dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Η dafni.ps έγραψε: #921 11-12-08 23:21 Αν βρεθουμε καποια στιγμη απο κοντα θα σου δειξω(θα τρελαθεις)9ολε μου οι φιλες εχουν παθει πλακα γιατι δεν το πιστευαν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ria2008 Δραστήριο μέλος Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:25 Η Ria2008 έγραψε: #922 11-12-08 23:25 Μου φαίνεται πως και ο γιατρός μας "το ζητάει" Λίγο ησύχασε το θέμα και ανησύχησε Γιατρέ, για σένα δουλεύουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #923 11-12-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Αν βρεθουμε καποια στιγμη απο κοντα θα σου δειξω(θα τρελαθεις)9ολε μου οι φιλες εχουν παθει πλακα γιατι δεν το πιστευαν). Click για ανάπτυξη... Μιλας σοβαρα? Αυτο σιγουρα θα ηθελα να το δω( η μαλλον να το ακουσω) Μηπως μεταλλασομαστε σε γατες τελικα! Προφανως εννοεις οτι εισαι εγγαστριμυθη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:35 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #924 11-12-08 23:35 Θα σας εξομολογηθώ κάτι αλλά μην γελάσετε. Εμένα μ αρέσει να τρίβω την μούρη μου όπως οι γάτες όταν πλένονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:51 Η dafni.ps έγραψε: #925 11-12-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μιλας σοβαρα? Αυτο σιγουρα θα ηθελα να το δω( η μαλλον να το ακουσω) Μηπως μεταλλασομαστε σε γατες τελικα! Προφανως εννοεις οτι εισαι εγγαστριμυθη? Click για ανάπτυξη... Και επειδη ηδη σου απαντησα για τα περισσοτερα ΟΧΙ δεν ειμαι εγγαστριμυθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:53 Η dafni.ps έγραψε: #926 11-12-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θα σας εξομολογηθώ κάτι αλλά μην γελάσετε. Εμένα μ αρέσει να τρίβω την μούρη μου όπως οι γάτες όταν πλένονται Click για ανάπτυξη... Γιατι να γελασουμε εδω εγω γουργουριζω στο πλυσιμο θα κολλησουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:16 Ο Shakespeare: #927 12-12-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θα σας εξομολογηθώ κάτι αλλά μην γελάσετε. Εμένα μ αρέσει να τρίβω την μούρη μου όπως οι γάτες όταν πλένονται Click για ανάπτυξη... Μου θυμησες τη σκηνη στο batman returns που η απιστευτη Μichele Pfeipher ως Catwoman πλενεται σαν γατα γλυφοντας το χερι και τριβοντας το στο κεφαλι της. Κλασσικη και απιστευτα sexy σκηνη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:10 Η KittyG έγραψε: #928 12-12-08 09:10 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θα σας εξομολογηθώ κάτι αλλά μην γελάσετε. Εμένα μ αρέσει να τρίβω την μούρη μου όπως οι γάτες όταν πλένονται Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #929 12-12-08 09:31 Καλημέρα! Βλεπω κι άλλες γυναικες - γατες εδώ ε? Να παρηγοριεμαι... Εμενα μου αρέσει το χουχούλιασμα, η ζέστη, ο ύπνος, να λιάζομαι, να ειμαι προσιτη όποτε θέλω και απροσιτη οποτε επισης θέλω και να μια να χαιδευομαι και μια να..."βγάζω νυχια"... Μηπως θέλω ψυχολόγο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:44 Ο JohnDVM έγραψε: #930 12-12-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Βλεπω κι άλλες γυναικες - γατες εδώ ε? Να παρηγοριεμαι... Εμενα μου αρέσει το χουχούλιασμα, η ζέστη, ο ύπνος, να λιάζομαι, να ειμαι προσιτη όποτε θέλω και απροσιτη οποτε επισης θέλω και να μια να χαιδευομαι και μια να..."βγάζω νυχια"... Μηπως θέλω ψυχολόγο? Click για ανάπτυξη... μην ανησυχεις φυσιολογικη συμπεριφορα ειναι δεν χρειαζεται να εχεις γατα για να φερεσαι σαν γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ria23 έγραψε: #931 12-12-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Βλεπω κι άλλες γυναικες - γατες εδώ ε? Να παρηγοριεμαι... Εμενα μου αρέσει το χουχούλιασμα, η ζέστη, ο ύπνος, να λιάζομαι, να ειμαι προσιτη όποτε θέλω και απροσιτη οποτε επισης θέλω και να μια να χαιδευομαι και μια να..."βγάζω νυχια"... Μηπως θέλω ψυχολόγο? Click για ανάπτυξη... εμενα οταν ερχεται διπλα στο αυτι μου και νιαουριζει αρχιζω και της κανω και γω νιαου!!!!!!!οποτε εχεις μια γατα να νιαουριζει και μια τρελη να νιαουριζει και αυτη!!!! και το κακο ειναι οτι νιωθω οτι συνεννοουμαστε!!!! μηπως να αρχισω να ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:18 Η ιβανα έγραψε: #932 12-12-08 10:18 αμ εγω? που της κανω κουτουλιες σε ανυποπτες στιγμες όπως μου κανει εκεινη? δεν ημαστε καλα, το εχετε καταλαβει ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #933 12-12-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εμενα οταν ερχεται διπλα στο αυτι μου και νιαουριζει αρχιζω και της κανω και γω νιαου!!!!!!!οποτε εχεις μια γατα να νιαουριζει και μια τρελη να νιαουριζει και αυτη!!!! και το κακο ειναι οτι νιωθω οτι συνεννοουμαστε!!!! μηπως να αρχισω να ανησυχω Click για ανάπτυξη... αν πάμε παρέα στο γιατρο δεν θα μας κάνει καλυτερη τιμη? Κι αν ισως μαζευτουμε πιο πολλές να μας κάνει ομαδική τιμή...ή να μας κλεισει ομαδικώς στο Δαφνι...παρέα με τους Ναπολεοντες Φαντάζεσαι να έχει και εκει άντρες που να μιμούνται το σκύλο τους? Χαμος θα γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #934 12-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: μην ανησυχεις φυσιολογικη συμπεριφορα ειναι δεν χρειαζεται να εχεις γατα για να φερεσαι σαν γατα Click για ανάπτυξη... Εαν χρήζω και Κτηνιατρικής διάγνωσης...αστα Γιάννη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Η ria23 έγραψε: #935 12-12-08 10:27 το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #936 12-12-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Nιαου??? Νιαου νιαου νιαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:32 Η ιβανα έγραψε: #937 12-12-08 10:32 θα πηγαινουμε τις γατες μας στον κτηνιατρο, και θα ζηταμε και μεις κανενα τσεκ απ. καγκελο ο κτηνιατρος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η ιβανα έγραψε: #938 12-12-08 10:34 επισης θα κανουμε αποπαρασιτωση, μη σου πω να αρχισουμε να τα κανουμε και σε αμμο... φανταζεστε τις γατες μας και πως θα μας κοιτανε ενω τα κανουμε στην αμμο? καγκελο οι γατες ! ξεφυγαμε τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ria23 έγραψε: #939 12-12-08 10:45 καλε εγω εχω δει γατα να πηγαινει στην τουαλετα που παμε εμεις!!!!! οποτε μην το θεωρεις απιθανο να παμε εμεις στην αμμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #940 12-12-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Αστα εγώ έχω και εμβολια αυτο το μηνα! Εσυ εισαι στειρωμένη? Εγω οχι Περιμενω οιστρο το Γέναρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν βρεθουμε καποια στιγμη απο κοντα θα σου δειξω(θα τρελαθεις)9ολε μου οι φιλες εχουν παθει πλακα γιατι δεν το πιστευαν). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ria2008 Δραστήριο μέλος Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 419 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:25 Η Ria2008 έγραψε: #922 11-12-08 23:25 Μου φαίνεται πως και ο γιατρός μας "το ζητάει" Λίγο ησύχασε το θέμα και ανησύχησε Γιατρέ, για σένα δουλεύουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #923 11-12-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Αν βρεθουμε καποια στιγμη απο κοντα θα σου δειξω(θα τρελαθεις)9ολε μου οι φιλες εχουν παθει πλακα γιατι δεν το πιστευαν). Click για ανάπτυξη... Μιλας σοβαρα? Αυτο σιγουρα θα ηθελα να το δω( η μαλλον να το ακουσω) Μηπως μεταλλασομαστε σε γατες τελικα! Προφανως εννοεις οτι εισαι εγγαστριμυθη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:35 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #924 11-12-08 23:35 Θα σας εξομολογηθώ κάτι αλλά μην γελάσετε. Εμένα μ αρέσει να τρίβω την μούρη μου όπως οι γάτες όταν πλένονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:51 Η dafni.ps έγραψε: #925 11-12-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μιλας σοβαρα? Αυτο σιγουρα θα ηθελα να το δω( η μαλλον να το ακουσω) Μηπως μεταλλασομαστε σε γατες τελικα! Προφανως εννοεις οτι εισαι εγγαστριμυθη? Click για ανάπτυξη... Και επειδη ηδη σου απαντησα για τα περισσοτερα ΟΧΙ δεν ειμαι εγγαστριμυθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:53 Η dafni.ps έγραψε: #926 11-12-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θα σας εξομολογηθώ κάτι αλλά μην γελάσετε. Εμένα μ αρέσει να τρίβω την μούρη μου όπως οι γάτες όταν πλένονται Click για ανάπτυξη... Γιατι να γελασουμε εδω εγω γουργουριζω στο πλυσιμο θα κολλησουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:16 Ο Shakespeare: #927 12-12-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θα σας εξομολογηθώ κάτι αλλά μην γελάσετε. Εμένα μ αρέσει να τρίβω την μούρη μου όπως οι γάτες όταν πλένονται Click για ανάπτυξη... Μου θυμησες τη σκηνη στο batman returns που η απιστευτη Μichele Pfeipher ως Catwoman πλενεται σαν γατα γλυφοντας το χερι και τριβοντας το στο κεφαλι της. Κλασσικη και απιστευτα sexy σκηνη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:10 Η KittyG έγραψε: #928 12-12-08 09:10 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θα σας εξομολογηθώ κάτι αλλά μην γελάσετε. Εμένα μ αρέσει να τρίβω την μούρη μου όπως οι γάτες όταν πλένονται Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #929 12-12-08 09:31 Καλημέρα! Βλεπω κι άλλες γυναικες - γατες εδώ ε? Να παρηγοριεμαι... Εμενα μου αρέσει το χουχούλιασμα, η ζέστη, ο ύπνος, να λιάζομαι, να ειμαι προσιτη όποτε θέλω και απροσιτη οποτε επισης θέλω και να μια να χαιδευομαι και μια να..."βγάζω νυχια"... Μηπως θέλω ψυχολόγο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:44 Ο JohnDVM έγραψε: #930 12-12-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Βλεπω κι άλλες γυναικες - γατες εδώ ε? Να παρηγοριεμαι... Εμενα μου αρέσει το χουχούλιασμα, η ζέστη, ο ύπνος, να λιάζομαι, να ειμαι προσιτη όποτε θέλω και απροσιτη οποτε επισης θέλω και να μια να χαιδευομαι και μια να..."βγάζω νυχια"... Μηπως θέλω ψυχολόγο? Click για ανάπτυξη... μην ανησυχεις φυσιολογικη συμπεριφορα ειναι δεν χρειαζεται να εχεις γατα για να φερεσαι σαν γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ria23 έγραψε: #931 12-12-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Βλεπω κι άλλες γυναικες - γατες εδώ ε? Να παρηγοριεμαι... Εμενα μου αρέσει το χουχούλιασμα, η ζέστη, ο ύπνος, να λιάζομαι, να ειμαι προσιτη όποτε θέλω και απροσιτη οποτε επισης θέλω και να μια να χαιδευομαι και μια να..."βγάζω νυχια"... Μηπως θέλω ψυχολόγο? Click για ανάπτυξη... εμενα οταν ερχεται διπλα στο αυτι μου και νιαουριζει αρχιζω και της κανω και γω νιαου!!!!!!!οποτε εχεις μια γατα να νιαουριζει και μια τρελη να νιαουριζει και αυτη!!!! και το κακο ειναι οτι νιωθω οτι συνεννοουμαστε!!!! μηπως να αρχισω να ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:18 Η ιβανα έγραψε: #932 12-12-08 10:18 αμ εγω? που της κανω κουτουλιες σε ανυποπτες στιγμες όπως μου κανει εκεινη? δεν ημαστε καλα, το εχετε καταλαβει ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #933 12-12-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εμενα οταν ερχεται διπλα στο αυτι μου και νιαουριζει αρχιζω και της κανω και γω νιαου!!!!!!!οποτε εχεις μια γατα να νιαουριζει και μια τρελη να νιαουριζει και αυτη!!!! και το κακο ειναι οτι νιωθω οτι συνεννοουμαστε!!!! μηπως να αρχισω να ανησυχω Click για ανάπτυξη... αν πάμε παρέα στο γιατρο δεν θα μας κάνει καλυτερη τιμη? Κι αν ισως μαζευτουμε πιο πολλές να μας κάνει ομαδική τιμή...ή να μας κλεισει ομαδικώς στο Δαφνι...παρέα με τους Ναπολεοντες Φαντάζεσαι να έχει και εκει άντρες που να μιμούνται το σκύλο τους? Χαμος θα γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #934 12-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: μην ανησυχεις φυσιολογικη συμπεριφορα ειναι δεν χρειαζεται να εχεις γατα για να φερεσαι σαν γατα Click για ανάπτυξη... Εαν χρήζω και Κτηνιατρικής διάγνωσης...αστα Γιάννη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Η ria23 έγραψε: #935 12-12-08 10:27 το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #936 12-12-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Nιαου??? Νιαου νιαου νιαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:32 Η ιβανα έγραψε: #937 12-12-08 10:32 θα πηγαινουμε τις γατες μας στον κτηνιατρο, και θα ζηταμε και μεις κανενα τσεκ απ. καγκελο ο κτηνιατρος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η ιβανα έγραψε: #938 12-12-08 10:34 επισης θα κανουμε αποπαρασιτωση, μη σου πω να αρχισουμε να τα κανουμε και σε αμμο... φανταζεστε τις γατες μας και πως θα μας κοιτανε ενω τα κανουμε στην αμμο? καγκελο οι γατες ! ξεφυγαμε τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ria23 έγραψε: #939 12-12-08 10:45 καλε εγω εχω δει γατα να πηγαινει στην τουαλετα που παμε εμεις!!!!! οποτε μην το θεωρεις απιθανο να παμε εμεις στην αμμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #940 12-12-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Αστα εγώ έχω και εμβολια αυτο το μηνα! Εσυ εισαι στειρωμένη? Εγω οχι Περιμενω οιστρο το Γέναρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου φαίνεται πως και ο γιατρός μας "το ζητάει" Λίγο ησύχασε το θέμα και ανησύχησε Γιατρέ, για σένα δουλεύουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:28 Η Μυρτω4038: #923 11-12-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Αν βρεθουμε καποια στιγμη απο κοντα θα σου δειξω(θα τρελαθεις)9ολε μου οι φιλες εχουν παθει πλακα γιατι δεν το πιστευαν). Click για ανάπτυξη... Μιλας σοβαρα? Αυτο σιγουρα θα ηθελα να το δω( η μαλλον να το ακουσω) Μηπως μεταλλασομαστε σε γατες τελικα! Προφανως εννοεις οτι εισαι εγγαστριμυθη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:35 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #924 11-12-08 23:35 Θα σας εξομολογηθώ κάτι αλλά μην γελάσετε. Εμένα μ αρέσει να τρίβω την μούρη μου όπως οι γάτες όταν πλένονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:51 Η dafni.ps έγραψε: #925 11-12-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μιλας σοβαρα? Αυτο σιγουρα θα ηθελα να το δω( η μαλλον να το ακουσω) Μηπως μεταλλασομαστε σε γατες τελικα! Προφανως εννοεις οτι εισαι εγγαστριμυθη? Click για ανάπτυξη... Και επειδη ηδη σου απαντησα για τα περισσοτερα ΟΧΙ δεν ειμαι εγγαστριμυθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:53 Η dafni.ps έγραψε: #926 11-12-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θα σας εξομολογηθώ κάτι αλλά μην γελάσετε. Εμένα μ αρέσει να τρίβω την μούρη μου όπως οι γάτες όταν πλένονται Click για ανάπτυξη... Γιατι να γελασουμε εδω εγω γουργουριζω στο πλυσιμο θα κολλησουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:16 Ο Shakespeare: #927 12-12-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θα σας εξομολογηθώ κάτι αλλά μην γελάσετε. Εμένα μ αρέσει να τρίβω την μούρη μου όπως οι γάτες όταν πλένονται Click για ανάπτυξη... Μου θυμησες τη σκηνη στο batman returns που η απιστευτη Μichele Pfeipher ως Catwoman πλενεται σαν γατα γλυφοντας το χερι και τριβοντας το στο κεφαλι της. Κλασσικη και απιστευτα sexy σκηνη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:10 Η KittyG έγραψε: #928 12-12-08 09:10 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θα σας εξομολογηθώ κάτι αλλά μην γελάσετε. Εμένα μ αρέσει να τρίβω την μούρη μου όπως οι γάτες όταν πλένονται Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #929 12-12-08 09:31 Καλημέρα! Βλεπω κι άλλες γυναικες - γατες εδώ ε? Να παρηγοριεμαι... Εμενα μου αρέσει το χουχούλιασμα, η ζέστη, ο ύπνος, να λιάζομαι, να ειμαι προσιτη όποτε θέλω και απροσιτη οποτε επισης θέλω και να μια να χαιδευομαι και μια να..."βγάζω νυχια"... Μηπως θέλω ψυχολόγο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:44 Ο JohnDVM έγραψε: #930 12-12-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Βλεπω κι άλλες γυναικες - γατες εδώ ε? Να παρηγοριεμαι... Εμενα μου αρέσει το χουχούλιασμα, η ζέστη, ο ύπνος, να λιάζομαι, να ειμαι προσιτη όποτε θέλω και απροσιτη οποτε επισης θέλω και να μια να χαιδευομαι και μια να..."βγάζω νυχια"... Μηπως θέλω ψυχολόγο? Click για ανάπτυξη... μην ανησυχεις φυσιολογικη συμπεριφορα ειναι δεν χρειαζεται να εχεις γατα για να φερεσαι σαν γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ria23 έγραψε: #931 12-12-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Βλεπω κι άλλες γυναικες - γατες εδώ ε? Να παρηγοριεμαι... Εμενα μου αρέσει το χουχούλιασμα, η ζέστη, ο ύπνος, να λιάζομαι, να ειμαι προσιτη όποτε θέλω και απροσιτη οποτε επισης θέλω και να μια να χαιδευομαι και μια να..."βγάζω νυχια"... Μηπως θέλω ψυχολόγο? Click για ανάπτυξη... εμενα οταν ερχεται διπλα στο αυτι μου και νιαουριζει αρχιζω και της κανω και γω νιαου!!!!!!!οποτε εχεις μια γατα να νιαουριζει και μια τρελη να νιαουριζει και αυτη!!!! και το κακο ειναι οτι νιωθω οτι συνεννοουμαστε!!!! μηπως να αρχισω να ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:18 Η ιβανα έγραψε: #932 12-12-08 10:18 αμ εγω? που της κανω κουτουλιες σε ανυποπτες στιγμες όπως μου κανει εκεινη? δεν ημαστε καλα, το εχετε καταλαβει ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #933 12-12-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εμενα οταν ερχεται διπλα στο αυτι μου και νιαουριζει αρχιζω και της κανω και γω νιαου!!!!!!!οποτε εχεις μια γατα να νιαουριζει και μια τρελη να νιαουριζει και αυτη!!!! και το κακο ειναι οτι νιωθω οτι συνεννοουμαστε!!!! μηπως να αρχισω να ανησυχω Click για ανάπτυξη... αν πάμε παρέα στο γιατρο δεν θα μας κάνει καλυτερη τιμη? Κι αν ισως μαζευτουμε πιο πολλές να μας κάνει ομαδική τιμή...ή να μας κλεισει ομαδικώς στο Δαφνι...παρέα με τους Ναπολεοντες Φαντάζεσαι να έχει και εκει άντρες που να μιμούνται το σκύλο τους? Χαμος θα γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #934 12-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: μην ανησυχεις φυσιολογικη συμπεριφορα ειναι δεν χρειαζεται να εχεις γατα για να φερεσαι σαν γατα Click για ανάπτυξη... Εαν χρήζω και Κτηνιατρικής διάγνωσης...αστα Γιάννη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Η ria23 έγραψε: #935 12-12-08 10:27 το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #936 12-12-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Nιαου??? Νιαου νιαου νιαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:32 Η ιβανα έγραψε: #937 12-12-08 10:32 θα πηγαινουμε τις γατες μας στον κτηνιατρο, και θα ζηταμε και μεις κανενα τσεκ απ. καγκελο ο κτηνιατρος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η ιβανα έγραψε: #938 12-12-08 10:34 επισης θα κανουμε αποπαρασιτωση, μη σου πω να αρχισουμε να τα κανουμε και σε αμμο... φανταζεστε τις γατες μας και πως θα μας κοιτανε ενω τα κανουμε στην αμμο? καγκελο οι γατες ! ξεφυγαμε τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ria23 έγραψε: #939 12-12-08 10:45 καλε εγω εχω δει γατα να πηγαινει στην τουαλετα που παμε εμεις!!!!! οποτε μην το θεωρεις απιθανο να παμε εμεις στην αμμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #940 12-12-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Αστα εγώ έχω και εμβολια αυτο το μηνα! Εσυ εισαι στειρωμένη? Εγω οχι Περιμενω οιστρο το Γέναρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Αν βρεθουμε καποια στιγμη απο κοντα θα σου δειξω(θα τρελαθεις)9ολε μου οι φιλες εχουν παθει πλακα γιατι δεν το πιστευαν). Click για ανάπτυξη... Μιλας σοβαρα? Αυτο σιγουρα θα ηθελα να το δω( η μαλλον να το ακουσω) Μηπως μεταλλασομαστε σε γατες τελικα! Προφανως εννοεις οτι εισαι εγγαστριμυθη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:35 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #924 11-12-08 23:35 Θα σας εξομολογηθώ κάτι αλλά μην γελάσετε. Εμένα μ αρέσει να τρίβω την μούρη μου όπως οι γάτες όταν πλένονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:51 Η dafni.ps έγραψε: #925 11-12-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μιλας σοβαρα? Αυτο σιγουρα θα ηθελα να το δω( η μαλλον να το ακουσω) Μηπως μεταλλασομαστε σε γατες τελικα! Προφανως εννοεις οτι εισαι εγγαστριμυθη? Click για ανάπτυξη... Και επειδη ηδη σου απαντησα για τα περισσοτερα ΟΧΙ δεν ειμαι εγγαστριμυθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:53 Η dafni.ps έγραψε: #926 11-12-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θα σας εξομολογηθώ κάτι αλλά μην γελάσετε. Εμένα μ αρέσει να τρίβω την μούρη μου όπως οι γάτες όταν πλένονται Click για ανάπτυξη... Γιατι να γελασουμε εδω εγω γουργουριζω στο πλυσιμο θα κολλησουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:16 Ο Shakespeare: #927 12-12-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θα σας εξομολογηθώ κάτι αλλά μην γελάσετε. Εμένα μ αρέσει να τρίβω την μούρη μου όπως οι γάτες όταν πλένονται Click για ανάπτυξη... Μου θυμησες τη σκηνη στο batman returns που η απιστευτη Μichele Pfeipher ως Catwoman πλενεται σαν γατα γλυφοντας το χερι και τριβοντας το στο κεφαλι της. Κλασσικη και απιστευτα sexy σκηνη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:10 Η KittyG έγραψε: #928 12-12-08 09:10 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θα σας εξομολογηθώ κάτι αλλά μην γελάσετε. Εμένα μ αρέσει να τρίβω την μούρη μου όπως οι γάτες όταν πλένονται Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #929 12-12-08 09:31 Καλημέρα! Βλεπω κι άλλες γυναικες - γατες εδώ ε? Να παρηγοριεμαι... Εμενα μου αρέσει το χουχούλιασμα, η ζέστη, ο ύπνος, να λιάζομαι, να ειμαι προσιτη όποτε θέλω και απροσιτη οποτε επισης θέλω και να μια να χαιδευομαι και μια να..."βγάζω νυχια"... Μηπως θέλω ψυχολόγο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:44 Ο JohnDVM έγραψε: #930 12-12-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Βλεπω κι άλλες γυναικες - γατες εδώ ε? Να παρηγοριεμαι... Εμενα μου αρέσει το χουχούλιασμα, η ζέστη, ο ύπνος, να λιάζομαι, να ειμαι προσιτη όποτε θέλω και απροσιτη οποτε επισης θέλω και να μια να χαιδευομαι και μια να..."βγάζω νυχια"... Μηπως θέλω ψυχολόγο? Click για ανάπτυξη... μην ανησυχεις φυσιολογικη συμπεριφορα ειναι δεν χρειαζεται να εχεις γατα για να φερεσαι σαν γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ria23 έγραψε: #931 12-12-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Βλεπω κι άλλες γυναικες - γατες εδώ ε? Να παρηγοριεμαι... Εμενα μου αρέσει το χουχούλιασμα, η ζέστη, ο ύπνος, να λιάζομαι, να ειμαι προσιτη όποτε θέλω και απροσιτη οποτε επισης θέλω και να μια να χαιδευομαι και μια να..."βγάζω νυχια"... Μηπως θέλω ψυχολόγο? Click για ανάπτυξη... εμενα οταν ερχεται διπλα στο αυτι μου και νιαουριζει αρχιζω και της κανω και γω νιαου!!!!!!!οποτε εχεις μια γατα να νιαουριζει και μια τρελη να νιαουριζει και αυτη!!!! και το κακο ειναι οτι νιωθω οτι συνεννοουμαστε!!!! μηπως να αρχισω να ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:18 Η ιβανα έγραψε: #932 12-12-08 10:18 αμ εγω? που της κανω κουτουλιες σε ανυποπτες στιγμες όπως μου κανει εκεινη? δεν ημαστε καλα, το εχετε καταλαβει ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #933 12-12-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εμενα οταν ερχεται διπλα στο αυτι μου και νιαουριζει αρχιζω και της κανω και γω νιαου!!!!!!!οποτε εχεις μια γατα να νιαουριζει και μια τρελη να νιαουριζει και αυτη!!!! και το κακο ειναι οτι νιωθω οτι συνεννοουμαστε!!!! μηπως να αρχισω να ανησυχω Click για ανάπτυξη... αν πάμε παρέα στο γιατρο δεν θα μας κάνει καλυτερη τιμη? Κι αν ισως μαζευτουμε πιο πολλές να μας κάνει ομαδική τιμή...ή να μας κλεισει ομαδικώς στο Δαφνι...παρέα με τους Ναπολεοντες Φαντάζεσαι να έχει και εκει άντρες που να μιμούνται το σκύλο τους? Χαμος θα γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #934 12-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: μην ανησυχεις φυσιολογικη συμπεριφορα ειναι δεν χρειαζεται να εχεις γατα για να φερεσαι σαν γατα Click για ανάπτυξη... Εαν χρήζω και Κτηνιατρικής διάγνωσης...αστα Γιάννη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Η ria23 έγραψε: #935 12-12-08 10:27 το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #936 12-12-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Nιαου??? Νιαου νιαου νιαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:32 Η ιβανα έγραψε: #937 12-12-08 10:32 θα πηγαινουμε τις γατες μας στον κτηνιατρο, και θα ζηταμε και μεις κανενα τσεκ απ. καγκελο ο κτηνιατρος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η ιβανα έγραψε: #938 12-12-08 10:34 επισης θα κανουμε αποπαρασιτωση, μη σου πω να αρχισουμε να τα κανουμε και σε αμμο... φανταζεστε τις γατες μας και πως θα μας κοιτανε ενω τα κανουμε στην αμμο? καγκελο οι γατες ! ξεφυγαμε τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ria23 έγραψε: #939 12-12-08 10:45 καλε εγω εχω δει γατα να πηγαινει στην τουαλετα που παμε εμεις!!!!! οποτε μην το θεωρεις απιθανο να παμε εμεις στην αμμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #940 12-12-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Αστα εγώ έχω και εμβολια αυτο το μηνα! Εσυ εισαι στειρωμένη? Εγω οχι Περιμενω οιστρο το Γέναρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα σας εξομολογηθώ κάτι αλλά μην γελάσετε. Εμένα μ αρέσει να τρίβω την μούρη μου όπως οι γάτες όταν πλένονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:51 Η dafni.ps έγραψε: #925 11-12-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μιλας σοβαρα? Αυτο σιγουρα θα ηθελα να το δω( η μαλλον να το ακουσω) Μηπως μεταλλασομαστε σε γατες τελικα! Προφανως εννοεις οτι εισαι εγγαστριμυθη? Click για ανάπτυξη... Και επειδη ηδη σου απαντησα για τα περισσοτερα ΟΧΙ δεν ειμαι εγγαστριμυθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:53 Η dafni.ps έγραψε: #926 11-12-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θα σας εξομολογηθώ κάτι αλλά μην γελάσετε. Εμένα μ αρέσει να τρίβω την μούρη μου όπως οι γάτες όταν πλένονται Click για ανάπτυξη... Γιατι να γελασουμε εδω εγω γουργουριζω στο πλυσιμο θα κολλησουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:16 Ο Shakespeare: #927 12-12-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θα σας εξομολογηθώ κάτι αλλά μην γελάσετε. Εμένα μ αρέσει να τρίβω την μούρη μου όπως οι γάτες όταν πλένονται Click για ανάπτυξη... Μου θυμησες τη σκηνη στο batman returns που η απιστευτη Μichele Pfeipher ως Catwoman πλενεται σαν γατα γλυφοντας το χερι και τριβοντας το στο κεφαλι της. Κλασσικη και απιστευτα sexy σκηνη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:10 Η KittyG έγραψε: #928 12-12-08 09:10 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θα σας εξομολογηθώ κάτι αλλά μην γελάσετε. Εμένα μ αρέσει να τρίβω την μούρη μου όπως οι γάτες όταν πλένονται Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #929 12-12-08 09:31 Καλημέρα! Βλεπω κι άλλες γυναικες - γατες εδώ ε? Να παρηγοριεμαι... Εμενα μου αρέσει το χουχούλιασμα, η ζέστη, ο ύπνος, να λιάζομαι, να ειμαι προσιτη όποτε θέλω και απροσιτη οποτε επισης θέλω και να μια να χαιδευομαι και μια να..."βγάζω νυχια"... Μηπως θέλω ψυχολόγο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:44 Ο JohnDVM έγραψε: #930 12-12-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Βλεπω κι άλλες γυναικες - γατες εδώ ε? Να παρηγοριεμαι... Εμενα μου αρέσει το χουχούλιασμα, η ζέστη, ο ύπνος, να λιάζομαι, να ειμαι προσιτη όποτε θέλω και απροσιτη οποτε επισης θέλω και να μια να χαιδευομαι και μια να..."βγάζω νυχια"... Μηπως θέλω ψυχολόγο? Click για ανάπτυξη... μην ανησυχεις φυσιολογικη συμπεριφορα ειναι δεν χρειαζεται να εχεις γατα για να φερεσαι σαν γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ria23 έγραψε: #931 12-12-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Βλεπω κι άλλες γυναικες - γατες εδώ ε? Να παρηγοριεμαι... Εμενα μου αρέσει το χουχούλιασμα, η ζέστη, ο ύπνος, να λιάζομαι, να ειμαι προσιτη όποτε θέλω και απροσιτη οποτε επισης θέλω και να μια να χαιδευομαι και μια να..."βγάζω νυχια"... Μηπως θέλω ψυχολόγο? Click για ανάπτυξη... εμενα οταν ερχεται διπλα στο αυτι μου και νιαουριζει αρχιζω και της κανω και γω νιαου!!!!!!!οποτε εχεις μια γατα να νιαουριζει και μια τρελη να νιαουριζει και αυτη!!!! και το κακο ειναι οτι νιωθω οτι συνεννοουμαστε!!!! μηπως να αρχισω να ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:18 Η ιβανα έγραψε: #932 12-12-08 10:18 αμ εγω? που της κανω κουτουλιες σε ανυποπτες στιγμες όπως μου κανει εκεινη? δεν ημαστε καλα, το εχετε καταλαβει ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #933 12-12-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εμενα οταν ερχεται διπλα στο αυτι μου και νιαουριζει αρχιζω και της κανω και γω νιαου!!!!!!!οποτε εχεις μια γατα να νιαουριζει και μια τρελη να νιαουριζει και αυτη!!!! και το κακο ειναι οτι νιωθω οτι συνεννοουμαστε!!!! μηπως να αρχισω να ανησυχω Click για ανάπτυξη... αν πάμε παρέα στο γιατρο δεν θα μας κάνει καλυτερη τιμη? Κι αν ισως μαζευτουμε πιο πολλές να μας κάνει ομαδική τιμή...ή να μας κλεισει ομαδικώς στο Δαφνι...παρέα με τους Ναπολεοντες Φαντάζεσαι να έχει και εκει άντρες που να μιμούνται το σκύλο τους? Χαμος θα γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #934 12-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: μην ανησυχεις φυσιολογικη συμπεριφορα ειναι δεν χρειαζεται να εχεις γατα για να φερεσαι σαν γατα Click για ανάπτυξη... Εαν χρήζω και Κτηνιατρικής διάγνωσης...αστα Γιάννη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Η ria23 έγραψε: #935 12-12-08 10:27 το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #936 12-12-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Nιαου??? Νιαου νιαου νιαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:32 Η ιβανα έγραψε: #937 12-12-08 10:32 θα πηγαινουμε τις γατες μας στον κτηνιατρο, και θα ζηταμε και μεις κανενα τσεκ απ. καγκελο ο κτηνιατρος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η ιβανα έγραψε: #938 12-12-08 10:34 επισης θα κανουμε αποπαρασιτωση, μη σου πω να αρχισουμε να τα κανουμε και σε αμμο... φανταζεστε τις γατες μας και πως θα μας κοιτανε ενω τα κανουμε στην αμμο? καγκελο οι γατες ! ξεφυγαμε τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ria23 έγραψε: #939 12-12-08 10:45 καλε εγω εχω δει γατα να πηγαινει στην τουαλετα που παμε εμεις!!!!! οποτε μην το θεωρεις απιθανο να παμε εμεις στην αμμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #940 12-12-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Αστα εγώ έχω και εμβολια αυτο το μηνα! Εσυ εισαι στειρωμένη? Εγω οχι Περιμενω οιστρο το Γέναρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Μιλας σοβαρα? Αυτο σιγουρα θα ηθελα να το δω( η μαλλον να το ακουσω) Μηπως μεταλλασομαστε σε γατες τελικα! Προφανως εννοεις οτι εισαι εγγαστριμυθη? Click για ανάπτυξη... Και επειδη ηδη σου απαντησα για τα περισσοτερα ΟΧΙ δεν ειμαι εγγαστριμυθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:53 Η dafni.ps έγραψε: #926 11-12-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θα σας εξομολογηθώ κάτι αλλά μην γελάσετε. Εμένα μ αρέσει να τρίβω την μούρη μου όπως οι γάτες όταν πλένονται Click για ανάπτυξη... Γιατι να γελασουμε εδω εγω γουργουριζω στο πλυσιμο θα κολλησουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:16 Ο Shakespeare: #927 12-12-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θα σας εξομολογηθώ κάτι αλλά μην γελάσετε. Εμένα μ αρέσει να τρίβω την μούρη μου όπως οι γάτες όταν πλένονται Click για ανάπτυξη... Μου θυμησες τη σκηνη στο batman returns που η απιστευτη Μichele Pfeipher ως Catwoman πλενεται σαν γατα γλυφοντας το χερι και τριβοντας το στο κεφαλι της. Κλασσικη και απιστευτα sexy σκηνη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:10 Η KittyG έγραψε: #928 12-12-08 09:10 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θα σας εξομολογηθώ κάτι αλλά μην γελάσετε. Εμένα μ αρέσει να τρίβω την μούρη μου όπως οι γάτες όταν πλένονται Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #929 12-12-08 09:31 Καλημέρα! Βλεπω κι άλλες γυναικες - γατες εδώ ε? Να παρηγοριεμαι... Εμενα μου αρέσει το χουχούλιασμα, η ζέστη, ο ύπνος, να λιάζομαι, να ειμαι προσιτη όποτε θέλω και απροσιτη οποτε επισης θέλω και να μια να χαιδευομαι και μια να..."βγάζω νυχια"... Μηπως θέλω ψυχολόγο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:44 Ο JohnDVM έγραψε: #930 12-12-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Βλεπω κι άλλες γυναικες - γατες εδώ ε? Να παρηγοριεμαι... Εμενα μου αρέσει το χουχούλιασμα, η ζέστη, ο ύπνος, να λιάζομαι, να ειμαι προσιτη όποτε θέλω και απροσιτη οποτε επισης θέλω και να μια να χαιδευομαι και μια να..."βγάζω νυχια"... Μηπως θέλω ψυχολόγο? Click για ανάπτυξη... μην ανησυχεις φυσιολογικη συμπεριφορα ειναι δεν χρειαζεται να εχεις γατα για να φερεσαι σαν γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ria23 έγραψε: #931 12-12-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Βλεπω κι άλλες γυναικες - γατες εδώ ε? Να παρηγοριεμαι... Εμενα μου αρέσει το χουχούλιασμα, η ζέστη, ο ύπνος, να λιάζομαι, να ειμαι προσιτη όποτε θέλω και απροσιτη οποτε επισης θέλω και να μια να χαιδευομαι και μια να..."βγάζω νυχια"... Μηπως θέλω ψυχολόγο? Click για ανάπτυξη... εμενα οταν ερχεται διπλα στο αυτι μου και νιαουριζει αρχιζω και της κανω και γω νιαου!!!!!!!οποτε εχεις μια γατα να νιαουριζει και μια τρελη να νιαουριζει και αυτη!!!! και το κακο ειναι οτι νιωθω οτι συνεννοουμαστε!!!! μηπως να αρχισω να ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:18 Η ιβανα έγραψε: #932 12-12-08 10:18 αμ εγω? που της κανω κουτουλιες σε ανυποπτες στιγμες όπως μου κανει εκεινη? δεν ημαστε καλα, το εχετε καταλαβει ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #933 12-12-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εμενα οταν ερχεται διπλα στο αυτι μου και νιαουριζει αρχιζω και της κανω και γω νιαου!!!!!!!οποτε εχεις μια γατα να νιαουριζει και μια τρελη να νιαουριζει και αυτη!!!! και το κακο ειναι οτι νιωθω οτι συνεννοουμαστε!!!! μηπως να αρχισω να ανησυχω Click για ανάπτυξη... αν πάμε παρέα στο γιατρο δεν θα μας κάνει καλυτερη τιμη? Κι αν ισως μαζευτουμε πιο πολλές να μας κάνει ομαδική τιμή...ή να μας κλεισει ομαδικώς στο Δαφνι...παρέα με τους Ναπολεοντες Φαντάζεσαι να έχει και εκει άντρες που να μιμούνται το σκύλο τους? Χαμος θα γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #934 12-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: μην ανησυχεις φυσιολογικη συμπεριφορα ειναι δεν χρειαζεται να εχεις γατα για να φερεσαι σαν γατα Click για ανάπτυξη... Εαν χρήζω και Κτηνιατρικής διάγνωσης...αστα Γιάννη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Η ria23 έγραψε: #935 12-12-08 10:27 το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #936 12-12-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Nιαου??? Νιαου νιαου νιαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:32 Η ιβανα έγραψε: #937 12-12-08 10:32 θα πηγαινουμε τις γατες μας στον κτηνιατρο, και θα ζηταμε και μεις κανενα τσεκ απ. καγκελο ο κτηνιατρος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η ιβανα έγραψε: #938 12-12-08 10:34 επισης θα κανουμε αποπαρασιτωση, μη σου πω να αρχισουμε να τα κανουμε και σε αμμο... φανταζεστε τις γατες μας και πως θα μας κοιτανε ενω τα κανουμε στην αμμο? καγκελο οι γατες ! ξεφυγαμε τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ria23 έγραψε: #939 12-12-08 10:45 καλε εγω εχω δει γατα να πηγαινει στην τουαλετα που παμε εμεις!!!!! οποτε μην το θεωρεις απιθανο να παμε εμεις στην αμμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #940 12-12-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Αστα εγώ έχω και εμβολια αυτο το μηνα! Εσυ εισαι στειρωμένη? Εγω οχι Περιμενω οιστρο το Γέναρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θα σας εξομολογηθώ κάτι αλλά μην γελάσετε. Εμένα μ αρέσει να τρίβω την μούρη μου όπως οι γάτες όταν πλένονται Click για ανάπτυξη... Γιατι να γελασουμε εδω εγω γουργουριζω στο πλυσιμο θα κολλησουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:16 Ο Shakespeare: #927 12-12-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θα σας εξομολογηθώ κάτι αλλά μην γελάσετε. Εμένα μ αρέσει να τρίβω την μούρη μου όπως οι γάτες όταν πλένονται Click για ανάπτυξη... Μου θυμησες τη σκηνη στο batman returns που η απιστευτη Μichele Pfeipher ως Catwoman πλενεται σαν γατα γλυφοντας το χερι και τριβοντας το στο κεφαλι της. Κλασσικη και απιστευτα sexy σκηνη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:10 Η KittyG έγραψε: #928 12-12-08 09:10 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θα σας εξομολογηθώ κάτι αλλά μην γελάσετε. Εμένα μ αρέσει να τρίβω την μούρη μου όπως οι γάτες όταν πλένονται Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #929 12-12-08 09:31 Καλημέρα! Βλεπω κι άλλες γυναικες - γατες εδώ ε? Να παρηγοριεμαι... Εμενα μου αρέσει το χουχούλιασμα, η ζέστη, ο ύπνος, να λιάζομαι, να ειμαι προσιτη όποτε θέλω και απροσιτη οποτε επισης θέλω και να μια να χαιδευομαι και μια να..."βγάζω νυχια"... Μηπως θέλω ψυχολόγο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:44 Ο JohnDVM έγραψε: #930 12-12-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Βλεπω κι άλλες γυναικες - γατες εδώ ε? Να παρηγοριεμαι... Εμενα μου αρέσει το χουχούλιασμα, η ζέστη, ο ύπνος, να λιάζομαι, να ειμαι προσιτη όποτε θέλω και απροσιτη οποτε επισης θέλω και να μια να χαιδευομαι και μια να..."βγάζω νυχια"... Μηπως θέλω ψυχολόγο? Click για ανάπτυξη... μην ανησυχεις φυσιολογικη συμπεριφορα ειναι δεν χρειαζεται να εχεις γατα για να φερεσαι σαν γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ria23 έγραψε: #931 12-12-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Βλεπω κι άλλες γυναικες - γατες εδώ ε? Να παρηγοριεμαι... Εμενα μου αρέσει το χουχούλιασμα, η ζέστη, ο ύπνος, να λιάζομαι, να ειμαι προσιτη όποτε θέλω και απροσιτη οποτε επισης θέλω και να μια να χαιδευομαι και μια να..."βγάζω νυχια"... Μηπως θέλω ψυχολόγο? Click για ανάπτυξη... εμενα οταν ερχεται διπλα στο αυτι μου και νιαουριζει αρχιζω και της κανω και γω νιαου!!!!!!!οποτε εχεις μια γατα να νιαουριζει και μια τρελη να νιαουριζει και αυτη!!!! και το κακο ειναι οτι νιωθω οτι συνεννοουμαστε!!!! μηπως να αρχισω να ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:18 Η ιβανα έγραψε: #932 12-12-08 10:18 αμ εγω? που της κανω κουτουλιες σε ανυποπτες στιγμες όπως μου κανει εκεινη? δεν ημαστε καλα, το εχετε καταλαβει ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #933 12-12-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εμενα οταν ερχεται διπλα στο αυτι μου και νιαουριζει αρχιζω και της κανω και γω νιαου!!!!!!!οποτε εχεις μια γατα να νιαουριζει και μια τρελη να νιαουριζει και αυτη!!!! και το κακο ειναι οτι νιωθω οτι συνεννοουμαστε!!!! μηπως να αρχισω να ανησυχω Click για ανάπτυξη... αν πάμε παρέα στο γιατρο δεν θα μας κάνει καλυτερη τιμη? Κι αν ισως μαζευτουμε πιο πολλές να μας κάνει ομαδική τιμή...ή να μας κλεισει ομαδικώς στο Δαφνι...παρέα με τους Ναπολεοντες Φαντάζεσαι να έχει και εκει άντρες που να μιμούνται το σκύλο τους? Χαμος θα γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #934 12-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: μην ανησυχεις φυσιολογικη συμπεριφορα ειναι δεν χρειαζεται να εχεις γατα για να φερεσαι σαν γατα Click για ανάπτυξη... Εαν χρήζω και Κτηνιατρικής διάγνωσης...αστα Γιάννη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Η ria23 έγραψε: #935 12-12-08 10:27 το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #936 12-12-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Nιαου??? Νιαου νιαου νιαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:32 Η ιβανα έγραψε: #937 12-12-08 10:32 θα πηγαινουμε τις γατες μας στον κτηνιατρο, και θα ζηταμε και μεις κανενα τσεκ απ. καγκελο ο κτηνιατρος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η ιβανα έγραψε: #938 12-12-08 10:34 επισης θα κανουμε αποπαρασιτωση, μη σου πω να αρχισουμε να τα κανουμε και σε αμμο... φανταζεστε τις γατες μας και πως θα μας κοιτανε ενω τα κανουμε στην αμμο? καγκελο οι γατες ! ξεφυγαμε τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ria23 έγραψε: #939 12-12-08 10:45 καλε εγω εχω δει γατα να πηγαινει στην τουαλετα που παμε εμεις!!!!! οποτε μην το θεωρεις απιθανο να παμε εμεις στην αμμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #940 12-12-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Αστα εγώ έχω και εμβολια αυτο το μηνα! Εσυ εισαι στειρωμένη? Εγω οχι Περιμενω οιστρο το Γέναρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θα σας εξομολογηθώ κάτι αλλά μην γελάσετε. Εμένα μ αρέσει να τρίβω την μούρη μου όπως οι γάτες όταν πλένονται Click για ανάπτυξη... Μου θυμησες τη σκηνη στο batman returns που η απιστευτη Μichele Pfeipher ως Catwoman πλενεται σαν γατα γλυφοντας το χερι και τριβοντας το στο κεφαλι της. Κλασσικη και απιστευτα sexy σκηνη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KittyG Εκκολαπτόμενο μέλος Η KittyG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:10 Η KittyG έγραψε: #928 12-12-08 09:10 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θα σας εξομολογηθώ κάτι αλλά μην γελάσετε. Εμένα μ αρέσει να τρίβω την μούρη μου όπως οι γάτες όταν πλένονται Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #929 12-12-08 09:31 Καλημέρα! Βλεπω κι άλλες γυναικες - γατες εδώ ε? Να παρηγοριεμαι... Εμενα μου αρέσει το χουχούλιασμα, η ζέστη, ο ύπνος, να λιάζομαι, να ειμαι προσιτη όποτε θέλω και απροσιτη οποτε επισης θέλω και να μια να χαιδευομαι και μια να..."βγάζω νυχια"... Μηπως θέλω ψυχολόγο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:44 Ο JohnDVM έγραψε: #930 12-12-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Βλεπω κι άλλες γυναικες - γατες εδώ ε? Να παρηγοριεμαι... Εμενα μου αρέσει το χουχούλιασμα, η ζέστη, ο ύπνος, να λιάζομαι, να ειμαι προσιτη όποτε θέλω και απροσιτη οποτε επισης θέλω και να μια να χαιδευομαι και μια να..."βγάζω νυχια"... Μηπως θέλω ψυχολόγο? Click για ανάπτυξη... μην ανησυχεις φυσιολογικη συμπεριφορα ειναι δεν χρειαζεται να εχεις γατα για να φερεσαι σαν γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ria23 έγραψε: #931 12-12-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Βλεπω κι άλλες γυναικες - γατες εδώ ε? Να παρηγοριεμαι... Εμενα μου αρέσει το χουχούλιασμα, η ζέστη, ο ύπνος, να λιάζομαι, να ειμαι προσιτη όποτε θέλω και απροσιτη οποτε επισης θέλω και να μια να χαιδευομαι και μια να..."βγάζω νυχια"... Μηπως θέλω ψυχολόγο? Click για ανάπτυξη... εμενα οταν ερχεται διπλα στο αυτι μου και νιαουριζει αρχιζω και της κανω και γω νιαου!!!!!!!οποτε εχεις μια γατα να νιαουριζει και μια τρελη να νιαουριζει και αυτη!!!! και το κακο ειναι οτι νιωθω οτι συνεννοουμαστε!!!! μηπως να αρχισω να ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:18 Η ιβανα έγραψε: #932 12-12-08 10:18 αμ εγω? που της κανω κουτουλιες σε ανυποπτες στιγμες όπως μου κανει εκεινη? δεν ημαστε καλα, το εχετε καταλαβει ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #933 12-12-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εμενα οταν ερχεται διπλα στο αυτι μου και νιαουριζει αρχιζω και της κανω και γω νιαου!!!!!!!οποτε εχεις μια γατα να νιαουριζει και μια τρελη να νιαουριζει και αυτη!!!! και το κακο ειναι οτι νιωθω οτι συνεννοουμαστε!!!! μηπως να αρχισω να ανησυχω Click για ανάπτυξη... αν πάμε παρέα στο γιατρο δεν θα μας κάνει καλυτερη τιμη? Κι αν ισως μαζευτουμε πιο πολλές να μας κάνει ομαδική τιμή...ή να μας κλεισει ομαδικώς στο Δαφνι...παρέα με τους Ναπολεοντες Φαντάζεσαι να έχει και εκει άντρες που να μιμούνται το σκύλο τους? Χαμος θα γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #934 12-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: μην ανησυχεις φυσιολογικη συμπεριφορα ειναι δεν χρειαζεται να εχεις γατα για να φερεσαι σαν γατα Click για ανάπτυξη... Εαν χρήζω και Κτηνιατρικής διάγνωσης...αστα Γιάννη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Η ria23 έγραψε: #935 12-12-08 10:27 το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #936 12-12-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Nιαου??? Νιαου νιαου νιαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:32 Η ιβανα έγραψε: #937 12-12-08 10:32 θα πηγαινουμε τις γατες μας στον κτηνιατρο, και θα ζηταμε και μεις κανενα τσεκ απ. καγκελο ο κτηνιατρος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η ιβανα έγραψε: #938 12-12-08 10:34 επισης θα κανουμε αποπαρασιτωση, μη σου πω να αρχισουμε να τα κανουμε και σε αμμο... φανταζεστε τις γατες μας και πως θα μας κοιτανε ενω τα κανουμε στην αμμο? καγκελο οι γατες ! ξεφυγαμε τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ria23 έγραψε: #939 12-12-08 10:45 καλε εγω εχω δει γατα να πηγαινει στην τουαλετα που παμε εμεις!!!!! οποτε μην το θεωρεις απιθανο να παμε εμεις στην αμμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #940 12-12-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Αστα εγώ έχω και εμβολια αυτο το μηνα! Εσυ εισαι στειρωμένη? Εγω οχι Περιμενω οιστρο το Γέναρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Θα σας εξομολογηθώ κάτι αλλά μην γελάσετε. Εμένα μ αρέσει να τρίβω την μούρη μου όπως οι γάτες όταν πλένονται Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #929 12-12-08 09:31 Καλημέρα! Βλεπω κι άλλες γυναικες - γατες εδώ ε? Να παρηγοριεμαι... Εμενα μου αρέσει το χουχούλιασμα, η ζέστη, ο ύπνος, να λιάζομαι, να ειμαι προσιτη όποτε θέλω και απροσιτη οποτε επισης θέλω και να μια να χαιδευομαι και μια να..."βγάζω νυχια"... Μηπως θέλω ψυχολόγο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:44 Ο JohnDVM έγραψε: #930 12-12-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Βλεπω κι άλλες γυναικες - γατες εδώ ε? Να παρηγοριεμαι... Εμενα μου αρέσει το χουχούλιασμα, η ζέστη, ο ύπνος, να λιάζομαι, να ειμαι προσιτη όποτε θέλω και απροσιτη οποτε επισης θέλω και να μια να χαιδευομαι και μια να..."βγάζω νυχια"... Μηπως θέλω ψυχολόγο? Click για ανάπτυξη... μην ανησυχεις φυσιολογικη συμπεριφορα ειναι δεν χρειαζεται να εχεις γατα για να φερεσαι σαν γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ria23 έγραψε: #931 12-12-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Βλεπω κι άλλες γυναικες - γατες εδώ ε? Να παρηγοριεμαι... Εμενα μου αρέσει το χουχούλιασμα, η ζέστη, ο ύπνος, να λιάζομαι, να ειμαι προσιτη όποτε θέλω και απροσιτη οποτε επισης θέλω και να μια να χαιδευομαι και μια να..."βγάζω νυχια"... Μηπως θέλω ψυχολόγο? Click για ανάπτυξη... εμενα οταν ερχεται διπλα στο αυτι μου και νιαουριζει αρχιζω και της κανω και γω νιαου!!!!!!!οποτε εχεις μια γατα να νιαουριζει και μια τρελη να νιαουριζει και αυτη!!!! και το κακο ειναι οτι νιωθω οτι συνεννοουμαστε!!!! μηπως να αρχισω να ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:18 Η ιβανα έγραψε: #932 12-12-08 10:18 αμ εγω? που της κανω κουτουλιες σε ανυποπτες στιγμες όπως μου κανει εκεινη? δεν ημαστε καλα, το εχετε καταλαβει ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #933 12-12-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εμενα οταν ερχεται διπλα στο αυτι μου και νιαουριζει αρχιζω και της κανω και γω νιαου!!!!!!!οποτε εχεις μια γατα να νιαουριζει και μια τρελη να νιαουριζει και αυτη!!!! και το κακο ειναι οτι νιωθω οτι συνεννοουμαστε!!!! μηπως να αρχισω να ανησυχω Click για ανάπτυξη... αν πάμε παρέα στο γιατρο δεν θα μας κάνει καλυτερη τιμη? Κι αν ισως μαζευτουμε πιο πολλές να μας κάνει ομαδική τιμή...ή να μας κλεισει ομαδικώς στο Δαφνι...παρέα με τους Ναπολεοντες Φαντάζεσαι να έχει και εκει άντρες που να μιμούνται το σκύλο τους? Χαμος θα γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #934 12-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: μην ανησυχεις φυσιολογικη συμπεριφορα ειναι δεν χρειαζεται να εχεις γατα για να φερεσαι σαν γατα Click για ανάπτυξη... Εαν χρήζω και Κτηνιατρικής διάγνωσης...αστα Γιάννη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Η ria23 έγραψε: #935 12-12-08 10:27 το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #936 12-12-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Nιαου??? Νιαου νιαου νιαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:32 Η ιβανα έγραψε: #937 12-12-08 10:32 θα πηγαινουμε τις γατες μας στον κτηνιατρο, και θα ζηταμε και μεις κανενα τσεκ απ. καγκελο ο κτηνιατρος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η ιβανα έγραψε: #938 12-12-08 10:34 επισης θα κανουμε αποπαρασιτωση, μη σου πω να αρχισουμε να τα κανουμε και σε αμμο... φανταζεστε τις γατες μας και πως θα μας κοιτανε ενω τα κανουμε στην αμμο? καγκελο οι γατες ! ξεφυγαμε τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ria23 έγραψε: #939 12-12-08 10:45 καλε εγω εχω δει γατα να πηγαινει στην τουαλετα που παμε εμεις!!!!! οποτε μην το θεωρεις απιθανο να παμε εμεις στην αμμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #940 12-12-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Αστα εγώ έχω και εμβολια αυτο το μηνα! Εσυ εισαι στειρωμένη? Εγω οχι Περιμενω οιστρο το Γέναρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Βλεπω κι άλλες γυναικες - γατες εδώ ε? Να παρηγοριεμαι... Εμενα μου αρέσει το χουχούλιασμα, η ζέστη, ο ύπνος, να λιάζομαι, να ειμαι προσιτη όποτε θέλω και απροσιτη οποτε επισης θέλω και να μια να χαιδευομαι και μια να..."βγάζω νυχια"... Μηπως θέλω ψυχολόγο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:44 Ο JohnDVM έγραψε: #930 12-12-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Βλεπω κι άλλες γυναικες - γατες εδώ ε? Να παρηγοριεμαι... Εμενα μου αρέσει το χουχούλιασμα, η ζέστη, ο ύπνος, να λιάζομαι, να ειμαι προσιτη όποτε θέλω και απροσιτη οποτε επισης θέλω και να μια να χαιδευομαι και μια να..."βγάζω νυχια"... Μηπως θέλω ψυχολόγο? Click για ανάπτυξη... μην ανησυχεις φυσιολογικη συμπεριφορα ειναι δεν χρειαζεται να εχεις γατα για να φερεσαι σαν γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ria23 έγραψε: #931 12-12-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Βλεπω κι άλλες γυναικες - γατες εδώ ε? Να παρηγοριεμαι... Εμενα μου αρέσει το χουχούλιασμα, η ζέστη, ο ύπνος, να λιάζομαι, να ειμαι προσιτη όποτε θέλω και απροσιτη οποτε επισης θέλω και να μια να χαιδευομαι και μια να..."βγάζω νυχια"... Μηπως θέλω ψυχολόγο? Click για ανάπτυξη... εμενα οταν ερχεται διπλα στο αυτι μου και νιαουριζει αρχιζω και της κανω και γω νιαου!!!!!!!οποτε εχεις μια γατα να νιαουριζει και μια τρελη να νιαουριζει και αυτη!!!! και το κακο ειναι οτι νιωθω οτι συνεννοουμαστε!!!! μηπως να αρχισω να ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:18 Η ιβανα έγραψε: #932 12-12-08 10:18 αμ εγω? που της κανω κουτουλιες σε ανυποπτες στιγμες όπως μου κανει εκεινη? δεν ημαστε καλα, το εχετε καταλαβει ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #933 12-12-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εμενα οταν ερχεται διπλα στο αυτι μου και νιαουριζει αρχιζω και της κανω και γω νιαου!!!!!!!οποτε εχεις μια γατα να νιαουριζει και μια τρελη να νιαουριζει και αυτη!!!! και το κακο ειναι οτι νιωθω οτι συνεννοουμαστε!!!! μηπως να αρχισω να ανησυχω Click για ανάπτυξη... αν πάμε παρέα στο γιατρο δεν θα μας κάνει καλυτερη τιμη? Κι αν ισως μαζευτουμε πιο πολλές να μας κάνει ομαδική τιμή...ή να μας κλεισει ομαδικώς στο Δαφνι...παρέα με τους Ναπολεοντες Φαντάζεσαι να έχει και εκει άντρες που να μιμούνται το σκύλο τους? Χαμος θα γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #934 12-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: μην ανησυχεις φυσιολογικη συμπεριφορα ειναι δεν χρειαζεται να εχεις γατα για να φερεσαι σαν γατα Click για ανάπτυξη... Εαν χρήζω και Κτηνιατρικής διάγνωσης...αστα Γιάννη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Η ria23 έγραψε: #935 12-12-08 10:27 το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #936 12-12-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Nιαου??? Νιαου νιαου νιαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:32 Η ιβανα έγραψε: #937 12-12-08 10:32 θα πηγαινουμε τις γατες μας στον κτηνιατρο, και θα ζηταμε και μεις κανενα τσεκ απ. καγκελο ο κτηνιατρος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η ιβανα έγραψε: #938 12-12-08 10:34 επισης θα κανουμε αποπαρασιτωση, μη σου πω να αρχισουμε να τα κανουμε και σε αμμο... φανταζεστε τις γατες μας και πως θα μας κοιτανε ενω τα κανουμε στην αμμο? καγκελο οι γατες ! ξεφυγαμε τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ria23 έγραψε: #939 12-12-08 10:45 καλε εγω εχω δει γατα να πηγαινει στην τουαλετα που παμε εμεις!!!!! οποτε μην το θεωρεις απιθανο να παμε εμεις στην αμμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #940 12-12-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Αστα εγώ έχω και εμβολια αυτο το μηνα! Εσυ εισαι στειρωμένη? Εγω οχι Περιμενω οιστρο το Γέναρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Βλεπω κι άλλες γυναικες - γατες εδώ ε? Να παρηγοριεμαι... Εμενα μου αρέσει το χουχούλιασμα, η ζέστη, ο ύπνος, να λιάζομαι, να ειμαι προσιτη όποτε θέλω και απροσιτη οποτε επισης θέλω και να μια να χαιδευομαι και μια να..."βγάζω νυχια"... Μηπως θέλω ψυχολόγο? Click για ανάπτυξη... μην ανησυχεις φυσιολογικη συμπεριφορα ειναι δεν χρειαζεται να εχεις γατα για να φερεσαι σαν γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ria23 έγραψε: #931 12-12-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Βλεπω κι άλλες γυναικες - γατες εδώ ε? Να παρηγοριεμαι... Εμενα μου αρέσει το χουχούλιασμα, η ζέστη, ο ύπνος, να λιάζομαι, να ειμαι προσιτη όποτε θέλω και απροσιτη οποτε επισης θέλω και να μια να χαιδευομαι και μια να..."βγάζω νυχια"... Μηπως θέλω ψυχολόγο? Click για ανάπτυξη... εμενα οταν ερχεται διπλα στο αυτι μου και νιαουριζει αρχιζω και της κανω και γω νιαου!!!!!!!οποτε εχεις μια γατα να νιαουριζει και μια τρελη να νιαουριζει και αυτη!!!! και το κακο ειναι οτι νιωθω οτι συνεννοουμαστε!!!! μηπως να αρχισω να ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:18 Η ιβανα έγραψε: #932 12-12-08 10:18 αμ εγω? που της κανω κουτουλιες σε ανυποπτες στιγμες όπως μου κανει εκεινη? δεν ημαστε καλα, το εχετε καταλαβει ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #933 12-12-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εμενα οταν ερχεται διπλα στο αυτι μου και νιαουριζει αρχιζω και της κανω και γω νιαου!!!!!!!οποτε εχεις μια γατα να νιαουριζει και μια τρελη να νιαουριζει και αυτη!!!! και το κακο ειναι οτι νιωθω οτι συνεννοουμαστε!!!! μηπως να αρχισω να ανησυχω Click για ανάπτυξη... αν πάμε παρέα στο γιατρο δεν θα μας κάνει καλυτερη τιμη? Κι αν ισως μαζευτουμε πιο πολλές να μας κάνει ομαδική τιμή...ή να μας κλεισει ομαδικώς στο Δαφνι...παρέα με τους Ναπολεοντες Φαντάζεσαι να έχει και εκει άντρες που να μιμούνται το σκύλο τους? Χαμος θα γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #934 12-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: μην ανησυχεις φυσιολογικη συμπεριφορα ειναι δεν χρειαζεται να εχεις γατα για να φερεσαι σαν γατα Click για ανάπτυξη... Εαν χρήζω και Κτηνιατρικής διάγνωσης...αστα Γιάννη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Η ria23 έγραψε: #935 12-12-08 10:27 το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #936 12-12-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Nιαου??? Νιαου νιαου νιαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:32 Η ιβανα έγραψε: #937 12-12-08 10:32 θα πηγαινουμε τις γατες μας στον κτηνιατρο, και θα ζηταμε και μεις κανενα τσεκ απ. καγκελο ο κτηνιατρος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η ιβανα έγραψε: #938 12-12-08 10:34 επισης θα κανουμε αποπαρασιτωση, μη σου πω να αρχισουμε να τα κανουμε και σε αμμο... φανταζεστε τις γατες μας και πως θα μας κοιτανε ενω τα κανουμε στην αμμο? καγκελο οι γατες ! ξεφυγαμε τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ria23 έγραψε: #939 12-12-08 10:45 καλε εγω εχω δει γατα να πηγαινει στην τουαλετα που παμε εμεις!!!!! οποτε μην το θεωρεις απιθανο να παμε εμεις στην αμμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #940 12-12-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Αστα εγώ έχω και εμβολια αυτο το μηνα! Εσυ εισαι στειρωμένη? Εγω οχι Περιμενω οιστρο το Γέναρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Βλεπω κι άλλες γυναικες - γατες εδώ ε? Να παρηγοριεμαι... Εμενα μου αρέσει το χουχούλιασμα, η ζέστη, ο ύπνος, να λιάζομαι, να ειμαι προσιτη όποτε θέλω και απροσιτη οποτε επισης θέλω και να μια να χαιδευομαι και μια να..."βγάζω νυχια"... Μηπως θέλω ψυχολόγο? Click για ανάπτυξη... εμενα οταν ερχεται διπλα στο αυτι μου και νιαουριζει αρχιζω και της κανω και γω νιαου!!!!!!!οποτε εχεις μια γατα να νιαουριζει και μια τρελη να νιαουριζει και αυτη!!!! και το κακο ειναι οτι νιωθω οτι συνεννοουμαστε!!!! μηπως να αρχισω να ανησυχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:18 Η ιβανα έγραψε: #932 12-12-08 10:18 αμ εγω? που της κανω κουτουλιες σε ανυποπτες στιγμες όπως μου κανει εκεινη? δεν ημαστε καλα, το εχετε καταλαβει ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #933 12-12-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εμενα οταν ερχεται διπλα στο αυτι μου και νιαουριζει αρχιζω και της κανω και γω νιαου!!!!!!!οποτε εχεις μια γατα να νιαουριζει και μια τρελη να νιαουριζει και αυτη!!!! και το κακο ειναι οτι νιωθω οτι συνεννοουμαστε!!!! μηπως να αρχισω να ανησυχω Click για ανάπτυξη... αν πάμε παρέα στο γιατρο δεν θα μας κάνει καλυτερη τιμη? Κι αν ισως μαζευτουμε πιο πολλές να μας κάνει ομαδική τιμή...ή να μας κλεισει ομαδικώς στο Δαφνι...παρέα με τους Ναπολεοντες Φαντάζεσαι να έχει και εκει άντρες που να μιμούνται το σκύλο τους? Χαμος θα γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #934 12-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: μην ανησυχεις φυσιολογικη συμπεριφορα ειναι δεν χρειαζεται να εχεις γατα για να φερεσαι σαν γατα Click για ανάπτυξη... Εαν χρήζω και Κτηνιατρικής διάγνωσης...αστα Γιάννη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Η ria23 έγραψε: #935 12-12-08 10:27 το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #936 12-12-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Nιαου??? Νιαου νιαου νιαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:32 Η ιβανα έγραψε: #937 12-12-08 10:32 θα πηγαινουμε τις γατες μας στον κτηνιατρο, και θα ζηταμε και μεις κανενα τσεκ απ. καγκελο ο κτηνιατρος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η ιβανα έγραψε: #938 12-12-08 10:34 επισης θα κανουμε αποπαρασιτωση, μη σου πω να αρχισουμε να τα κανουμε και σε αμμο... φανταζεστε τις γατες μας και πως θα μας κοιτανε ενω τα κανουμε στην αμμο? καγκελο οι γατες ! ξεφυγαμε τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ria23 έγραψε: #939 12-12-08 10:45 καλε εγω εχω δει γατα να πηγαινει στην τουαλετα που παμε εμεις!!!!! οποτε μην το θεωρεις απιθανο να παμε εμεις στην αμμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #940 12-12-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Αστα εγώ έχω και εμβολια αυτο το μηνα! Εσυ εισαι στειρωμένη? Εγω οχι Περιμενω οιστρο το Γέναρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αμ εγω? που της κανω κουτουλιες σε ανυποπτες στιγμες όπως μου κανει εκεινη? δεν ημαστε καλα, το εχετε καταλαβει ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #933 12-12-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εμενα οταν ερχεται διπλα στο αυτι μου και νιαουριζει αρχιζω και της κανω και γω νιαου!!!!!!!οποτε εχεις μια γατα να νιαουριζει και μια τρελη να νιαουριζει και αυτη!!!! και το κακο ειναι οτι νιωθω οτι συνεννοουμαστε!!!! μηπως να αρχισω να ανησυχω Click για ανάπτυξη... αν πάμε παρέα στο γιατρο δεν θα μας κάνει καλυτερη τιμη? Κι αν ισως μαζευτουμε πιο πολλές να μας κάνει ομαδική τιμή...ή να μας κλεισει ομαδικώς στο Δαφνι...παρέα με τους Ναπολεοντες Φαντάζεσαι να έχει και εκει άντρες που να μιμούνται το σκύλο τους? Χαμος θα γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #934 12-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: μην ανησυχεις φυσιολογικη συμπεριφορα ειναι δεν χρειαζεται να εχεις γατα για να φερεσαι σαν γατα Click για ανάπτυξη... Εαν χρήζω και Κτηνιατρικής διάγνωσης...αστα Γιάννη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Η ria23 έγραψε: #935 12-12-08 10:27 το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #936 12-12-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Nιαου??? Νιαου νιαου νιαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:32 Η ιβανα έγραψε: #937 12-12-08 10:32 θα πηγαινουμε τις γατες μας στον κτηνιατρο, και θα ζηταμε και μεις κανενα τσεκ απ. καγκελο ο κτηνιατρος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η ιβανα έγραψε: #938 12-12-08 10:34 επισης θα κανουμε αποπαρασιτωση, μη σου πω να αρχισουμε να τα κανουμε και σε αμμο... φανταζεστε τις γατες μας και πως θα μας κοιτανε ενω τα κανουμε στην αμμο? καγκελο οι γατες ! ξεφυγαμε τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ria23 έγραψε: #939 12-12-08 10:45 καλε εγω εχω δει γατα να πηγαινει στην τουαλετα που παμε εμεις!!!!! οποτε μην το θεωρεις απιθανο να παμε εμεις στην αμμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #940 12-12-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Αστα εγώ έχω και εμβολια αυτο το μηνα! Εσυ εισαι στειρωμένη? Εγω οχι Περιμενω οιστρο το Γέναρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ria23: εμενα οταν ερχεται διπλα στο αυτι μου και νιαουριζει αρχιζω και της κανω και γω νιαου!!!!!!!οποτε εχεις μια γατα να νιαουριζει και μια τρελη να νιαουριζει και αυτη!!!! και το κακο ειναι οτι νιωθω οτι συνεννοουμαστε!!!! μηπως να αρχισω να ανησυχω Click για ανάπτυξη... αν πάμε παρέα στο γιατρο δεν θα μας κάνει καλυτερη τιμη? Κι αν ισως μαζευτουμε πιο πολλές να μας κάνει ομαδική τιμή...ή να μας κλεισει ομαδικώς στο Δαφνι...παρέα με τους Ναπολεοντες Φαντάζεσαι να έχει και εκει άντρες που να μιμούνται το σκύλο τους? Χαμος θα γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #934 12-12-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: μην ανησυχεις φυσιολογικη συμπεριφορα ειναι δεν χρειαζεται να εχεις γατα για να φερεσαι σαν γατα Click για ανάπτυξη... Εαν χρήζω και Κτηνιατρικής διάγνωσης...αστα Γιάννη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Η ria23 έγραψε: #935 12-12-08 10:27 το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #936 12-12-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Nιαου??? Νιαου νιαου νιαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:32 Η ιβανα έγραψε: #937 12-12-08 10:32 θα πηγαινουμε τις γατες μας στον κτηνιατρο, και θα ζηταμε και μεις κανενα τσεκ απ. καγκελο ο κτηνιατρος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η ιβανα έγραψε: #938 12-12-08 10:34 επισης θα κανουμε αποπαρασιτωση, μη σου πω να αρχισουμε να τα κανουμε και σε αμμο... φανταζεστε τις γατες μας και πως θα μας κοιτανε ενω τα κανουμε στην αμμο? καγκελο οι γατες ! ξεφυγαμε τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ria23 έγραψε: #939 12-12-08 10:45 καλε εγω εχω δει γατα να πηγαινει στην τουαλετα που παμε εμεις!!!!! οποτε μην το θεωρεις απιθανο να παμε εμεις στην αμμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #940 12-12-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Αστα εγώ έχω και εμβολια αυτο το μηνα! Εσυ εισαι στειρωμένη? Εγω οχι Περιμενω οιστρο το Γέναρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: μην ανησυχεις φυσιολογικη συμπεριφορα ειναι δεν χρειαζεται να εχεις γατα για να φερεσαι σαν γατα Click για ανάπτυξη... Εαν χρήζω και Κτηνιατρικής διάγνωσης...αστα Γιάννη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Η ria23 έγραψε: #935 12-12-08 10:27 το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #936 12-12-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Nιαου??? Νιαου νιαου νιαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:32 Η ιβανα έγραψε: #937 12-12-08 10:32 θα πηγαινουμε τις γατες μας στον κτηνιατρο, και θα ζηταμε και μεις κανενα τσεκ απ. καγκελο ο κτηνιατρος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η ιβανα έγραψε: #938 12-12-08 10:34 επισης θα κανουμε αποπαρασιτωση, μη σου πω να αρχισουμε να τα κανουμε και σε αμμο... φανταζεστε τις γατες μας και πως θα μας κοιτανε ενω τα κανουμε στην αμμο? καγκελο οι γατες ! ξεφυγαμε τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ria23 έγραψε: #939 12-12-08 10:45 καλε εγω εχω δει γατα να πηγαινει στην τουαλετα που παμε εμεις!!!!! οποτε μην το θεωρεις απιθανο να παμε εμεις στην αμμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #940 12-12-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Αστα εγώ έχω και εμβολια αυτο το μηνα! Εσυ εισαι στειρωμένη? Εγω οχι Περιμενω οιστρο το Γέναρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #936 12-12-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Nιαου??? Νιαου νιαου νιαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:32 Η ιβανα έγραψε: #937 12-12-08 10:32 θα πηγαινουμε τις γατες μας στον κτηνιατρο, και θα ζηταμε και μεις κανενα τσεκ απ. καγκελο ο κτηνιατρος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η ιβανα έγραψε: #938 12-12-08 10:34 επισης θα κανουμε αποπαρασιτωση, μη σου πω να αρχισουμε να τα κανουμε και σε αμμο... φανταζεστε τις γατες μας και πως θα μας κοιτανε ενω τα κανουμε στην αμμο? καγκελο οι γατες ! ξεφυγαμε τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ria23 έγραψε: #939 12-12-08 10:45 καλε εγω εχω δει γατα να πηγαινει στην τουαλετα που παμε εμεις!!!!! οποτε μην το θεωρεις απιθανο να παμε εμεις στην αμμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #940 12-12-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Αστα εγώ έχω και εμβολια αυτο το μηνα! Εσυ εισαι στειρωμένη? Εγω οχι Περιμενω οιστρο το Γέναρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Nιαου??? Νιαου νιαου νιαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:32 Η ιβανα έγραψε: #937 12-12-08 10:32 θα πηγαινουμε τις γατες μας στον κτηνιατρο, και θα ζηταμε και μεις κανενα τσεκ απ. καγκελο ο κτηνιατρος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η ιβανα έγραψε: #938 12-12-08 10:34 επισης θα κανουμε αποπαρασιτωση, μη σου πω να αρχισουμε να τα κανουμε και σε αμμο... φανταζεστε τις γατες μας και πως θα μας κοιτανε ενω τα κανουμε στην αμμο? καγκελο οι γατες ! ξεφυγαμε τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ria23 έγραψε: #939 12-12-08 10:45 καλε εγω εχω δει γατα να πηγαινει στην τουαλετα που παμε εμεις!!!!! οποτε μην το θεωρεις απιθανο να παμε εμεις στην αμμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #940 12-12-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Αστα εγώ έχω και εμβολια αυτο το μηνα! Εσυ εισαι στειρωμένη? Εγω οχι Περιμενω οιστρο το Γέναρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θα πηγαινουμε τις γατες μας στον κτηνιατρο, και θα ζηταμε και μεις κανενα τσεκ απ. καγκελο ο κτηνιατρος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η ιβανα έγραψε: #938 12-12-08 10:34 επισης θα κανουμε αποπαρασιτωση, μη σου πω να αρχισουμε να τα κανουμε και σε αμμο... φανταζεστε τις γατες μας και πως θα μας κοιτανε ενω τα κανουμε στην αμμο? καγκελο οι γατες ! ξεφυγαμε τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ria23 έγραψε: #939 12-12-08 10:45 καλε εγω εχω δει γατα να πηγαινει στην τουαλετα που παμε εμεις!!!!! οποτε μην το θεωρεις απιθανο να παμε εμεις στην αμμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #940 12-12-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Αστα εγώ έχω και εμβολια αυτο το μηνα! Εσυ εισαι στειρωμένη? Εγω οχι Περιμενω οιστρο το Γέναρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
επισης θα κανουμε αποπαρασιτωση, μη σου πω να αρχισουμε να τα κανουμε και σε αμμο... φανταζεστε τις γατες μας και πως θα μας κοιτανε ενω τα κανουμε στην αμμο? καγκελο οι γατες ! ξεφυγαμε τελειως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ria23 έγραψε: #939 12-12-08 10:45 καλε εγω εχω δει γατα να πηγαινει στην τουαλετα που παμε εμεις!!!!! οποτε μην το θεωρεις απιθανο να παμε εμεις στην αμμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #940 12-12-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Αστα εγώ έχω και εμβολια αυτο το μηνα! Εσυ εισαι στειρωμένη? Εγω οχι Περιμενω οιστρο το Γέναρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
καλε εγω εχω δει γατα να πηγαινει στην τουαλετα που παμε εμεις!!!!! οποτε μην το θεωρεις απιθανο να παμε εμεις στην αμμο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #940 12-12-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Αστα εγώ έχω και εμβολια αυτο το μηνα! Εσυ εισαι στειρωμένη? Εγω οχι Περιμενω οιστρο το Γέναρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ria23: το βλεπω εγω δεν χρειαζομαστε ψυχιατρο.....κτηνιατρο θελουμε Click για ανάπτυξη... Αστα εγώ έχω και εμβολια αυτο το μηνα! Εσυ εισαι στειρωμένη? Εγω οχι Περιμενω οιστρο το Γέναρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.