Άντρες!!

Για επανελθετε στο θεμα μας, δηλαδη να παντρολογησετε τον γιατρο μας!;) Ετσι με το παραπονο θα τον θα τον αφησετε τον ανθρωπο?:down: ;)
Που αφησατε τον γαμο και πηγατε για....παλαμαρια!:blink:;):lol::P
Γιατρέ μου, γιατρουδάκι μου, μάντεψε πού θα σε κοιτάζουν οι προξενήτρες για να δουν πού θα σε δώσουν...
Ίσα στα... μάτια καλέ! :lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και εγω ελεγα οτι θα κοιταζανε το μεγεθος του.... πορτοφολιου:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, ναι, κριτήρια θα είναι τα 2Π. Με αλφαβητική σειρά: Παλαμάρι και Πορτοφόλι! :lol::lol::lol::lol:

Άνευ πλάκας τώρα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άντρες κάνουν τόσο μεγάλο θέμα την γυναικεία ενασχόληση με το πορτοφόλι. Είναι ένα πρακτικό θέμα το οποίο σε κάποια φάση πρέπει οπωσδήποτε να συζητηθεί. Με εξαίρεση τις περιπτώσεις των γυναικών που θέλουν να παντρευτούν για να έχουν κάποιο κορόιδο να τους πληρώνει μπουτίκ, κομμωτήρια, μανικιουρίστα και γυμναστήριο και ρωτάνε στην ψύχρα και άκαιρα, αφού όταν παντρεύεσαι ανοίγεις "επιχείρηση", δεν είναι καλό να ξέρεις τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας;

Όντος, εξαλου και για γάμο να μην το πας να μην ξερεις βρε παιδί μου? :P

Παιδιά τι θα τον κάνω? Κοντεύει δυο η ώρα και ακόμα κοιμάτε... :/::P

Όντος, εξαλου και για γάμο να μην το πας να μην ξερεις βρε παιδί μου? :P

Παιδιά τι θα τον κάνω? Κοντεύει δυο η ώρα και ακόμα κοιμάτε... :/::P
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και εγω ελεγα οτι θα κοιταζανε το μεγεθος του.... πορτοφολιου:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλέ doctor όπως θα έχεις καταλάβει εμείς οι γυναίκες του φόρουμ έχουμε ξεπεράσει θέματα που αφορούν το πορτοφόλι είμαστε τελείως υπεράνω. :lol:

Γιατρέ μου, γιατρουδάκι μου, μάντεψε πού θα σε κοιτάζουν οι προξενήτρες για να δουν πού θα σε δώσουν...
Ίσα στα... μάτια καλέ! :lol::lol::lol::lol::lol:

:blink::blink::blink:

Καλέ έχουμε ξεφύγει εντελώς εδώ μέσα.....

Και εκπλησομαι που ακομα δεν εχουμε φαει μπαν:hmm::hmm::hmm::lol::lol::lol:

Καλέ τι έγινε?Για λίγες μέρες έλειψα και ξεσαλώσατε?ΝΤΡΟΥΠΙ......:lol::lol::lol:

Και εκπλησομαι που ακομα δεν εχουμε φαει μπαν:hmm::hmm::hmm::lol::lol::lol:
Εγώ είδα νταλίκες με πούπουλα και το logo του MyCat να ανεβαίνουν την εθνική οδό προς Θεσ/νίκη... Και οσμίζομαι ζεστή πίσσα... :hmm:Γιατί άραγε;;; :hmm::hmm::hmm:

δηλαδη θα μας μεταλλαξουν σε κοτοπουλα?δε παιζω,ζαβολια:blink::/::lol:

ολες οι κοτες στα οπλα,δεν θα περασει η κοτοτρομοκρατια:lol::lol::lol:
κοκοοοοοοοοοοοοοοοο

Κορίτσια, το ότι είμεθα από κότες έως και παλιόκοτες το έχω δεδομένο! :lol::lol::lol::bleh::bleh::lol::lol:
Εγώ έριχνα σπόντα ότι με πίσσα και πούπουλα θα με διώξουν από το σάιτ...:whistle:

Κορίτσια, το ότι είμεθα από κότες έως και παλιόκοτες το έχω δεδομένο! :lol::lol::lol::bleh::bleh::lol::lol:
Εγώ έριχνα σπόντα ότι με πίσσα και πούπουλα θα με διώξουν από το σάιτ...:whistle:
Μη μας θιγετε κιουρια μου.ΓΑΤΕΣ ειμαστε απλα αν μας πεταξουν πισσα και πουπουλα θα μας μεταλλαξουν σε ορνιθες και ναν σας διωξουν εσας απ το σαιτ εμας τοτε......θα μας σουβλισουν(κοτες σουβλιστες,ωραιες θα μαστε)
:lol::lol::lol:

Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα:P, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ?:blink::lol::lol::lol:

Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα:P, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ?:blink::lol::lol::lol:
Μα ναι, αυτό ακριβώς είχα υπ' όψη! :D

:lol::lol::lol: μπα δε νομιζω, μαλλον για οικονομια και λογω χρησιμοτητας θα μας μαγειρεψουν.Εσυ που εισαι κτηνιατρος θα μας δωσεις πιστοποιητικο καθαριοτητας?:blink::lol:

θα σας κανω και κρεοσκοπικο ελεγχο:D:D:D:rolleyes::rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol::lol:

Τουλαχιστον θα ειμαστε ελεγχομενης παραγωγης και με ετικετα!!!:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back