JohnDVM
Διάσημο μέλος
βασικα η μαμα σου μας εβαλε![]()
αμα σχολουνταν με το ιντερνετ θα σας πιστευα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
αμα σχολουνταν με το ιντερνετ θα σας πιστευα![]()
Αιώνιες μαμάδες!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
αυτο το "κλικ"...πόσο το έχω ακουσει..?![]()
Αυτό το κλίκ μας έχει φάει

aalyah
Διάσημο μέλος
Αυτό το κλίκ μας έχει φάει![]()
Αυτό να λέγεται. Γι'αυτό είμαστε (εγώ τουλάχιστον) ακόμα μαγκούφες (πω πω λέξηηηηη

). Αυτό το έρμο το κλικ που μας κάνει να μην θέλουμε τα καλά παιδιά που είναι μπροστά στα μούτρα μας και την πατάμε με κάτι εντελώς αταίριαστους για μας. Τσκ τσκ τσκ σαν δεν ντρεπόμαστε. Θα γράψω το μανιφέστο του ερωτοκαμμένου και θα καταργήσω το "κλικ" παραδειγματικά. 
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Αυτό να λέγεται. Γι'αυτό είμαστε (εγώ τουλάχιστον) ακόμα μαγκούφες (πω πω λέξηηηηη). Αυτό το έρμο το κλικ που μας κάνει να μην θέλουμε τα καλά παιδιά που είναι μπροστά στα μούτρα μας και την πατάμε με κάτι εντελώς αταίριαστους για μας. Τσκ τσκ τσκ σαν δεν ντρεπόμαστε. Θα γράψω το μανιφέστο του ερωτοκαμμένου και θα καταργήσω το "κλικ" παραδειγματικά.
![]()
Βρε τι μαγκούφες εκ πεποιθήσεως εργένησες θα λέμε

aalyah
Διάσημο μέλος
Βρε τι μαγκούφες εκ πεποιθήσεως εργένησες θα λέμε![]()
Ναι ναι ο χαρακτηρισμός μας μάρανε τώρα. Να χαρώ εγώ πεπείθηση. Μας λείπει κίτρινο μπαρμπαδέλι που να αυτομουτζωνόμαστε
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ναι ναι ο χαρακτηρισμός μας μάρανε τώρα. Να χαρώ εγώ πεπείθηση. Μας λείπει κίτρινο μπαρμπαδέλι που να αυτομουτζωνόμαστε![]()
Βρε κρύβε λόγια

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Ναι ναι ο χαρακτηρισμός μας μάρανε τώρα. Να χαρώ εγώ πεπείθηση. Μας λείπει κίτρινο μπαρμπαδέλι που να αυτομουτζωνόμαστε![]()
καλα αυτο το μπαμπαρδέλι...δεν υπάρχει...τι είπες...

ακόμα γελάω...να το πεις στους Moderators να το βάλουν..

aalyah
Διάσημο μέλος
Βρε κρύβε λόγια![]()
Όσα λόγια και να κρύβω μας χρειάζεται μαγκούρα και μπαρμπαδέλι που να αυτομουτζώνεται. Και με τα δύο χέρια και διαδοχικά μάλιστα!!
καλα αυτο το μπαμπαρδέλι...δεν υπάρχει...τι είπες...ακόμα γελάω...να το πεις στους Moderators να το βάλουν..
![]()
Λες να κάνω καμιά εισήγηση?

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Όσα λόγια και να κρύβω μας χρειάζεται μαγκούρα και μπαρμπαδέλι που να αυτομουτζώνεται. Και με τα δύο χέρια και διαδοχικά μάλιστα!!
Λες να κάνω καμιά εισήγηση?![]()
τελειο

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Μετα επιτελους.... βγαζουμε τις παρωπιδες!!!!
aalyah
Διάσημο μέλος
Κλικ ξεκλικ,για ολους υπαρχει καποιος.Κι εγω δεν το καταλαβα το κλικ,το καταλαβαν ολοι οι υπολοιποι γυρω μου,γιατι εκανα σαν ωρολογιακη βομβα.Μερικες φορες ειναι οπως το τραγουδι του Πασκουαλε,"τα πιο ωραια πραγματα ερχονται εκει που δεν τα περιμενεις..."![]()

Και συνυθως αυτος που μα κανει κλικ.....ειναι παντα αυτος που δεν μας ταιριαζει.....Το επομενο κλικ(που δεν το παιρνουμε και χαμπαρι)ειναι αυτο που δεν θελουμε να παραδεκτουμε.....μετα το τριτο κλικ καλο ειναι να κλεισουμε τον διακοπτη.....
Μετα επιτελους.... βγαζουμε τις παρωπιδες!!!!
Εγώ δεν ξέρω σε ποιο κλικ είμαι αλλά δεν ξέρω αν οι παρωπίδες έχουν βγει ακομα.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
(ουσιαστικα και χωρις πλακα τωρα παντα ενθουσιαζομαστε μονο με το εξωφυλλο(ο ερωτας ειναι τυφλος)το προβλημα ξεκιναει οταν διαβαζουμε την υπολοιπη υλη, αν ειναι μαπα το θεμα αντι να το παρατησουμε επιμενουμε ως το ΤΕΛΟΣ
aalyah
Διάσημο μέλος
Οι παρωπιδες πεφτουν οχι επειδη το θελουμε συνειδητα αλλα ασυνειδητα...οταν τρωμε συνεχεια τα μουτρα μας σε τοιχο καταλαβαινουμε πως ηρθε επιτελους η ωρα ν ανοιξουμε........την πορτα!!!!
(ουσιαστικα και χωρις πλακα τωρα παντα ενθουσιαζομαστε μονο με το εξωφυλλο(ο ερωτας ειναι τυφλος)το προβλημα ξεκιναει οταν διαβαζουμε την υπολοιπη υλη, αν ειναι μαπα το θεμα αντι να το παρατησουμε επιμενουμε ως το ΤΕΛΟΣ
Χμμμ...για να κάνουμε και μια αυτοψυχανάλυση. Εγώ έκανα πάντα έτσι όταν διάβαζα βιβλίο ή έβλεπα ταινία. Μάπα ξεμάπα τα τελείωνα. Τελευταία αν κάτι δεν μου κάνει τρώει κλείσιμο με την μία (είτε βιβλίο είτε ταινία). Λες να είναι συμβολικό και να αρχίσω να ενεργώ έτσι και στους άντρες?

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool