Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Νομίζω ότι αυτά το πως πάνε φαίνονται και στην πορεία. Δε σημαίνει αν σου πει στην αρχή ότι δεν τα πάει καλά με τα ζώα ότι πρέπει να τον διαγράψεις κιόλας τον άνθρωπο. Και μένα ο άντρας μου δεν είχε την καλύτερη σχέση με τα ζώα, αλλά τώρα μια χαρά τα πάνε. Υποθέτω ότι όσο ερωτευμένη και αν είσαι με καποιον αν αρχίζεις και καταπιέζεσαι παύεις να νοιώθεις καλά τότε αποφασίζεις να πας για άλλα.
Ναι σ'αυτό έχεις δίκιο αλλά το μόνο μου πρόβλημα είναι οτι κουράστικα λίγο με το να βλέπω απο την αρχή ότι κάτι δεν πάει καλα (πχ ζωοφιλία) και παρόλα αυτά να προσπαθώ έχοντας στο μυαλό μου "μπας και..." και στο τέλος να τρώω τα μούτρα μου. Ποτέ δεν ξέρεις φυσικά πως θα καταλήξει μια σχέση αλλά όταν κάτι το γνωρίζεις απο την αρχή και παρόλα αυτά προσπαθεις και στο τέλος γίνεται αυτό που φοβόσουν ή μαλλον ήξερες απο την αρχή.....ε τι να πω....νιώθω απλά οτι θα μπορούσα να αποφύγω την ταλαιπωρία και τον πόνο ενός χωρισμού πχ εφόσον το ήξερα απο την αρχή. Καλά οκ μιλάω λίγο για ακραίες καταστάσεις αλλά όλα μέσα στην ζωή ειναι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Μερικά πράγματα αξίζει αν είσαι ερωτευμένη να παλέψεις να τα αλλάξεις γιατί και οι άνθρωποι πολλές φορές αλλάζουν ιδέες αλλά αν το πράγμα φαίνεται πολύ στραβό από την αρχή δεν αξίζει να χάνεις χρόνο.Είχα γνωρίσει πριν 2 χρόνια έναν φοιτητή ιατρικής.Ε ήταν υπερβολικός,όποτε έμπαινε σπίτι μου πήαγινε κάθε 3 και λίγο στο μπάνιο και έπλενα τα χέρια του γιατί είχε το φόβο οτι παντού κυκλοφορούσαν μικρόβια λόγω της γάτας!Ε τι να κάτσεις να αλλάξεις σε αυτόν πχ;Δεν έχει νόημα απλά..
Για τέτοια περίπτωση μιλάω. Δεν μιλάω για κάποιον που μπορεί ας πούμε να έχω φάει την κεραμίδα κεραυνοβόλα και να μην μπορώ να ξεκολήσω. Αλλά όταν ξεκινάς σιγά σιγά την κατάσταση και βλέπεις ότι ο άλλος είναι υπερβολικός.....όπως το παράδειγμα σου Μαρία. Ε εγώ σκέφτομαι ακριβώς έτσι. Τι να καθήσω να αλλάξω απο αυτόν και γιατί να ασχοληθώ! Άδικο έχω ρε παιδιά που το βλέπω έτσι? Αν είμαι υπερβολική θέλω να το ξέρω μπας και με στρώσω λίγο.

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος

και ανατρίχιασε!!! Λέω πάει το καημένο το παιδί είναι αλλεργικό και υποφέρει. Και μόλις άνοιξε το στόμα του και άρχισε να μου αναλύει το πως δεν μπορεί να καταλάβει πως κάποιοι βάζουν αυτά τα βρωμιάρικα πλάσματα σπίτι τους και πως δεν σιχαίνονται.....ε τι να κάτσω να συζητήσω! Άλλαξα την συζήτηση ευγενικά τελείωσα γρήγορα γρήγορα το ραντεβού και δεν ξανασχολήθηκα. 
ria23
Διάσημο μέλος

γι'αυτο λεω και γω να τον παντρευτω μιας που μου το ζητησε γιατι που θα βρω αλλονννννννν?????????????????

aalyah
Διάσημο μέλος
εγω πιστευω παντως οτι εχω βρει το αλλο μου μισο........ εγω τρελα με ολα τα ζωντανα περισσοτερο με τα πουλακια εκεινοσ τρελα με τις γατες να μου κολλησε και μενα αυτην την τρελα οποτε εδω ειμαι!!!!!!!γι'αυτο λεω και γω να τον παντρευτω μιας που μου το ζητησε γιατι που θα βρω αλλονννννννν?????????????????
![]()
Ρία κοπέλα μου ούτε να το σκέφτεσαι καλέ!! Φυσικά και να τον παντρευτείς!! Δυσέυρετοι έχουν γίνει οι φιλόζωοι άντρες!! Παντρέψου τον παντρέψου τον και μην το σκέφτεσαι καν!!

