ιβανα
Επιφανές μέλος
Επειδη αυτο το θεμα ειναι "δικο σου" Ιωαννα, σου φερνω κι εδω τις ευχες μου
Να ζησεις Ιωαννα
και χρονια πολλα
μεγαλη να γινεις με
ποοολλλλα γατια
Παντου να σκορπιζεις
νιαoυ νιαου τρελα,
τους αντρες να ριχνεις
με τα κοκκινα μαλλια
Σου ευχομαι Ιωαννα μου...ενα καλο αντρουλη συντομα να βρεις που να δει τη Πασχαλια σου και να σου πει...
Τι??? μονο μια γατα θα εχουμε?
(ο νηστικος καρβελια ονειρευεται)
ευχαριστω τζουλς μου, εισαι τοσο καλη και γλυκια, και το εννοω...
εισαι φοβερος ανθρωπος, και χαιρομαι πολυ που σε γνωρισα.
οσο για τον αντρα, ας βρω καποιον να ανεχεται τη μια που εχω, γιατι εχει και εντονη προσωπικοτητα η ατιμη και κανει για 10, και μετα βλεπουμε για 2η !!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αστα Ιωαννα μου...εγω παντως που εχω ερθει, εχω να δηλωσω οτι αν δεν ξερεις οτι η γιουλη εχει 3 γατες, δεν φαινεται οτι εχει 3γατες..σοβαρα και με το χερι στην καρδια..το δικο μου σπιτι, με μια γατα εχει ενα καρο τριχες...ασε που ειναι τοσο ησυχες που δεν ακουγονται κιολας..που να χε 3 κεραμιδια, αντι για 3 βιρμανακια, θα του αλλαζαν τα φωτα !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
υπαρχουν τετοιοι...πιστεψε με...υπαρχουνευχαριστω τζουλς μου, εισαι τοσο καλη και γλυκια, και το εννοω...εισαι φοβερος ανθρωπος, και χαιρομαι πολυ που σε γνωρισα.
οσο για τον αντρα, ας βρω καποιον να ανεχεται τη μια που εχω, γιατι εχει και εντονη προσωπικοτητα η ατιμη και κανει για 10, και μετα βλεπουμε για 2η !!!!![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος
υπαρχουν τετοιοι...πιστεψε με...υπαρχουν![]()
το ξερω οτι υπαρχουν, δεν αντιπαθουν ολοι τις γατες ευτυχως !
ασε που και να μην τις αγαπανε, αμα γνωρισουν την πασχαλια θα αγαπησουν τις γατες !
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το ξερω οτι υπαρχουν, δεν αντιπαθουν ολοι τις γατες ευτυχως !ασε που και να μην τις αγαπανε, αμα γνωρισουν την πασχαλια θα αγαπησουν τις γατες !
![]()
αυτο δεν το ειχα σκεφτει! Εχεις δικιο

EL GATO
Διάσημο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
Στο σπιτι μου μια φορα ολη κι ολη, μια θεια μουρμουραγε. Να 'χει χαρη που δεν ημουν εκει. Κατα τ' αλλα, ο Μουψης χαιρει πληρους αποδοχης.
τετοιος γατος και να μη χαιρει πληρους αποδοχης θα μου εκανε εντυπωση...
σε οσους δεν αρεσουμε, δε θα μπορεσουμε 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
υπαρχουν τετοιοι...πιστεψε με...υπαρχουν![]()
το ξερω οτι υπαρχουν, δεν αντιπαθουν ολοι τις γατες ευτυχως !ασε που και να μην τις αγαπανε, αμα γνωρισουν την πασχαλια θα αγαπησουν τις γατες !
![]()
Να εναςΑρχική Δημοσίευση από [B:EL GATO[/B];317172]Στο σπιτι μου μια φορα ολη κι ολη, μια θεια μουρμουραγε. Να 'χει χαρη που δεν ημουν εκει. Κατα τ' αλλα, ο Μουψης χαιρει πληρους αποδοχης.

ιβανα
Επιφανές μέλος
Να ενας![]()
δεν παιζεσαι παιδακι μου απλα δεν παιζεσαι

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μωρε ας μη του'ριχνα 10 χρονια και θα σου΄λεγα εγωδεν παιζεσαι παιδακι μου απλα δεν παιζεσαι![]()

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Αμ καλα το καταλαβα εγω,το ιδιο βιολι παλι....που ναρθουν και τα μωραEμενα μου δηλωσε χθες, οτι υποφερει με τις γατες μου...
Πειτε οσοι ηρθατε μωρε παιδια αν ειναι οργανωμενο το σπιτι μου για τα ζωακια μου η αν ειναι γεματο τριχες...
Σνιφ...![]()

EL GATO
Διάσημο μέλος
μωρε ας μη του'ριχνα 10 χρονια και θα σου΄λεγα εγω![]()
8 χρονια...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τωρα αυτο το λες για να με παρηγορησεις? Γι΄αυτα εγινε ο χαμος...Αμ καλα το καταλαβα εγω,το ιδιο βιολι παλι....που ναρθουν και τα μωρα![]()
α...ναι?? μωρε δικιο εχεις! Τα φτιαχουμε8 χρονια...

ιβανα
Επιφανές μέλος
τωρα αυτο το λες για να με παρηγορησεις? Γι΄αυτα εγινε ο χαμος...
μα αυτα θα τα δωσεις βρε γιουλη μου ! που ειναι το προβλημα, μεχρι να δωθουν ?

αααχχ εσεις οι αντρες τετοια κανετε και μας στενοχωρειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
η Γιουλη που δεν θα βλεπει οσο θελει, τα Σαββατοκυριακα και οι διακοπες μας...μα αυτα θα τα δωσεις βρε γιουλη μου ! που ειναι το προβλημα, μεχρι να δωθουν ?αααχχ εσεις οι αντρες τετοια κανετε και μας στενοχωρειτε
![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γιουλη παιδι μου παρε και τα γατια και τα μωρα και το φιλο μου το Χρηστο κι ελα να κανουμε ενα ωραιο εκτροφειο στο Πηλιο.Πεντε λεπτα με τα ποδια απο τη θαλασσα,θα κανουμε κι ωραιο μαυρισμα!

τωρα γελασα με τη καρδια μου! Σε ευχαριστω Δωρακι μου γλυκο

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
τωρα αυτο το λες για να με παρηγορησεις? Γι΄αυτα εγινε ο χαμος...
Και τα Σεμελακια που τα πας εε?Ξερεις τι διαλοκια ειναι τα μικραΣτα λεω ωμα για να τα εχεις υπ`οψιν σου.Την αποψη μου την ξερεις......
Μα να σου πω....Γιουλη παιδι μου παρε και τα γατια και τα μωρα και το φιλο μου το Χρηστο κι ελα να κανουμε ενα ωραιο εκτροφειο στο Πηλιο.Πεντε λεπτα με τα ποδια απο τη θαλασσα,θα κανουμε κι ωραιο μαυρισμα!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλο να μην οξυνονται τα συναισθηματα του πληγωμενου...αλλα να απαλυνονται...τωρα αυτο το λες για να με παρηγορησεις? Γι΄αυτα εγινε ο χαμος...
Και τα Σεμελακια που τα πας εε?Ξερεις τι διαλοκια ειναι τα μικραΣτα λεω ωμα για να τα εχεις υπ`οψιν σου.Την αποψη μου την ξερεις......
Μα να σου πω....
moukelis
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool