ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Από όσα είδες να γράφονται μέχρι στιγμής θεωρείς ότι ενοχλείς;![]()

με καμια ένεση ή νυστέρι στο χέρι και δολοφονικό βλέμμα έχεις μήπως βγει?γιατι να τρομαξουμε βρε John Dvm δηλαδη ; μας προκαλεις τωρα !!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχετε παρει χαμπαρι πως οι αντρες που υπηρχαν εδω την κανανε σιγα-σιγα?Γιατρε μας που εισαι?ου ουυυυυ.Ω, ναι, συμφωνώ! Ουαί τοις κτηνιάτροις!
Τελικά, το φέραμε από 'δω, το φέραμε από 'κει, να που καταφέραμε και επινοήσαμε τον τέλειο αντροδιώχτη!![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
στο face book θα τον βρειςΕχετε παρει χαμπαρι πως οι αντρες που υπηρχαν εδω την κανανε σιγα-σιγα?Γιατρε μας που εισαι?ου ουυυυυ.

ιβανα
Επιφανές μέλος

μαλλον τους φοβισαμε !!
δε δαγκωνουμε καλε !! βγειτε οξω ! 
aretha
Περιβόητο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μονο τα νύχια ακονίσαμε!οντως, δεν ξερω ποια κουκλα το ειπε, αλλα οι αντρες του φορουμ (εκτος απο τον γιαννη το γιατρο) γινανε μπουχος !! δηλαδη καπνος !! χα χα χα !!μαλλον τους φοβισαμε !!
δε δαγκωνουμε καλε !! βγειτε οξω !
![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
Εγώ πάλι δεν θα ήθελα φίλο κτηνίατρο!!!!Θα ήξερε παραπάνω από εμένα και αντε μετά να τον πείσεις για το αναποδο..Απαπαπα!!!Αυτό που νομίζω είναι το πιο πρακτικό είναι κολλητός/ή κτηνίατρος..Τσουπ πεταγεσαι για το παραμικρό, δεν τον έχεις κρεββατομουρμούρα και κυρίως δεν χρειάζεται να τον πληρώνεις(έστω και σε είδος)
E όχι δα..ΦΑντάσου το σκηνικό..Πας να τον πληρώσεις εσύ ΄(και καλά)και σου λέει "Έλα βρε Γιούλη τι κάνεις???Λες και είμαστε άγνωστοι!"και ΄βάζεις το 50ευρω στην τσεποουλα σου αφού πρώτα πεις"μα γλυκιά μου τι θα έκανα χωρις εσένα!!???"Τώρα βέβαια εξαρτάται και απο τους χαρακτηρες αλλά τι στο καλο??Κολλητοί είστε!!Μαζί βγαίνετε...Αααα και σκέψου και το άλλο σκηνικό..Μαλώνετε γιατί η ντουλάπα του είναι τίγκα στα ρούχα και δεν χωράνε τα καινουρια σου συνολάκια..Μια ερώτηση να θες να του κάνεις για την υγεία του γατιού δφεν θα μπορέσεις γιατί δεν θα μιλιέστε..Αυτός δε θα ξέρει τι έχει η γάτα και θα την φροντίσει καλύτερα από εσένα αφήνοντας σε στην άγνοια..Ξαναλέω...ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ!!!!
![]()
Ναι αλλά έχει και πολλά μείων.Προφανώς αδυναμία θα έχουν σε αυτόν...πραγμα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!Και βάλε και τα τηλ.στη μέση της νύχτας για να πάει σε πελάτες που προσωπικά λόγω καχυποψίας και μόνο θα με έπιαναν οπι ζήλιες μου αλλά σιγά μην έχανα τον ύπνο μου..Απλά η επόμενη μέρα θα ήταν μέρα ανάκρισης!!
Αααααααααααααα πολύ καλή ιδέα..Όποιος τα φτιάξει με κτηνίατρο μου λέει έτσι???![]()
Μα Κατερίνα μου. Το θέμα μας εδώ (που το ξεκίνησα κιόλας εγώ η έρμη απο άσχετη ερώτηση κιόλας) είναι όχι να βρούμε κτηνίατρο στο τζάμπα αλλά να βρούμε φιλόζωο άντρα να ξεκινήσουμε σχέση. Η ιδέα για τους κτηνιάτρους ήταν του μοναδικού άντρα που έχει μείνει ακόμα μέσα σ'αυτό το θέμα και απο εκεί ξεκίνησε το πανηγύρι. Άρα το θέμα με τον κολλητό κτηνίατρο είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Όχι οτι θα με χαλούσε να έχω κολλητό κτηνίατρο (όχι για να γλυτώνω λεφτά αλλά για να έχω το ελέυθερο να τον ΖΑΛΙΖΩ κάθε τρεις και λίγο με τις γάτες μου) αλλά εμένα ο προβληματισμός μου προσωπικά καθαρά, είναι ο φιλόζωος άντρας

Κι άλλο ένα χαριτωμένο που μου'πε ο λεγάμενος...
Η Σεμέλη μας θα γίνει η πιο καλή γατούλα γιατι τις τρώει απο μικρή απ'το Μορφέα....
Αν τις τρώγατε όλες απο μικρές απο έναν άντρα θα στρώνατε![]()
Καί έζησε να δεί και την επόμενη μέρα?

Επανερχομαι λιγο στο θεμα και ελπιζω να μην ενοχλω, αλλα φωτογραφιες μπορειτε να βρισκετε και στο Facebook ειναι αρκετοι συναδελφοι μεσα οπςως και εγω αλλα με τις δικες μου φωτο μπορει να τρομαξετε![]()
Φτου!! Καλά μου λέγαν να μάθω πως λειτουργεί το facebook και εγώ τους σνόμπαρα και έλεγα οτι δεν με απασχολεί το θέμα. Καλά να πάθω τώρα..

Από όσα είδες να γράφονται μέχρι στιγμής θεωρείς ότι ενοχλείς;![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος
μονο τα νύχια ακονίσαμε!![]()
ε, σαν γατες και μεις να μην ακονισουμε λιγο τα νυχια μας ;; να μην κανουμε λιγο κκχχχχ στους αντρες - σκύλους ;; κατα τα αλλα αγαπιομαστε πολυ βεβαια, αν και μας σπανε τα νευρα !!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
η ειναι ιδεα μου?

ιβανα
Επιφανές μέλος
Καλε εχουμε μεταλλαχθει σε σαιτ γνωριμιων,η ειναι ιδεα μου?
![]()
ή αλλιως το χρυσο κουφετο της πανια !!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλοπιάνει το Μορφέα και τον χαιδολογάει και φροντίζει και προσέχει πολύ τη μικρή!!
Α...όλα κι όλα δεν έχω παράπονο...έχει ξεπεράσει τον εαυτό του...
Αλλο με χαλάει...
που μου τη κράταγε αγκαλίτσα προχθες που ήταν φοβισμένη και της έλεγε τρυφερά...Αχου το (Χε)Σεμελάκι μου...

katerina10
Περιβόητο μέλος
ΝΑι ναι αλλά για να έχεις μια ολοκληρωμένη άποψη σε ένα θέμα πρέπει να έχεις και έναν αντίλογο..Ε!Εγώ είμαι ο αντίλογος..ΟΧΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ!!!Μα Κατερίνα μου. Το θέμα μας εδώ (που το ξεκίνησα κιόλας εγώ η έρμη απο άσχετη ερώτηση κιόλας) είναι όχι να βρούμε κτηνίατρο στο τζάμπα αλλά να βρούμε φιλόζωο άντρα να ξεκινήσουμε σχέση. Η ιδέα για τους κτηνιάτρους ήταν του μοναδικού άντρα που έχει μείνει ακόμα μέσα σ'αυτό το θέμα και απο εκεί ξεκίνησε το πανηγύρι. Άρα το θέμα με τον κολλητό κτηνίατρο είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Όχι οτι θα με χαλούσε να έχω κολλητό κτηνίατρο (όχι για να γλυτώνω λεφτά αλλά για να έχω το ελέυθερο να τον ΖΑΛΙΖΩ κάθε τρεις και λίγο με τις γάτες μου) αλλά εμένα ο προβληματισμός μου προσωπικά καθαρά, είναι ο φιλόζωος άντρας![]()
Είπα εναλλακτική κι ας ήταν εκτός θέματος για να δώσω έμφαση στο θέμα κτηνιατρος κα γκόμενος(συγνώμη απο όλους)δεν πάνε πακέτο!
aalyah
Διάσημο μέλος
ΝΑι ναι αλλά για να έχεις μια ολοκληρωμένη άποψη σε ένα θέμα πρέπει να έχεις και έναν αντίλογο..Ε!Εγώ είμαι ο αντίλογος..ΟΧΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ!!!Είπα εναλλακτική κι ας ήταν εκτός θέματος για να δώσω έμφαση στο θέμα κτηνιατρος κα γκόμενος(συγνώμη απο όλους)δεν πάνε πακέτο!
![]()
Α οκ σόρρυ τώρα κατάλαβα τι εννοούσες. Εγώ το διάβασα λίγο διαφορετικά απο την βιασύνη μου

Εμένα δεν με νοιάζει να είναι κτηνίατρος εγώ φιλόζωο τον θέλω. Αν σας βρίσκεται κάνας περίσσιος σφυρίχτε μου κλέφτικα

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πρέπει να φτιάξουμε ένα "cats' love test"και να το εφαρμόσουμεΑ οκ σόρρυ τώρα κατάλαβα τι εννοούσες. Εγώ το διάβασα λίγο διαφορετικά απο την βιασύνη μου
Εμένα δεν με νοιάζει να είναι κτηνίατρος εγώ φιλόζωο τον θέλω. Αν σας βρίσκεται κάνας περίσσιος σφυρίχτε μου κλέφτικα![]()

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εκτός από φιλόζωος/φιλόγατος κτηνίατρος, είσαι και πραγματικά άφοβος! 

Μόνο μη μου στείλεις κάνα αυστηρό μαντάτο με τον... Κούγια όταν (όλως τυχαίως!) πλακώσουν οι εκατοντάδες τα προξενιά...

aalyah
Διάσημο μέλος
πρέπει να φτιάξουμε ένα "cats' love test"και να το εφαρμόσουμε![]()
Πρέπει πρέπει. Μας χρειάζεται κατεπειγόντος για να ξέρουμε που μπλέκουμε βρε παιδί μου μην έχουμε ντράβαλα αργότερα.
JohnDVM, τα συγχαρητήριά μου!Εκτός από φιλόζωος/φιλόγατος κτηνίατρος, είσαι και πραγματικά άφοβος!
Μόνο μη μου στείλεις κάνα αυστηρό μαντάτο με τον... Κούγια όταν (όλως τυχαίως!) πλακώσουν οι εκατοντάδες τα προξενιά...![]()
Αλλο ένα καλό δηλαδή για να τον προτιμήσουμε Ε? Δεν έιναι οτι και ότι για έναν άντρα να διακινδυνέυει την σωματική του ακεραιότητα με τέτοιο τρόπο. Θέλει θάρρος όχι αστεία!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αλλο ένα καλό δηλαδή για να τον προτιμήσουμε Ε? Δεν έιναι οτι και ότι για έναν άντρα να διακινδυνέυει την σωματική του ακεραιότητα με τέτοιο τρόπο. Θέλει θάρρος όχι αστεία!![]()
Ωχ ωχ ωχ, βάι βάι βάι... Τον βλέπω τον Κούγια συντόμως να ανηφορίζει...
JohnDVM, επαφίεμαι στη μεγαλοψυχία σου να με ειδοποιήσεις εγκαίρως για να βαφτώ και να βγω ωραία εκεί, στην είσοδο των δικαστηρίων, με τις χειροπέδες!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Αγαπητή Zbeebz θα ήθελα να σε προετοιμάσω για τα λεφτά που πρόκειται να πληρώσεις μόνο και μονο επειδή χρησιμοποίησες την απαγπρευμένη λέξη 2 ολόκληρες φορές.Το θυμάστε αυτό στον λαζοπουλο..για αυτό τον λέει αλέξη...Ωχ ωχ ωχ, βάι βάι βάι... Τον βλέπω τον Κούγια συντόμως να ανηφορίζει...![]()
JohnDVM, επαφίεμαι στη μεγαλοψυχία σου να με ειδοποιήσεις εγκαίρως για να βαφτώ και να βγω ωραία εκεί, στην είσοδο των δικαστηρίων, με τις χειροπέδες!![]()

2.000.000 χρέος για εσάς κυρία μου λοιπόν πρόστιμο!
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Πολύ καλά λοιπόν, κυρία πράκτωρ, μολονότι Λαζόπουλος δεν είμαι, εφεξής θα τον αποκαλώ "σβόμπορδα". Μη βρούμε και κανένα μπελά πριν την ώρα μας...Αγαπητή Zbeebz θα ήθελα να σε προετοιμάσω για τα λεφτά που πρόκειται να πληρώσεις μόνο και μονο επειδή χρησιμοποίησες την απαγπρευμένη λέξη 2 ολόκληρες φορές.Το θυμάστε αυτό στον λαζοπουλο..για αυτό τον λέει αλέξη...2.000.000 χρέος για εσάς κυρία μου λοιπόν πρόστιμο!
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool