Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Καλά, άλλη δουλειά δεν είχαν;
Θέλει να φας και κάποιο χρόνο για να γράψεις τόσα απανωτά... ευγενή μηνύματα! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf
Δραστήριο μέλος
Φοβερός... διάλογος!
Καλά, άλλη δουλειά δεν είχαν;Θέλει να φας και κάποιο χρόνο για να γράψεις τόσα απανωτά... ευγενή μηνύματα!
![]()

μα εκεί είναι η πλάκα.. εάν δείτε τις ημερομηνίες των μηνυμάτων τα κορίτσια βρίζονται μέρες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

Ria2008
Δραστήριο μέλος
Δεν πρέπει πάντως να ήταν παραπάνω από 13-14 χρονών....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος

Νίκο, να'σαι καλά!!! Μόυ έφτιαξες τη μέρα με το διάλογο!!! Δε μπορώ να σταματήσω τα γέλια!! Όπως οι καρακότες οι νοικοκυρές που μένουν σε διπλανά μπολκόνια και τσακώνονται!! Εχω ζήσει τέτοια στιγμιότυπα και live

Τι ευφράδεια! Τι επίπεδο! Τι ανωτερότητα! Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί τέτοιοι, άντρες και γυναίκες...
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Λοιπόν με αφορμη το θεμάτακι του kounelaki αποφάσισα να κάνω κι εγω ένα θεμά..τους άντρες...και πιο συγκεκριμένα..τον φίλο μου!
Λοιπόν με τον Δημήτρη είμαστε απο πέρσυ τον Άυγουστο μαζί..είναι πολυ καλό παιδί..με νοιάζεται και με αγαπάει πολύ..το ιδιό κι εγώ..αλλα έχει ένα ελλάτωμα το οποιο εμένα μπορεί να με ''τρελλάνει''!! Όταν τον γνώρισα έκανε την θητεία του στο ναυτικό..τον Νοέμβριο απολύθηκε..απο τότε είναι ΑΝΕΡΓΟΣ..!
Δεν με πειράζει για τα λεφτά..δουλεύω απο τα 18 μου και ειμαι ανεξάρτητη..δεν χρειάζομαι καποιον να με πληρώνει ή να με συντηρεί..με στεναχωρεί και με ενοχλεί πρωτα για τον ίδιο..γιατι για τα δικά μου δεδομένα θεωρώ αδιανόητο ένας άντρας 25 χρονών να ξυπνάει στις 11 και να κοιμάται στι 3-4 το βράδυ χωρίς να κάνει κατι ουσιαστικό..θεωρώ οτι αυτή η εικόνα και η συμπεριφορά αφορά ένα άτομο χωρίς φιλοδοξίες..για μένα στην ηλικία που είναι θα έπρεπε να κανει 2 δουλειές!(δεν ξέρω αν καταλαβαίνεται πως το εννοώ..) είναι σε ηλικία που αν δεν δημιουργήσει τώρα και αν δεν ''τρέξει'' τώρα ποτε θα το κανει??

Καταλαβαίνω οτι είναι δύσκολες εποχες για δουλειές..αλλα είναι δυνατόν σχεδόν 1 χρόνο τωρα αν έψαχνε σωστά να μην είχε βρεί κατι??
Αυτό το πράγμα με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρο...πείτε με εγωίστρια η κομπλεξική αλλα νιώθω άσχημα και ντρεπομαι κάπως εγώ να δουλευω σαν το σκυλί και να με ρωτανε ο φίλο σου τι κάνει?? και να τους λέω κάθεται..!!!

Πείτε μου ειλικρίνα..είμαι παραλογη??κάνω κάπου λαθος??
τι πρέπει να κάνω??
ιβανα
Επιφανές μέλος

στο θεμα μας τωρα, και μενα θα με πειραζε πολυ, δεν ειναι 18, ειναι 25. δε μπορει να ειναι αφραγκος συνεχεια. δε θελει να παει ενα ταξιδι, μια εκδρομη, να αγορασει 5 πραγματα?
και πες οτι εχει απο καπου εσοδα. που ειναι η δημιουργικοτητα στο να καθεται ολη μερα?

δε βαριεται?
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Τα καλοκαίρια έλεγε στον τεμπελάκο του να πάει στην οικοδομή να δουλέψει για να βγάλει κανά φράγκο και να πάμε διακοπές!
Και αυτός ξέρεις τι έκανε?? Κοιμόταν μέχρι τισ 3 το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να ψάχνουμε κάθε καλοκαίρι ενοικιαζόμενο των 10 ευρώ!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
δεν λεω τις βολτες μας τις παμε..τις ταβερνουλες μας..αλλα σας ειπα δεν ειναι μονο το οικονομικο...ΔΕΝ μπορω να σκεφτομαι οτι ολη μερα καθετε!!τρελλαινομαι σας λεω!!
για μενα δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο τον να μην εχει ενδιαφεροντα ο αλλος!!με κουραζει..ουφ! δεν ξερω τι να κανω..
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
''' κι εκει ξερετε..θολωνω κι εγω και γινεται το σωσε!
αλλα μεσα μου ρε γαμωτο με καιει..

aporw
Διακεκριμένο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
αυτός τι δικαιολογία σου λέει;Δεν βρίσκει αυτό που θέλει;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος

το ενα δεν του αρεσει το αλλο δεν το κανει!
καταλαβες?? εδω καιγεται ο κ.. μας και αυτος...pff

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Για οποιοδήποτε άλλο λόγο, τον κρίνω αδικαιολόγητο.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Επειδή δουλευω απο τα 15 και αυτό γιατί ήθελα να έχω το δικό μου πορτοφόλι, το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!! Νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει το χρήμα αν δεν πονέσει ο κωλ@ς του να το βγάλει. Και στο κάτω κάτω, δεν μπορούν όλοι να κάνουν αυτό που θελουν. Και τι θα γίνει δηλαδή, αν αυτός θέλει να βρει την τέλεια δουλεια που θα έχει λιγες ωρες και τρελό μισθο; Θα περιμένει να του έρθει ουρανοκατέβατη; Το χειρότερο είναι ότι όσο περνάνε τα χρόνια και η μοναδική του προϋπηρεσία είναι "δοκιμαστης στρωμάτων" θα είναι ακόμα πιο δυσκολο να βρει δουλειά. Εκτός και αν είναι καθηγητής και περιμένει τον διορισμό του ή κατι τέτοιο.
Για οποιοδήποτε άλλο λόγο, τον κρίνω αδικαιολόγητο.
να αγιασει το στομα σου!

αυτα του λεω κι εγω!!του λεω στη θεση σου και σερβιτορος θα πηγαινα για να ΜΗΝ ΚΑΘΟΜΑΙ!!! ειναι δυνατον 25 χρονων ανθρωπος να μην σε ενοχλει αυτο??ειναι δυνατον να καθεσε??τι κανεις ολη μερα???δεν ειναι μονο τα λεφτα που σου προσφερει η δουλεια..γνωριζεις κοσμο..μαθαινεις..περναει η ωρα σου..αχ βρε κοριτσια ποσο δικιο εχετε..

δεν μπορειται να φανταστειται πως στεναχωριεμαι..:cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Σερβιτόρος;;;
Έχω κάνει ότι δουλεια μπορείς να φανταστείς! (σε λογικά και νομιμα πλαίσια πάντα)
Σερβιτόρα, λουλουδού, βοηθός μαγειρα, barwoman, τσεκαδόρος, γλάστρα, βοηθός χρηματιστη (την χρυσή περίοδο), και θα θυμηθώ κι άλλα σιγά σιγά....
Τα πιο ωραία χρήματα που έβγαλα ήταν τα πρώτα μου. Ημουν 15 χρονών και τα Χριστούγεννα πουλαγα βιβλιαράκια και ημερολόγια. Μην φανταστείτε κατι σαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα. Οι λίγο παλιότεροι θα θυμούνται σε κεντρικούς δρόμους κάτι βλαμενους που του σταματάγανε και λέγανε ένα σωρό μπούρδες.
Τότε που λέτε, παραμονή Πρωτοχρονιάς, είχα βγάλει 30,000 δραχμές!!! Μιλάμε για μεγάλο ποσό την εποχή εκείνη. Τρελή χαρα. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα δεν είχε μέινει φράγκο.
Αχχχχ τι μου θυμισατε τώρα......
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool