πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
οχι δεν εχω σκοπο να του τα εχω ολα στο πιατο!!!και μενα μου τη δινουν κατι παιδακια που χαζολογανε με τα λεφτα των γονιων γιατι εγω δεν το εκανα ποτε και το θεωρω απαραδεκτο!!!απλως θελω να υπαρχει και μια σχετικη ανεση για να μην αγχωνομαι εγω, οχι το παιδι!!!Αν θέλουν τα παιδιά σου να σπουδάσουν στο εξωτερικό να δουλέυουν και να σπουδάζουν. Εγώ δηλαδή πως το έκανα? 4 χρόνια σπουδές και ήμουν πανεπιστήμιο δουλειά. Δηλαδή εγώ δεν μπορώ να την καταλάβω την λογική "επειδή με γέννησες θα με πληρώνεις". Εμένα οι δικοί μου δεν έιχαν. Ε και εγώ πήγα αγγλία και σπούδασα με δικα μου λεφτά. Και ναι οκ δεν είχα να ξοδέυω κάθε μέρα απο εδώ και απο εκει αλλα και το νοικι μου εβγαζα και τους λογαριασμους μου και το φαί μου ΚΑΙ εβγαινα και εξω απλά μετρημένα. Και τα ψώνια μου. Δανάη όλα στον άνθρωπο είναι. Αν το παιδί μάθει να κάνει πράγματα μόνο του δεν θα περιμένει απο σένα. Είδα και κάτι άλλους έλληνες που ήρθαν να "σπουδασουν" () και κάθονταν στον κ@λ@ τους όλη μέρα ξοδέυαν τα λεφτά για το νοίκι που τους έστελνε ο μπαμπάς σε ρούχα χάναν και τις χρονιές και έπρεπε να τις επαναλάβουν και μετά κλαψούριζαν στον μπαμπά για πιο πολλά λεφτά με χίλια δυο ψέματα! Σε πληροφορώ οτι αυτά τα παιδιά αρχίσαν μαζί μου πανεπιστήμιο και 6 χρόνια μετά ακόμα εκεί είναι. Απ'ολους μου τους γνωστούς έλληνες (στην πόλη μου οκ?Ειναι μικρή πόλη) Μονο εγώ τελείωσα ΚΑΙ στα κανονικά μου χρόνια ΚΑΙ έχω πάρει και τον καλύτερο βαθμό στο πτυχίο μου απ΄ολους τους άλλους και η σχολή μου δεν ήταν καθόλου έυκολη. Ολοι οι άλλοι έλληνες της σειράς μου ή ακόμα πανεπιστήμιο είναι ή πήραν το πτυχίο με βαθμό στην βάση. ΚΑΙ ΟΧΙ δεν ήμουν φυτό στο σχολείο. Αντιθέτως ήμουν τόσο αλλού γι'αλλού που ο πατέρας μου με ανετρεψε να γίνω κτηνίατρος γιατί ήμουν "αφηρημένη" και δεν διάβαζα ποτέ και ας ήμουν έξυπνη και κατα την γνώμη του εγώ με τίποτα δεν θα έγραφα 2η δέσμη να περάσω. Και κάτι άλλοι λόγοι τέλος πάντων αλλά ήταν και αυτός ένας σημαντικός. Γι'αυτό μην το δένουμε το πράγμα με τα παιδιά. Όπως τα μεγαλώσεις είναι. Εμένα οι γονείς μου δεν είχαν και δεν μεγάλωσα ζητώντας συνέχεια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
τι το γελάτε???να σας δω με την οικονομική κρίση τώρα...
Συμφωνώ απόλυτα με την θένια..ή δημόσιο ή πληρώνεις τα δικά σου!
Καλέ πλάκα κάνεις???Αγγλία είναι η χειρότερη χώρα για εμένα και ας μην έχω πάει ποτέ..Αμερική και Αγγλια ΠΟΤΕ!!!!Γερμανία, Αυστρία, Σουηδία και Ολλανδία έχουν καλα προγράμματα υγείας.ΚΑι στην Σουηδία σπυδάζεις και εντελώς δωρεαν!!!!
![]()
Απο εκεί μεριά δεν ξέρω να πω την αλήθεια. Μπράβο τους που έχουν καλό σύστημα υγείας είναι σημαντικό. Εγώ μετά απο 6 χρόνια αγγλία έφτασα να θαυμαζω το ΙΚΑ και δεν λέω υπερβολές!! Απο αγγλία (στο θέμα υγείας τουλάχιστον) μακριά!! Μια χαρά είμαστε στην ελλάδα. Ισως όχι οι καλύτεροι αλλά σε σχέση με την αγγλία είμαστε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
οχι δεν εχω σκοπο να του τα εχω ολα στο πιατο!!!και μενα μου τη δινουν κατι παιδακια που χαζολογανε με τα λεφτα των γονιων γιατι εγω δεν το εκανα ποτε και το θεωρω απαραδεκτο!!!απλως θελω να υπαρχει και μια σχετικη ανεση για να μην αγχωνομαι εγω, οχι το παιδι!!!
Σ'αυτό δεν θα διαφωνήσω Δανάη. Και εγώ θα ήθελα άνεση για να μην αγχώνομαι εγώ και να είμαι ήσυχη οτι μπορώ να του προσφέρω ότι χρειάζεται. Απλά πολλοί γονείς χάνουν τον μπούσουλα και τα κακομαθαίνουν και αν ποτέ γίνω γονιός δεν θα ήθελα να γίνω έτσι αλλά φοβάμαι μην κάνω και εγώ τα ίδια λάθη που κάναν τόσοι και τόσοι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Μου το έστειλαν και είπα να το βάλω....

Γυναίκα DIAL UP: γυναίκα με αργή και δύσκολη πρόσβαση.
Γυναίκα DSL: γυναίκα με γρήγορη πρόσβαση, αρκεί να διαθέτεις τους απαραίτητους πόρους.
Γυναίκα SERVER: γυναίκα πάντα απασχολημένη όταν τη χρειάζεσαι.
Γυναίκα WINDOWS: όλοι παραδέχονται ότι δεν λειτουργεί καλά αλλά δεν μπορούν να κάνουν χωρίς αυτή.
Γυναίκα LINUX: γυναίκα ελεύθερων αρχών, που δεν χρειάζεσαι λεφτά για να την αποκτήσεις, αλλά απαιτεί πολύ διάβασμα για να συνεργάζεστε απρόσκοπτα.
Γυναίκα DOS: όλοι την έχουν χρησιμοποιήσει έστω και μία φορά, αλλά κανείς δεν την θέλει πια.
Γυναίκα BACKUP: είχατε πιστέψει ότι διέθετε όλα όσα σας χρειάζονται, αλλά τη κρισιμότερη στιγμή πάντα κάτι έλειπε.
Γυναίκα SCREENSAVER: αν και δε χρησιμεύει σε τίποτα, είναι διασκεδαστική.
Γυναίκα MULTIMEDIA: τα κάνει όλα να φαίνονται όμορφα.
Γυναίκα RAM: μόλις χωρίσετε, ξεχνάει όλα όσα έχετε κάνει μαζί.
Γυναίκα HARD DISK: θυμάται τα πάντα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Γυναίκα MOUSE: λειτουργεί μόνο αν τη χτυπάς και την κακομεταχειρίζεσαι.
Γυναίκα PASSWORD: νομίζεις πως είσαι ο μόνος που τη γνωρίζει, παρ' όλο που τη γνωρίζει κι ο μισός πληθυσμός.
Γυναίκα MP3: θέλουν όλοι να την "κατεβάσουν" από άλλους άνδρες.
Γυναίκα VIRUS: γνωστή και ως σύζυγος, έρχεται εκεί που δεν την περιμένεις, εγκαθίσταται και καταναλώνει όλα τα αποθέματα. Αν επιχειρήσεις να την απεγκαταστήσεις, αναγκαστικά θα χάσεις κάποια αρχεία, αν δεν προσπαθήσεις θα χάσεις τα πάντα.
Γυναίκα E-MAIL: τα 9 στα 10 από αυτά που σου λέει, είναι εντελώς άχρηστα.
Γυναίκα SERVICE PACK: Μοιάζει με την πρώην σου αλλά υποτίθεται ότι έχει λιγότερα προβλήματα. Τελικά ανακαλύπτεις ότι έχει διαφορετικά.
Γυναίκα BROWSER: Της εμπιστεύεσαι την πιστωτική σου;;;
Γυναίκα TROJAN: Μεταμφιέζεται σε μια γλυκιά και καλή κοπέλα για να τη βάλεις σπίτι σου. Μόλις μπει δείχνει τον πραγματικό της εαυτό.
Γυναίκα ANTIVIRUS: Είναι η γυναίκα που σου έρχεται μετά την γυναίκα virus - ενίοτε και πριν από αυτή.
Γυναίκα FIREWALL: Δεν ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνίας μαζί της.
Γυναίκα WIKIPEDIA: Ξέρει πολλά κόλπα, αλλά δεν είσαι σίγουρος ποιος της τα έμαθε και αν τα κάνει σωστά.
Γυναίκα NETMOD: Στη φορτώσανε με προξενιό.
Γυναίκα OUTLOOK : Είναι ανοιχτή σε όλα!
Γυναίκα SCANNER: Στην αρχή την ήθελες πολύ. Τελικά δεν τη χρησιμοποιείς και τόσο συχνά.
Γυναίκα LAPTOP: Σε ακολουθεί όπου πας.
Γυναίκα DESKTOP: Την αφήνεις σπίτι σου να κάνει δουλειές και βγαίνεις με τους κολλητούς σου. Σε περιμένει αναμμένη!
Γυναίκα BINARY: Υπάρχουν μόνο δύο πράγματα: αυτή (1) κι ο κόσμος (0).
KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος

whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
αλλα ο αντρας σιγουρα ειναι μονο ενας τυπος ΑΝΤΡΑΣ ΟΘΟΝΗ: πατας το κουμπι κι αναβει

aalyah
Διάσημο μέλος
πολυ καλοαλλα ο αντρας σιγουρα ειναι μονο ενας τυπος ΑΝΤΡΑΣ ΟΘΟΝΗ: πατας το κουμπι κι αναβει
![]()
Σωστή!!

Εγώ πάλι αν σκεφτώ σε ποια απο αυτά ταιριάζω μάλλον χτίζω κομπιούτερ!

whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα το καιγε συστημα

aalyah
Διάσημο μέλος
καλα τα λες! αλλα μαλλον εμεις οι γυναικες ξεπερναμε καθε ειδους συστημα. νομιζω οτι αν ειμασταν κατι προφανως υπολογιστης θα τανε αλλα δεν θα αντεχεθα το καιγε συστημα
![]()
Εγώ πάλι θα έλεγαοτι θα ήταν ένας απο αυτούς τους υπολογιστές που αδυνατούν οι άντρες να χρησιμοποιήσουν διότι απλά είναι πολύ έξυπνο για αυτούς. Απο αυτά που είναι artificial intelligence. Απο αυτά μωρέ που συνήθως κάνουν σατανικά σχέδια για το πως θα καταλάβουν όλο τον κόσμο!!!

julia
Διακεκριμένο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Εγώ μάλλον είμαι HARD DISK & TROJAN...![]()
Και εγώ μια απο αυτά αλλά και απο άλλα. Είμαι λίγο mixed salad που λένε

whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
το ειδος μας δεν μπαινει σε καλουπι. ποσο μαλλον σε καταλογο
.οσα εκατομυρια χρονια υπαρχουμε τοσο προσπαθουν να λυσουν τον γριφο αλλα δεν προκειτε!
πιο ευκολα νομιχω θα φτιαξουν αποικια στον Αρη

aalyah
Διάσημο μέλος
σιγουρα!το ειδος μας δεν μπαινει σε καλουπι. ποσο μαλλον σε καταλογο
.οσα εκατομυρια χρονια υπαρχουμε τοσο προσπαθουν να λυσουν τον γριφο αλλα δεν προκειτε!
πιο ευκολα νομιχω θα φτιαξουν αποικια στον Αρη
![]()
Ναι φυσικά μπας και γλυτώσουν απο μας

