Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:40 Η Zbeebz έγραψε: #981 13-12-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από niki: Για επανελθετε στο θεμα μας, δηλαδη να παντρολογησετε τον γιατρο μας! Ετσι με το παραπονο θα τον θα τον αφησετε τον ανθρωπο? Που αφησατε τον γαμο και πηγατε για....παλαμαρια! Click για ανάπτυξη... Γιατρέ μου, γιατρουδάκι μου, μάντεψε πού θα σε κοιτάζουν οι προξενήτρες για να δουν πού θα σε δώσουν... Ίσα στα... μάτια καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:57 Ο JohnDVM έγραψε: #982 14-12-08 09:57 και εγω ελεγα οτι θα κοιταζανε το μεγεθος του.... πορτοφολιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:21 Η Zbeebz έγραψε: #983 14-12-08 13:21 Ναι, ναι, κριτήρια θα είναι τα 2Π. Με αλφαβητική σειρά: Παλαμάρι και Πορτοφόλι! Άνευ πλάκας τώρα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άντρες κάνουν τόσο μεγάλο θέμα την γυναικεία ενασχόληση με το πορτοφόλι. Είναι ένα πρακτικό θέμα το οποίο σε κάποια φάση πρέπει οπωσδήποτε να συζητηθεί. Με εξαίρεση τις περιπτώσεις των γυναικών που θέλουν να παντρευτούν για να έχουν κάποιο κορόιδο να τους πληρώνει μπουτίκ, κομμωτήρια, μανικιουρίστα και γυμναστήριο και ρωτάνε στην ψύχρα και άκαιρα, αφού όταν παντρεύεσαι ανοίγεις "επιχείρηση", δεν είναι καλό να ξέρεις τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:43 Η indrilgon: #984 14-12-08 13:43 Όντος, εξαλου και για γάμο να μην το πας να μην ξερεις βρε παιδί μου? Παιδιά τι θα τον κάνω? Κοντεύει δυο η ώρα και ακόμα κοιμάτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:00 Η ria23 έγραψε: #985 14-12-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Όντος, εξαλου και για γάμο να μην το πας να μην ξερεις βρε παιδί μου? Παιδιά τι θα τον κάνω? Κοντεύει δυο η ώρα και ακόμα κοιμάτε... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #986 14-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: και εγω ελεγα οτι θα κοιταζανε το μεγεθος του.... πορτοφολιου Click για ανάπτυξη... Καλέ doctor όπως θα έχεις καταλάβει εμείς οι γυναίκες του φόρουμ έχουμε ξεπεράσει θέματα που αφορούν το πορτοφόλι είμαστε τελείως υπεράνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η aalyah έγραψε: #987 14-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Γιατρέ μου, γιατρουδάκι μου, μάντεψε πού θα σε κοιτάζουν οι προξενήτρες για να δουν πού θα σε δώσουν... Ίσα στα... μάτια καλέ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: και εγω ελεγα οτι θα κοιταζανε το μεγεθος του.... πορτοφολιου Click για ανάπτυξη... Καλέ έχουμε ξεφύγει εντελώς εδώ μέσα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:32 Ο JohnDVM έγραψε: #988 15-12-08 09:32 Και εκπλησομαι που ακομα δεν εχουμε φαει μπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:42 Η dafni.ps έγραψε: #989 15-12-08 11:42 Καλέ τι έγινε?Για λίγες μέρες έλειψα και ξεσαλώσατε?ΝΤΡΟΥΠΙ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:21 Η Zbeebz έγραψε: #990 15-12-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Και εκπλησομαι που ακομα δεν εχουμε φαει μπαν Click για ανάπτυξη... Εγώ είδα νταλίκες με πούπουλα και το logo του MyCat να ανεβαίνουν την εθνική οδό προς Θεσ/νίκη... Και οσμίζομαι ζεστή πίσσα... Γιατί άραγε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #991 15-12-08 13:19 δηλαδη θα μας μεταλλαξουν σε κοτοπουλα?δε παιζω,ζαβολια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:23 Η ria23 έγραψε: #992 15-12-08 13:23 κοκοκοκοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! https://i105.photobucket.com/albums/m223/chrisav/chicken-war.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η dafni.ps έγραψε: #993 15-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ria23: κοκοκοκοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! https://i105.photobucket.com/albums/m223/chrisav/chicken-war.jpg Click για ανάπτυξη... ολες οι κοτες στα οπλα,δεν θα περασει η κοτοτρομοκρατια κοκοοοοοοοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η Zbeebz έγραψε: #994 15-12-08 17:03 Κορίτσια, το ότι είμεθα από κότες έως και παλιόκοτες το έχω δεδομένο! Εγώ έριχνα σπόντα ότι με πίσσα και πούπουλα θα με διώξουν από το σάιτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η dafni.ps έγραψε: #995 15-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια, το ότι είμεθα από κότες έως και παλιόκοτες το έχω δεδομένο! Εγώ έριχνα σπόντα ότι με πίσσα και πούπουλα θα με διώξουν από το σάιτ... Click για ανάπτυξη... Μη μας θιγετε κιουρια μου.ΓΑΤΕΣ ειμαστε απλα αν μας πεταξουν πισσα και πουπουλα θα μας μεταλλαξουν σε ορνιθες και ναν σας διωξουν εσας απ το σαιτ εμας τοτε......θα μας σουβλισουν(κοτες σουβλιστες,ωραιες θα μαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:46 Ο JohnDVM έγραψε: #996 15-12-08 17:46 Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #997 15-12-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ? Click για ανάπτυξη... Μα ναι, αυτό ακριβώς είχα υπ' όψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:55 Η dafni.ps έγραψε: #998 15-12-08 17:55 μπα δε νομιζω, μαλλον για οικονομια και λογω χρησιμοτητας θα μας μαγειρεψουν.Εσυ που εισαι κτηνιατρος θα μας δωσεις πιστοποιητικο καθαριοτητας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο JohnDVM έγραψε: #999 15-12-08 19:14 θα σας κανω και κρεοσκοπικο ελεγχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:35 Η dafni.ps έγραψε: #1.000 15-12-08 20:35 Τουλαχιστον θα ειμαστε ελεγχομενης παραγωγης και με ετικετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Για επανελθετε στο θεμα μας, δηλαδη να παντρολογησετε τον γιατρο μας! Ετσι με το παραπονο θα τον θα τον αφησετε τον ανθρωπο? Που αφησατε τον γαμο και πηγατε για....παλαμαρια! Click για ανάπτυξη... Γιατρέ μου, γιατρουδάκι μου, μάντεψε πού θα σε κοιτάζουν οι προξενήτρες για να δουν πού θα σε δώσουν... Ίσα στα... μάτια καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:57 Ο JohnDVM έγραψε: #982 14-12-08 09:57 και εγω ελεγα οτι θα κοιταζανε το μεγεθος του.... πορτοφολιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:21 Η Zbeebz έγραψε: #983 14-12-08 13:21 Ναι, ναι, κριτήρια θα είναι τα 2Π. Με αλφαβητική σειρά: Παλαμάρι και Πορτοφόλι! Άνευ πλάκας τώρα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άντρες κάνουν τόσο μεγάλο θέμα την γυναικεία ενασχόληση με το πορτοφόλι. Είναι ένα πρακτικό θέμα το οποίο σε κάποια φάση πρέπει οπωσδήποτε να συζητηθεί. Με εξαίρεση τις περιπτώσεις των γυναικών που θέλουν να παντρευτούν για να έχουν κάποιο κορόιδο να τους πληρώνει μπουτίκ, κομμωτήρια, μανικιουρίστα και γυμναστήριο και ρωτάνε στην ψύχρα και άκαιρα, αφού όταν παντρεύεσαι ανοίγεις "επιχείρηση", δεν είναι καλό να ξέρεις τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:43 Η indrilgon: #984 14-12-08 13:43 Όντος, εξαλου και για γάμο να μην το πας να μην ξερεις βρε παιδί μου? Παιδιά τι θα τον κάνω? Κοντεύει δυο η ώρα και ακόμα κοιμάτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:00 Η ria23 έγραψε: #985 14-12-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Όντος, εξαλου και για γάμο να μην το πας να μην ξερεις βρε παιδί μου? Παιδιά τι θα τον κάνω? Κοντεύει δυο η ώρα και ακόμα κοιμάτε... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #986 14-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: και εγω ελεγα οτι θα κοιταζανε το μεγεθος του.... πορτοφολιου Click για ανάπτυξη... Καλέ doctor όπως θα έχεις καταλάβει εμείς οι γυναίκες του φόρουμ έχουμε ξεπεράσει θέματα που αφορούν το πορτοφόλι είμαστε τελείως υπεράνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η aalyah έγραψε: #987 14-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Γιατρέ μου, γιατρουδάκι μου, μάντεψε πού θα σε κοιτάζουν οι προξενήτρες για να δουν πού θα σε δώσουν... Ίσα στα... μάτια καλέ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: και εγω ελεγα οτι θα κοιταζανε το μεγεθος του.... πορτοφολιου Click για ανάπτυξη... Καλέ έχουμε ξεφύγει εντελώς εδώ μέσα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:32 Ο JohnDVM έγραψε: #988 15-12-08 09:32 Και εκπλησομαι που ακομα δεν εχουμε φαει μπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:42 Η dafni.ps έγραψε: #989 15-12-08 11:42 Καλέ τι έγινε?Για λίγες μέρες έλειψα και ξεσαλώσατε?ΝΤΡΟΥΠΙ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:21 Η Zbeebz έγραψε: #990 15-12-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Και εκπλησομαι που ακομα δεν εχουμε φαει μπαν Click για ανάπτυξη... Εγώ είδα νταλίκες με πούπουλα και το logo του MyCat να ανεβαίνουν την εθνική οδό προς Θεσ/νίκη... Και οσμίζομαι ζεστή πίσσα... Γιατί άραγε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #991 15-12-08 13:19 δηλαδη θα μας μεταλλαξουν σε κοτοπουλα?δε παιζω,ζαβολια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:23 Η ria23 έγραψε: #992 15-12-08 13:23 κοκοκοκοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! https://i105.photobucket.com/albums/m223/chrisav/chicken-war.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η dafni.ps έγραψε: #993 15-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ria23: κοκοκοκοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! https://i105.photobucket.com/albums/m223/chrisav/chicken-war.jpg Click για ανάπτυξη... ολες οι κοτες στα οπλα,δεν θα περασει η κοτοτρομοκρατια κοκοοοοοοοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η Zbeebz έγραψε: #994 15-12-08 17:03 Κορίτσια, το ότι είμεθα από κότες έως και παλιόκοτες το έχω δεδομένο! Εγώ έριχνα σπόντα ότι με πίσσα και πούπουλα θα με διώξουν από το σάιτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η dafni.ps έγραψε: #995 15-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια, το ότι είμεθα από κότες έως και παλιόκοτες το έχω δεδομένο! Εγώ έριχνα σπόντα ότι με πίσσα και πούπουλα θα με διώξουν από το σάιτ... Click για ανάπτυξη... Μη μας θιγετε κιουρια μου.ΓΑΤΕΣ ειμαστε απλα αν μας πεταξουν πισσα και πουπουλα θα μας μεταλλαξουν σε ορνιθες και ναν σας διωξουν εσας απ το σαιτ εμας τοτε......θα μας σουβλισουν(κοτες σουβλιστες,ωραιες θα μαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:46 Ο JohnDVM έγραψε: #996 15-12-08 17:46 Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #997 15-12-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ? Click για ανάπτυξη... Μα ναι, αυτό ακριβώς είχα υπ' όψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:55 Η dafni.ps έγραψε: #998 15-12-08 17:55 μπα δε νομιζω, μαλλον για οικονομια και λογω χρησιμοτητας θα μας μαγειρεψουν.Εσυ που εισαι κτηνιατρος θα μας δωσεις πιστοποιητικο καθαριοτητας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο JohnDVM έγραψε: #999 15-12-08 19:14 θα σας κανω και κρεοσκοπικο ελεγχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:35 Η dafni.ps έγραψε: #1.000 15-12-08 20:35 Τουλαχιστον θα ειμαστε ελεγχομενης παραγωγης και με ετικετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εγω ελεγα οτι θα κοιταζανε το μεγεθος του.... πορτοφολιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:21 Η Zbeebz έγραψε: #983 14-12-08 13:21 Ναι, ναι, κριτήρια θα είναι τα 2Π. Με αλφαβητική σειρά: Παλαμάρι και Πορτοφόλι! Άνευ πλάκας τώρα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άντρες κάνουν τόσο μεγάλο θέμα την γυναικεία ενασχόληση με το πορτοφόλι. Είναι ένα πρακτικό θέμα το οποίο σε κάποια φάση πρέπει οπωσδήποτε να συζητηθεί. Με εξαίρεση τις περιπτώσεις των γυναικών που θέλουν να παντρευτούν για να έχουν κάποιο κορόιδο να τους πληρώνει μπουτίκ, κομμωτήρια, μανικιουρίστα και γυμναστήριο και ρωτάνε στην ψύχρα και άκαιρα, αφού όταν παντρεύεσαι ανοίγεις "επιχείρηση", δεν είναι καλό να ξέρεις τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:43 Η indrilgon: #984 14-12-08 13:43 Όντος, εξαλου και για γάμο να μην το πας να μην ξερεις βρε παιδί μου? Παιδιά τι θα τον κάνω? Κοντεύει δυο η ώρα και ακόμα κοιμάτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:00 Η ria23 έγραψε: #985 14-12-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Όντος, εξαλου και για γάμο να μην το πας να μην ξερεις βρε παιδί μου? Παιδιά τι θα τον κάνω? Κοντεύει δυο η ώρα και ακόμα κοιμάτε... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #986 14-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: και εγω ελεγα οτι θα κοιταζανε το μεγεθος του.... πορτοφολιου Click για ανάπτυξη... Καλέ doctor όπως θα έχεις καταλάβει εμείς οι γυναίκες του φόρουμ έχουμε ξεπεράσει θέματα που αφορούν το πορτοφόλι είμαστε τελείως υπεράνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η aalyah έγραψε: #987 14-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Γιατρέ μου, γιατρουδάκι μου, μάντεψε πού θα σε κοιτάζουν οι προξενήτρες για να δουν πού θα σε δώσουν... Ίσα στα... μάτια καλέ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: και εγω ελεγα οτι θα κοιταζανε το μεγεθος του.... πορτοφολιου Click για ανάπτυξη... Καλέ έχουμε ξεφύγει εντελώς εδώ μέσα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:32 Ο JohnDVM έγραψε: #988 15-12-08 09:32 Και εκπλησομαι που ακομα δεν εχουμε φαει μπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:42 Η dafni.ps έγραψε: #989 15-12-08 11:42 Καλέ τι έγινε?Για λίγες μέρες έλειψα και ξεσαλώσατε?ΝΤΡΟΥΠΙ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:21 Η Zbeebz έγραψε: #990 15-12-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Και εκπλησομαι που ακομα δεν εχουμε φαει μπαν Click για ανάπτυξη... Εγώ είδα νταλίκες με πούπουλα και το logo του MyCat να ανεβαίνουν την εθνική οδό προς Θεσ/νίκη... Και οσμίζομαι ζεστή πίσσα... Γιατί άραγε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #991 15-12-08 13:19 δηλαδη θα μας μεταλλαξουν σε κοτοπουλα?δε παιζω,ζαβολια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:23 Η ria23 έγραψε: #992 15-12-08 13:23 κοκοκοκοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! https://i105.photobucket.com/albums/m223/chrisav/chicken-war.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η dafni.ps έγραψε: #993 15-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ria23: κοκοκοκοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! https://i105.photobucket.com/albums/m223/chrisav/chicken-war.jpg Click για ανάπτυξη... ολες οι κοτες στα οπλα,δεν θα περασει η κοτοτρομοκρατια κοκοοοοοοοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η Zbeebz έγραψε: #994 15-12-08 17:03 Κορίτσια, το ότι είμεθα από κότες έως και παλιόκοτες το έχω δεδομένο! Εγώ έριχνα σπόντα ότι με πίσσα και πούπουλα θα με διώξουν από το σάιτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η dafni.ps έγραψε: #995 15-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια, το ότι είμεθα από κότες έως και παλιόκοτες το έχω δεδομένο! Εγώ έριχνα σπόντα ότι με πίσσα και πούπουλα θα με διώξουν από το σάιτ... Click για ανάπτυξη... Μη μας θιγετε κιουρια μου.ΓΑΤΕΣ ειμαστε απλα αν μας πεταξουν πισσα και πουπουλα θα μας μεταλλαξουν σε ορνιθες και ναν σας διωξουν εσας απ το σαιτ εμας τοτε......θα μας σουβλισουν(κοτες σουβλιστες,ωραιες θα μαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:46 Ο JohnDVM έγραψε: #996 15-12-08 17:46 Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #997 15-12-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ? Click για ανάπτυξη... Μα ναι, αυτό ακριβώς είχα υπ' όψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:55 Η dafni.ps έγραψε: #998 15-12-08 17:55 μπα δε νομιζω, μαλλον για οικονομια και λογω χρησιμοτητας θα μας μαγειρεψουν.Εσυ που εισαι κτηνιατρος θα μας δωσεις πιστοποιητικο καθαριοτητας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο JohnDVM έγραψε: #999 15-12-08 19:14 θα σας κανω και κρεοσκοπικο ελεγχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:35 Η dafni.ps έγραψε: #1.000 15-12-08 20:35 Τουλαχιστον θα ειμαστε ελεγχομενης παραγωγης και με ετικετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, ναι, κριτήρια θα είναι τα 2Π. Με αλφαβητική σειρά: Παλαμάρι και Πορτοφόλι! Άνευ πλάκας τώρα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άντρες κάνουν τόσο μεγάλο θέμα την γυναικεία ενασχόληση με το πορτοφόλι. Είναι ένα πρακτικό θέμα το οποίο σε κάποια φάση πρέπει οπωσδήποτε να συζητηθεί. Με εξαίρεση τις περιπτώσεις των γυναικών που θέλουν να παντρευτούν για να έχουν κάποιο κορόιδο να τους πληρώνει μπουτίκ, κομμωτήρια, μανικιουρίστα και γυμναστήριο και ρωτάνε στην ψύχρα και άκαιρα, αφού όταν παντρεύεσαι ανοίγεις "επιχείρηση", δεν είναι καλό να ξέρεις τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:43 Η indrilgon: #984 14-12-08 13:43 Όντος, εξαλου και για γάμο να μην το πας να μην ξερεις βρε παιδί μου? Παιδιά τι θα τον κάνω? Κοντεύει δυο η ώρα και ακόμα κοιμάτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:00 Η ria23 έγραψε: #985 14-12-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Όντος, εξαλου και για γάμο να μην το πας να μην ξερεις βρε παιδί μου? Παιδιά τι θα τον κάνω? Κοντεύει δυο η ώρα και ακόμα κοιμάτε... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #986 14-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: και εγω ελεγα οτι θα κοιταζανε το μεγεθος του.... πορτοφολιου Click για ανάπτυξη... Καλέ doctor όπως θα έχεις καταλάβει εμείς οι γυναίκες του φόρουμ έχουμε ξεπεράσει θέματα που αφορούν το πορτοφόλι είμαστε τελείως υπεράνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η aalyah έγραψε: #987 14-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Γιατρέ μου, γιατρουδάκι μου, μάντεψε πού θα σε κοιτάζουν οι προξενήτρες για να δουν πού θα σε δώσουν... Ίσα στα... μάτια καλέ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: και εγω ελεγα οτι θα κοιταζανε το μεγεθος του.... πορτοφολιου Click για ανάπτυξη... Καλέ έχουμε ξεφύγει εντελώς εδώ μέσα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:32 Ο JohnDVM έγραψε: #988 15-12-08 09:32 Και εκπλησομαι που ακομα δεν εχουμε φαει μπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:42 Η dafni.ps έγραψε: #989 15-12-08 11:42 Καλέ τι έγινε?Για λίγες μέρες έλειψα και ξεσαλώσατε?ΝΤΡΟΥΠΙ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:21 Η Zbeebz έγραψε: #990 15-12-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Και εκπλησομαι που ακομα δεν εχουμε φαει μπαν Click για ανάπτυξη... Εγώ είδα νταλίκες με πούπουλα και το logo του MyCat να ανεβαίνουν την εθνική οδό προς Θεσ/νίκη... Και οσμίζομαι ζεστή πίσσα... Γιατί άραγε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #991 15-12-08 13:19 δηλαδη θα μας μεταλλαξουν σε κοτοπουλα?δε παιζω,ζαβολια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:23 Η ria23 έγραψε: #992 15-12-08 13:23 κοκοκοκοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! https://i105.photobucket.com/albums/m223/chrisav/chicken-war.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η dafni.ps έγραψε: #993 15-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ria23: κοκοκοκοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! https://i105.photobucket.com/albums/m223/chrisav/chicken-war.jpg Click για ανάπτυξη... ολες οι κοτες στα οπλα,δεν θα περασει η κοτοτρομοκρατια κοκοοοοοοοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η Zbeebz έγραψε: #994 15-12-08 17:03 Κορίτσια, το ότι είμεθα από κότες έως και παλιόκοτες το έχω δεδομένο! Εγώ έριχνα σπόντα ότι με πίσσα και πούπουλα θα με διώξουν από το σάιτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η dafni.ps έγραψε: #995 15-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια, το ότι είμεθα από κότες έως και παλιόκοτες το έχω δεδομένο! Εγώ έριχνα σπόντα ότι με πίσσα και πούπουλα θα με διώξουν από το σάιτ... Click για ανάπτυξη... Μη μας θιγετε κιουρια μου.ΓΑΤΕΣ ειμαστε απλα αν μας πεταξουν πισσα και πουπουλα θα μας μεταλλαξουν σε ορνιθες και ναν σας διωξουν εσας απ το σαιτ εμας τοτε......θα μας σουβλισουν(κοτες σουβλιστες,ωραιες θα μαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:46 Ο JohnDVM έγραψε: #996 15-12-08 17:46 Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #997 15-12-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ? Click για ανάπτυξη... Μα ναι, αυτό ακριβώς είχα υπ' όψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:55 Η dafni.ps έγραψε: #998 15-12-08 17:55 μπα δε νομιζω, μαλλον για οικονομια και λογω χρησιμοτητας θα μας μαγειρεψουν.Εσυ που εισαι κτηνιατρος θα μας δωσεις πιστοποιητικο καθαριοτητας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο JohnDVM έγραψε: #999 15-12-08 19:14 θα σας κανω και κρεοσκοπικο ελεγχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:35 Η dafni.ps έγραψε: #1.000 15-12-08 20:35 Τουλαχιστον θα ειμαστε ελεγχομενης παραγωγης και με ετικετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όντος, εξαλου και για γάμο να μην το πας να μην ξερεις βρε παιδί μου? Παιδιά τι θα τον κάνω? Κοντεύει δυο η ώρα και ακόμα κοιμάτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:00 Η ria23 έγραψε: #985 14-12-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Όντος, εξαλου και για γάμο να μην το πας να μην ξερεις βρε παιδί μου? Παιδιά τι θα τον κάνω? Κοντεύει δυο η ώρα και ακόμα κοιμάτε... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #986 14-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: και εγω ελεγα οτι θα κοιταζανε το μεγεθος του.... πορτοφολιου Click για ανάπτυξη... Καλέ doctor όπως θα έχεις καταλάβει εμείς οι γυναίκες του φόρουμ έχουμε ξεπεράσει θέματα που αφορούν το πορτοφόλι είμαστε τελείως υπεράνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η aalyah έγραψε: #987 14-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Γιατρέ μου, γιατρουδάκι μου, μάντεψε πού θα σε κοιτάζουν οι προξενήτρες για να δουν πού θα σε δώσουν... Ίσα στα... μάτια καλέ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: και εγω ελεγα οτι θα κοιταζανε το μεγεθος του.... πορτοφολιου Click για ανάπτυξη... Καλέ έχουμε ξεφύγει εντελώς εδώ μέσα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:32 Ο JohnDVM έγραψε: #988 15-12-08 09:32 Και εκπλησομαι που ακομα δεν εχουμε φαει μπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:42 Η dafni.ps έγραψε: #989 15-12-08 11:42 Καλέ τι έγινε?Για λίγες μέρες έλειψα και ξεσαλώσατε?ΝΤΡΟΥΠΙ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:21 Η Zbeebz έγραψε: #990 15-12-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Και εκπλησομαι που ακομα δεν εχουμε φαει μπαν Click για ανάπτυξη... Εγώ είδα νταλίκες με πούπουλα και το logo του MyCat να ανεβαίνουν την εθνική οδό προς Θεσ/νίκη... Και οσμίζομαι ζεστή πίσσα... Γιατί άραγε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #991 15-12-08 13:19 δηλαδη θα μας μεταλλαξουν σε κοτοπουλα?δε παιζω,ζαβολια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:23 Η ria23 έγραψε: #992 15-12-08 13:23 κοκοκοκοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! https://i105.photobucket.com/albums/m223/chrisav/chicken-war.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η dafni.ps έγραψε: #993 15-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ria23: κοκοκοκοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! https://i105.photobucket.com/albums/m223/chrisav/chicken-war.jpg Click για ανάπτυξη... ολες οι κοτες στα οπλα,δεν θα περασει η κοτοτρομοκρατια κοκοοοοοοοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η Zbeebz έγραψε: #994 15-12-08 17:03 Κορίτσια, το ότι είμεθα από κότες έως και παλιόκοτες το έχω δεδομένο! Εγώ έριχνα σπόντα ότι με πίσσα και πούπουλα θα με διώξουν από το σάιτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η dafni.ps έγραψε: #995 15-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια, το ότι είμεθα από κότες έως και παλιόκοτες το έχω δεδομένο! Εγώ έριχνα σπόντα ότι με πίσσα και πούπουλα θα με διώξουν από το σάιτ... Click για ανάπτυξη... Μη μας θιγετε κιουρια μου.ΓΑΤΕΣ ειμαστε απλα αν μας πεταξουν πισσα και πουπουλα θα μας μεταλλαξουν σε ορνιθες και ναν σας διωξουν εσας απ το σαιτ εμας τοτε......θα μας σουβλισουν(κοτες σουβλιστες,ωραιες θα μαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:46 Ο JohnDVM έγραψε: #996 15-12-08 17:46 Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #997 15-12-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ? Click για ανάπτυξη... Μα ναι, αυτό ακριβώς είχα υπ' όψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:55 Η dafni.ps έγραψε: #998 15-12-08 17:55 μπα δε νομιζω, μαλλον για οικονομια και λογω χρησιμοτητας θα μας μαγειρεψουν.Εσυ που εισαι κτηνιατρος θα μας δωσεις πιστοποιητικο καθαριοτητας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο JohnDVM έγραψε: #999 15-12-08 19:14 θα σας κανω και κρεοσκοπικο ελεγχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:35 Η dafni.ps έγραψε: #1.000 15-12-08 20:35 Τουλαχιστον θα ειμαστε ελεγχομενης παραγωγης και με ετικετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Όντος, εξαλου και για γάμο να μην το πας να μην ξερεις βρε παιδί μου? Παιδιά τι θα τον κάνω? Κοντεύει δυο η ώρα και ακόμα κοιμάτε... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #986 14-12-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: και εγω ελεγα οτι θα κοιταζανε το μεγεθος του.... πορτοφολιου Click για ανάπτυξη... Καλέ doctor όπως θα έχεις καταλάβει εμείς οι γυναίκες του φόρουμ έχουμε ξεπεράσει θέματα που αφορούν το πορτοφόλι είμαστε τελείως υπεράνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η aalyah έγραψε: #987 14-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Γιατρέ μου, γιατρουδάκι μου, μάντεψε πού θα σε κοιτάζουν οι προξενήτρες για να δουν πού θα σε δώσουν... Ίσα στα... μάτια καλέ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: και εγω ελεγα οτι θα κοιταζανε το μεγεθος του.... πορτοφολιου Click για ανάπτυξη... Καλέ έχουμε ξεφύγει εντελώς εδώ μέσα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:32 Ο JohnDVM έγραψε: #988 15-12-08 09:32 Και εκπλησομαι που ακομα δεν εχουμε φαει μπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:42 Η dafni.ps έγραψε: #989 15-12-08 11:42 Καλέ τι έγινε?Για λίγες μέρες έλειψα και ξεσαλώσατε?ΝΤΡΟΥΠΙ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:21 Η Zbeebz έγραψε: #990 15-12-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Και εκπλησομαι που ακομα δεν εχουμε φαει μπαν Click για ανάπτυξη... Εγώ είδα νταλίκες με πούπουλα και το logo του MyCat να ανεβαίνουν την εθνική οδό προς Θεσ/νίκη... Και οσμίζομαι ζεστή πίσσα... Γιατί άραγε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #991 15-12-08 13:19 δηλαδη θα μας μεταλλαξουν σε κοτοπουλα?δε παιζω,ζαβολια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:23 Η ria23 έγραψε: #992 15-12-08 13:23 κοκοκοκοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! https://i105.photobucket.com/albums/m223/chrisav/chicken-war.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η dafni.ps έγραψε: #993 15-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ria23: κοκοκοκοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! https://i105.photobucket.com/albums/m223/chrisav/chicken-war.jpg Click για ανάπτυξη... ολες οι κοτες στα οπλα,δεν θα περασει η κοτοτρομοκρατια κοκοοοοοοοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η Zbeebz έγραψε: #994 15-12-08 17:03 Κορίτσια, το ότι είμεθα από κότες έως και παλιόκοτες το έχω δεδομένο! Εγώ έριχνα σπόντα ότι με πίσσα και πούπουλα θα με διώξουν από το σάιτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η dafni.ps έγραψε: #995 15-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια, το ότι είμεθα από κότες έως και παλιόκοτες το έχω δεδομένο! Εγώ έριχνα σπόντα ότι με πίσσα και πούπουλα θα με διώξουν από το σάιτ... Click για ανάπτυξη... Μη μας θιγετε κιουρια μου.