Άντρες!!

Πάντως, άνευ πλάκας τώρα...
Είναι στο χέρι μας να κάνουμε φιλόζωο (αν όχι και γατομανή!) τον σύντροφό μας. Ό,τι προκαταλήψεις και να έχει, αν βλέπει τον χώρο μας καθαρό και το ζώο μας υγιές, δεν έχει λόγο να γκρινιάζει.

Από την άλλη, η προσωπική μου άποψη είναι πως άτομα που κάνουν συναισθηματικούς εκβιασμούς του τύπου "ή τη γάτα ή εμένα" δεν κάνουν για σχέση γενικότερα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μωρέ μήπως πρέπει να βάλω disclaimer στο αμέσως προηγούμενο μήνυμά μου; Λες να ξεκινήσει κανένα ομαδικό γιουρούσι στα κτηνιατρεία από κοπέλες της παντρειάς;;;; Να έχουν μαζί τους και σταμνιά, όπως στο έργο με τη Βασιλειάδου;;;;; :blink::lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι είναι και αυτό μια λύση....αν κάνουμε έφοδο με τις στάμνες στο κτηνιατρείο και τους βγάζουμε νοκ -αουτ δεν νομίζω να μπορούν να μας αντισταθούν! :blink::lol::lol:

Ειμαστε και λιγοι μονο 80 με 100 αποφοιτοι καθε χρονο και απο αυτους η πλειοψηφια ειναι γυναικες απο οτι εχω δει:hmm::blink:

Είστε δηλάδή και είδος υπο εξαφάνιση? Τώρα μας κάνατε την καρδιά περβόλι κύριε κτηνίατρε! :P:lol::lol:

Είναι στο χέρι μας να κάνουμε φιλόζωο (αν όχι και γατομανή!) τον σύντροφό μας. Ό,τι προκαταλήψεις και να έχει, αν βλέπει τον χώρο μας καθαρό και το ζώο μας υγιές, δεν έχει λόγο να γκρινιάζει.

Από την άλλη, η προσωπική μου άποψη είναι πως άτομα που κάνουν συναισθηματικούς εκβιασμούς του τύπου "ή τη γάτα ή εμένα" δεν κάνουν για σχέση γενικότερα.

Άνευ πλάκας έπαιρνα ανετότατα συμβουλές για το πως να κάνω έναν συντροφο φιλόζωο γιατί ειλικρινά δεν θέλω να αντιμετωπίσω τέτοια θέματα αν γνωρίσω στο μέλλον κάποιον.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μιλάς πολύ σωστά!!

Οταν έφερα τη δεύτερη γάτα μου στο σπίτι το Μορφέα....έλεγα διαρκώς στο Μαριο...καλέ πως σε συμπαθει έτσι...ολο σε σένα έρχεται...μμμμ:hmm:....νομίζω σου έχει τρελή αδυναμια...:P
βέβαια ο γατος καμια σχέση...απλά ειναι χαδιάρης και αγαπησιάρης...
ο Μαριος όμως φούσκωνε, καμάρωνε και τον δέχτηκε ευκολα;)

τι να κάνω η δολια....του τονωνα το ανδρικό εγώ του...:redface::lol:

τι να κάνω η δολια....του τονωνα το ανδρικό εγώ του...:redface::lol:
Και πολύ καλά έκανες! Η τόνωση του "εγώ" κάνει θαύματα παντού και πάντα! :D

παντως οι εκ Θεσσαλονικης δεσποσυνες εχουν μεγαλυτερη γκαμα επιλογων μια και ειναι και η κτηνιατρικη σχολη εκει ;):lol::up::rolleyes:

παντως οι εκ Θεσσαλονικης δεσποσυνες εχουν μεγαλυτερη γκαμα επιλογων μια και ειναι και η κτηνιατρικη σχολη εκει ;):lol::up::rolleyes:
Σωστο αυτο,πολοι και μαζεμενοι σε εναν χωρο:lol:
Αληθεια γιατρε,εσυ εχεις βρει την καταλληλη αδελφη ψυχη?Επισερχομαι σε προσωπικο επιπεδο αλλα το θεμα το καλει,δεν φταιω εγω:hmm:

Δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα.. αλλά εγώ ακολουθώ και εδώ το Γερμανικό σύστημα.
΄Η εμένα και τα ζώα μου ή ......
Αν θέλεις κάθεσαι αν όχι.. οκ. :up:

Παιδιά, η 6 μηνών γατούλα μας, είναι αντίζηλός μου!!! Κανονικά!
Σας μιλάω, την έχω αγκαλιά, και με το που μπει στο σπίτι ο σύντροφός μου αρχίζει να του νιαουρίζει με στριφογυρίσματα και κάτι νάζια! Μόνο τα βλέφαρα που δεν του ανοιγοκλείνει!
Στη δική του αγκαλιά ηρεμεί 100% και κοιμάται ώρες ολόκληρες.... Τι να πω πια! Ίσως είναι θέμα φύλου... όπως τα ανθρώπινα μωρά θηλυκού γένους θέλουν τον μπαμπά τους....
Πάντως, το χαίρομαι πολύ αυτό! Όταν τους βλέπω να κάνουν αγκαλίτσες και αγαπούλες, λιώνωωω!!!
Και δηλώνω super τυχερή που ο σύντροφός μου με μύησε στη γατοφιλία και την έχουμε πραγματικά καταβρεί!

Οχι δεν εχω βρει την αδερφη ψυχη:( η οποιαδηποτε αλλη:P. Το ψαχνω βεβαια αλλα τα περισσοτερα θηλυκα που γνωριζω , λογω δουλειας , ειναι τετραποδα και χνουδωτα:lol::lol::lol::redface::P:P:cool::cool:. Που θα παει ομως....:D

Και ότι έλεγα να το μπω με κατατακτηριες στην κτηνιατρικη :lol::lol::lol:

Σωστο αυτο,πολοι και μαζεμενοι σε εναν χωρο:lol:
Αληθεια γιατρε,εσυ εχεις βρει την καταλληλη αδελφη ψυχη?Επισερχομαι σε προσωπικο επιπεδο αλλα το θεμα το καλει,δεν φταιω εγω:hmm:

Να το ονομάσουμε καλύτερα "η Θεία απ΄το Σικάγο το θέμα"? :lol::lol::lol:

Νεκταρία θ'αρχίσουμε μήπως και τα προξενειά?? :P:lol::lol::lol:

πλάκα κάνω μην γίνει και καμιά παρεξήγηση ;)

και οι δεσποσύνες της Καρδίτσας επίσης;)

Κορίτσια, άνοιξε η εποχή του κυνηγιού κτηνιάτρων (και λοιπών φιλοζώων ανδρών, αλλά οι κτηνίατροι την έβαψαν διότι είναι πιο ομαδοποιημένοι)! :lol::lol:
Παίρνουμε τον χρυσό οδηγό, κάνουμε λίστα κτηνιάτρων και ραφινάρουμε περαιτέρω τα αποτελέσματα εξαιρώντας όσους φοράνε βέρα. Κι έπειτα διαλέγουμε! :cool::lol:
Και δηλωνω συμετοχη στο κυνηγι:blink::lol::lol::P

Να έχουν μαζί τους και σταμνιά, όπως στο έργο με τη Βασιλειάδου;;;;; :blink::lol:

Ενσταση οχι βεβαια σταμνια, αλλα γατοφορους!:blink:;):lol:

Ειμαστε και λιγοι μονο 80 με 100 αποφοιτοι καθε χρονο και απο αυτους η πλειοψηφια ειναι γυναικες απο οτι εχω δει:hmm::blink:
Μαλλον κοριτσια πρεπει να αλλαξουμε στοχο.:( Δυστυχως ειναι πολλοι λιγοι οι κτηνιατροι:hmm: Μηπως εχετε καμια ιδεα για κανεναν αλλον επαγγελματικο τομεα εξισου ζωοφιλο?;)

Εγώ έχω στερέψει απο ιδέες μπορώ να πω. Κανείς άλλος?? Να το πιάσουμε με επαγγελματική κατάρτηση μπας και βγάλουμε άκρη. :P

Αυτό έλεγα παιδιά. Γιατί έχω ακούσει κράξιμο οτι ήμουν υπερβολική που δεν ξαναβγήκα με γνωστό γνωστού. Γιατί κάθομαι και ασχολούμαι με τα ζώα και χαραμίζω ευκαιρίες με τέτοιο καλό παιδί. Εντάξει καλό παιδί ήταν δεν λέω. Αλλά ρε παιδιά με το που άκουσε την λέξη "ζώα" με κοίταξε έτσι :blink::blink: και ανατρίχιασε!!! Λέω πάει το καημένο το παιδί είναι αλλεργικό και υποφέρει. Και μόλις άνοιξε το στόμα του και άρχισε να μου αναλύει το πως δεν μπορεί να καταλάβει πως κάποιοι βάζουν αυτά τα βρωμιάρικα πλάσματα σπίτι τους και πως δεν σιχαίνονται.....ε τι να κάτσω να συζητήσω! Άλλαξα την συζήτηση ευγενικά τελείωσα γρήγορα γρήγορα το ραντεβού και δεν ξανασχολήθηκα. :|
απο προσωπικη πειρα σου λεω πως αν αρχισεις τις προσπαθειες ν αλλαξεις πολλα πραγματα σε καποιον που εχει πολυ περρισοτερα αρνητικα απο θετικα δεν αξιζει να εισαι μαζι του.οσο για το αν αγαπαει καποιος τα ζωα, αν σκεφτεις πως η δικη σου αγαπη προς αυτα σ εχει κανει καλητερο ανθρωπο ποιος ο λογος να κανει συμβιβασμους με καποιον που δε σε καταλαβαινει? και ΔΕΝ προκειτε ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να νιωσει τα ιδια αισθηματα(οι ανθρωπινες σχεσεις ειναι ηδη δυσκολες γιατι να τις δυσκολεψουμε περρισοτερο?)

Κορίτσια, άνοιξε η εποχή του κυνηγιού κτηνιάτρων (και λοιπών φιλοζώων ανδρών, αλλά οι κτηνίατροι την έβαψαν διότι είναι πιο ομαδοποιημένοι)! :lol::lol::lol::lol:
Παίρνουμε τον χρυσό οδηγό, κάνουμε λίστα κτηνιάτρων και ραφινάρουμε περαιτέρω τα αποτελέσματα εξαιρώντας όσους φοράνε βέρα. Κι έπειτα διαλέγουμε! :cool::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
οι παντρεμενες να κατσουν στις ουρες τους,σειρα για τις ελευθερες:lol:

απο προσωπικη πειρα σου λεω πως αν αρχισεις τις προσπαθειες ν αλλαξεις πολλα πραγματα σε καποιον που εχει πολυ περρισοτερα αρνητικα απο θετικα δεν αξιζει να εισαι μαζι του.οσο για το αν αγαπαει καποιος τα ζωα, αν σκεφτεις πως η δικη σου αγαπη προς αυτα σ εχει κανει καλητερο ανθρωπο ποιος ο λογος να κανει συμβιβασμους με καποιον που δε σε καταλαβαινει? και ΔΕΝ προκειτε ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να νιωσει τα ιδια αισθηματα(οι ανθρωπινες σχεσεις ειναι ηδη δυσκολες γιατι να τις δυσκολεψουμε περρισοτερο?)

Συμφωνώ. Απο δω και πέρα θα αρχίζω την συζήτηση: Ζωάκι έχεις? Όχι? Σ'αρέσουν τα ζώα? Οχι?? Αντε γεια! (ετσι για να γλιτώνουμε χρόνο) :P:lol::lol:
οι παντρεμενες να κατσουν στις ουρες τους,σειρα για τις ελευθερες:lol:

Ποια είναι παντρεμένη? :confused: Νομίζω η zbeebz έλεγε να αποφέυγουμε τους παντρεμένους όχι οτι ειναι παντρεμένη. Εκτός και αν είναι αλλά εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω :P:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back