dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συμφωνω!

εχω λιωσει στο γελιο!! Η απορια μου ειναι η εξης: τοσο κουκλος που μας τα λες βρε γιατρε ακομα δεν βρηκες γυναικα? Δηλαδη στο ιατρειο ουτε μια ωραια φιλοζωη?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
καλη ορεξη εγω εχω φασολια φουρνου σημερα![]()
γιατρε νοικοκυρης βλεπω!!!!!!!! ο αντρας μου μονο μακαρονια ξερει ...βεβαια οτι ξερει κανεις καλο ειναι

..αντε προλαβετε ο ερωτας περνα απο το στομαχι

εμεις εχουμε πουρε, κεφτεδακια με σαλτσα και σπανακοπιτα!

aalyah
Διάσημο μέλος
Για το παπούτσι έμαθα και μάλιστα και τις 2 σεζόν....
πανδόφλα θέλω τώρα....!!!
(μπορεί να έχω νύφη που πλέκει κάλτσες!!! εσάς τί σας κόφτει μανδάμ???)
πανδοφλα 45 και αυτη. ειναι και πρωι πρωι μας διαβαζουν και ανηλικα
![]()
Υποπτα τ'ακούω τα πράγματα πολύ ύποπτα....

καλη ορεξη εγω εχω φασολια φουρνου σημερα![]()
Καλέ γιατρέ ποιος τα μαγειρέυει όλα αυτά?
Καλη ορεξη σε ΟΛΟΥΣ.(εχω γιουβερλακια)
(Θενιαααα οχι το παιδι σου μην τρομαζεις..........)
Α!!! Το καλό που σας θέλω το παιδί μ να τ'αφήσετε ήσυχο μανδάμες!!!

Κούκλος Γιουλάκο μου! Αν βρεις έναν ακόμα με τις ίδιες αναλογίες παρακαλώ κάντον κράτηση για μένα.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εσενα σου έχω φυλάξει γλυκεια μου τον καλυτερο!!Υποπτα τ'ακούω τα πράγματα πολύ ύποπτα....
Καλέ γιατρέ ποιος τα μαγειρέυει όλα αυτά?
Α!!! Το καλό που σας θέλω το παιδί μ να τ'αφήσετε ήσυχο μανδάμες!!!
Κούκλος Γιουλάκο μου! Αν βρεις έναν ακόμα με τις ίδιες αναλογίες παρακαλώ κάντον κράτηση για μένα.![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
χαρισμά σου κοριτσάκι μουεσενα σου έχω φυλάξει γλυκεια μου τον καλυτερο!!![]()

πολύ σέξυ κομματι ε?

aalyah
Διάσημο μέλος
εσενα σου έχω φυλάξει γλυκεια μου τον καλυτερο!!![]()
Ε?
Ποιον καλέ και δεν μου είπες τίποτα? Ερώτησης πολύ σημαντική φιλόζωος είναι? 
ria23
Διάσημο μέλος
Κούκλος Γιουλάκο μου! Αν βρεις έναν ακόμα με τις ίδιες αναλογίες παρακαλώ κάντον κράτηση για μένα.![]()
οπου γαμος και χαρα εσυ κιουρια μου πρωτη!!!!!!!!

bunny
Περιβόητο μέλος
Καλέ έλα στους Birmaniacs!χαρισμά σου κοριτσάκι μου
πολύ σέξυ κομματι ε?
![]()
![]()

'Hρθε κι η Ευρώπη!

aalyah
Διάσημο μέλος
χαρισμά σου κοριτσάκι μου
πολύ σέξυ κομματι ε?
![]()
![]()
Ιιιιιι!!!!!

Έκλεισε. Πάω να βγάλω άδειες γάμου! ΚΟΥΚΛΙΙΙΙΙΙ ΜΟΥ!!!!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
στον έβαλα φωτο...ειναι τέλειος...χνουδωτος, απαλος, δε λεει πολλά θα σου προσφέρει πολλά χαδάκια και θα στον στειλω αστειρωτοΕ?Ποιον καλέ και δεν μου είπες τίποτα? Ερώτησης πολύ σημαντική φιλόζωος είναι?
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κι αν σου ψεκάζει...βάρα μια ομοιπαθητική να ξενοιασειςΙιιιιι!!!!!
Έκλεισε. Πάω να βγάλω άδειες γάμου! ΚΟΥΚΛΙΙΙΙΙΙ ΜΟΥ!!!!!!![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
στον έβαλα φωτο...ειναι τέλειος...χνουδωτος, απαλος, δε λεει πολλά θα σου προσφέρει πολλά χαδάκια και θα στον στειλω αστειρωτο![]()
Τυλίξτε τον μου παρακαλώ θα τον φάω σπίτι!!! Καλέ Γιούλη που την βρήκες την φωτό!!! Πες μου οτι ειναι ο μπαμπας της Σεμελής απο τις Καταλίνες? Δεν είναι αυτός είναι?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Οχι...αυτος ειναι colorpoint Siberian... Και εναι Ρώσος!!Τυλίξτε τον μου παρακαλώ θα τον φάω σπίτι!!! Καλέ Γιούλη που την βρήκες την φωτό!!! Πες μου οτι ειναι ο μπαμπας της Σεμελής απο τις Καταλίνες? Δεν είναι αυτός είναι?![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
Οχι...αυτος ειναι colorpoint Siberian... Και εναι Ρώσος!!![]()
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!

Ποιο εκτροφείο?? Τον πουλάνε??? Πάω να τον πάρω ΤΩΡΑ!!!! Θεέ μου ΤΙ ΚΟΥΚΛΊ!!!!!

Έχω πάθει πλάκα 

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
δεν τον πουλανε ειναι επιβητοραςΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!
Ποιο εκτροφείο?? Τον πουλάνε??? Πάω να τον πάρω ΤΩΡΑ!!!! Θεέ μου ΤΙ ΚΟΥΚΛΊ!!!!!Έχω πάθει πλάκα
![]()

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάει η προίκα.... την τρώει με τσι γάτοι....ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!
Ποιο εκτροφείο?? Τον πουλάνε??? Πάω να τον πάρω ΤΩΡΑ!!!! Θεέ μου ΤΙ ΚΟΥΚΛΊ!!!!!Έχω πάθει πλάκα
![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
δεν τον πουλανε ειναι επιβητορας![]()
Το είδα το είδα! Βρήκα και το εκτροφείο! Θα τσιμπήσω παιδάκι δεν τίθεται θέμα!!!

Ίδιο μ'αυτόν! 
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Πάει η προίκα.... την τρώει με τσι γάτοι....
![]()
Λες αν τους δώσω όλα τα σεμεδάκια που μου έχει η μάνα μου προίκα να μου τον δώσουν απο το εκτροφείο?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool