aalyah
Διάσημο μέλος
Ωχ ωχ ωχ, βάι βάι βάι... Τον βλέπω τον Κούγια συντόμως να ανηφορίζει...![]()
JohnDVM, επαφίεμαι στη μεγαλοψυχία σου να με ειδοποιήσεις εγκαίρως για να βαφτώ και να βγω ωραία εκεί, στην είσοδο των δικαστηρίων, με τις χειροπέδες!![]()
Από μένα πάντως δεν έχει φόβο ο κύριος κτηνίατρος μας πέφτει μακριά. Αν ήταν εκ Θεσσαλονίκης δεν τον έβλεπα καλα

Πολύ καλά λοιπόν, κυρία πράκτωρ, μολονότι Λαζόπουλος δεν είμαι, εφεξής θα τον αποκαλώ "σβόμπορδα". Μη βρούμε και κανένα μπελά πριν την ώρα μας...![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Πολύ καλά λοιπόν, κυρία πράκτωρ, μολονότι Λαζόπουλος δεν είμαι, εφεξής θα τον αποκαλώ "σβόμπορδα". Μη βρούμε και κανένα μπελά πριν την ώρα μας...![]()

Και πολύ καλά θα κάνετε..εμείς εδώ σαν πράκτορες mycateers(κάπου το είχα εφεύρει αυτό..
)με το γνωστό σλόγκαν ενας για όλους και όλοι για έναν οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε.
Σβόμπορδας εκ των καγκέλων!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην ξεχασεις και το κομωτηριοΩχ ωχ ωχ, βάι βάι βάι... Τον βλέπω τον Κούγια συντόμως να ανηφορίζει...![]()
JohnDVM, επαφίεμαι στη μεγαλοψυχία σου να με ειδοποιήσεις εγκαίρως για να βαφτώ και να βγω ωραία εκεί, στην είσοδο των δικαστηρίων, με τις χειροπέδες!![]()

JohnDVM
Διάσημο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Γιατί ακριβώς να τρομάξουμε; Τι δείχνει αυτή η φωτογραφία πια;;Οσες ειδατε φωτο στο φατσοβιβλιο ελπιζω να μην τρομαξατε μια γυναικολογικη εξεταση σε αγελαδα εκανα![]()

JohnDVM
Διάσημο μέλος
καλυτερα δεν θα τρομαξετε πολυ απλως να σας πω οτι καλλιστα οι κτηνιατροι μπορουμε να χαρακτηριστουμε και ανωμαλοι για αυτη την εξεταση

. Σας αφηνω με την αγωνια σας

aalyah
Διάσημο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
, ειδικα αν ασχολεισαι με παραγωγικα ζωα
αλλα καποιος πρεπει να τη κανει
. Μαλλον ξεφυγαμε απο το θεμα ε?
aalyah
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αυτό το κάτι που γνωρίζεις είναι οτι ο γιατρός μπαίνει ολόκληρος μέσα;Εγώ κάτι γνωρίζω και μπορώ να πω οτι δεν ειναι και η καλύτερη μου! Φτου μου που θέλω να γίνω και κτηνίατρος η άχρηστη.

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
αν δεν το αγαπάς πάντως δεν το κάνεις....και σας πληροφορώ πιο βρωμικη δουλειά ειναι να εξετάσεις ενα σκύλο με διάρροια, παρά μια αγελάδα ή προβατίνα
ο λαός λέει σκυλοβρωμάς κάτι ξέρει..να μην ειμαστε ρατσιστές με τα παραγωγικά ζωα...
εγώ δεν διαχωρίζω κανένα..αντε λίγο τα γουρούνια...
elvenstar
Επιφανές μέλος
ήταν αδόκιμος ο όρος το ξέρωκαλε δεν κάνουμε και ανασκαφή..το παρακάνατε...αν δεν το αγαπάς πάντως δεν το κάνεις....και σας πληροφορώ πιο βρωμικη δουλειά ειναι να εξετάσεις ενα σκύλο με διάρροια, παρά μια αγελάδα ή προβατίνα
ο λαός λέει σκυλοβρωμάς κάτι ξέρει..να μην ειμαστε ρατσιστές με τα παραγωγικά ζωα...
εγώ δεν διαχωρίζω κανένα..αντε λίγο τα γουρούνια...
![]()
Πάντως όπως διάβαζα και τα γουρούνια δεν είναι τόσο βρόμικα ζώα σε φάρμες του εξωτερικού όπου οι συνθήκες είναι γενικά καλύτερες δεν υπάρχει τόσο βρωμιά στο χώρο που ζούνεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Βάσια δεν σιχαίνομαι γενικώς σαν άνθρωπος απλά είπα οτι δεν με τρελάινει σαν ιδέα. Αλλά δεν ξέρω κιόλας όπως λες και εσύ γιατί δεν τα έχω ζήσει πιο ζώο θα μου βρώμαγε παραπάνω η αγελάδα η ο σκύλος πχ. Απλά γενικώς δεν σιχαίνομαι αλλά δεν εκστασιάζομαι κιόλας όπως είπα πριν στην ιδέα να χάνετε ένα ολόκληρο χέρι μέσα σε μια αγελάδα

