Άντρες!!

Γενικά, βασικά στην θεσσαλονικη δεν ξέρω τι παίζει, δε έχω και τις καλύτερες πληροφορίες μια φίλη μου τα είχε με ένα παιδί στην θεσσαλονικη και πρόσφατα έμαθε οτι αυτός τα είχε παράλληλα και με μια άλλη ...

Υπάρχουν και χειρότερα σε πληροφορώ. Να μάθεις ότι τα έχει με άλλον! :blink: Έχω ακούσει και έχω δει τα πάντα σ΄αυτή τη ζωή. Από ιστορίες να σας λέω και να γεμίζουμε σελίδες...:cool:
Γι΄αυτό τα μάτια σας 14.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φιλόζωα ήταν? :hmm::lol::lol::lol:
Ω ναι, ιδικά ο τωρινός παραείναι.. Της προαλειφθεί μου περιέγραφε απο το τιλ για κανα δίωρο τον τέλειο γάτο του θείου του! Άσε μαρτύριο στον στερημένο άνθρωπο, μου έχει λείψει τρομερά η παρουσία γατούλα μέσα στο σπίτι.. Και αυτός ανυπομονεί να πάρω..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχουν και χειρότερα σε πληροφορώ. Να μάθεις ότι τα έχει με άλλον! :blink: Έχω ακούσει και έχω δει τα πάντα σ΄αυτή τη ζωή. Από ιστορίες να σας λέω και να γεμίζουμε σελίδες...:cool:
Γι΄αυτό τα μάτια σας 14.
Τουλάχιστον εκεί έχασες έναν γκόμενο και κέρδισες μια φίλη..:lol:

Γι΄αυτό τα μάτια σας 14.

Α καλά εγώ αυτά τα έχω συνηθήσει. Μην ξεχνάς οτι ζω στην αγγλία εδώ και 6 χρόνια :lol::lol:

Καλά οκ όχι δεν είναι όλοι γκέι. Αλλά είναι πολύ φιλελέυθεροι με το θέμα.... Έχω γνωρίσει άτομα που έχουν και κοπέλα και αγόρι (άντρες) έχω γνωρίσει γυναίκες που παρατήσαν τους δικούς τους γιατί τα βρήκαν με άλλη γυναίκα, έχω γνωρίσει άντρες που παρατήσαν τις κοπέλες τους και τα βρήκαν με άλλον άντρα. Έχω ακόμα γνωρίσει (στο περίπου ήταν φίλοι φίλων) οι οποίοι είναι ζευγάρι (αντρας γυναίκα) και τα έχουν με ένα άλλο ζευγάρι (παλι άντρας γυναίκα) που μένουν κιόλας απένταντί τους. Και βγαινουν ραντεβού ο ένας με τον άλλον όπως τους καπνίσει. Είτε τα κανονικά ζευγάρια μεταξύ τους έιτε αλλάζουν τις γυναίκες ειτε οι γυναίκες βγαίνουν μεταξύ τους είτε οι άντρες μεταξύ τους. Όχι δηλαδή άντε βγάλε άκρη τώρα. Εμένα προσωπικά δεν μ'ενοχλει ας κάνουν ότι θέλουν. Το μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι....δεν νιώθουν αυτοί οι άνθρωποι έλειψη αφοσίωσης απο τον αγαπημένο τους? Εγώ θα ένιωθα. Καλά εγώ δεν θα το έκανα αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Α καλά εγώ αυτά τα έχω συνηθήσει. Μην ξεχνάς οτι ζω στην αγγλία εδώ και 6 χρόνια :lol::lol:

Καλά οκ όχι δεν είναι όλοι γκέι. Αλλά είναι πολύ φιλελέυθεροι με το θέμα.... Έχω γνωρίσει άτομα που έχουν και κοπέλα και αγόρι (άντρες) έχω γνωρίσει γυναίκες που παρατήσαν τους δικούς τους γιατί τα βρήκαν με άλλη γυναίκα, έχω γνωρίσει άντρες που παρατήσαν τις κοπέλες τους και τα βρήκαν με άλλον άντρα. Έχω ακόμα γνωρίσει (στο περίπου ήταν φίλοι φίλων) οι οποίοι είναι ζευγάρι (αντρας γυναίκα) και τα έχουν με ένα άλλο ζευγάρι (παλι άντρας γυναίκα) που μένουν κιόλας απένταντί τους. Και βγαινουν ραντεβού ο ένας με τον άλλον όπως τους καπνίσει. Είτε τα κανονικά ζευγάρια μεταξύ τους έιτε αλλάζουν τις γυναίκες ειτε οι γυναίκες βγαίνουν μεταξύ τους είτε οι άντρες μεταξύ τους. Όχι δηλαδή άντε βγάλε άκρη τώρα. Εμένα προσωπικά δεν μ'ενοχλει ας κάνουν ότι θέλουν. Το μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι....δεν νιώθουν αυτοί οι άνθρωποι έλειψη αφοσίωσης απο τον αγαπημένο τους? Εγώ θα ένιωθα. Καλά εγώ δεν θα το έκανα αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Τουλάχιστον τα στατιστικά στην Ελλάδα δείχνουν οτι στρεφόμαστε στην μονογαμία...:P

Τουλάχιστον τα στατιστικά στην Ελλάδα δείχνουν οτι στρεφόμαστε στην μονογαμία...:P

Πάλι καλά γιατί είχε χαζέψει το μάτι μου εδώ πέρα.:blink:

Τουλάχιστον εκεί έχασες έναν γκόμενο και κέρδισες μια φίλη..:lol:

:lol::lol::lol:

:blink: :lol::lol::lol::lol: Εδώ γελάμε...

Θένια κορίτσι μου, μακάρι να ίσχυε αυτό. Έχουν τρελλαθεί όλοι και δεν ξέρουν τι κάνουν και τι θέλουν.
Όχι όπως ακριβώς αυτά που ανέφερες, αλλά υπάρχουν και αυτά μεμονομένα, βέβαια.
Ειδικά οι γυναίκες, έχουν ξεσαλώσει σε ακραίο σημείο...:/:

:lol::lol::lol:

:blink: :lol::lol::lol::lol: Εδώ γελάμε...

Θένια κορίτσι μου, μακάρι να ίσχυε αυτό. Έχουν τρελλαθεί όλοι και δεν ξέρουν τι κάνουν και τι θέλουν.
Όχι όπως ακριβώς αυτά που ανέφερες, αλλά υπάρχουν και αυτά μεμονομένα, βέβαια.
Ειδικά οι γυναίκες, έχουν ξεσαλώσει σε ακραίο σημείο...:/:

Καλά δεν μάς πειράζει οι γυναίκες προσωπικά δεν μ'ενδιαφέρουν :P:lol::lol::lol:

Πλάκα κάνω. Καταλαβαίνω τι εννοείς. Αλλά τι να κάνεις. Ελπίζεις πάντα για το καλύτερο έτσι δεν είναι?

Και για να αποφεφχθουν οι παρεξηγήσεις.....παιδια δεν ψαχνω για αντρα. Μια ερώτηση έκανα η γυναίκα που με προβληματίζει και όλοι μου προτίνουν λύσεις για να "χτυπήσω" λαβράκι :lol::lol::lol:

Μην ανησυχητε δεν είναι ο καιρός μου ακόμα. Όταν έρθει θα σας σφυρίξω κλέφτικα να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Μόλις τον εντοπίσετε τον βγάζετε φωτό με το κινήτο και μου τον στέλνετε με mms. :P:lol::lol:

Καλά δεν μάς πειράζει οι γυναίκες προσωπικά δεν μ'ενδιαφέρουν :P:lol::lol::lol:

Πλάκα κάνω. Καταλαβαίνω τι εννοείς. Αλλά τι να κάνεις. Ελπίζεις πάντα για το καλύτερο έτσι δεν είναι?

Και για να αποφεφχθουν οι παρεξηγήσεις.....παιδια δεν ψαχνω για αντρα. Μια ερώτηση έκανα η γυναίκα που με προβληματίζει και όλοι μου προτίνουν λύσεις για να "χτυπήσω" λαβράκι :lol::lol::lol:

Μην ανησυχητε δεν είναι ο καιρός μου ακόμα. Όταν έρθει θα σας σφυρίξω κλέφτικα να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Μόλις τον εντοπίσετε τον βγάζετε φωτό με το κινήτο και μου τον στέλνετε με mms. :P:lol::lol:
Εννοητε καλε! Γενικά πάνω στο θέμα μιλάμε κουβέντα να γίνετε..;)

Εννοητε καλε! Γενικά πάνω στο θέμα μιλάμε κουβέντα να γίνετε..;)

Αυτό το θέμα πάντως σηκώνει άπειρες ώρες συζητηση και πάλι άκρη δεν θα βγει.:P

Αααααχ... Να δω πότε θα παραδεχτούμε ότι στη φύση του ανθρώπου δεν είναι χαραγμένη η απλή μονογαμία, αλλά η διαδοχική μονογαμία...
Αν το δεχόμασταν αυτό εξ αρχής, πόσο πιο ισορροπημένα θα ήταν τα πράγματα...
Αλλά ακόμα κι αν δεν θελήσουμε να το δεχτούμε, το ζευγάρι που παντρεύεται δεν θα έπρεπε να ανταλλάσσει κούφιες υποσχέσεις αιώνιας αγάπης κι ότι θα μείνουν πάντα μαζί. Θα έπρεπε να υπογράφουν ένα συμβόλαιο ότι σε περίπτωση χωρισμού θα έχουν ένα πολιτισμένο και φιλικό διαζύγιο.

Αααααχ... Να δω πότε θα παραδεχτούμε ότι στη φύση του ανθρώπου δεν είναι χαραγμένη η απλή μονογαμία, αλλά η διαδοχική μονογαμία...
Αν το δεχόμασταν αυτό εξ αρχής, πόσο πιο ισορροπημένα θα ήταν τα πράγματα...
Αλλά ακόμα κι αν δεν θελήσουμε να το δεχτούμε, το ζευγάρι που παντρεύεται δεν θα έπρεπε να ανταλλάσσει κούφιες υποσχέσεις αιώνιας αγάπης κι ότι θα μείνουν πάντα μαζί. Θα έπρεπε να υπογράφουν ένα συμβόλαιο ότι σε περίπτωση χωρισμού θα έχουν ένα πολιτισμένο και φιλικό διαζύγιο.

Σ'αυτό να πω την αλήθεια ένα δίκιο έχεις. Για το διαζύγιο. Με το "διαδοχική μονογαμία" τι ακριβώς εννοείς γιατί μπερδέυτηκα.

Σ'αυτό να πω την αλήθεια ένα δίκιο έχεις. Για το διαζύγιο. Με το "διαδοχική μονογαμία" τι ακριβώς εννοείς γιατί μπερδέυτηκα.
Είμαι με κάποιον, η σχέση εξαντλείται, πάω για τον επόμενο όμορφα και πολιτισμένα. Και το αντίστοιχο φυσικά για τους άντρες.
Όσοι σοκάρονται να μη βιάζονται να σοκαριστούν γιατί (στην ουσία) αυτό συμβαίνει στην κοινωνία μας εδώ και πολλά χρόνια... Απλώς παλιότερα ήταν πιο εύκολο για τους άντρες παρά για τις γυναίκες, λόγω οικονομικής εξάρτησης των τελευταίων. Σήμερα (λίγο-πολύ) είναι το ίδιο εύκολο και για τα δύο φύλα.

Πα πα πα δεν έιμαι για τέτοια τώρα. Καταρχήν πως να τον βρω? Εδώ να τον βρώ? Και να μπαστακωθώ πάλι εδώ πέρα? Ποτέ των ποτών! Στην ελλάδα πως να τον βρω τώρα? Δια αλλήλογραφίας? Ασε να έρθω ελλάδα, άσε λίγο να δω τριγύρω μου να συνέλθω να κάνω και τις βόλτες μου εις τας Αθήνας να δω τα φιλαράκια μου και τις συμφορουμίστριες και μετά ασχολούμαι και με τον μέλλοντα γαμβρό. Προς το παρών δεν έχω οίστρο ευχαριστώ. :lol::lol::lol::lol:
μμμμ:hmm: σα να μου φαίνεται στοχοπροσηλώθηκες στην κτηνιατρική:bleh:

Είμαι με κάποιον, η σχέση εξαντλείται, πάω για τον επόμενο όμορφα και πολιτισμένα. Και το αντίστοιχο φυσικά για τους άντρες.
Όσοι σοκάρονται να μη βιάζονται να σοκαριστούν γιατί (στην ουσία) αυτό συμβαίνει στην κοινωνία μας εδώ και πολλά χρόνια... Απλώς παλιότερα ήταν πιο εύκολο για τους άντρες παρά για τις γυναίκες, λόγω οικονομικής εξάρτησης των τελευταίων. Σήμερα (λίγο-πολύ) είναι το ίδιο εύκολο και για τα δύο φύλα.

Σ'αυτό δεν θα διαφωνήσω καθόλου μαζί σου. Είμαι της λογικής αν δεν "εδεσε" το γλυκό πάμε γι'αλλα. Και οι άντρες και οι γυναίκες. Τι να κάνουμε κάποιοι άνθρωποι απλά δεν ταιριάζουν και απλά χρειάζονται κάποιο χρόνο μαζί για να το καταλάβουν. Όταν το καταλάβουν απλά συνεχίζουν ο καθένας τον δρόμο του. Εγώ (ως τώρα τουλάχιστον) έτσι έχω μάθει να ενεργώ.
μμμμ:hmm: σα να μου φαίνεται στοχοπροσηλώθηκες στην κτηνιατρική:bleh:

Με τα χίλια!! Αλλά για άλλους λόγους αγαπήτη όχι για να "χτηπήσουμε" φοιτητάκι 17χρονο κτηνίατρο. :P

Με τα χίλια!! Αλλά για άλλους λόγους αγαπήτη όχι για να "χτηπήσουμε" φοιτητάκι 17χρονο κτηνίατρο. :P
Μα εγώ δεν μίλησα για φοιτητάκι αγαπητή, υπάρχουν κ λέκτορες, βοηθοί, καθηγητές ;)

Αλλά για άλλους λόγους αγαπήτη όχι για να "χτηπήσουμε" φοιτητάκι 17χρονο κτηνίατρο. :P
Καλέ τι να "χτυπήσει" κανείς, για Bebelac και φρουτόκρεμες είναι τα πιτσιρικάκια! Άντε και καμιά φαρίν λακτέ για τρελά γλέντια... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μα εγώ δεν μίλησα για φοιτητάκι αγαπητή, υπάρχουν κ λέκτορες, βοηθοί, καθηγητές ;)

Αυτούς πάλι δεν τους σκέφτηκα καθόλου :confused: Πω πω αυτή η μετακόμιση με έχει κάνει να μην μπορώ να σκεφτώ σαρδόνια! Πω πω ζημιά! Όχι Ελένα αυτό το σχόλιο μου δεν πήγαινε καθόλου κατα "άνδρες" μεριά. Για άλλο λόγο θα συχνάζω στην Κτηνιατρική. ;)

Καλέ τι να "χτυπήσει" κανείς, για Bebelac και φρουτόκρεμες είναι τα πιτσιρικάκια! Άντε και καμιά φαρίν λακτέ για τρελά γλέντια... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτούς θα τους κρατήσω σε περίπτωση που με πιάσει στερήτικό σύνδρομο και φωνάζω "εγώ πότε θα γίνω μανααααααα" :lol::lol:

Αυτούς θα τους κρατήσω σε περίπτωση που με πιάσει στερήτικό σύνδρομο και φωνάζω "εγώ πότε θα γίνω μανααααααα" :lol::lol:
Σωστήηηηηη!!!! :up::lol::lol::lol:

Νομίζω ότι η λίστα κτηνιάτρων που έχει αναρτηθεί θα χρησιμεύσει κ για άλλο λόγο :hmm:
Παράκληση προς τους Μοντς:
Παρακαλώ προσθέστε στη λιστα κτηνιάτρων και την οικογενειακή τους κατάσταση. Άκρως απαραίτητο στοιχείο αν είναι έγγαμοι ή άγαμοι:lol:.

οι παντρεμενες να κατσουν στις ουρες τους,σειρα για τις ελευθερες:lol:
Γιατί καλέ και οι παντρεμένες έχουν ψυχή....:rolleyes::P.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back