elvenstar
Επιφανές μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος

πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι γάτες και οι γυναίκες θα κάνουν πάντα αυτό που θέλουν... οι άντρες και οι σκύλοι καλά θα κάνουν να το συνηθίσουν...
[/quot!
Ωραίο πολύ ωραίο!![]()
JohnDVM
Διάσημο μέλος
.Υπαρχει και η λυση να τα φτιαξετε με εναν κτηνιατρο, οι περισσοτεροι αγαπαμε τα ζωακια

. Εγω προσωπικα δεν θα μπορουσα να εχω σχεση με καποια που να μην συμπαθει τα ζωακια γενικως και τα δικα μου ειδικως
και επισης να υπομενει το αστατο ωραριο μου και την μυρωδια μερικες φορες 
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Παίρνουμε τον χρυσό οδηγό, κάνουμε λίστα κτηνιάτρων και ραφινάρουμε περαιτέρω τα αποτελέσματα εξαιρώντας όσους φοράνε βέρα. Κι έπειτα διαλέγουμε!

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
καλα οταν καποια στιγμη θα εχεις γεννητουρια και σου κατσει κανενα καλο και θελησεις να το κρατησεις....με τίποτα!
![]()
Ποτε μη λες ποτε.....σε προλαβαινω ,γιατι εδω τοχεις να το πεις
aalyah
Διάσημο μέλος
κοριτσια μην αγχωνεστε.Υπαρχει και η λυση να τα φτιαξετε με εναν κτηνιατρο, οι περισσοτεροι αγαπαμε τα ζωακια
. Εγω προσωπικα δεν θα μπορουσα να εχω σχεση με καποια που να μην συμπαθει τα ζωακια γενικως και τα δικα μου ειδικως
![]()
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί! Ευχαριστώ για την συμβουλή θα το εφαρμόσω! Θα πιάσω παραμαζωμα τους κτηνίατρους της Θεσσαλονίκης με το που γυρίσω.

Κορίτσια, άνοιξε η εποχή του κυνηγιού κτηνιάτρων (και λοιπών φιλοζώων ανδρών, αλλά οι κτηνίατροι την έβαψαν διότι είναι πιο ομαδοποιημένοι)!
Παίρνουμε τον χρυσό οδηγό, κάνουμε λίστα κτηνιάτρων και ραφινάρουμε περαιτέρω τα αποτελέσματα εξαιρώντας όσους φοράνε βέρα. Κι έπειτα διαλέγουμε!![]()
Μέσα στο μυαλό μου είσαι!!

JohnDVM
Διάσημο μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Μαζι σου γιατρε στα χειλη το ειχα να το πω.Ο δικος μου ναι μεν τα θελει και τα αγαπα- για να φιλησει καποιο κουβεντα- αλλα θα προτιμουσε να ειχαμε 1-2,το εκτροφειο του καθεται καπως.Ειναι απο τους αντρες που ζηλευουν και εννοω την αγαπη,φροντιδα,ασχολια σε οτι αφορα τα ζωακια μου.Τα υπηρετευω λεει!! Ερωτηση: Γινεται αλλιως?κοριτσια μην αγχωνεστε.Υπαρχει και η λυση να τα φτιαξετε με εναν κτηνιατρο, οι περισσοτεροι αγαπαμε τα ζωακια
![]()
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αυτο το έχω σκεφτει πάρα μα πάρα πολλές φορές....κοριτσια μην αγχωνεστε.Υπαρχει και η λυση να τα φτιαξετε με εναν κτηνιατρο, οι περισσοτεροι αγαπαμε τα ζωακια
![]()

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
.........και εχεις μεινει μονο στη σκεψη κοριτσι μου. Ορισμενοι ανθρωποι δεν μπορουν να αλλαξουν,θες η νοοτροπια,θες ο εγωισμος κλπ..απλα καταλαγιαζει για ενα διαστημα και επειτα ξαναφουντωνει.Το εχω βιωσει το ολο θεμααυτο το έχω σκεφτει πάρα μα πάρα πολλές φορές....![]()

JohnDVM
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool