Άντρες!!

Οχι δεν επροκειτο για τετοια παρεξηγηση...Απλα ηταν πολυ πολυ κοντινος μου ανθρωπος και ειναι χαζο να αποφασιζεις να τελειωσεις μια τετοια σχεση για μια παρεξηγηση.Οσο ασχημα κι αν αισθανθηκε,το μετανιωσα,του ζητησα συγνωμη και εριξα τοσο πολυ τον εγωισμο μου...Θα μπορουσα να κανω οτιδηποτε χρειαζοταν για να τα βρουμε ξανα.Αλλα δεν θελει να προσπαθησει,λιγο ο φοβος μην γινει ξανα κατι στραβο,λιγο ο εγωισμος...Ελπιζω να του λειπω οσο μου λειπει κι εμενα και να του περασουν τα νευρα για να τα ξαναβρουμε.

οι φιλοι πρεπει να ξερουν και να συγχωρουν..:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι συμφωνω...Και σε αυτο ελπιζω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι συμφωνω...Και σε αυτο ελπιζω.
ολα καλα θα πανε, απλα εχει μουλαρωσει και νομιζει οτι κραταει χαρακτηρα, αλλα θα πεσει !! :D

Και εγω εχω γυναικες κολλητες αλλα δεν κανω ετσι:hmm::redface: ανταλλασουμε και πληροφοριες επι των γκομενικων:redface::lol:. Τζουλια δεν καταλαβα ποιον πρεπει να στειρωσω:hmm:. Καθε προσφορα ξεματιασματος δεκτη:cool:
Γιατρε συνηλθες?(σε ματισαμε οι λυσσαρες)

παει ο γιατρος ! λες να πηγε κανα γυναικειο μπουλουκι κατα κει και να του ορμηξε ? που να προλαβει με μας τις λυσσαρες..:lol::lol::lol:

( το λεγα εγω μονο τη δεξιωση θα κανουμε στο τελος):rolleyes::blink:
Ωραία! Εγκρίνω και επαυξάνω! :up::D

Δεν τα καταφερα...Και μου λειπει πολυ.:(Ναι παντα τα πηγαινα καλυτερα με τους αντρες φιλους,κι αυτος ειναι για μενα αναντικαταστατος.
Μήπως δεν σε βλέπει μόνο ως φίλη;;; Κανονικά τέτοια πείσματα στη φιλία δεν χωράνε... :hmm:
Υπογραφή,
Zbeebz (αλλέως πως Σέρλοκ! :lol:)

Μπα,τον εχει πιασει ενα πεισμα ανευ προηγουμενου.Δεν ειναι ετσι,πρωτη φορα το κανει.Μακαρι να αλλαξει γνωμη.:(

Δωρακι ο χρονος τα εξομαλυνει ολα.Μια αληθηνη φιλια σιγουρα θα αντεξει την δοκιμασια.Διαφορετικα σκεψου οτι δεν ηταν τοσο δυνατη η σχεση οσο νομιζες.Ευχομαι γρηγορα να αποκατασταθουν οι σχεσεις.:)

να πω την αληθεια και γω με τους αντρες φιλους τα πηγαινω καλυτερα!!! εχω παρα πολλους φιλους αντρες και υπαρχει καλυτερη χημεια και συννενοηση !!!!! Δωρακι συμφωνω με zbeebz .. με τον κολλητο μου τοσα χρονια ειμαστε αχωριστοι και μιλαμε για τα παντα!!! αν υπαρχουν τετοια πεισματα μπορει να τα βλεπει αλλιως!!!!!:blink::blink:

ο γιατρος ειναι καλα?????? τον φαγαμε οι κακουργες:lol::lol::lol::lol:

Οχι βρε Σέρλοκ,σαν φιλη με βλεπει...και το χαζο ειναι οτι μ'αγαπαει ακομα λεει.Αλλα δε μπορει να δεχτει οτι εγινε παρεξηγηση,κι εχει αποφασισει.Νικη μου μακαρι...μου εχει στοιχισει πολυ,γιατι μου ετυχε και δευτερη απωλεια αυτο τον καιρο και ηταν το στηριγμα μου.

Ο γιατρος ειχε παει να φαει κοκκινιστο με μακαρονια:redface::up:, πηρα και ενα βολταρεν και πηγε βολτα ο πονοκεφαλος:lol::lol::lol::lol:. ευχαριστω για τα ξεματιασματα παντως:rolleyes:

Ο γιατρος ειχε παει να φαει κοκκινιστο με μακαρονια:redface::up:, πηρα και ενα βολταρεν και πηγε βολτα ο πονοκεφαλος:lol::lol::lol::lol:. ευχαριστω για τα ξεματιασματα παντως:rolleyes:

Ο γιατρός, να αφήσει τις μαγειρικές λεπτομέρειες στην άκρη...:down: ( γιατί άλλοι έφαγαν φασολάδα...:()
εκτός και αν τα μαγείρεψε ο ίδιος... οπότε αλλάζει το πράγμα!!!:rolleyes::rolleyes:

γιατι αλλαζει το πραγμα αν τα μεγειρεψα εγω?:hmm::blink:

Ααα ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον :D Μπορείτε να μπείτε εδώ https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=16196 και να μας δείτε :D Όλη την :up:γατο-οικογένεια μαζεμένη!

sorry για το off-topic ....:redface:

Κουκλιά όλα τους ΚΟΥΚΛΙΑ!!! Φτου φτου ειδικά ο Άσλαν.....αχ μωρέ μου!!!:up:
καλημερα :) σημερα εχω πονοκεφαλο:down:. Ευχαριστω για την προσπαθεια κοριτσια αλλα απο νυφη τιποτα , οταν την βρω παντως θα ειδοποιησω κουμπαρες και παρανυφακια καθως και τους καλεσμενους:lol::lol::lol:. ( το λεγα εγω μονο τη δεξιωση θα κανουμε στο τελος):rolleyes::blink:

Γιατρέ αυτό που είπες για τις κουμπάρες και τα παρανυφάκια εγώ το κρατάω. Να το θυμάσαι....;):lol:

Δεν τα καταφερα...Και μου λειπει πολυ.:(Ναι παντα τα πηγαινα καλυτερα με τους αντρες φιλους,κι αυτος ειναι για μενα αναντικαταστατος.

Δώρα μου ελπίζω ειλικρινά να φτάξουν τα πράγματα. Κάνε λίγο υπομονή. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα αλλάξουν τα πράγματα.

Ο γιατρός, να αφήσει τις μαγειρικές λεπτομέρειες στην άκρη...:down: ( γιατί άλλοι έφαγαν φασολάδα...:()
εκτός και αν τα μαγείρεψε ο ίδιος... οπότε αλλάζει το πράγμα!!!:rolleyes::rolleyes:

Συμφωνώ με την Τζούλια. Γιατρέ εγώ δεν έφαγα ΚΑΝ όλη μέρα. :mad: Τώρα θα πάω να μασήσω κάτι και μέχρι και η φασολάδα εμένα μου φαίνεται εδεσμα.

Καλέ γιατρέ συγνώμμη νομίζεις ότι είναι τα βολταρέν που έδιωξαν τον πονοκέφαλο ή μήπως τα ξεματιάσματά μας:D. Άντε μπρε στα όπα όπα σε έχουμε:lol: Ανιδιοτελώς βέβαια όπως καταλαβαίνεις:P

παντα ανιδιοτελως:lol::lol::lol:

γιατι αλλαζει το πραγμα αν τα μεγειρεψα εγω?:hmm::blink:
Γιατι εκτος απο φιλοζωος που αγαπαει και φροντιζει τα ζωακια θα ξερωντας πως μαγειρευεις το κοριτσι που θα σου βρουμε θα το φροντιζεις κι αυτο.Δεν θα πεινασει μαζι σου γιατρε μου:lol::lol::lol::lol:

Ακριβως!Ως γνωστον ο ερωτας περναει απ το στομαχι!!!!!:lol::lol:

Δόκτορ θέλουμε να μας πεις περιγραφή σου τα ενδιαφέροντά σου που σ αρέσει να πηγαίνεις για να ξέρουμε που θα σε δώσουμε:lol:.

καλημερα:D δεν το εφτιαξα εγω το κοκκινιστο αλλα οπως εχω αναφερει και σε προηγουμενη σελιδα ξερω να μαγειρευω και οχι μονο απλα φαγητα:D:rolleyes: ( βεβαια αν η γυναικα μου εχει τα ιδια ωραρια με μενα μαλλον θα παρουμε μαγειρισσα:blink::blink:). Τα ενδιαφεροντα μου εκτος απο την δουλεια μου(workaholic) περιλαμβανουν το διαβασμα, τον κινηματογραφο ,το θεατρο και το να βγαινω εξω με φιλους για φαϊ, ποτο κλπ:rolleyes:. Επισης εχω υψος 1,8μετρα, βαρος 105 κιλα, καστανα μαλλια και πρασινα ματια , φοραω γυαλια και σημερα εχω ραντεβου στον οφθαλμιατρο9ασχετο):lol::lol::lol::lol::lol:. ελπιζω να σας καλυψα στις αποριες σας;):D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back