναν αλλον.Να δεις που το κανουν επιτηδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η dafni.ps έγραψε: #919 11-12-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Click για ανάπτυξη... Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #920 11-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Click για ανάπτυξη... Καλα το νιαουριζωαλλα το γουργουριζω πως? Εγω καταφερνω να γουργουριζω μονο οταν πειναω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: γιατρε νοικοκυρης βλεπω!!!!!!!! ο αντρας μου μονο μακαρονια ξερει ...βεβαια οτι ξερει κανεις καλο ειναι..αντε προλαβετε ο ερωτας περνα απο το στομαχι εμεις εχουμε πουρε, κεφτεδακια με σαλτσα και σπανακοπιτα! Click για ανάπτυξη... μαλλον ολοι οι πεινασμενοι το βραδυ στην ria23 θα παμε να φαμε......ετομασε μαχαιροπιρουνα,φευγωντας θα εχουμε ζουληξει και τα γατουδια σου(για καθε ενδεχομενο ψαξε και καμια τσαντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:25 Η dafni.ps έγραψε: #909 10-12-08 18:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε forum με γάτες δεν ειμαστε? Ε...ναι λοιπον...σας παρουσιαζω τον άντρα του σπιτιού μου...τον στηλοβάτη μου... Click για ανάπτυξη... τον κουβαλιτη σου ξεχασες να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:03 Ο JohnDVM έγραψε: #910 11-12-08 18:03 Πολυ ησυχια επεσε στο θεμα λετε να εξαντληθηκε?. Μπα μαλλον αρχισατε τις γατες και ξεχασατε τους αντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:25 Η moukelis έγραψε: #911 11-12-08 19:25 Α γιατρε εισαι και παραπονιαρης ε;Καλε θα ψαχνουν να βρουν πυρετωδως την πιο γαταλληλη...Για πες μας τωρα που αρχισαμε πιο πανω τις ερωτησεις,ποσες γατες αντεχεις μεσα στο σπιτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:45 Η Zbeebz έγραψε: #912 11-12-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Πολυ ησυχια επεσε στο θεμα λετε να εξαντληθηκε?. Μπα μαλλον αρχισατε τις γατες και ξεχασατε τους αντρες Click για ανάπτυξη... Μας παρεξηγήσατε, γιατρέ μας! Είχαμε κάποια προβληματάκια εισόδου στο site. Χώρια που τελευταία μάς έφαγε η πολιτική... Πού μυαλό για άντρες πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:58 Ο JohnDVM έγραψε: #913 11-12-08 19:58 Πολλες αρκει να τα βρουν με τη σκυλα μου για να μην μου κανουν το σπιτι καλοκαιρινο, και να μην ανεβαινουν στο κρεββατι οταν αυτο ειναι κατηλημενο. οταν ειναι αδειο ενταξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η moukelis έγραψε: #914 11-12-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Πολλες αρκει να τα βρουν με τη σκυλα μου για να μην μου κανουν το σπιτι καλοκαιρινο, και να μην ανεβαινουν στο κρεββατι οταν αυτο ειναι κατηλημενο. οταν ειναι αδειο ενταξει Click για ανάπτυξη... Α,καλη απαντηση...Εμας ακομα κι οταν κατηλειμμενο φροντιζουν να το αδεισουν και να μεινουν μονες τους...Ευτυχως ο σκυλος μας εχει παθει μεταλλαξη και σε λιγο θα αρχισει να νιαουριζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #915 11-12-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,καλη απαντηση...Εμας ακομα κι οταν κατηλειμμενο φροντιζουν να το αδεισουν και να μεινουν μονες τους...Ευτυχως ο σκυλος μας εχει παθει μεταλλαξη και σε λιγο θα αρχισει να νιαουριζει. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Η dafni.ps έγραψε: #916 11-12-08 22:57 Ο σκυλακος νοαουριζει,ο γατουλης τι κανει? Γαυγιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η moukelis έγραψε: #917 11-12-08 23:01 Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #918 11-12-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης Click για ανάπτυξη... Και σε μας παρομοια εικονα. Εγω σε μια ακρη και τα δυο γατια μου να καταλαμβανουν μια χαρα ολο το υπολοιπο διπλο κρεβατι. Που να περισεψει χωρος και για κανεναν αλλον.Να δεις που το κανουν επιτηδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η dafni.ps έγραψε: #919 11-12-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Click για ανάπτυξη... Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #920 11-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Click για ανάπτυξη... Καλα το νιαουριζωαλλα το γουργουριζω πως? Εγω καταφερνω να γουργουριζω μονο οταν πειναω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε forum με γάτες δεν ειμαστε? Ε...ναι λοιπον...σας παρουσιαζω τον άντρα του σπιτιού μου...τον στηλοβάτη μου... Click για ανάπτυξη... τον κουβαλιτη σου ξεχασες να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:03 Ο JohnDVM έγραψε: #910 11-12-08 18:03 Πολυ ησυχια επεσε στο θεμα λετε να εξαντληθηκε?. Μπα μαλλον αρχισατε τις γατες και ξεχασατε τους αντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:25 Η moukelis έγραψε: #911 11-12-08 19:25 Α γιατρε εισαι και παραπονιαρης ε;Καλε θα ψαχνουν να βρουν πυρετωδως την πιο γαταλληλη...Για πες μας τωρα που αρχισαμε πιο πανω τις ερωτησεις,ποσες γατες αντεχεις μεσα στο σπιτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:45 Η Zbeebz έγραψε: #912 11-12-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Πολυ ησυχια επεσε στο θεμα λετε να εξαντληθηκε?. Μπα μαλλον αρχισατε τις γατες και ξεχασατε τους αντρες Click για ανάπτυξη... Μας παρεξηγήσατε, γιατρέ μας! Είχαμε κάποια προβληματάκια εισόδου στο site. Χώρια που τελευταία μάς έφαγε η πολιτική... Πού μυαλό για άντρες πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:58 Ο JohnDVM έγραψε: #913 11-12-08 19:58 Πολλες αρκει να τα βρουν με τη σκυλα μου για να μην μου κανουν το σπιτι καλοκαιρινο, και να μην ανεβαινουν στο κρεββατι οταν αυτο ειναι κατηλημενο. οταν ειναι αδειο ενταξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η moukelis έγραψε: #914 11-12-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Πολλες αρκει να τα βρουν με τη σκυλα μου για να μην μου κανουν το σπιτι καλοκαιρινο, και να μην ανεβαινουν στο κρεββατι οταν αυτο ειναι κατηλημενο. οταν ειναι αδειο ενταξει Click για ανάπτυξη... Α,καλη απαντηση...Εμας ακομα κι οταν κατηλειμμενο φροντιζουν να το αδεισουν και να μεινουν μονες τους...Ευτυχως ο σκυλος μας εχει παθει μεταλλαξη και σε λιγο θα αρχισει να νιαουριζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #915 11-12-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,καλη απαντηση...Εμας ακομα κι οταν κατηλειμμενο φροντιζουν να το αδεισουν και να μεινουν μονες τους...Ευτυχως ο σκυλος μας εχει παθει μεταλλαξη και σε λιγο θα αρχισει να νιαουριζει. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Η dafni.ps έγραψε: #916 11-12-08 22:57 Ο σκυλακος νοαουριζει,ο γατουλης τι κανει? Γαυγιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η moukelis έγραψε: #917 11-12-08 23:01 Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #918 11-12-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης Click για ανάπτυξη... Και σε μας παρομοια εικονα. Εγω σε μια ακρη και τα δυο γατια μου να καταλαμβανουν μια χαρα ολο το υπολοιπο διπλο κρεβατι. Που να περισεψει χωρος και για κανεναν αλλον.Να δεις που το κανουν επιτηδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η dafni.ps έγραψε: #919 11-12-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Click για ανάπτυξη... Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #920 11-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Click για ανάπτυξη... Καλα το νιαουριζωαλλα το γουργουριζω πως? Εγω καταφερνω να γουργουριζω μονο οταν πειναω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολυ ησυχια επεσε στο θεμα λετε να εξαντληθηκε?. Μπα μαλλον αρχισατε τις γατες και ξεχασατε τους αντρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:25 Η moukelis έγραψε: #911 11-12-08 19:25 Α γιατρε εισαι και παραπονιαρης ε;Καλε θα ψαχνουν να βρουν πυρετωδως την πιο γαταλληλη...Για πες μας τωρα που αρχισαμε πιο πανω τις ερωτησεις,ποσες γατες αντεχεις μεσα στο σπιτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:45 Η Zbeebz έγραψε: #912 11-12-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Πολυ ησυχια επεσε στο θεμα λετε να εξαντληθηκε?. Μπα μαλλον αρχισατε τις γατες και ξεχασατε τους αντρες Click για ανάπτυξη... Μας παρεξηγήσατε, γιατρέ μας! Είχαμε κάποια προβληματάκια εισόδου στο site. Χώρια που τελευταία μάς έφαγε η πολιτική... Πού μυαλό για άντρες πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:58 Ο JohnDVM έγραψε: #913 11-12-08 19:58 Πολλες αρκει να τα βρουν με τη σκυλα μου για να μην μου κανουν το σπιτι καλοκαιρινο, και να μην ανεβαινουν στο κρεββατι οταν αυτο ειναι κατηλημενο. οταν ειναι αδειο ενταξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η moukelis έγραψε: #914 11-12-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Πολλες αρκει να τα βρουν με τη σκυλα μου για να μην μου κανουν το σπιτι καλοκαιρινο, και να μην ανεβαινουν στο κρεββατι οταν αυτο ειναι κατηλημενο. οταν ειναι αδειο ενταξει Click για ανάπτυξη... Α,καλη απαντηση...Εμας ακομα κι οταν κατηλειμμενο φροντιζουν να το αδεισουν και να μεινουν μονες τους...Ευτυχως ο σκυλος μας εχει παθει μεταλλαξη και σε λιγο θα αρχισει να νιαουριζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #915 11-12-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,καλη απαντηση...Εμας ακομα κι οταν κατηλειμμενο φροντιζουν να το αδεισουν και να μεινουν μονες τους...Ευτυχως ο σκυλος μας εχει παθει μεταλλαξη και σε λιγο θα αρχισει να νιαουριζει. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Η dafni.ps έγραψε: #916 11-12-08 22:57 Ο σκυλακος νοαουριζει,ο γατουλης τι κανει? Γαυγιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η moukelis έγραψε: #917 11-12-08 23:01 Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #918 11-12-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης Click για ανάπτυξη... Και σε μας παρομοια εικονα. Εγω σε μια ακρη και τα δυο γατια μου να καταλαμβανουν μια χαρα ολο το υπολοιπο διπλο κρεβατι. Που να περισεψει χωρος και για κανεναν αλλον.Να δεις που το κανουν επιτηδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η dafni.ps έγραψε: #919 11-12-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Click για ανάπτυξη... Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #920 11-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Click για ανάπτυξη... Καλα το νιαουριζωαλλα το γουργουριζω πως? Εγω καταφερνω να γουργουριζω μονο οταν πειναω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α γιατρε εισαι και παραπονιαρης ε;Καλε θα ψαχνουν να βρουν πυρετωδως την πιο γαταλληλη...Για πες μας τωρα που αρχισαμε πιο πανω τις ερωτησεις,ποσες γατες αντεχεις μεσα στο σπιτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:45 Η Zbeebz έγραψε: #912 11-12-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Πολυ ησυχια επεσε στο θεμα λετε να εξαντληθηκε?. Μπα μαλλον αρχισατε τις γατες και ξεχασατε τους αντρες Click για ανάπτυξη... Μας παρεξηγήσατε, γιατρέ μας! Είχαμε κάποια προβληματάκια εισόδου στο site. Χώρια που τελευταία μάς έφαγε η πολιτική... Πού μυαλό για άντρες πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:58 Ο JohnDVM έγραψε: #913 11-12-08 19:58 Πολλες αρκει να τα βρουν με τη σκυλα μου για να μην μου κανουν το σπιτι καλοκαιρινο, και να μην ανεβαινουν στο κρεββατι οταν αυτο ειναι κατηλημενο. οταν ειναι αδειο ενταξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η moukelis έγραψε: #914 11-12-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Πολλες αρκει να τα βρουν με τη σκυλα μου για να μην μου κανουν το σπιτι καλοκαιρινο, και να μην ανεβαινουν στο κρεββατι οταν αυτο ειναι κατηλημενο. οταν ειναι αδειο ενταξει Click για ανάπτυξη... Α,καλη απαντηση...Εμας ακομα κι οταν κατηλειμμενο φροντιζουν να το αδεισουν και να μεινουν μονες τους...Ευτυχως ο σκυλος μας εχει παθει μεταλλαξη και σε λιγο θα αρχισει να νιαουριζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #915 11-12-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,καλη απαντηση...Εμας ακομα κι οταν κατηλειμμενο φροντιζουν να το αδεισουν και να μεινουν μονες τους...Ευτυχως ο σκυλος μας εχει παθει μεταλλαξη και σε λιγο θα αρχισει να νιαουριζει. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Η dafni.ps έγραψε: #916 11-12-08 22:57 Ο σκυλακος νοαουριζει,ο γατουλης τι κανει? Γαυγιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η moukelis έγραψε: #917 11-12-08 23:01 Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #918 11-12-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης Click για ανάπτυξη... Και σε μας παρομοια εικονα. Εγω σε μια ακρη και τα δυο γατια μου να καταλαμβανουν μια χαρα ολο το υπολοιπο διπλο κρεβατι. Που να περισεψει χωρος και για κανεναν αλλον.Να δεις που το κανουν επιτηδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η dafni.ps έγραψε: #919 11-12-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Click για ανάπτυξη... Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #920 11-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Click για ανάπτυξη... Καλα το νιαουριζωαλλα το γουργουριζω πως? Εγω καταφερνω να γουργουριζω μονο οταν πειναω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Πολυ ησυχια επεσε στο θεμα λετε να εξαντληθηκε?. Μπα μαλλον αρχισατε τις γατες και ξεχασατε τους αντρες Click για ανάπτυξη... Μας παρεξηγήσατε, γιατρέ μας! Είχαμε κάποια προβληματάκια εισόδου στο site. Χώρια που τελευταία μάς έφαγε η πολιτική... Πού μυαλό για άντρες πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:58 Ο JohnDVM έγραψε: #913 11-12-08 19:58 Πολλες αρκει να τα βρουν με τη σκυλα μου για να μην μου κανουν το σπιτι καλοκαιρινο, και να μην ανεβαινουν στο κρεββατι οταν αυτο ειναι κατηλημενο. οταν ειναι αδειο ενταξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η moukelis έγραψε: #914 11-12-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Πολλες αρκει να τα βρουν με τη σκυλα μου για να μην μου κανουν το σπιτι καλοκαιρινο, και να μην ανεβαινουν στο κρεββατι οταν αυτο ειναι κατηλημενο. οταν ειναι αδειο ενταξει Click για ανάπτυξη... Α,καλη απαντηση...Εμας ακομα κι οταν κατηλειμμενο φροντιζουν να το αδεισουν και να μεινουν μονες τους...Ευτυχως ο σκυλος μας εχει παθει μεταλλαξη και σε λιγο θα αρχισει να νιαουριζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #915 11-12-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,καλη απαντηση...Εμας ακομα κι οταν κατηλειμμενο φροντιζουν να το αδεισουν και να μεινουν μονες τους...Ευτυχως ο σκυλος μας εχει παθει μεταλλαξη και σε λιγο θα αρχισει να νιαουριζει. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Η dafni.ps έγραψε: #916 11-12-08 22:57 Ο σκυλακος νοαουριζει,ο γατουλης τι κανει? Γαυγιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η moukelis έγραψε: #917 11-12-08 23:01 Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #918 11-12-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης Click για ανάπτυξη... Και σε μας παρομοια εικονα. Εγω σε μια ακρη και τα δυο γατια μου να καταλαμβανουν μια χαρα ολο το υπολοιπο διπλο κρεβατι. Που να περισεψει χωρος και για κανεναν αλλον.Να δεις που το κανουν επιτηδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η dafni.ps έγραψε: #919 11-12-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Click για ανάπτυξη... Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #920 11-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Click για ανάπτυξη... Καλα το νιαουριζωαλλα το γουργουριζω πως? Εγω καταφερνω να γουργουριζω μονο οταν πειναω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολλες αρκει να τα βρουν με τη σκυλα μου για να μην μου κανουν το σπιτι καλοκαιρινο, και να μην ανεβαινουν στο κρεββατι οταν αυτο ειναι κατηλημενο. οταν ειναι αδειο ενταξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η moukelis έγραψε: #914 11-12-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Πολλες αρκει να τα βρουν με τη σκυλα μου για να μην μου κανουν το σπιτι καλοκαιρινο, και να μην ανεβαινουν στο κρεββατι οταν αυτο ειναι κατηλημενο. οταν ειναι αδειο ενταξει Click για ανάπτυξη... Α,καλη απαντηση...Εμας ακομα κι οταν κατηλειμμενο φροντιζουν να το αδεισουν και να μεινουν μονες τους...Ευτυχως ο σκυλος μας εχει παθει μεταλλαξη και σε λιγο θα αρχισει να νιαουριζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #915 11-12-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,καλη απαντηση...Εμας ακομα κι οταν κατηλειμμενο φροντιζουν να το αδεισουν και να μεινουν μονες τους...Ευτυχως ο σκυλος μας εχει παθει μεταλλαξη και σε λιγο θα αρχισει να νιαουριζει. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Η dafni.ps έγραψε: #916 11-12-08 22:57 Ο σκυλακος νοαουριζει,ο γατουλης τι κανει? Γαυγιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η moukelis έγραψε: #917 11-12-08 23:01 Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #918 11-12-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης Click για ανάπτυξη... Και σε μας παρομοια εικονα. Εγω σε μια ακρη και τα δυο γατια μου να καταλαμβανουν μια χαρα ολο το υπολοιπο διπλο κρεβατι. Που να περισεψει χωρος και για κανεναν αλλον.Να δεις που το κανουν επιτηδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η dafni.ps έγραψε: #919 11-12-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Click για ανάπτυξη... Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #920 11-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Click για ανάπτυξη... Καλα το νιαουριζωαλλα το γουργουριζω πως? Εγω καταφερνω να γουργουριζω μονο οταν πειναω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Πολλες αρκει να τα βρουν με τη σκυλα μου για να μην μου κανουν το σπιτι καλοκαιρινο, και να μην ανεβαινουν στο κρεββατι οταν αυτο ειναι κατηλημενο. οταν ειναι αδειο ενταξει Click για ανάπτυξη... Α,καλη απαντηση...Εμας ακομα κι οταν κατηλειμμενο φροντιζουν να το αδεισουν και να μεινουν μονες τους...Ευτυχως ο σκυλος μας εχει παθει μεταλλαξη και σε λιγο θα αρχισει να νιαουριζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #915 11-12-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,καλη απαντηση...Εμας ακομα κι οταν κατηλειμμενο φροντιζουν να το αδεισουν και να μεινουν μονες τους...Ευτυχως ο σκυλος μας εχει παθει μεταλλαξη και σε λιγο θα αρχισει να νιαουριζει. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Η dafni.ps έγραψε: #916 11-12-08 22:57 Ο σκυλακος νοαουριζει,ο γατουλης τι κανει? Γαυγιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η moukelis έγραψε: #917 11-12-08 23:01 Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #918 11-12-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης Click για ανάπτυξη... Και σε μας παρομοια εικονα. Εγω σε μια ακρη και τα δυο γατια μου να καταλαμβανουν μια χαρα ολο το υπολοιπο διπλο κρεβατι. Που να περισεψει χωρος και για κανεναν αλλον.Να δεις που το κανουν επιτηδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η dafni.ps έγραψε: #919 11-12-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Click για ανάπτυξη... Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #920 11-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Click για ανάπτυξη... Καλα το νιαουριζωαλλα το γουργουριζω πως? Εγω καταφερνω να γουργουριζω μονο οταν πειναω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,καλη απαντηση...Εμας ακομα κι οταν κατηλειμμενο φροντιζουν να το αδεισουν και να μεινουν μονες τους...Ευτυχως ο σκυλος μας εχει παθει μεταλλαξη και σε λιγο θα αρχισει να νιαουριζει. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:57 Η dafni.ps έγραψε: #916 11-12-08 22:57 Ο σκυλακος νοαουριζει,ο γατουλης τι κανει? Γαυγιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η moukelis έγραψε: #917 11-12-08 23:01 Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #918 11-12-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης Click για ανάπτυξη... Και σε μας παρομοια εικονα. Εγω σε μια ακρη και τα δυο γατια μου να καταλαμβανουν μια χαρα ολο το υπολοιπο διπλο κρεβατι. Που να περισεψει χωρος και για κανεναν αλλον.Να δεις που το κανουν επιτηδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η dafni.ps έγραψε: #919 11-12-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Click για ανάπτυξη... Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #920 11-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Click για ανάπτυξη... Καλα το νιαουριζωαλλα το γουργουριζω πως? Εγω καταφερνω να γουργουριζω μονο οταν πειναω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο σκυλακος νοαουριζει,ο γατουλης τι κανει? Γαυγιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:01 Η moukelis έγραψε: #917 11-12-08 23:01 Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #918 11-12-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης Click για ανάπτυξη... Και σε μας παρομοια εικονα. Εγω σε μια ακρη και τα δυο γατια μου να καταλαμβανουν μια χαρα ολο το υπολοιπο διπλο κρεβατι. Που να περισεψει χωρος και για κανεναν αλλον.Να δεις που το κανουν επιτηδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η dafni.ps έγραψε: #919 11-12-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Click για ανάπτυξη... Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #920 11-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Click για ανάπτυξη... Καλα το νιαουριζωαλλα το γουργουριζω πως? Εγω καταφερνω να γουργουριζω μονο οταν πειναω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:03 Η Μυρτω4038: #918 11-12-08 23:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης Click για ανάπτυξη... Και σε μας παρομοια εικονα. Εγω σε μια ακρη και τα δυο γατια μου να καταλαμβανουν μια χαρα ολο το υπολοιπο διπλο κρεβατι. Που να περισεψει χωρος και για κανεναν αλλον.Να δεις που το κανουν επιτηδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η dafni.ps έγραψε: #919 11-12-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Click για ανάπτυξη... Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #920 11-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Click για ανάπτυξη... Καλα το νιαουριζωαλλα το γουργουριζω πως? Εγω καταφερνω να γουργουριζω μονο οταν πειναω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εμένα πάλι με έχουν σαν σάντουιτς. Από την μιά μεριά η σκυλίτσα η οποία έχει γίνει γατόσκυλο και από την άλλη ο γατούλης Click για ανάπτυξη... Και σε μας παρομοια εικονα. Εγω σε μια ακρη και τα δυο γατια μου να καταλαμβανουν μια χαρα ολο το υπολοιπο διπλο κρεβατι. Που να περισεψει χωρος και για κανεναν αλλον.Να δεις που το κανουν επιτηδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:09 Η dafni.ps έγραψε: #919 11-12-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Click για ανάπτυξη... Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #920 11-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Click για ανάπτυξη... Καλα το νιαουριζωαλλα το γουργουριζω πως? Εγω καταφερνω να γουργουριζω μονο οταν πειναω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμας ΟΛΟΙ νιαουριζουν στο σπιτι,ειμαστε αυστηρα γατοφιλη οικια. Click για ανάπτυξη... Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Μυρτω4038: #920 11-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Click για ανάπτυξη... Καλα το νιαουριζωαλλα το γουργουριζω πως? Εγω καταφερνω να γουργουριζω μονο οταν πειναω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Παντως τα δικα μου ειχαν καταφερει να με κανουν και μενα να νιαουριζω(και να γουργουριζω)ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Click για ανάπτυξη... Καλα το νιαουριζωαλλα το γουργουριζω πως? Εγω καταφερνω να γουργουριζω μονο οταν πειναω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.