ΓΑΤΕΣ ειμαστε απλα αν μας πεταξουν πισσα και πουπουλα θα μας μεταλλαξουν σε ορνιθες και ναν σας διωξουν εσας απ το σαιτ εμας τοτε......θα μας σουβλισουν(κοτες σουβλιστες,ωραιες θα μαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:46 Ο JohnDVM έγραψε: #996 15-12-08 17:46 Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #997 15-12-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ? Click για ανάπτυξη... Μα ναι, αυτό ακριβώς είχα υπ' όψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:55 Η dafni.ps έγραψε: #998 15-12-08 17:55 μπα δε νομιζω, μαλλον για οικονομια και λογω χρησιμοτητας θα μας μαγειρεψουν.Εσυ που εισαι κτηνιατρος θα μας δωσεις πιστοποιητικο καθαριοτητας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο JohnDVM έγραψε: #999 15-12-08 19:14 θα σας κανω και κρεοσκοπικο ελεγχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:35 Η dafni.ps έγραψε: #1.000 15-12-08 20:35 Τουλαχιστον θα ειμαστε ελεγχομενης παραγωγης και με ετικετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: και εγω ελεγα οτι θα κοιταζανε το μεγεθος του.... πορτοφολιου Click για ανάπτυξη... Καλέ doctor όπως θα έχεις καταλάβει εμείς οι γυναίκες του φόρουμ έχουμε ξεπεράσει θέματα που αφορούν το πορτοφόλι είμαστε τελείως υπεράνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η aalyah έγραψε: #987 14-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Γιατρέ μου, γιατρουδάκι μου, μάντεψε πού θα σε κοιτάζουν οι προξενήτρες για να δουν πού θα σε δώσουν... Ίσα στα... μάτια καλέ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: και εγω ελεγα οτι θα κοιταζανε το μεγεθος του.... πορτοφολιου Click για ανάπτυξη... Καλέ έχουμε ξεφύγει εντελώς εδώ μέσα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:32 Ο JohnDVM έγραψε: #988 15-12-08 09:32 Και εκπλησομαι που ακομα δεν εχουμε φαει μπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:42 Η dafni.ps έγραψε: #989 15-12-08 11:42 Καλέ τι έγινε?Για λίγες μέρες έλειψα και ξεσαλώσατε?ΝΤΡΟΥΠΙ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:21 Η Zbeebz έγραψε: #990 15-12-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Και εκπλησομαι που ακομα δεν εχουμε φαει μπαν Click για ανάπτυξη... Εγώ είδα νταλίκες με πούπουλα και το logo του MyCat να ανεβαίνουν την εθνική οδό προς Θεσ/νίκη... Και οσμίζομαι ζεστή πίσσα... Γιατί άραγε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #991 15-12-08 13:19 δηλαδη θα μας μεταλλαξουν σε κοτοπουλα?δε παιζω,ζαβολια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:23 Η ria23 έγραψε: #992 15-12-08 13:23 κοκοκοκοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! https://i105.photobucket.com/albums/m223/chrisav/chicken-war.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η dafni.ps έγραψε: #993 15-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ria23: κοκοκοκοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! https://i105.photobucket.com/albums/m223/chrisav/chicken-war.jpg Click για ανάπτυξη... ολες οι κοτες στα οπλα,δεν θα περασει η κοτοτρομοκρατια κοκοοοοοοοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η Zbeebz έγραψε: #994 15-12-08 17:03 Κορίτσια, το ότι είμεθα από κότες έως και παλιόκοτες το έχω δεδομένο! Εγώ έριχνα σπόντα ότι με πίσσα και πούπουλα θα με διώξουν από το σάιτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η dafni.ps έγραψε: #995 15-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια, το ότι είμεθα από κότες έως και παλιόκοτες το έχω δεδομένο! Εγώ έριχνα σπόντα ότι με πίσσα και πούπουλα θα με διώξουν από το σάιτ... Click για ανάπτυξη... Μη μας θιγετε κιουρια μου.ΓΑΤΕΣ ειμαστε απλα αν μας πεταξουν πισσα και πουπουλα θα μας μεταλλαξουν σε ορνιθες και ναν σας διωξουν εσας απ το σαιτ εμας τοτε......θα μας σουβλισουν(κοτες σουβλιστες,ωραιες θα μαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:46 Ο JohnDVM έγραψε: #996 15-12-08 17:46 Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #997 15-12-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ? Click για ανάπτυξη... Μα ναι, αυτό ακριβώς είχα υπ' όψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:55 Η dafni.ps έγραψε: #998 15-12-08 17:55 μπα δε νομιζω, μαλλον για οικονομια και λογω χρησιμοτητας θα μας μαγειρεψουν.Εσυ που εισαι κτηνιατρος θα μας δωσεις πιστοποιητικο καθαριοτητας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο JohnDVM έγραψε: #999 15-12-08 19:14 θα σας κανω και κρεοσκοπικο ελεγχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:35 Η dafni.ps έγραψε: #1.000 15-12-08 20:35 Τουλαχιστον θα ειμαστε ελεγχομενης παραγωγης και με ετικετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Γιατρέ μου, γιατρουδάκι μου, μάντεψε πού θα σε κοιτάζουν οι προξενήτρες για να δουν πού θα σε δώσουν... Ίσα στα... μάτια καλέ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: και εγω ελεγα οτι θα κοιταζανε το μεγεθος του.... πορτοφολιου Click για ανάπτυξη... Καλέ έχουμε ξεφύγει εντελώς εδώ μέσα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:32 Ο JohnDVM έγραψε: #988 15-12-08 09:32 Και εκπλησομαι που ακομα δεν εχουμε φαει μπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:42 Η dafni.ps έγραψε: #989 15-12-08 11:42 Καλέ τι έγινε?Για λίγες μέρες έλειψα και ξεσαλώσατε?ΝΤΡΟΥΠΙ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:21 Η Zbeebz έγραψε: #990 15-12-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Και εκπλησομαι που ακομα δεν εχουμε φαει μπαν Click για ανάπτυξη... Εγώ είδα νταλίκες με πούπουλα και το logo του MyCat να ανεβαίνουν την εθνική οδό προς Θεσ/νίκη... Και οσμίζομαι ζεστή πίσσα... Γιατί άραγε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #991 15-12-08 13:19 δηλαδη θα μας μεταλλαξουν σε κοτοπουλα?δε παιζω,ζαβολια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:23 Η ria23 έγραψε: #992 15-12-08 13:23 κοκοκοκοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! https://i105.photobucket.com/albums/m223/chrisav/chicken-war.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η dafni.ps έγραψε: #993 15-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ria23: κοκοκοκοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! https://i105.photobucket.com/albums/m223/chrisav/chicken-war.jpg Click για ανάπτυξη... ολες οι κοτες στα οπλα,δεν θα περασει η κοτοτρομοκρατια κοκοοοοοοοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η Zbeebz έγραψε: #994 15-12-08 17:03 Κορίτσια, το ότι είμεθα από κότες έως και παλιόκοτες το έχω δεδομένο! Εγώ έριχνα σπόντα ότι με πίσσα και πούπουλα θα με διώξουν από το σάιτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η dafni.ps έγραψε: #995 15-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια, το ότι είμεθα από κότες έως και παλιόκοτες το έχω δεδομένο! Εγώ έριχνα σπόντα ότι με πίσσα και πούπουλα θα με διώξουν από το σάιτ... Click για ανάπτυξη... Μη μας θιγετε κιουρια μου.ΓΑΤΕΣ ειμαστε απλα αν μας πεταξουν πισσα και πουπουλα θα μας μεταλλαξουν σε ορνιθες και ναν σας διωξουν εσας απ το σαιτ εμας τοτε......θα μας σουβλισουν(κοτες σουβλιστες,ωραιες θα μαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:46 Ο JohnDVM έγραψε: #996 15-12-08 17:46 Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #997 15-12-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ? Click για ανάπτυξη... Μα ναι, αυτό ακριβώς είχα υπ' όψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:55 Η dafni.ps έγραψε: #998 15-12-08 17:55 μπα δε νομιζω, μαλλον για οικονομια και λογω χρησιμοτητας θα μας μαγειρεψουν.Εσυ που εισαι κτηνιατρος θα μας δωσεις πιστοποιητικο καθαριοτητας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο JohnDVM έγραψε: #999 15-12-08 19:14 θα σας κανω και κρεοσκοπικο ελεγχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:35 Η dafni.ps έγραψε: #1.000 15-12-08 20:35 Τουλαχιστον θα ειμαστε ελεγχομενης παραγωγης και με ετικετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εκπλησομαι που ακομα δεν εχουμε φαει μπαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:42 Η dafni.ps έγραψε: #989 15-12-08 11:42 Καλέ τι έγινε?Για λίγες μέρες έλειψα και ξεσαλώσατε?ΝΤΡΟΥΠΙ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:21 Η Zbeebz έγραψε: #990 15-12-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Και εκπλησομαι που ακομα δεν εχουμε φαει μπαν Click για ανάπτυξη... Εγώ είδα νταλίκες με πούπουλα και το logo του MyCat να ανεβαίνουν την εθνική οδό προς Θεσ/νίκη... Και οσμίζομαι ζεστή πίσσα... Γιατί άραγε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #991 15-12-08 13:19 δηλαδη θα μας μεταλλαξουν σε κοτοπουλα?δε παιζω,ζαβολια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:23 Η ria23 έγραψε: #992 15-12-08 13:23 κοκοκοκοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! https://i105.photobucket.com/albums/m223/chrisav/chicken-war.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η dafni.ps έγραψε: #993 15-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ria23: κοκοκοκοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! https://i105.photobucket.com/albums/m223/chrisav/chicken-war.jpg Click για ανάπτυξη... ολες οι κοτες στα οπλα,δεν θα περασει η κοτοτρομοκρατια κοκοοοοοοοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η Zbeebz έγραψε: #994 15-12-08 17:03 Κορίτσια, το ότι είμεθα από κότες έως και παλιόκοτες το έχω δεδομένο! Εγώ έριχνα σπόντα ότι με πίσσα και πούπουλα θα με διώξουν από το σάιτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η dafni.ps έγραψε: #995 15-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια, το ότι είμεθα από κότες έως και παλιόκοτες το έχω δεδομένο! Εγώ έριχνα σπόντα ότι με πίσσα και πούπουλα θα με διώξουν από το σάιτ... Click για ανάπτυξη... Μη μας θιγετε κιουρια μου.ΓΑΤΕΣ ειμαστε απλα αν μας πεταξουν πισσα και πουπουλα θα μας μεταλλαξουν σε ορνιθες και ναν σας διωξουν εσας απ το σαιτ εμας τοτε......θα μας σουβλισουν(κοτες σουβλιστες,ωραιες θα μαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:46 Ο JohnDVM έγραψε: #996 15-12-08 17:46 Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #997 15-12-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ? Click για ανάπτυξη... Μα ναι, αυτό ακριβώς είχα υπ' όψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:55 Η dafni.ps έγραψε: #998 15-12-08 17:55 μπα δε νομιζω, μαλλον για οικονομια και λογω χρησιμοτητας θα μας μαγειρεψουν.Εσυ που εισαι κτηνιατρος θα μας δωσεις πιστοποιητικο καθαριοτητας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο JohnDVM έγραψε: #999 15-12-08 19:14 θα σας κανω και κρεοσκοπικο ελεγχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:35 Η dafni.ps έγραψε: #1.000 15-12-08 20:35 Τουλαχιστον θα ειμαστε ελεγχομενης παραγωγης και με ετικετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλέ τι έγινε?Για λίγες μέρες έλειψα και ξεσαλώσατε?ΝΤΡΟΥΠΙ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:21 Η Zbeebz έγραψε: #990 15-12-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Και εκπλησομαι που ακομα δεν εχουμε φαει μπαν Click για ανάπτυξη... Εγώ είδα νταλίκες με πούπουλα και το logo του MyCat να ανεβαίνουν την εθνική οδό προς Θεσ/νίκη... Και οσμίζομαι ζεστή πίσσα... Γιατί άραγε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #991 15-12-08 13:19 δηλαδη θα μας μεταλλαξουν σε κοτοπουλα?δε παιζω,ζαβολια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:23 Η ria23 έγραψε: #992 15-12-08 13:23 κοκοκοκοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! https://i105.photobucket.com/albums/m223/chrisav/chicken-war.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η dafni.ps έγραψε: #993 15-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ria23: κοκοκοκοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! https://i105.photobucket.com/albums/m223/chrisav/chicken-war.jpg Click για ανάπτυξη... ολες οι κοτες στα οπλα,δεν θα περασει η κοτοτρομοκρατια κοκοοοοοοοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η Zbeebz έγραψε: #994 15-12-08 17:03 Κορίτσια, το ότι είμεθα από κότες έως και παλιόκοτες το έχω δεδομένο! Εγώ έριχνα σπόντα ότι με πίσσα και πούπουλα θα με διώξουν από το σάιτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η dafni.ps έγραψε: #995 15-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια, το ότι είμεθα από κότες έως και παλιόκοτες το έχω δεδομένο! Εγώ έριχνα σπόντα ότι με πίσσα και πούπουλα θα με διώξουν από το σάιτ... Click για ανάπτυξη... Μη μας θιγετε κιουρια μου.ΓΑΤΕΣ ειμαστε απλα αν μας πεταξουν πισσα και πουπουλα θα μας μεταλλαξουν σε ορνιθες και ναν σας διωξουν εσας απ το σαιτ εμας τοτε......θα μας σουβλισουν(κοτες σουβλιστες,ωραιες θα μαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:46 Ο JohnDVM έγραψε: #996 15-12-08 17:46 Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #997 15-12-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ? Click για ανάπτυξη... Μα ναι, αυτό ακριβώς είχα υπ' όψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:55 Η dafni.ps έγραψε: #998 15-12-08 17:55 μπα δε νομιζω, μαλλον για οικονομια και λογω χρησιμοτητας θα μας μαγειρεψουν.Εσυ που εισαι κτηνιατρος θα μας δωσεις πιστοποιητικο καθαριοτητας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο JohnDVM έγραψε: #999 15-12-08 19:14 θα σας κανω και κρεοσκοπικο ελεγχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:35 Η dafni.ps έγραψε: #1.000 15-12-08 20:35 Τουλαχιστον θα ειμαστε ελεγχομενης παραγωγης και με ετικετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Και εκπλησομαι που ακομα δεν εχουμε φαει μπαν Click για ανάπτυξη... Εγώ είδα νταλίκες με πούπουλα και το logo του MyCat να ανεβαίνουν την εθνική οδό προς Θεσ/νίκη... Και οσμίζομαι ζεστή πίσσα... Γιατί άραγε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:19 Η dafni.ps έγραψε: #991 15-12-08 13:19 δηλαδη θα μας μεταλλαξουν σε κοτοπουλα?δε παιζω,ζαβολια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:23 Η ria23 έγραψε: #992 15-12-08 13:23 κοκοκοκοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! https://i105.photobucket.com/albums/m223/chrisav/chicken-war.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η dafni.ps έγραψε: #993 15-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ria23: κοκοκοκοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! https://i105.photobucket.com/albums/m223/chrisav/chicken-war.jpg Click για ανάπτυξη... ολες οι κοτες στα οπλα,δεν θα περασει η κοτοτρομοκρατια κοκοοοοοοοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η Zbeebz έγραψε: #994 15-12-08 17:03 Κορίτσια, το ότι είμεθα από κότες έως και παλιόκοτες το έχω δεδομένο! Εγώ έριχνα σπόντα ότι με πίσσα και πούπουλα θα με διώξουν από το σάιτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η dafni.ps έγραψε: #995 15-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια, το ότι είμεθα από κότες έως και παλιόκοτες το έχω δεδομένο! Εγώ έριχνα σπόντα ότι με πίσσα και πούπουλα θα με διώξουν από το σάιτ... Click για ανάπτυξη... Μη μας θιγετε κιουρια μου.ΓΑΤΕΣ ειμαστε απλα αν μας πεταξουν πισσα και πουπουλα θα μας μεταλλαξουν σε ορνιθες και ναν σας διωξουν εσας απ το σαιτ εμας τοτε......θα μας σουβλισουν(κοτες σουβλιστες,ωραιες θα μαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:46 Ο JohnDVM έγραψε: #996 15-12-08 17:46 Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #997 15-12-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ? Click για ανάπτυξη... Μα ναι, αυτό ακριβώς είχα υπ' όψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:55 Η dafni.ps έγραψε: #998 15-12-08 17:55 μπα δε νομιζω, μαλλον για οικονομια και λογω χρησιμοτητας θα μας μαγειρεψουν.Εσυ που εισαι κτηνιατρος θα μας δωσεις πιστοποιητικο καθαριοτητας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο JohnDVM έγραψε: #999 15-12-08 19:14 θα σας κανω και κρεοσκοπικο ελεγχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:35 Η dafni.ps έγραψε: #1.000 15-12-08 20:35 Τουλαχιστον θα ειμαστε ελεγχομενης παραγωγης και με ετικετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δηλαδη θα μας μεταλλαξουν σε κοτοπουλα?δε παιζω,ζαβολια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:23 Η ria23 έγραψε: #992 15-12-08 13:23 κοκοκοκοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! https://i105.photobucket.com/albums/m223/chrisav/chicken-war.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η dafni.ps έγραψε: #993 15-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ria23: κοκοκοκοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! https://i105.photobucket.com/albums/m223/chrisav/chicken-war.jpg Click για ανάπτυξη... ολες οι κοτες στα οπλα,δεν θα περασει η κοτοτρομοκρατια κοκοοοοοοοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η Zbeebz έγραψε: #994 15-12-08 17:03 Κορίτσια, το ότι είμεθα από κότες έως και παλιόκοτες το έχω δεδομένο! Εγώ έριχνα σπόντα ότι με πίσσα και πούπουλα θα με διώξουν από το σάιτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η dafni.ps έγραψε: #995 15-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια, το ότι είμεθα από κότες έως και παλιόκοτες το έχω δεδομένο! Εγώ έριχνα σπόντα ότι με πίσσα και πούπουλα θα με διώξουν από το σάιτ... Click για ανάπτυξη... Μη μας θιγετε κιουρια μου.ΓΑΤΕΣ ειμαστε απλα αν μας πεταξουν πισσα και πουπουλα θα μας μεταλλαξουν σε ορνιθες και ναν σας διωξουν εσας απ το σαιτ εμας τοτε......θα μας σουβλισουν(κοτες σουβλιστες,ωραιες θα μαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:46 Ο JohnDVM έγραψε: #996 15-12-08 17:46 Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #997 15-12-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ? Click για ανάπτυξη... Μα ναι, αυτό ακριβώς είχα υπ' όψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:55 Η dafni.ps έγραψε: #998 15-12-08 17:55 μπα δε νομιζω, μαλλον για οικονομια και λογω χρησιμοτητας θα μας μαγειρεψουν.Εσυ που εισαι κτηνιατρος θα μας δωσεις πιστοποιητικο καθαριοτητας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο JohnDVM έγραψε: #999 15-12-08 19:14 θα σας κανω και κρεοσκοπικο ελεγχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:35 Η dafni.ps έγραψε: #1.000 15-12-08 20:35 Τουλαχιστον θα ειμαστε ελεγχομενης παραγωγης και με ετικετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κοκοκοκοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! https://i105.photobucket.com/albums/m223/chrisav/chicken-war.jpg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Η dafni.ps έγραψε: #993 15-12-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ria23: κοκοκοκοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! https://i105.photobucket.com/albums/m223/chrisav/chicken-war.jpg Click για ανάπτυξη... ολες οι κοτες στα οπλα,δεν θα περασει η κοτοτρομοκρατια κοκοοοοοοοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η Zbeebz έγραψε: #994 15-12-08 17:03 Κορίτσια, το ότι είμεθα από κότες έως και παλιόκοτες το έχω δεδομένο! Εγώ έριχνα σπόντα ότι με πίσσα και πούπουλα θα με διώξουν από το σάιτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η dafni.ps έγραψε: #995 15-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια, το ότι είμεθα από κότες έως και παλιόκοτες το έχω δεδομένο! Εγώ έριχνα σπόντα ότι με πίσσα και πούπουλα θα με διώξουν από το σάιτ... Click για ανάπτυξη... Μη μας θιγετε κιουρια μου.ΓΑΤΕΣ ειμαστε απλα αν μας πεταξουν πισσα και πουπουλα θα μας μεταλλαξουν σε ορνιθες και ναν σας διωξουν εσας απ το σαιτ εμας τοτε......θα μας σουβλισουν(κοτες σουβλιστες,ωραιες θα μαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:46 Ο JohnDVM έγραψε: #996 15-12-08 17:46 Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #997 15-12-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ? Click για ανάπτυξη... Μα ναι, αυτό ακριβώς είχα υπ' όψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:55 Η dafni.ps έγραψε: #998 15-12-08 17:55 μπα δε νομιζω, μαλλον για οικονομια και λογω χρησιμοτητας θα μας μαγειρεψουν.Εσυ που εισαι κτηνιατρος θα μας δωσεις πιστοποιητικο καθαριοτητας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο JohnDVM έγραψε: #999 15-12-08 19:14 θα σας κανω και κρεοσκοπικο ελεγχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:35 Η dafni.ps έγραψε: #1.000 15-12-08 20:35 Τουλαχιστον θα ειμαστε ελεγχομενης παραγωγης και με ετικετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ria23: κοκοκοκοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! https://i105.photobucket.com/albums/m223/chrisav/chicken-war.jpg Click για ανάπτυξη... ολες οι κοτες στα οπλα,δεν θα περασει η κοτοτρομοκρατια κοκοοοοοοοοοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:03 Η Zbeebz έγραψε: #994 15-12-08 17:03 Κορίτσια, το ότι είμεθα από κότες έως και παλιόκοτες το έχω δεδομένο! Εγώ έριχνα σπόντα ότι με πίσσα και πούπουλα θα με διώξουν από το σάιτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η dafni.ps έγραψε: #995 15-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια, το ότι είμεθα από κότες έως και παλιόκοτες το έχω δεδομένο! Εγώ έριχνα σπόντα ότι με πίσσα και πούπουλα θα με διώξουν από το σάιτ... Click για ανάπτυξη... Μη μας θιγετε κιουρια μου.ΓΑΤΕΣ ειμαστε απλα αν μας πεταξουν πισσα και πουπουλα θα μας μεταλλαξουν σε ορνιθες και ναν σας διωξουν εσας απ το σαιτ εμας τοτε......θα μας σουβλισουν(κοτες σουβλιστες,ωραιες θα μαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:46 Ο JohnDVM έγραψε: #996 15-12-08 17:46 Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #997 15-12-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ? Click για ανάπτυξη... Μα ναι, αυτό ακριβώς είχα υπ' όψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:55 Η dafni.ps έγραψε: #998 15-12-08 17:55 μπα δε νομιζω, μαλλον για οικονομια και λογω χρησιμοτητας θα μας μαγειρεψουν.Εσυ που εισαι κτηνιατρος θα μας δωσεις πιστοποιητικο καθαριοτητας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο JohnDVM έγραψε: #999 15-12-08 19:14 θα σας κανω και κρεοσκοπικο ελεγχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:35 Η dafni.ps έγραψε: #1.000 15-12-08 20:35 Τουλαχιστον θα ειμαστε ελεγχομενης παραγωγης και με ετικετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κορίτσια, το ότι είμεθα από κότες έως και παλιόκοτες το έχω δεδομένο! Εγώ έριχνα σπόντα ότι με πίσσα και πούπουλα θα με διώξουν από το σάιτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η dafni.ps έγραψε: #995 15-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια, το ότι είμεθα από κότες έως και παλιόκοτες το έχω δεδομένο! Εγώ έριχνα σπόντα ότι με πίσσα και πούπουλα θα με διώξουν από το σάιτ... Click για ανάπτυξη... Μη μας θιγετε κιουρια μου.ΓΑΤΕΣ ειμαστε απλα αν μας πεταξουν πισσα και πουπουλα θα μας μεταλλαξουν σε ορνιθες και ναν σας διωξουν εσας απ το σαιτ εμας τοτε......θα μας σουβλισουν(κοτες σουβλιστες,ωραιες θα μαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:46 Ο JohnDVM έγραψε: #996 15-12-08 17:46 Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #997 15-12-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ? Click για ανάπτυξη... Μα ναι, αυτό ακριβώς είχα υπ' όψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:55 Η dafni.ps έγραψε: #998 15-12-08 17:55 μπα δε νομιζω, μαλλον για οικονομια και λογω χρησιμοτητας θα μας μαγειρεψουν.Εσυ που εισαι κτηνιατρος θα μας δωσεις πιστοποιητικο καθαριοτητας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο JohnDVM έγραψε: #999 15-12-08 19:14 θα σας κανω και κρεοσκοπικο ελεγχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:35 Η dafni.ps έγραψε: #1.000 15-12-08 20:35 Τουλαχιστον θα ειμαστε ελεγχομενης παραγωγης και με ετικετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια, το ότι είμεθα από κότες έως και παλιόκοτες το έχω δεδομένο! Εγώ έριχνα σπόντα ότι με πίσσα και πούπουλα θα με διώξουν από το σάιτ... Click για ανάπτυξη... Μη μας θιγετε κιουρια μου.ΓΑΤΕΣ ειμαστε απλα αν μας πεταξουν πισσα και πουπουλα θα μας μεταλλαξουν σε ορνιθες και ναν σας διωξουν εσας απ το σαιτ εμας τοτε......θα μας σουβλισουν(κοτες σουβλιστες,ωραιες θα μαστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:46 Ο JohnDVM έγραψε: #996 15-12-08 17:46 Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #997 15-12-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ? Click για ανάπτυξη... Μα ναι, αυτό ακριβώς είχα υπ' όψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:55 Η dafni.ps έγραψε: #998 15-12-08 17:55 μπα δε νομιζω, μαλλον για οικονομια και λογω χρησιμοτητας θα μας μαγειρεψουν.Εσυ που εισαι κτηνιατρος θα μας δωσεις πιστοποιητικο καθαριοτητας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο JohnDVM έγραψε: #999 15-12-08 19:14 θα σας κανω και κρεοσκοπικο ελεγχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:35 Η dafni.ps έγραψε: #1.000 15-12-08 20:35 Τουλαχιστον θα ειμαστε ελεγχομενης παραγωγης και με ετικετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:51 Η Zbeebz έγραψε: #997 15-12-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ? Click για ανάπτυξη... Μα ναι, αυτό ακριβώς είχα υπ' όψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:55 Η dafni.ps έγραψε: #998 15-12-08 17:55 μπα δε νομιζω, μαλλον για οικονομια και λογω χρησιμοτητας θα μας μαγειρεψουν.Εσυ που εισαι κτηνιατρος θα μας δωσεις πιστοποιητικο καθαριοτητας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο JohnDVM έγραψε: #999 15-12-08 19:14 θα σας κανω και κρεοσκοπικο ελεγχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:35 Η dafni.ps έγραψε: #1.000 15-12-08 20:35 Τουλαχιστον θα ειμαστε ελεγχομενης παραγωγης και με ετικετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μπα κοστιζει η πισσα και ειναι στενοι οι καιροι οικονομικα, λες να μας κανουν σαν τον χαρτοπαιχτη στο Λουκυ Λουκ? Click για ανάπτυξη... Μα ναι, αυτό ακριβώς είχα υπ' όψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:55 Η dafni.ps έγραψε: #998 15-12-08 17:55 μπα δε νομιζω, μαλλον για οικονομια και λογω χρησιμοτητας θα μας μαγειρεψουν.Εσυ που εισαι κτηνιατρος θα μας δωσεις πιστοποιητικο καθαριοτητας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο JohnDVM έγραψε: #999 15-12-08 19:14 θα σας κανω και κρεοσκοπικο ελεγχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:35 Η dafni.ps έγραψε: #1.000 15-12-08 20:35 Τουλαχιστον θα ειμαστε ελεγχομενης παραγωγης και με ετικετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μπα δε νομιζω, μαλλον για οικονομια και λογω χρησιμοτητας θα μας μαγειρεψουν.Εσυ που εισαι κτηνιατρος θα μας δωσεις πιστοποιητικο καθαριοτητας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:14 Ο JohnDVM έγραψε: #999 15-12-08 19:14 θα σας κανω και κρεοσκοπικο ελεγχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:35 Η dafni.ps έγραψε: #1.000 15-12-08 20:35 Τουλαχιστον θα ειμαστε ελεγχομενης παραγωγης και με ετικετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
θα σας κανω και κρεοσκοπικο ελεγχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:35 Η dafni.ps έγραψε: #1.000 15-12-08 20:35 Τουλαχιστον θα ειμαστε ελεγχομενης παραγωγης και με ετικετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τουλαχιστον θα ειμαστε ελεγχομενης παραγωγης και με ετικετα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.