Πλάκα κάνω γιατί φυσικά ότι και να λένε δεν μπορούν χωρίς εμάς. Ούτε εμείς χωρίς αυτούς φυσικά αλλά δεν το λέμε

whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
. αλλα παιδια εχεις? εγω εχω και θα σου πω οτι παρολο που ειμαι παντρεμενη 8 χρονια και τον αγαπαω τον αντρα μου εγω και οι αλλες φιλες μου που ειναι παντρεμενες καταληξαμε στο εξης: οι αντρες υπαρχουν μονο για την αναπαραγωγη
ολα τ αλλα τα καταφερνουμε και μονες μας
aalyah
Διάσημο μέλος
να σου πω δεν εχεις αδικο. αλλα παιδια εχεις? εγω εχω και θα σου πω οτι παρολο που ειμαι παντρεμενη 8 χρονια και τον αγαπαω τον αντρα μου εγω και οι αλλες φιλες μου που ειναι παντρεμενες καταληξαμε στο εξης: οι αντρες υπαρχουν μονο για την αναπαραγωγη
ολα τ αλλα τα καταφερνουμε και μονες μας
![]()
Είσαι 27 χρονών και 8 χρόνια παντρεμένη? Πω πωωωω!

Τι να πω συγχαρητήρια. Εγώ με τα μυαλά που είχα στα 19 αν παντρευόμουν το πολυ σε 6 μήνες θα είχα χωρίσει. Και πολύ σου βάζω. Οχι δεν είμαι παντρεμένη ούτε έχω παιδιά. Και εγώ τους άντρες για άλλους λόγους τους βρίσκω χρήσιμους. Βασικά όχι για την αναπαραγωγή αυτή καθαυτή αλλά περισσότερο για την....πράξη της αναπαραγωγής 

Οκ ξεφύγαμε. Μοντς συγνώμη

whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
. οταν ελεγα αναπαραγωγη φυσυκα εννοουσα ""αναπαραγωγη"""
νομιχω το εθεσα κομψα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
φχαριστω. οταν ελεγα αναπαραγωγη φυσυκα εννοουσα ""αναπαραγωγη"""
νομιχω το εθεσα κομψα!
Ααααα ε πές το έτσι να καταλάβουμε
Εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. 

Λοιπόν εγώ πρέπει να φύγω για σήμερα αλλά θα τα ξαναπούμε άυριο. Και κάτι μου λέει οτι όταν θα διαβάζω τα αυριανά ποστ θα χτυπιέμαι στα γέλια.

Καλό σας βράδυ

Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Ούτε μοιάζω, ευτυχώς δηλαδή!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Σ' αυτή την περίπτωση δε θέλω να σκέφτομαι με ποιές...ο βρωμύλοςθα κολλήσει και τίποτα στο τέλος...
![]()
Εντάξει, και η γυναίκα του, η Μ. δεν είναι όμορφη...μια απλή κοπέλα είναι...δε τη σέβεται καθόλου.
Έτυχε τον περασμένο χειμώνα να πάμε παρέα θέατρο και ήρθαν κι αυτοί. Το πιστεύετε ότι μπροστά στο ταμείο, στο διακανονισμό των εισητηρίων και των χρημάτων, αρνήθηκε να της πληρώσει το εισητήριο; Της είπε στην ψύχρα να το πληρώσει με τα δικά της λεφτά![]()
Ξέρω δύο περιπτώσεις. Στο θεααθήναι φαίνονται 2 νορμάλ ζευγάρια όμως 3 χρόνια έχει να κάνει το ένα ζευγάρι και δεν ξέρω πόσα το άλλο. Εννοείται ούτε μία φορά σε αυτό το διάστημα. Φυσικά και θα πηγαίνουν με άλλους απλά ήθελα να επισημάνω ότι ότι λάμπει δεν είναι χρυσός

sousoulis
Νεοφερμένο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα καλα μονο γυναικες βρισκοντε σε αυτο το φορουμ? Αυτο που λετε οτι οι ειστε σαν τις γατες εχετε απολυτο δικιο,ειναι το moto μου, εχετε παρει ολα τα καλα αλλα και μερικα απο τα ελλατωματα τους!Για παραδειγμα ειστε ζιλιαρες συμφεροντολογες ανυποτακτες χαδιαρες παιχνιαδιαρες περιεργες και ακομα εχετε και μια χαρη στις κηνισεις σας που σας κανει παντα χαριτομενες και ελκυστικες!Ομως για ολα αυτα σας αγαπαμε εμεις οι αντρες και εσας και τις γατουλες!
Άκου υμφεροντολογες και περιεργες! Τέτοιες δεν είναι οι γατούλες! γκρρρρρρ!
Οι γυναίκες μπορεί - όπως και οι άνδρες - αλλά όχι οι γατούλες!
Και να μας αγαπάτε γιατί παρά τα όσα λέγονται πιο πάνω εμείς ... σας λατρεύουμε: σαν αρσενικά, σαν γυιούς, σαν πατέρες, σαν αδελφούς, σα φίλους ....
Όσο για τη χρησιμότητα και τη ...χρήση που είπαν κάποιες παραπάνω, όλα τα θεωρώ (συγνώμη) ανοησίες. Αν δεν υπάρχει ειλικρινές δούναι και λαβείν στην όποια σχέση ... βράστα, καλύτερα να πάμε φούντο!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
) και κάθονταν στον κ@λ@ τους όλη μέρα ξοδέυαν τα λεφτά για το νοίκι που τους έστελνε ο μπαμπάς σε ρούχα χάναν και τις χρονιές και έπρεπε να τις επαναλάβουν και μετά κλαψούριζαν στον μπαμπά για πιο πολλά λεφτά με χίλια δυο ψέματα! Σε πληροφορώ οτι αυτά τα παιδιά αρχίσαν μαζί μου πανεπιστήμιο και 6 χρόνια μετά ακόμα εκεί είναι. Απ'ολους μου τους γνωστούς έλληνες (στην πόλη μου οκ?Ειναι μικρή πόλη) Μονο εγώ τελείωσα ΚΑΙ στα κανονικά μου χρόνια ΚΑΙ έχω πάρει και τον καλύτερο βαθμό στο πτυχίο μου απ΄ολους τους άλλους και η σχολή μου δεν ήταν καθόλου έυκολη. Ολοι οι άλλοι έλληνες της σειράς μου ή ακόμα πανεπιστήμιο είναι ή πήραν το πτυχίο με βαθμό στην βάση. ΚΑΙ ΟΧΙ δεν ήμουν φυτό στο σχολείο. Αντιθέτως ήμουν τόσο αλλού γι'αλλού που ο πατέρας μου με ανετρεψε να γίνω κτηνίατρος γιατί ήμουν "αφηρημένη" και δεν διάβαζα ποτέ και ας ήμουν έξυπνη και κατα την γνώμη του εγώ με τίποτα δεν θα έγραφα 2η δέσμη να περάσω. Και κάτι άλλοι λόγοι τέλος πάντων αλλά ήταν και αυτός ένας σημαντικός. Γι'αυτό μην το δένουμε το πράγμα με τα παιδιά. Όπως τα μεγαλώσεις είναι. Εμένα οι γονείς μου δεν είχαν και δεν μεγάλωσα ζητώντας συνέχεια.

θα κολλήσει και τίποτα στο τέλος...