Ελπίζω να μην αναγουλιασα κανέναν.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
είναι λίγο περίεργο να βλέπεις να είναι χωμένος κάποιος μέχρι τον αγκώνα μέσα στην αγελαδίτσα ακόμα και αν είναι για λόγους εξέτασης...μπράβο τους πάντος που τα αντέχουν αυτά,πρέπει να αγαπούν πολύ αυτό που κάνουν.Τι θα κάναμε χωρίς αυτούς;Ποιος θα φρόντιζε τα μωρά μας;Η γατούλα πάντος που είχε ήταν πολύ κουκλίτσα...
julia
Διακεκριμένο μέλος

μεγάλωσα απέναντι απο μια φάρμα με αγελάδες.. και έχω φάει απίστευτες τούμπες στα υπολείμματά τους....

aalyah
Διάσημο μέλος
Εγώ θέλω ψυχολόγο... αλλά για να με εξετάσει.. γιατί Θέλω να δοκιμάσω.. να εξετάσω αγελάδα...
μεγάλωσα απέναντι απο μια φάρμα με αγελάδες.. και έχω φάει απίστευτες τούμπες στα υπολείμματά τους....![]()
Εσύ τέκνον μου δεν ξέρω τι επαγγέλεσαι αλλά αφου δεν είσαι κτηνίατρος έχεις διαλέξει λάθος επάγγελμα

julia
Διακεκριμένο μέλος
Εσύ τέκνον μου δεν ξέρω τι επαγγέλεσαι αλλά αφου δεν είσαι κτηνίατρος έχεις διαλέξει λάθος επάγγελμα![]()
Το ξέρω... και έχω και την μάνα μου να μου, το θυμίζει κάθε μέρα....

Ή μου δίνει εναλλακτική, να της φέρω γαμπρό Κτηνίατρο....

Προς το παρόν, είμαι εγώ ο Κτηνίατρος της...και η πλάκα είναι οτι το έχει πιστέψει, και αν ΔΕΝ ξέρω και εγω η κακομοίρα να της απαντήσω σε κάτι.... στραβώνει κιόλας!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
γι αυτό και τώρα θες να τις εκδικηθεί απ τα μέσαΕγώ θέλω ψυχολόγο... αλλά για να με εξετάσει.. γιατί Θέλω να δοκιμάσω.. να εξετάσω αγελάδα...
μεγάλωσα απέναντι απο μια φάρμα με αγελάδες.. και έχω φάει απίστευτες τούμπες στα υπολείμματά τους....![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
Το ξέρω... και έχω και την μάνα μου να μου, το θυμίζει κάθε μέρα....
Ή μου δίνει εναλλακτική, να της φέρω γαμπρό Κτηνίατρο....
Προς το παρόν, είμαι εγώ ο Κτηνίατρος της...και η πλάκα είναι οτι το έχει πιστέψει, και αν ΔΕΝ ξέρω και εγω η κακομοίρα να της απαντήσω σε κάτι.... στραβώνει κιόλας!!!![]()
Γονείς. Όλοι τα ίδια κάνουν. Με άλλο επάγγελμα οι δικοί μου (ο μπαμπάς συγκεκριμένα) αλλά τα ίδια κάνει.
γι αυτό και τώρα θες να τις εκδικηθεί απ τα μέσα![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool