Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ο γιατρός ΑΡΓΗΣΕ.....![]()
οντως! Και περιμενω και μια απαντηση στο πολυ σοβαρο ζητημα που απασχολει τον naruto μου
Ισως να διαβαζε το προβλημα του γατου μου πινοντας καφε και να πνιγηκε απο τα γελια 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γιούλη μια φορά με αφήσανε να κάνω καφέ στο γραφείο και η τελευταία... είχαν να κοιμηθούν 3 μέρες!(το προτιμώ λίγο βαρύ τι να κάνουμε
)

μου φαινεται επιτηδες το εκανες για να μη σε ξανα αγκαρεψουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf
Δραστήριο μέλος
μου φαινεται επιτηδες το εκανες για να μη σε ξανα αγκαρεψουν
![]()
σσσσ... είναι κόλπα που τα μαθαίνεις στο στρατό..

(έχει πιει κανείς καφέ με αλάτι; ε να.. με κάτι τέτοια δε σε ξαναβάζει κανείς σε αγγαρία..
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εχουν πιει οι γονεις μου, απο τη πολυαγαπημενη τους κορησσσσ... είναι κόλπα που τα μαθαίνεις στο στρατό..
(έχει πιει κανείς καφέ με αλάτι; ε να.. με κάτι τέτοια δε σε ξαναβάζει κανείς σε αγγαρία..)

drf
Δραστήριο μέλος
εχουν πιει οι γονεις μου, απο τη πολυαγαπημενη τους κορη![]()
κοίτα... σα γεύση δεν είναι κακό.. (δε το σώνουμε ε;
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κοίτα... σα γεύση δεν είναι κακό.. (δε το σώνουμε ε;)
Αστο Νικο, αστο

JohnDVM
Διάσημο μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
ποτε γραφουμε διαγωνισμα??Καλημερα και εδω , ειχα δουλεια και αργησα , πως πηγε η μελετη και η πρακτικη ασκηση?![]()

whity
Εκκολαπτόμενο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
"Οσο περισσοτερο γνωριζω τους αντρες, τοσο πιο πολυ λατρευω τη γατα μου" αναρτηθηκε στη πορτα του ψυγειου μου

Melini
Διάσημο μέλος
το νεο μου μαγνητακι
"Οσο περισσοτερο γνωριζω τους αντρες, τοσο πιο πολυ λατρευω τη γατα μου" αναρτηθηκε στη πορτα του ψυγειου μου![]()
χεχεχε
Το μαγνητάκι στο δικό μου ψυγείο λέει:"Επιτυχημένος άντρας είναι εκείνος που βγάζει περισσότερα απ'όσα μπορεί να ξοδέψει η γυναίκα του"

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλοχεχεχεΤο μαγνητάκι στο δικό μου ψυγείο λέει:
"Επιτυχημένος άντρας είναι εκείνος που βγάζει περισσότερα απ'όσα μπορεί να ξοδέψει η γυναίκα του"![]()

αν κι εγω ημουν παντα "βλακας" κατα τις φιλες μου...κι ολιγαρκης...δεν ξερω τι παει να πει...του τα τρωω
Καλα κανω παντως

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Μαρι Γιουλη υπαρχει τετοιο μαγνητακι?Σε πανω ποτε θα βγει?το νεο μου μαγνητακι
"Οσο περισσοτερο γνωριζω τους αντρες, τοσο πιο πολυ λατρευω τη γατα μου" αναρτηθηκε στη πορτα του ψυγειου μου![]()
Θελω κι εγω

Αυτο μου το λεει εκεινος....βγηκε και σε μαγνητακι?χεχεχεΤο μαγνητάκι στο δικό μου ψυγείο λέει:
"Επιτυχημένος άντρας είναι εκείνος που βγάζει περισσότερα απ'όσα μπορεί να ξοδέψει η γυναίκα του"![]()

vickymoon
Διάσημο μέλος
"φιλαω καλυτερα απ οτι καθαριζω" κι το αφιερωνω στους αντρες

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εγω εχω ενα μαγνητακι που λεει
![]()

"μαμαω" καλυτερα...υπαρχει?

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Ο γκρι γατούλης στην υπογραφή σας το ξέρει καλύτερα απ' όλους αυτό!εγω εχω ενα μαγνητακι που λεει
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εγω παλι σκεφτομαι να αναρτυσω πανο που να γραφει<<ανταλλασω τον αντρα μου με μια γατα,επιστροφες δεν γινονται με τιποτα δεκτες ,δεν υπαρχει περιπτωση να επιστρεψω.....την γατα>>

Ο γκρι γατούλης στην υπογραγή σας το ξέρει καλύτερα απ' όλους αυτό!![]()
Χριστινα!! τι κανεις εσυ εδω??
Γρηγορα στους Birmans

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool