Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:30 Ο Shakespeare: #961 12-12-08 19:30 Eγω εχω να πω οτι εχετε ξεφυγει τελειως με τις συνηθειες σας!!!! Μετα μη γκρινιαζετε που οι αρσενικοι "μαρκαρουμε" την περιοχη μας στο καπακι της τουαλετας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η elvenstar: #962 12-12-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νιαρ νιαρ = συμφωνω Click για ανάπτυξη... Πρέπει να φτιάξεις λίγο την προφορά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Η Zbeebz έγραψε: #963 12-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλέ τι λέτε έχετε δοκιμάσει να ξύσετε τα νύχια των ποδιών σας στο ονυχοδρόμιο μετά από μια κουραστική μέρα. Ξέρετε τι χαλαρωτικό είναι? Click για ανάπτυξη... Ράνια, λόγω της μηχανικής των διπόδων, εγώ φοβάμαι πως αν το κάνουμε αυτό θα καταλήξουμε μαζικά στα επείγοντα! Όποια το καταφέρει, να τραβήξει βίντεο να δούμε κι εμείς οι λιγότερο ριψοκίνδυνες... μπας και γλιτώσουμε τελικά κανένα φράγκουλο από τα πεντικιούρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #964 12-12-08 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: Eγω εχω να πω οτι εχετε ξεφυγει τελειως με τις συνηθειες σας!!!! Μετα μη γκρινιαζετε που οι αρσενικοι "μαρκαρουμε" την περιοχη μας στο καπακι της τουαλετας! Click για ανάπτυξη... τωρα τι να πω...εχεις δικιο...σας θελουμε και ενεργους σας θέλουμε και παστρικους....ολα δε γινονται... Προσωπικα σας προτιμω βρωμερους Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πρέπει να φτιάξεις λίγο την προφορά σου Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο....εχω φροντιστηριο το βραδυ...ρε συ Ελενα μηπως κανεις ιδιαιτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Zbeebz έγραψε: #965 12-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: Eγω εχω να πω οτι εχετε ξεφυγει τελειως με τις συνηθειες σας!!!! Μετα μη γκρινιαζετε που οι αρσενικοι "μαρκαρουμε" την περιοχη μας στο καπακι της τουαλετας! Click για ανάπτυξη... Μα κι εμείς μαρκάρουμε, κατεβάζοντας την καθίστρα! Το πρόβλημα είναι πως τα μαρκαρίσματά μας αλληλοσυγκρούονται. Πάντως θα ήταν πολύ χειρότερα αν... ψεκάζαμε σε τοίχους, κουρτίνες και καναπέδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η moukelis έγραψε: #966 12-12-08 19:52 Καλε ολες αστειρωτες ειστε;Ντροπη...Εγω τη σκεφτομαι σοβαρα τη στειρωση εδω στην ξενιτια,δεν παλευεται ο οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:53 Η Zbeebz έγραψε: #967 12-12-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ολες αστειρωτες ειστε;Ντροπη...Εγω τη σκεφτομαι σοβαρα τη στειρωση εδω στην ξενιτια,δεν παλευεται ο οιστρος. Click για ανάπτυξη... Καλά, έχουμε πάθει μια ταύτιση με τις γάτες μάλλον ανησυχητική! Μρρρρρνιάου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:12 Η elvenstar: #968 12-12-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα τι να πω...εχεις δικιο...σας θελουμε και ενεργους σας θέλουμε και παστρικους....ολα δε γινονται... Προσωπικα σας προτιμω βρωμερους εχεις δικιο....εχω φροντιστηριο το βραδυ...ρε συ Ελενα μηπως κανεις ιδιαιτερα? Click για ανάπτυξη... μαουουουου (= ποσά την ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #969 12-12-08 20:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ολες αστειρωτες ειστε;Ντροπη...Εγω τη σκεφτομαι σοβαρα τη στειρωση εδω στην ξενιτια,δεν παλευεται ο οιστρος. Click για ανάπτυξη... μωρε έχετε κατι γαταρους σφουγγαράδες εκει...με κατι παλαμαρια....κι ειναι και μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:25 Η moukelis έγραψε: #970 12-12-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε έχετε κατι γαταρους σφουγγαράδες εκει...με κατι παλαμαρια....κι ειναι και μπλε Click για ανάπτυξη... Γιουλιτσκα ντροπη...Κι ενα θα σου πω,οι σφουγγαραδες οπως τους φανταζεσαι-οι σφουγγαραδες οπως ειναι στ'αληθεια...απλα δυο εικονες που δεν βρισκεις καμια ομοιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #971 12-12-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: μαουουουου (= ποσά την ώρα Click για ανάπτυξη... 1 συσκευασια Royal Persian τη βδομαδα σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:48 Η elvenstar: #972 12-12-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 1 συσκευασια Royal Persian τη βδομαδα σου κανει? Click για ανάπτυξη... Ωραία! θα βγάλω το κολατσιο του Μπατ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε έχετε κατι γαταρους σφουγγαράδες εκει...με κατι παλαμαρια....κι ειναι και μπλε Click για ανάπτυξη... Τα παλαμάρια ή οι γάταροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 12-12-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραία! θα βγάλω το κολατσιο του Μπατ Τα παλαμάρια ή οι γάταροι Click για ανάπτυξη... εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:31 Η elvenstar: #974 12-12-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Click για ανάπτυξη... Το ρήμα μοιράζομαι δεν μπαίνει ποτέ πριν την τροφή σύμφωνα με τον Μπατ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Click για ανάπτυξη... Καλά μην το λες αυτό έχω δει μαϊμούδες που έχουν μπλε μονο τα επίμαχα σημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:46 Η moukelis έγραψε: #975 13-12-08 02:46 Καλεεεεεε δεν εχουμε μπλε κατηδες εδω,ουτε μπλε σφουγγαραδες,τα μπλεξατε!Ενας μπλε κατης υπαρχει στο νησι,και ειναι ο Σειριος.Στη Ροδο παρολα αυτα,μου ειπαν οτι ειναι πολυ συνηθισμενο χρωμα για γατα,οποτε οσες θελετε μια,παρτε τσουβαλι και καραβι και καντε μια επισκεψη στο νησι των ιπποτων!Αντε μηπως σας αλλαξω λιγο θεμα και φυγει το μυαλο σας απο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Ο JohnDVM έγραψε: #976 13-12-08 09:59 αλλον θα πρεπει να μπει και ενα κοκκινο χ διπλα στο θεμα. Μηπως λιγο ξεφυγαμε, εκτος και αν βλεπατε ταινιες του παλιου underground και cult κινηματογραφου με τον Γκουσγκουνη εξου και η αναφορα στα παλαμαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η whity έγραψε: #977 13-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Click για ανάπτυξη... Μπα του δικου μου ηταν ροζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #978 13-12-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Καλημερα Λύδια ! σου ζητησε να αφησεις τη γατα σου και θα τον παντρευτεις κιολας ? (πλακα κανω ε? ) αλλα γιατι ετσι? με τη γατα σε γνωρισε η την πηρες αφου γνωριστηκατε? γιατι αν την ειχες και ΤΩΡΑ δεν την θελει..τι να πω ! περιμενω απαντηση. Click για ανάπτυξη... Μεγάλη ιστορία!! Όσο μέναμε μαζί, τις τάιζε κάθε πρωί πριν να φύγει και τις δύο, τώρα που πάει να μείνει μόνος, λόγο επιπλοκών, έπρεπε να πάρει μια απο τις δύο γιατί εγώ θα έμενα στην μαμά μου και θα είχαμε ΤΕΣΣΕΡΙΣ. Στην αρχή συμφώνησε να πάρει την μικρή παρόλο που τον είχα προηδοποιήσει για την ευθήνη, αλλά μετά την πρώτη εβδομάδα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ πάρα πολύ και μου είπε ότι αποφάσισε να την δόση! ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΜΟΥ! Τώρα όπως καταλαβαίνεις είμαι με τέσσερις γάτες, γιατί αυτός είναι απλά ενας ακόμα ανεύθηνος ΑΝΤΡΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Η Zbeebz έγραψε: #979 13-12-08 17:19 Οποίον σοκ! Καλέ, αντί να κοιτάζετε τους γατούληδες στα μάτια, τους κοιτάζετε στην τσουτσού τους;;;;; Φτου, κολάστηκα πάλι η αναμάρτητη!!! Πνεύμα και ηθική, βρε! Πνεύμα και ηθική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:38 Η Μυρτω4038: #980 13-12-08 22:38 Καλεεε, τι ειναι αυτα που γραφετε? Πως παρεκτραπηκε ετσι αυτο το θεμα?Για επανελθετε στο θεμα μας, δηλαδη να παντρολογησετε τον γιατρο μας! Ετσι με το παραπονο θα τον θα τον αφησετε τον ανθρωπο? Που αφησατε τον γαμο και πηγατε για....παλαμαρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eγω εχω να πω οτι εχετε ξεφυγει τελειως με τις συνηθειες σας!!!! Μετα μη γκρινιαζετε που οι αρσενικοι "μαρκαρουμε" την περιοχη μας στο καπακι της τουαλετας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η elvenstar: #962 12-12-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νιαρ νιαρ = συμφωνω Click για ανάπτυξη... Πρέπει να φτιάξεις λίγο την προφορά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Η Zbeebz έγραψε: #963 12-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλέ τι λέτε έχετε δοκιμάσει να ξύσετε τα νύχια των ποδιών σας στο ονυχοδρόμιο μετά από μια κουραστική μέρα. Ξέρετε τι χαλαρωτικό είναι? Click για ανάπτυξη... Ράνια, λόγω της μηχανικής των διπόδων, εγώ φοβάμαι πως αν το κάνουμε αυτό θα καταλήξουμε μαζικά στα επείγοντα! Όποια το καταφέρει, να τραβήξει βίντεο να δούμε κι εμείς οι λιγότερο ριψοκίνδυνες... μπας και γλιτώσουμε τελικά κανένα φράγκουλο από τα πεντικιούρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #964 12-12-08 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: Eγω εχω να πω οτι εχετε ξεφυγει τελειως με τις συνηθειες σας!!!! Μετα μη γκρινιαζετε που οι αρσενικοι "μαρκαρουμε" την περιοχη μας στο καπακι της τουαλετας! Click για ανάπτυξη... τωρα τι να πω...εχεις δικιο...σας θελουμε και ενεργους σας θέλουμε και παστρικους....ολα δε γινονται... Προσωπικα σας προτιμω βρωμερους Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πρέπει να φτιάξεις λίγο την προφορά σου Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο....εχω φροντιστηριο το βραδυ...ρε συ Ελενα μηπως κανεις ιδιαιτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Zbeebz έγραψε: #965 12-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: Eγω εχω να πω οτι εχετε ξεφυγει τελειως με τις συνηθειες σας!!!! Μετα μη γκρινιαζετε που οι αρσενικοι "μαρκαρουμε" την περιοχη μας στο καπακι της τουαλετας! Click για ανάπτυξη... Μα κι εμείς μαρκάρουμε, κατεβάζοντας την καθίστρα! Το πρόβλημα είναι πως τα μαρκαρίσματά μας αλληλοσυγκρούονται. Πάντως θα ήταν πολύ χειρότερα αν... ψεκάζαμε σε τοίχους, κουρτίνες και καναπέδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η moukelis έγραψε: #966 12-12-08 19:52 Καλε ολες αστειρωτες ειστε;Ντροπη...Εγω τη σκεφτομαι σοβαρα τη στειρωση εδω στην ξενιτια,δεν παλευεται ο οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:53 Η Zbeebz έγραψε: #967 12-12-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ολες αστειρωτες ειστε;Ντροπη...Εγω τη σκεφτομαι σοβαρα τη στειρωση εδω στην ξενιτια,δεν παλευεται ο οιστρος. Click για ανάπτυξη... Καλά, έχουμε πάθει μια ταύτιση με τις γάτες μάλλον ανησυχητική! Μρρρρρνιάου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:12 Η elvenstar: #968 12-12-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα τι να πω...εχεις δικιο...σας θελουμε και ενεργους σας θέλουμε και παστρικους....ολα δε γινονται... Προσωπικα σας προτιμω βρωμερους εχεις δικιο....εχω φροντιστηριο το βραδυ...ρε συ Ελενα μηπως κανεις ιδιαιτερα? Click για ανάπτυξη... μαουουουου (= ποσά την ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #969 12-12-08 20:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ολες αστειρωτες ειστε;Ντροπη...Εγω τη σκεφτομαι σοβαρα τη στειρωση εδω στην ξενιτια,δεν παλευεται ο οιστρος. Click για ανάπτυξη... μωρε έχετε κατι γαταρους σφουγγαράδες εκει...με κατι παλαμαρια....κι ειναι και μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:25 Η moukelis έγραψε: #970 12-12-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε έχετε κατι γαταρους σφουγγαράδες εκει...με κατι παλαμαρια....κι ειναι και μπλε Click για ανάπτυξη... Γιουλιτσκα ντροπη...Κι ενα θα σου πω,οι σφουγγαραδες οπως τους φανταζεσαι-οι σφουγγαραδες οπως ειναι στ'αληθεια...απλα δυο εικονες που δεν βρισκεις καμια ομοιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #971 12-12-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: μαουουουου (= ποσά την ώρα Click για ανάπτυξη... 1 συσκευασια Royal Persian τη βδομαδα σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:48 Η elvenstar: #972 12-12-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 1 συσκευασια Royal Persian τη βδομαδα σου κανει? Click για ανάπτυξη... Ωραία! θα βγάλω το κολατσιο του Μπατ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε έχετε κατι γαταρους σφουγγαράδες εκει...με κατι παλαμαρια....κι ειναι και μπλε Click για ανάπτυξη... Τα παλαμάρια ή οι γάταροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 12-12-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραία! θα βγάλω το κολατσιο του Μπατ Τα παλαμάρια ή οι γάταροι Click για ανάπτυξη... εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:31 Η elvenstar: #974 12-12-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Click για ανάπτυξη... Το ρήμα μοιράζομαι δεν μπαίνει ποτέ πριν την τροφή σύμφωνα με τον Μπατ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Click για ανάπτυξη... Καλά μην το λες αυτό έχω δει μαϊμούδες που έχουν μπλε μονο τα επίμαχα σημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:46 Η moukelis έγραψε: #975 13-12-08 02:46 Καλεεεεεε δεν εχουμε μπλε κατηδες εδω,ουτε μπλε σφουγγαραδες,τα μπλεξατε!Ενας μπλε κατης υπαρχει στο νησι,και ειναι ο Σειριος.Στη Ροδο παρολα αυτα,μου ειπαν οτι ειναι πολυ συνηθισμενο χρωμα για γατα,οποτε οσες θελετε μια,παρτε τσουβαλι και καραβι και καντε μια επισκεψη στο νησι των ιπποτων!Αντε μηπως σας αλλαξω λιγο θεμα και φυγει το μυαλο σας απο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Ο JohnDVM έγραψε: #976 13-12-08 09:59 αλλον θα πρεπει να μπει και ενα κοκκινο χ διπλα στο θεμα. Μηπως λιγο ξεφυγαμε, εκτος και αν βλεπατε ταινιες του παλιου underground και cult κινηματογραφου με τον Γκουσγκουνη εξου και η αναφορα στα παλαμαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η whity έγραψε: #977 13-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Click για ανάπτυξη... Μπα του δικου μου ηταν ροζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #978 13-12-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Καλημερα Λύδια ! σου ζητησε να αφησεις τη γατα σου και θα τον παντρευτεις κιολας ? (πλακα κανω ε? ) αλλα γιατι ετσι? με τη γατα σε γνωρισε η την πηρες αφου γνωριστηκατε? γιατι αν την ειχες και ΤΩΡΑ δεν την θελει..τι να πω ! περιμενω απαντηση. Click για ανάπτυξη... Μεγάλη ιστορία!! Όσο μέναμε μαζί, τις τάιζε κάθε πρωί πριν να φύγει και τις δύο, τώρα που πάει να μείνει μόνος, λόγο επιπλοκών, έπρεπε να πάρει μια απο τις δύο γιατί εγώ θα έμενα στην μαμά μου και θα είχαμε ΤΕΣΣΕΡΙΣ. Στην αρχή συμφώνησε να πάρει την μικρή παρόλο που τον είχα προηδοποιήσει για την ευθήνη, αλλά μετά την πρώτη εβδομάδα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ πάρα πολύ και μου είπε ότι αποφάσισε να την δόση! ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΜΟΥ! Τώρα όπως καταλαβαίνεις είμαι με τέσσερις γάτες, γιατί αυτός είναι απλά ενας ακόμα ανεύθηνος ΑΝΤΡΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Η Zbeebz έγραψε: #979 13-12-08 17:19 Οποίον σοκ! Καλέ, αντί να κοιτάζετε τους γατούληδες στα μάτια, τους κοιτάζετε στην τσουτσού τους;;;;; Φτου, κολάστηκα πάλι η αναμάρτητη!!! Πνεύμα και ηθική, βρε! Πνεύμα και ηθική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:38 Η Μυρτω4038: #980 13-12-08 22:38 Καλεεε, τι ειναι αυτα που γραφετε? Πως παρεκτραπηκε ετσι αυτο το θεμα?Για επανελθετε στο θεμα μας, δηλαδη να παντρολογησετε τον γιατρο μας! Ετσι με το παραπονο θα τον θα τον αφησετε τον ανθρωπο? Που αφησατε τον γαμο και πηγατε για....παλαμαρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νιαρ νιαρ = συμφωνω Click για ανάπτυξη... Πρέπει να φτιάξεις λίγο την προφορά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Η Zbeebz έγραψε: #963 12-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλέ τι λέτε έχετε δοκιμάσει να ξύσετε τα νύχια των ποδιών σας στο ονυχοδρόμιο μετά από μια κουραστική μέρα. Ξέρετε τι χαλαρωτικό είναι? Click για ανάπτυξη... Ράνια, λόγω της μηχανικής των διπόδων, εγώ φοβάμαι πως αν το κάνουμε αυτό θα καταλήξουμε μαζικά στα επείγοντα! Όποια το καταφέρει, να τραβήξει βίντεο να δούμε κι εμείς οι λιγότερο ριψοκίνδυνες... μπας και γλιτώσουμε τελικά κανένα φράγκουλο από τα πεντικιούρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #964 12-12-08 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: Eγω εχω να πω οτι εχετε ξεφυγει τελειως με τις συνηθειες σας!!!! Μετα μη γκρινιαζετε που οι αρσενικοι "μαρκαρουμε" την περιοχη μας στο καπακι της τουαλετας! Click για ανάπτυξη... τωρα τι να πω...εχεις δικιο...σας θελουμε και ενεργους σας θέλουμε και παστρικους....ολα δε γινονται... Προσωπικα σας προτιμω βρωμερους Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πρέπει να φτιάξεις λίγο την προφορά σου Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο....εχω φροντιστηριο το βραδυ...ρε συ Ελενα μηπως κανεις ιδιαιτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Zbeebz έγραψε: #965 12-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: Eγω εχω να πω οτι εχετε ξεφυγει τελειως με τις συνηθειες σας!!!! Μετα μη γκρινιαζετε που οι αρσενικοι "μαρκαρουμε" την περιοχη μας στο καπακι της τουαλετας! Click για ανάπτυξη... Μα κι εμείς μαρκάρουμε, κατεβάζοντας την καθίστρα! Το πρόβλημα είναι πως τα μαρκαρίσματά μας αλληλοσυγκρούονται. Πάντως θα ήταν πολύ χειρότερα αν... ψεκάζαμε σε τοίχους, κουρτίνες και καναπέδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η moukelis έγραψε: #966 12-12-08 19:52 Καλε ολες αστειρωτες ειστε;Ντροπη...Εγω τη σκεφτομαι σοβαρα τη στειρωση εδω στην ξενιτια,δεν παλευεται ο οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:53 Η Zbeebz έγραψε: #967 12-12-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ολες αστειρωτες ειστε;Ντροπη...Εγω τη σκεφτομαι σοβαρα τη στειρωση εδω στην ξενιτια,δεν παλευεται ο οιστρος. Click για ανάπτυξη... Καλά, έχουμε πάθει μια ταύτιση με τις γάτες μάλλον ανησυχητική! Μρρρρρνιάου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:12 Η elvenstar: #968 12-12-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα τι να πω...εχεις δικιο...σας θελουμε και ενεργους σας θέλουμε και παστρικους....ολα δε γινονται... Προσωπικα σας προτιμω βρωμερους εχεις δικιο....εχω φροντιστηριο το βραδυ...ρε συ Ελενα μηπως κανεις ιδιαιτερα? Click για ανάπτυξη... μαουουουου (= ποσά την ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #969 12-12-08 20:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ολες αστειρωτες ειστε;Ντροπη...Εγω τη σκεφτομαι σοβαρα τη στειρωση εδω στην ξενιτια,δεν παλευεται ο οιστρος. Click για ανάπτυξη... μωρε έχετε κατι γαταρους σφουγγαράδες εκει...με κατι παλαμαρια....κι ειναι και μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:25 Η moukelis έγραψε: #970 12-12-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε έχετε κατι γαταρους σφουγγαράδες εκει...με κατι παλαμαρια....κι ειναι και μπλε Click για ανάπτυξη... Γιουλιτσκα ντροπη...Κι ενα θα σου πω,οι σφουγγαραδες οπως τους φανταζεσαι-οι σφουγγαραδες οπως ειναι στ'αληθεια...απλα δυο εικονες που δεν βρισκεις καμια ομοιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #971 12-12-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: μαουουουου (= ποσά την ώρα Click για ανάπτυξη... 1 συσκευασια Royal Persian τη βδομαδα σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:48 Η elvenstar: #972 12-12-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 1 συσκευασια Royal Persian τη βδομαδα σου κανει? Click για ανάπτυξη... Ωραία! θα βγάλω το κολατσιο του Μπατ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε έχετε κατι γαταρους σφουγγαράδες εκει...με κατι παλαμαρια....κι ειναι και μπλε Click για ανάπτυξη... Τα παλαμάρια ή οι γάταροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 12-12-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραία! θα βγάλω το κολατσιο του Μπατ Τα παλαμάρια ή οι γάταροι Click για ανάπτυξη... εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:31 Η elvenstar: #974 12-12-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Click για ανάπτυξη... Το ρήμα μοιράζομαι δεν μπαίνει ποτέ πριν την τροφή σύμφωνα με τον Μπατ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Click για ανάπτυξη... Καλά μην το λες αυτό έχω δει μαϊμούδες που έχουν μπλε μονο τα επίμαχα σημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:46 Η moukelis έγραψε: #975 13-12-08 02:46 Καλεεεεεε δεν εχουμε μπλε κατηδες εδω,ουτε μπλε σφουγγαραδες,τα μπλεξατε!Ενας μπλε κατης υπαρχει στο νησι,και ειναι ο Σειριος.Στη Ροδο παρολα αυτα,μου ειπαν οτι ειναι πολυ συνηθισμενο χρωμα για γατα,οποτε οσες θελετε μια,παρτε τσουβαλι και καραβι και καντε μια επισκεψη στο νησι των ιπποτων!Αντε μηπως σας αλλαξω λιγο θεμα και φυγει το μυαλο σας απο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Ο JohnDVM έγραψε: #976 13-12-08 09:59 αλλον θα πρεπει να μπει και ενα κοκκινο χ διπλα στο θεμα. Μηπως λιγο ξεφυγαμε, εκτος και αν βλεπατε ταινιες του παλιου underground και cult κινηματογραφου με τον Γκουσγκουνη εξου και η αναφορα στα παλαμαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η whity έγραψε: #977 13-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Click για ανάπτυξη... Μπα του δικου μου ηταν ροζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #978 13-12-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Καλημερα Λύδια ! σου ζητησε να αφησεις τη γατα σου και θα τον παντρευτεις κιολας ? (πλακα κανω ε? ) αλλα γιατι ετσι? με τη γατα σε γνωρισε η την πηρες αφου γνωριστηκατε? γιατι αν την ειχες και ΤΩΡΑ δεν την θελει..τι να πω ! περιμενω απαντηση. Click για ανάπτυξη... Μεγάλη ιστορία!! Όσο μέναμε μαζί, τις τάιζε κάθε πρωί πριν να φύγει και τις δύο, τώρα που πάει να μείνει μόνος, λόγο επιπλοκών, έπρεπε να πάρει μια απο τις δύο γιατί εγώ θα έμενα στην μαμά μου και θα είχαμε ΤΕΣΣΕΡΙΣ. Στην αρχή συμφώνησε να πάρει την μικρή παρόλο που τον είχα προηδοποιήσει για την ευθήνη, αλλά μετά την πρώτη εβδομάδα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ πάρα πολύ και μου είπε ότι αποφάσισε να την δόση! ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΜΟΥ! Τώρα όπως καταλαβαίνεις είμαι με τέσσερις γάτες, γιατί αυτός είναι απλά ενας ακόμα ανεύθηνος ΑΝΤΡΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Η Zbeebz έγραψε: #979 13-12-08 17:19 Οποίον σοκ! Καλέ, αντί να κοιτάζετε τους γατούληδες στα μάτια, τους κοιτάζετε στην τσουτσού τους;;;;; Φτου, κολάστηκα πάλι η αναμάρτητη!!! Πνεύμα και ηθική, βρε! Πνεύμα και ηθική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:38 Η Μυρτω4038: #980 13-12-08 22:38 Καλεεε, τι ειναι αυτα που γραφετε? Πως παρεκτραπηκε ετσι αυτο το θεμα?Για επανελθετε στο θεμα μας, δηλαδη να παντρολογησετε τον γιατρο μας! Ετσι με το παραπονο θα τον θα τον αφησετε τον ανθρωπο? Που αφησατε τον γαμο και πηγατε για....παλαμαρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλέ τι λέτε έχετε δοκιμάσει να ξύσετε τα νύχια των ποδιών σας στο ονυχοδρόμιο μετά από μια κουραστική μέρα. Ξέρετε τι χαλαρωτικό είναι? Click για ανάπτυξη... Ράνια, λόγω της μηχανικής των διπόδων, εγώ φοβάμαι πως αν το κάνουμε αυτό θα καταλήξουμε μαζικά στα επείγοντα! Όποια το καταφέρει, να τραβήξει βίντεο να δούμε κι εμείς οι λιγότερο ριψοκίνδυνες... μπας και γλιτώσουμε τελικά κανένα φράγκουλο από τα πεντικιούρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #964 12-12-08 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: Eγω εχω να πω οτι εχετε ξεφυγει τελειως με τις συνηθειες σας!!!! Μετα μη γκρινιαζετε που οι αρσενικοι "μαρκαρουμε" την περιοχη μας στο καπακι της τουαλετας! Click για ανάπτυξη... τωρα τι να πω...εχεις δικιο...σας θελουμε και ενεργους σας θέλουμε και παστρικους....ολα δε γινονται... Προσωπικα σας προτιμω βρωμερους Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πρέπει να φτιάξεις λίγο την προφορά σου Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο....εχω φροντιστηριο το βραδυ...ρε συ Ελενα μηπως κανεις ιδιαιτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Zbeebz έγραψε: #965 12-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: Eγω εχω να πω οτι εχετε ξεφυγει τελειως με τις συνηθειες σας!!!! Μετα μη γκρινιαζετε που οι αρσενικοι "μαρκαρουμε" την περιοχη μας στο καπακι της τουαλετας! Click για ανάπτυξη... Μα κι εμείς μαρκάρουμε, κατεβάζοντας την καθίστρα! Το πρόβλημα είναι πως τα μαρκαρίσματά μας αλληλοσυγκρούονται. Πάντως θα ήταν πολύ χειρότερα αν... ψεκάζαμε σε τοίχους, κουρτίνες και καναπέδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η moukelis έγραψε: #966 12-12-08 19:52 Καλε ολες αστειρωτες ειστε;Ντροπη...Εγω τη σκεφτομαι σοβαρα τη στειρωση εδω στην ξενιτια,δεν παλευεται ο οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:53 Η Zbeebz έγραψε: #967 12-12-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ολες αστειρωτες ειστε;Ντροπη...Εγω τη σκεφτομαι σοβαρα τη στειρωση εδω στην ξενιτια,δεν παλευεται ο οιστρος. Click για ανάπτυξη... Καλά, έχουμε πάθει μια ταύτιση με τις γάτες μάλλον ανησυχητική! Μρρρρρνιάου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:12 Η elvenstar: #968 12-12-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα τι να πω...εχεις δικιο...σας θελουμε και ενεργους σας θέλουμε και παστρικους....ολα δε γινονται... Προσωπικα σας προτιμω βρωμερους εχεις δικιο....εχω φροντιστηριο το βραδυ...ρε συ Ελενα μηπως κανεις ιδιαιτερα? Click για ανάπτυξη... μαουουουου (= ποσά την ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #969 12-12-08 20:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ολες αστειρωτες ειστε;Ντροπη...Εγω τη σκεφτομαι σοβαρα τη στειρωση εδω στην ξενιτια,δεν παλευεται ο οιστρος. Click για ανάπτυξη... μωρε έχετε κατι γαταρους σφουγγαράδες εκει...με κατι παλαμαρια....κι ειναι και μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:25 Η moukelis έγραψε: #970 12-12-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε έχετε κατι γαταρους σφουγγαράδες εκει...με κατι παλαμαρια....κι ειναι και μπλε Click για ανάπτυξη... Γιουλιτσκα ντροπη...Κι ενα θα σου πω,οι σφουγγαραδες οπως τους φανταζεσαι-οι σφουγγαραδες οπως ειναι στ'αληθεια...απλα δυο εικονες που δεν βρισκεις καμια ομοιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #971 12-12-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: μαουουουου (= ποσά την ώρα Click για ανάπτυξη... 1 συσκευασια Royal Persian τη βδομαδα σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:48 Η elvenstar: #972 12-12-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 1 συσκευασια Royal Persian τη βδομαδα σου κανει? Click για ανάπτυξη... Ωραία! θα βγάλω το κολατσιο του Μπατ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε έχετε κατι γαταρους σφουγγαράδες εκει...με κατι παλαμαρια....κι ειναι και μπλε Click για ανάπτυξη... Τα παλαμάρια ή οι γάταροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 12-12-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραία! θα βγάλω το κολατσιο του Μπατ Τα παλαμάρια ή οι γάταροι Click για ανάπτυξη... εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:31 Η elvenstar: #974 12-12-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Click για ανάπτυξη... Το ρήμα μοιράζομαι δεν μπαίνει ποτέ πριν την τροφή σύμφωνα με τον Μπατ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Click για ανάπτυξη... Καλά μην το λες αυτό έχω δει μαϊμούδες που έχουν μπλε μονο τα επίμαχα σημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:46 Η moukelis έγραψε: #975 13-12-08 02:46 Καλεεεεεε δεν εχουμε μπλε κατηδες εδω,ουτε μπλε σφουγγαραδες,τα μπλεξατε!Ενας μπλε κατης υπαρχει στο νησι,και ειναι ο Σειριος.Στη Ροδο παρολα αυτα,μου ειπαν οτι ειναι πολυ συνηθισμενο χρωμα για γατα,οποτε οσες θελετε μια,παρτε τσουβαλι και καραβι και καντε μια επισκεψη στο νησι των ιπποτων!Αντε μηπως σας αλλαξω λιγο θεμα και φυγει το μυαλο σας απο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Ο JohnDVM έγραψε: #976 13-12-08 09:59 αλλον θα πρεπει να μπει και ενα κοκκινο χ διπλα στο θεμα. Μηπως λιγο ξεφυγαμε, εκτος και αν βλεπατε ταινιες του παλιου underground και cult κινηματογραφου με τον Γκουσγκουνη εξου και η αναφορα στα παλαμαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η whity έγραψε: #977 13-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Click για ανάπτυξη... Μπα του δικου μου ηταν ροζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #978 13-12-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Καλημερα Λύδια ! σου ζητησε να αφησεις τη γατα σου και θα τον παντρευτεις κιολας ? (πλακα κανω ε? ) αλλα γιατι ετσι? με τη γατα σε γνωρισε η την πηρες αφου γνωριστηκατε? γιατι αν την ειχες και ΤΩΡΑ δεν την θελει..τι να πω ! περιμενω απαντηση. Click για ανάπτυξη... Μεγάλη ιστορία!! Όσο μέναμε μαζί, τις τάιζε κάθε πρωί πριν να φύγει και τις δύο, τώρα που πάει να μείνει μόνος, λόγο επιπλοκών, έπρεπε να πάρει μια απο τις δύο γιατί εγώ θα έμενα στην μαμά μου και θα είχαμε ΤΕΣΣΕΡΙΣ. Στην αρχή συμφώνησε να πάρει την μικρή παρόλο που τον είχα προηδοποιήσει για την ευθήνη, αλλά μετά την πρώτη εβδομάδα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ πάρα πολύ και μου είπε ότι αποφάσισε να την δόση! ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΜΟΥ! Τώρα όπως καταλαβαίνεις είμαι με τέσσερις γάτες, γιατί αυτός είναι απλά ενας ακόμα ανεύθηνος ΑΝΤΡΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Η Zbeebz έγραψε: #979 13-12-08 17:19 Οποίον σοκ! Καλέ, αντί να κοιτάζετε τους γατούληδες στα μάτια, τους κοιτάζετε στην τσουτσού τους;;;;; Φτου, κολάστηκα πάλι η αναμάρτητη!!! Πνεύμα και ηθική, βρε! Πνεύμα και ηθική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:38 Η Μυρτω4038: #980 13-12-08 22:38 Καλεεε, τι ειναι αυτα που γραφετε? Πως παρεκτραπηκε ετσι αυτο το θεμα?Για επανελθετε στο θεμα μας, δηλαδη να παντρολογησετε τον γιατρο μας! Ετσι με το παραπονο θα τον θα τον αφησετε τον ανθρωπο? Που αφησατε τον γαμο και πηγατε για....παλαμαρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: Eγω εχω να πω οτι εχετε ξεφυγει τελειως με τις συνηθειες σας!!!! Μετα μη γκρινιαζετε που οι αρσενικοι "μαρκαρουμε" την περιοχη μας στο καπακι της τουαλετας! Click για ανάπτυξη... τωρα τι να πω...εχεις δικιο...σας θελουμε και ενεργους σας θέλουμε και παστρικους....ολα δε γινονται... Προσωπικα σας προτιμω βρωμερους Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πρέπει να φτιάξεις λίγο την προφορά σου Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο....εχω φροντιστηριο το βραδυ...ρε συ Ελενα μηπως κανεις ιδιαιτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η Zbeebz έγραψε: #965 12-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: Eγω εχω να πω οτι εχετε ξεφυγει τελειως με τις συνηθειες σας!!!! Μετα μη γκρινιαζετε που οι αρσενικοι "μαρκαρουμε" την περιοχη μας στο καπακι της τουαλετας! Click για ανάπτυξη... Μα κι εμείς μαρκάρουμε, κατεβάζοντας την καθίστρα! Το πρόβλημα είναι πως τα μαρκαρίσματά μας αλληλοσυγκρούονται. Πάντως θα ήταν πολύ χειρότερα αν... ψεκάζαμε σε τοίχους, κουρτίνες και καναπέδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η moukelis έγραψε: #966 12-12-08 19:52 Καλε ολες αστειρωτες ειστε;Ντροπη...Εγω τη σκεφτομαι σοβαρα τη στειρωση εδω στην ξενιτια,δεν παλευεται ο οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:53 Η Zbeebz έγραψε: #967 12-12-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ολες αστειρωτες ειστε;Ντροπη...Εγω τη σκεφτομαι σοβαρα τη στειρωση εδω στην ξενιτια,δεν παλευεται ο οιστρος. Click για ανάπτυξη... Καλά, έχουμε πάθει μια ταύτιση με τις γάτες μάλλον ανησυχητική! Μρρρρρνιάου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:12 Η elvenstar: #968 12-12-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα τι να πω...εχεις δικιο...σας θελουμε και ενεργους σας θέλουμε και παστρικους....ολα δε γινονται... Προσωπικα σας προτιμω βρωμερους εχεις δικιο....εχω φροντιστηριο το βραδυ...ρε συ Ελενα μηπως κανεις ιδιαιτερα? Click για ανάπτυξη... μαουουουου (= ποσά την ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #969 12-12-08 20:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ολες αστειρωτες ειστε;Ντροπη...Εγω τη σκεφτομαι σοβαρα τη στειρωση εδω στην ξενιτια,δεν παλευεται ο οιστρος. Click για ανάπτυξη... μωρε έχετε κατι γαταρους σφουγγαράδες εκει...με κατι παλαμαρια....κι ειναι και μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:25 Η moukelis έγραψε: #970 12-12-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε έχετε κατι γαταρους σφουγγαράδες εκει...με κατι παλαμαρια....κι ειναι και μπλε Click για ανάπτυξη... Γιουλιτσκα ντροπη...Κι ενα θα σου πω,οι σφουγγαραδες οπως τους φανταζεσαι-οι σφουγγαραδες οπως ειναι στ'αληθεια...απλα δυο εικονες που δεν βρισκεις καμια ομοιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #971 12-12-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: μαουουουου (= ποσά την ώρα Click για ανάπτυξη... 1 συσκευασια Royal Persian τη βδομαδα σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:48 Η elvenstar: #972 12-12-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 1 συσκευασια Royal Persian τη βδομαδα σου κανει? Click για ανάπτυξη... Ωραία! θα βγάλω το κολατσιο του Μπατ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε έχετε κατι γαταρους σφουγγαράδες εκει...με κατι παλαμαρια....κι ειναι και μπλε Click για ανάπτυξη... Τα παλαμάρια ή οι γάταροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 12-12-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραία! θα βγάλω το κολατσιο του Μπατ Τα παλαμάρια ή οι γάταροι Click για ανάπτυξη... εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:31 Η elvenstar: #974 12-12-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Click για ανάπτυξη... Το ρήμα μοιράζομαι δεν μπαίνει ποτέ πριν την τροφή σύμφωνα με τον Μπατ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Click για ανάπτυξη... Καλά μην το λες αυτό έχω δει μαϊμούδες που έχουν μπλε μονο τα επίμαχα σημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:46 Η moukelis έγραψε: #975 13-12-08 02:46 Καλεεεεεε δεν εχουμε μπλε κατηδες εδω,ουτε μπλε σφουγγαραδες,τα μπλεξατε!Ενας μπλε κατης υπαρχει στο νησι,και ειναι ο Σειριος.Στη Ροδο παρολα αυτα,μου ειπαν οτι ειναι πολυ συνηθισμενο χρωμα για γατα,οποτε οσες θελετε μια,παρτε τσουβαλι και καραβι και καντε μια επισκεψη στο νησι των ιπποτων!Αντε μηπως σας αλλαξω λιγο θεμα και φυγει το μυαλο σας απο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Ο JohnDVM έγραψε: #976 13-12-08 09:59 αλλον θα πρεπει να μπει και ενα κοκκινο χ διπλα στο θεμα. Μηπως λιγο ξεφυγαμε, εκτος και αν βλεπατε ταινιες του παλιου underground και cult κινηματογραφου με τον Γκουσγκουνη εξου και η αναφορα στα παλαμαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η whity έγραψε: #977 13-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Click για ανάπτυξη... Μπα του δικου μου ηταν ροζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #978 13-12-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Καλημερα Λύδια ! σου ζητησε να αφησεις τη γατα σου και θα τον παντρευτεις κιολας ? (πλακα κανω ε? ) αλλα γιατι ετσι? με τη γατα σε γνωρισε η την πηρες αφου γνωριστηκατε? γιατι αν την ειχες και ΤΩΡΑ δεν την θελει..τι να πω ! περιμενω απαντηση. Click για ανάπτυξη... Μεγάλη ιστορία!! Όσο μέναμε μαζί, τις τάιζε κάθε πρωί πριν να φύγει και τις δύο, τώρα που πάει να μείνει μόνος, λόγο επιπλοκών, έπρεπε να πάρει μια απο τις δύο γιατί εγώ θα έμενα στην μαμά μου και θα είχαμε ΤΕΣΣΕΡΙΣ. Στην αρχή συμφώνησε να πάρει την μικρή παρόλο που τον είχα προηδοποιήσει για την ευθήνη, αλλά μετά την πρώτη εβδομάδα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ πάρα πολύ και μου είπε ότι αποφάσισε να την δόση! ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΜΟΥ! Τώρα όπως καταλαβαίνεις είμαι με τέσσερις γάτες, γιατί αυτός είναι απλά ενας ακόμα ανεύθηνος ΑΝΤΡΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Η Zbeebz έγραψε: #979 13-12-08 17:19 Οποίον σοκ! Καλέ, αντί να κοιτάζετε τους γατούληδες στα μάτια, τους κοιτάζετε στην τσουτσού τους;;;;; Φτου, κολάστηκα πάλι η αναμάρτητη!!! Πνεύμα και ηθική, βρε! Πνεύμα και ηθική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:38 Η Μυρτω4038: #980 13-12-08 22:38 Καλεεε, τι ειναι αυτα που γραφετε? Πως παρεκτραπηκε ετσι αυτο το θεμα?Για επανελθετε στο θεμα μας, δηλαδη να παντρολογησετε τον γιατρο μας! Ετσι με το παραπονο θα τον θα τον αφησετε τον ανθρωπο? Που αφησατε τον γαμο και πηγατε για....παλαμαρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: Eγω εχω να πω οτι εχετε ξεφυγει τελειως με τις συνηθειες σας!!!! Μετα μη γκρινιαζετε που οι αρσενικοι "μαρκαρουμε" την περιοχη μας στο καπακι της τουαλετας! Click για ανάπτυξη... Μα κι εμείς μαρκάρουμε, κατεβάζοντας την καθίστρα! Το πρόβλημα είναι πως τα μαρκαρίσματά μας αλληλοσυγκρούονται. Πάντως θα ήταν πολύ χειρότερα αν... ψεκάζαμε σε τοίχους, κουρτίνες και καναπέδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η moukelis έγραψε: #966 12-12-08 19:52 Καλε ολες αστειρωτες ειστε;Ντροπη...Εγω τη σκεφτομαι σοβαρα τη στειρωση εδω στην ξενιτια,δεν παλευεται ο οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:53 Η Zbeebz έγραψε: #967 12-12-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ολες αστειρωτες ειστε;Ντροπη...Εγω τη σκεφτομαι σοβαρα τη στειρωση εδω στην ξενιτια,δεν παλευεται ο οιστρος. Click για ανάπτυξη... Καλά, έχουμε πάθει μια ταύτιση με τις γάτες μάλλον ανησυχητική! Μρρρρρνιάου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:12 Η elvenstar: #968 12-12-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα τι να πω...εχεις δικιο...σας θελουμε και ενεργους σας θέλουμε και παστρικους....ολα δε γινονται... Προσωπικα σας προτιμω βρωμερους εχεις δικιο....εχω φροντιστηριο το βραδυ...ρε συ Ελενα μηπως κανεις ιδιαιτερα? Click για ανάπτυξη... μαουουουου (= ποσά την ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #969 12-12-08 20:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ολες αστειρωτες ειστε;Ντροπη...Εγω τη σκεφτομαι σοβαρα τη στειρωση εδω στην ξενιτια,δεν παλευεται ο οιστρος. Click για ανάπτυξη... μωρε έχετε κατι γαταρους σφουγγαράδες εκει...με κατι παλαμαρια....κι ειναι και μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:25 Η moukelis έγραψε: #970 12-12-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε έχετε κατι γαταρους σφουγγαράδες εκει...με κατι παλαμαρια....κι ειναι και μπλε Click για ανάπτυξη... Γιουλιτσκα ντροπη...Κι ενα θα σου πω,οι σφουγγαραδες οπως τους φανταζεσαι-οι σφουγγαραδες οπως ειναι στ'αληθεια...απλα δυο εικονες που δεν βρισκεις καμια ομοιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #971 12-12-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: μαουουουου (= ποσά την ώρα Click για ανάπτυξη... 1 συσκευασια Royal Persian τη βδομαδα σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:48 Η elvenstar: #972 12-12-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 1 συσκευασια Royal Persian τη βδομαδα σου κανει? Click για ανάπτυξη... Ωραία! θα βγάλω το κολατσιο του Μπατ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε έχετε κατι γαταρους σφουγγαράδες εκει...με κατι παλαμαρια....κι ειναι και μπλε Click για ανάπτυξη... Τα παλαμάρια ή οι γάταροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 12-12-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραία! θα βγάλω το κολατσιο του Μπατ Τα παλαμάρια ή οι γάταροι Click για ανάπτυξη... εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:31 Η elvenstar: #974 12-12-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Click για ανάπτυξη... Το ρήμα μοιράζομαι δεν μπαίνει ποτέ πριν την τροφή σύμφωνα με τον Μπατ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Click για ανάπτυξη... Καλά μην το λες αυτό έχω δει μαϊμούδες που έχουν μπλε μονο τα επίμαχα σημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:46 Η moukelis έγραψε: #975 13-12-08 02:46 Καλεεεεεε δεν εχουμε μπλε κατηδες εδω,ουτε μπλε σφουγγαραδες,τα μπλεξατε!Ενας μπλε κατης υπαρχει στο νησι,και ειναι ο Σειριος.Στη Ροδο παρολα αυτα,μου ειπαν οτι ειναι πολυ συνηθισμενο χρωμα για γατα,οποτε οσες θελετε μια,παρτε τσουβαλι και καραβι και καντε μια επισκεψη στο νησι των ιπποτων!Αντε μηπως σας αλλαξω λιγο θεμα και φυγει το μυαλο σας απο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Ο JohnDVM έγραψε: #976 13-12-08 09:59 αλλον θα πρεπει να μπει και ενα κοκκινο χ διπλα στο θεμα. Μηπως λιγο ξεφυγαμε, εκτος και αν βλεπατε ταινιες του παλιου underground και cult κινηματογραφου με τον Γκουσγκουνη εξου και η αναφορα στα παλαμαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η whity έγραψε: #977 13-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Click για ανάπτυξη... Μπα του δικου μου ηταν ροζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #978 13-12-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Καλημερα Λύδια ! σου ζητησε να αφησεις τη γατα σου και θα τον παντρευτεις κιολας ? (πλακα κανω ε? ) αλλα γιατι ετσι? με τη γατα σε γνωρισε η την πηρες αφου γνωριστηκατε? γιατι αν την ειχες και ΤΩΡΑ δεν την θελει..τι να πω ! περιμενω απαντηση. Click για ανάπτυξη... Μεγάλη ιστορία!! Όσο μέναμε μαζί, τις τάιζε κάθε πρωί πριν να φύγει και τις δύο, τώρα που πάει να μείνει μόνος, λόγο επιπλοκών, έπρεπε να πάρει μια απο τις δύο γιατί εγώ θα έμενα στην μαμά μου και θα είχαμε ΤΕΣΣΕΡΙΣ. Στην αρχή συμφώνησε να πάρει την μικρή παρόλο που τον είχα προηδοποιήσει για την ευθήνη, αλλά μετά την πρώτη εβδομάδα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ πάρα πολύ και μου είπε ότι αποφάσισε να την δόση! ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΜΟΥ! Τώρα όπως καταλαβαίνεις είμαι με τέσσερις γάτες, γιατί αυτός είναι απλά ενας ακόμα ανεύθηνος ΑΝΤΡΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Η Zbeebz έγραψε: #979 13-12-08 17:19 Οποίον σοκ! Καλέ, αντί να κοιτάζετε τους γατούληδες στα μάτια, τους κοιτάζετε στην τσουτσού τους;;;;; Φτου, κολάστηκα πάλι η αναμάρτητη!!! Πνεύμα και ηθική, βρε! Πνεύμα και ηθική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:38 Η Μυρτω4038: #980 13-12-08 22:38 Καλεεε, τι ειναι αυτα που γραφετε? Πως παρεκτραπηκε ετσι αυτο το θεμα?Για επανελθετε στο θεμα μας, δηλαδη να παντρολογησετε τον γιατρο μας! Ετσι με το παραπονο θα τον θα τον αφησετε τον ανθρωπο? Που αφησατε τον γαμο και πηγατε για....παλαμαρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλε ολες αστειρωτες ειστε;Ντροπη...Εγω τη σκεφτομαι σοβαρα τη στειρωση εδω στην ξενιτια,δεν παλευεται ο οιστρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:53 Η Zbeebz έγραψε: #967 12-12-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ολες αστειρωτες ειστε;Ντροπη...Εγω τη σκεφτομαι σοβαρα τη στειρωση εδω στην ξενιτια,δεν παλευεται ο οιστρος. Click για ανάπτυξη... Καλά, έχουμε πάθει μια ταύτιση με τις γάτες μάλλον ανησυχητική! Μρρρρρνιάου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:12 Η elvenstar: #968 12-12-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα τι να πω...εχεις δικιο...σας θελουμε και ενεργους σας θέλουμε και παστρικους....ολα δε γινονται... Προσωπικα σας προτιμω βρωμερους εχεις δικιο....εχω φροντιστηριο το βραδυ...ρε συ Ελενα μηπως κανεις ιδιαιτερα? Click για ανάπτυξη... μαουουουου (= ποσά την ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #969 12-12-08 20:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ολες αστειρωτες ειστε;Ντροπη...Εγω τη σκεφτομαι σοβαρα τη στειρωση εδω στην ξενιτια,δεν παλευεται ο οιστρος. Click για ανάπτυξη... μωρε έχετε κατι γαταρους σφουγγαράδες εκει...με κατι παλαμαρια....κι ειναι και μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:25 Η moukelis έγραψε: #970 12-12-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε έχετε κατι γαταρους σφουγγαράδες εκει...με κατι παλαμαρια....κι ειναι και μπλε Click για ανάπτυξη... Γιουλιτσκα ντροπη...Κι ενα θα σου πω,οι σφουγγαραδες οπως τους φανταζεσαι-οι σφουγγαραδες οπως ειναι στ'αληθεια...απλα δυο εικονες που δεν βρισκεις καμια ομοιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #971 12-12-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: μαουουουου (= ποσά την ώρα Click για ανάπτυξη... 1 συσκευασια Royal Persian τη βδομαδα σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:48 Η elvenstar: #972 12-12-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 1 συσκευασια Royal Persian τη βδομαδα σου κανει? Click για ανάπτυξη... Ωραία! θα βγάλω το κολατσιο του Μπατ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε έχετε κατι γαταρους σφουγγαράδες εκει...με κατι παλαμαρια....κι ειναι και μπλε Click για ανάπτυξη... Τα παλαμάρια ή οι γάταροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 12-12-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραία! θα βγάλω το κολατσιο του Μπατ Τα παλαμάρια ή οι γάταροι Click για ανάπτυξη... εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:31 Η elvenstar: #974 12-12-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Click για ανάπτυξη... Το ρήμα μοιράζομαι δεν μπαίνει ποτέ πριν την τροφή σύμφωνα με τον Μπατ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Click για ανάπτυξη... Καλά μην το λες αυτό έχω δει μαϊμούδες που έχουν μπλε μονο τα επίμαχα σημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:46 Η moukelis έγραψε: #975 13-12-08 02:46 Καλεεεεεε δεν εχουμε μπλε κατηδες εδω,ουτε μπλε σφουγγαραδες,τα μπλεξατε!Ενας μπλε κατης υπαρχει στο νησι,και ειναι ο Σειριος.Στη Ροδο παρολα αυτα,μου ειπαν οτι ειναι πολυ συνηθισμενο χρωμα για γατα,οποτε οσες θελετε μια,παρτε τσουβαλι και καραβι και καντε μια επισκεψη στο νησι των ιπποτων!Αντε μηπως σας αλλαξω λιγο θεμα και φυγει το μυαλο σας απο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Ο JohnDVM έγραψε: #976 13-12-08 09:59 αλλον θα πρεπει να μπει και ενα κοκκινο χ διπλα στο θεμα. Μηπως λιγο ξεφυγαμε, εκτος και αν βλεπατε ταινιες του παλιου underground και cult κινηματογραφου με τον Γκουσγκουνη εξου και η αναφορα στα παλαμαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η whity έγραψε: #977 13-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Click για ανάπτυξη... Μπα του δικου μου ηταν ροζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #978 13-12-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Καλημερα Λύδια ! σου ζητησε να αφησεις τη γατα σου και θα τον παντρευτεις κιολας ? (πλακα κανω ε? ) αλλα γιατι ετσι? με τη γατα σε γνωρισε η την πηρες αφου γνωριστηκατε? γιατι αν την ειχες και ΤΩΡΑ δεν την θελει..τι να πω ! περιμενω απαντηση. Click για ανάπτυξη... Μεγάλη ιστορία!! Όσο μέναμε μαζί, τις τάιζε κάθε πρωί πριν να φύγει και τις δύο, τώρα που πάει να μείνει μόνος, λόγο επιπλοκών, έπρεπε να πάρει μια απο τις δύο γιατί εγώ θα έμενα στην μαμά μου και θα είχαμε ΤΕΣΣΕΡΙΣ. Στην αρχή συμφώνησε να πάρει την μικρή παρόλο που τον είχα προηδοποιήσει για την ευθήνη, αλλά μετά την πρώτη εβδομάδα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ πάρα πολύ και μου είπε ότι αποφάσισε να την δόση! ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΜΟΥ! Τώρα όπως καταλαβαίνεις είμαι με τέσσερις γάτες, γιατί αυτός είναι απλά ενας ακόμα ανεύθηνος ΑΝΤΡΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Η Zbeebz έγραψε: #979 13-12-08 17:19 Οποίον σοκ! Καλέ, αντί να κοιτάζετε τους γατούληδες στα μάτια, τους κοιτάζετε στην τσουτσού τους;;;;; Φτου, κολάστηκα πάλι η αναμάρτητη!!! Πνεύμα και ηθική, βρε! Πνεύμα και ηθική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:38 Η Μυρτω4038: #980 13-12-08 22:38 Καλεεε, τι ειναι αυτα που γραφετε? Πως παρεκτραπηκε ετσι αυτο το θεμα?Για επανελθετε στο θεμα μας, δηλαδη να παντρολογησετε τον γιατρο μας! Ετσι με το παραπονο θα τον θα τον αφησετε τον ανθρωπο? Που αφησατε τον γαμο και πηγατε για....παλαμαρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ολες αστειρωτες ειστε;Ντροπη...Εγω τη σκεφτομαι σοβαρα τη στειρωση εδω στην ξενιτια,δεν παλευεται ο οιστρος. Click για ανάπτυξη... Καλά, έχουμε πάθει μια ταύτιση με τις γάτες μάλλον ανησυχητική! Μρρρρρνιάου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:12 Η elvenstar: #968 12-12-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα τι να πω...εχεις δικιο...σας θελουμε και ενεργους σας θέλουμε και παστρικους....ολα δε γινονται... Προσωπικα σας προτιμω βρωμερους εχεις δικιο....εχω φροντιστηριο το βραδυ...ρε συ Ελενα μηπως κανεις ιδιαιτερα? Click για ανάπτυξη... μαουουουου (= ποσά την ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #969 12-12-08 20:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ολες αστειρωτες ειστε;Ντροπη...Εγω τη σκεφτομαι σοβαρα τη στειρωση εδω στην ξενιτια,δεν παλευεται ο οιστρος. Click για ανάπτυξη... μωρε έχετε κατι γαταρους σφουγγαράδες εκει...με κατι παλαμαρια....κι ειναι και μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:25 Η moukelis έγραψε: #970 12-12-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε έχετε κατι γαταρους σφουγγαράδες εκει...με κατι παλαμαρια....κι ειναι και μπλε Click για ανάπτυξη... Γιουλιτσκα ντροπη...Κι ενα θα σου πω,οι σφουγγαραδες οπως τους φανταζεσαι-οι σφουγγαραδες οπως ειναι στ'αληθεια...απλα δυο εικονες που δεν βρισκεις καμια ομοιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #971 12-12-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: μαουουουου (= ποσά την ώρα Click για ανάπτυξη... 1 συσκευασια Royal Persian τη βδομαδα σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:48 Η elvenstar: #972 12-12-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 1 συσκευασια Royal Persian τη βδομαδα σου κανει? Click για ανάπτυξη... Ωραία! θα βγάλω το κολατσιο του Μπατ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε έχετε κατι γαταρους σφουγγαράδες εκει...με κατι παλαμαρια....κι ειναι και μπλε Click για ανάπτυξη... Τα παλαμάρια ή οι γάταροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 12-12-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραία! θα βγάλω το κολατσιο του Μπατ Τα παλαμάρια ή οι γάταροι Click για ανάπτυξη... εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:31 Η elvenstar: #974 12-12-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Click για ανάπτυξη... Το ρήμα μοιράζομαι δεν μπαίνει ποτέ πριν την τροφή σύμφωνα με τον Μπατ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Click για ανάπτυξη... Καλά μην το λες αυτό έχω δει μαϊμούδες που έχουν μπλε μονο τα επίμαχα σημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:46 Η moukelis έγραψε: #975 13-12-08 02:46 Καλεεεεεε δεν εχουμε μπλε κατηδες εδω,ουτε μπλε σφουγγαραδες,τα μπλεξατε!Ενας μπλε κατης υπαρχει στο νησι,και ειναι ο Σειριος.Στη Ροδο παρολα αυτα,μου ειπαν οτι ειναι πολυ συνηθισμενο χρωμα για γατα,οποτε οσες θελετε μια,παρτε τσουβαλι και καραβι και καντε μια επισκεψη στο νησι των ιπποτων!Αντε μηπως σας αλλαξω λιγο θεμα και φυγει το μυαλο σας απο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Ο JohnDVM έγραψε: #976 13-12-08 09:59 αλλον θα πρεπει να μπει και ενα κοκκινο χ διπλα στο θεμα. Μηπως λιγο ξεφυγαμε, εκτος και αν βλεπατε ταινιες του παλιου underground και cult κινηματογραφου με τον Γκουσγκουνη εξου και η αναφορα στα παλαμαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η whity έγραψε: #977 13-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Click για ανάπτυξη... Μπα του δικου μου ηταν ροζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #978 13-12-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Καλημερα Λύδια ! σου ζητησε να αφησεις τη γατα σου και θα τον παντρευτεις κιολας ? (πλακα κανω ε? ) αλλα γιατι ετσι? με τη γατα σε γνωρισε η την πηρες αφου γνωριστηκατε? γιατι αν την ειχες και ΤΩΡΑ δεν την θελει..τι να πω ! περιμενω απαντηση. Click για ανάπτυξη... Μεγάλη ιστορία!! Όσο μέναμε μαζί, τις τάιζε κάθε πρωί πριν να φύγει και τις δύο, τώρα που πάει να μείνει μόνος, λόγο επιπλοκών, έπρεπε να πάρει μια απο τις δύο γιατί εγώ θα έμενα στην μαμά μου και θα είχαμε ΤΕΣΣΕΡΙΣ. Στην αρχή συμφώνησε να πάρει την μικρή παρόλο που τον είχα προηδοποιήσει για την ευθήνη, αλλά μετά την πρώτη εβδομάδα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ πάρα πολύ και μου είπε ότι αποφάσισε να την δόση! ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΜΟΥ! Τώρα όπως καταλαβαίνεις είμαι με τέσσερις γάτες, γιατί αυτός είναι απλά ενας ακόμα ανεύθηνος ΑΝΤΡΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Η Zbeebz έγραψε: #979 13-12-08 17:19 Οποίον σοκ! Καλέ, αντί να κοιτάζετε τους γατούληδες στα μάτια, τους κοιτάζετε στην τσουτσού τους;;;;; Φτου, κολάστηκα πάλι η αναμάρτητη!!! Πνεύμα και ηθική, βρε! Πνεύμα και ηθική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:38 Η Μυρτω4038: #980 13-12-08 22:38 Καλεεε, τι ειναι αυτα που γραφετε? Πως παρεκτραπηκε ετσι αυτο το θεμα?Για επανελθετε στο θεμα μας, δηλαδη να παντρολογησετε τον γιατρο μας! Ετσι με το παραπονο θα τον θα τον αφησετε τον ανθρωπο? Που αφησατε τον γαμο και πηγατε για....παλαμαρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα τι να πω...εχεις δικιο...σας θελουμε και ενεργους σας θέλουμε και παστρικους....ολα δε γινονται... Προσωπικα σας προτιμω βρωμερους εχεις δικιο....εχω φροντιστηριο το βραδυ...ρε συ Ελενα μηπως κανεις ιδιαιτερα? Click για ανάπτυξη... μαουουουου (= ποσά την ώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #969 12-12-08 20:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ολες αστειρωτες ειστε;Ντροπη...Εγω τη σκεφτομαι σοβαρα τη στειρωση εδω στην ξενιτια,δεν παλευεται ο οιστρος. Click για ανάπτυξη... μωρε έχετε κατι γαταρους σφουγγαράδες εκει...με κατι παλαμαρια....κι ειναι και μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:25 Η moukelis έγραψε: #970 12-12-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε έχετε κατι γαταρους σφουγγαράδες εκει...με κατι παλαμαρια....κι ειναι και μπλε Click για ανάπτυξη... Γιουλιτσκα ντροπη...Κι ενα θα σου πω,οι σφουγγαραδες οπως τους φανταζεσαι-οι σφουγγαραδες οπως ειναι στ'αληθεια...απλα δυο εικονες που δεν βρισκεις καμια ομοιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #971 12-12-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: μαουουουου (= ποσά την ώρα Click για ανάπτυξη... 1 συσκευασια Royal Persian τη βδομαδα σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:48 Η elvenstar: #972 12-12-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 1 συσκευασια Royal Persian τη βδομαδα σου κανει? Click για ανάπτυξη... Ωραία! θα βγάλω το κολατσιο του Μπατ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε έχετε κατι γαταρους σφουγγαράδες εκει...με κατι παλαμαρια....κι ειναι και μπλε Click για ανάπτυξη... Τα παλαμάρια ή οι γάταροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 12-12-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραία! θα βγάλω το κολατσιο του Μπατ Τα παλαμάρια ή οι γάταροι Click για ανάπτυξη... εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:31 Η elvenstar: #974 12-12-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Click για ανάπτυξη... Το ρήμα μοιράζομαι δεν μπαίνει ποτέ πριν την τροφή σύμφωνα με τον Μπατ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Click για ανάπτυξη... Καλά μην το λες αυτό έχω δει μαϊμούδες που έχουν μπλε μονο τα επίμαχα σημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:46 Η moukelis έγραψε: #975 13-12-08 02:46 Καλεεεεεε δεν εχουμε μπλε κατηδες εδω,ουτε μπλε σφουγγαραδες,τα μπλεξατε!Ενας μπλε κατης υπαρχει στο νησι,και ειναι ο Σειριος.Στη Ροδο παρολα αυτα,μου ειπαν οτι ειναι πολυ συνηθισμενο χρωμα για γατα,οποτε οσες θελετε μια,παρτε τσουβαλι και καραβι και καντε μια επισκεψη στο νησι των ιπποτων!Αντε μηπως σας αλλαξω λιγο θεμα και φυγει το μυαλο σας απο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Ο JohnDVM έγραψε: #976 13-12-08 09:59 αλλον θα πρεπει να μπει και ενα κοκκινο χ διπλα στο θεμα. Μηπως λιγο ξεφυγαμε, εκτος και αν βλεπατε ταινιες του παλιου underground και cult κινηματογραφου με τον Γκουσγκουνη εξου και η αναφορα στα παλαμαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η whity έγραψε: #977 13-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Click για ανάπτυξη... Μπα του δικου μου ηταν ροζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #978 13-12-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Καλημερα Λύδια ! σου ζητησε να αφησεις τη γατα σου και θα τον παντρευτεις κιολας ? (πλακα κανω ε? ) αλλα γιατι ετσι? με τη γατα σε γνωρισε η την πηρες αφου γνωριστηκατε? γιατι αν την ειχες και ΤΩΡΑ δεν την θελει..τι να πω ! περιμενω απαντηση. Click για ανάπτυξη... Μεγάλη ιστορία!! Όσο μέναμε μαζί, τις τάιζε κάθε πρωί πριν να φύγει και τις δύο, τώρα που πάει να μείνει μόνος, λόγο επιπλοκών, έπρεπε να πάρει μια απο τις δύο γιατί εγώ θα έμενα στην μαμά μου και θα είχαμε ΤΕΣΣΕΡΙΣ. Στην αρχή συμφώνησε να πάρει την μικρή παρόλο που τον είχα προηδοποιήσει για την ευθήνη, αλλά μετά την πρώτη εβδομάδα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ πάρα πολύ και μου είπε ότι αποφάσισε να την δόση! ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΜΟΥ! Τώρα όπως καταλαβαίνεις είμαι με τέσσερις γάτες, γιατί αυτός είναι απλά ενας ακόμα ανεύθηνος ΑΝΤΡΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Η Zbeebz έγραψε: #979 13-12-08 17:19 Οποίον σοκ! Καλέ, αντί να κοιτάζετε τους γατούληδες στα μάτια, τους κοιτάζετε στην τσουτσού τους;;;;; Φτου, κολάστηκα πάλι η αναμάρτητη!!! Πνεύμα και ηθική, βρε! Πνεύμα και ηθική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:38 Η Μυρτω4038: #980 13-12-08 22:38 Καλεεε, τι ειναι αυτα που γραφετε? Πως παρεκτραπηκε ετσι αυτο το θεμα?Για επανελθετε στο θεμα μας, δηλαδη να παντρολογησετε τον γιατρο μας! Ετσι με το παραπονο θα τον θα τον αφησετε τον ανθρωπο? Που αφησατε τον γαμο και πηγατε για....παλαμαρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ολες αστειρωτες ειστε;Ντροπη...Εγω τη σκεφτομαι σοβαρα τη στειρωση εδω στην ξενιτια,δεν παλευεται ο οιστρος. Click για ανάπτυξη... μωρε έχετε κατι γαταρους σφουγγαράδες εκει...με κατι παλαμαρια....κι ειναι και μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:25 Η moukelis έγραψε: #970 12-12-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε έχετε κατι γαταρους σφουγγαράδες εκει...με κατι παλαμαρια....κι ειναι και μπλε Click για ανάπτυξη... Γιουλιτσκα ντροπη...Κι ενα θα σου πω,οι σφουγγαραδες οπως τους φανταζεσαι-οι σφουγγαραδες οπως ειναι στ'αληθεια...απλα δυο εικονες που δεν βρισκεις καμια ομοιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #971 12-12-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: μαουουουου (= ποσά την ώρα Click για ανάπτυξη... 1 συσκευασια Royal Persian τη βδομαδα σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:48 Η elvenstar: #972 12-12-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 1 συσκευασια Royal Persian τη βδομαδα σου κανει? Click για ανάπτυξη... Ωραία! θα βγάλω το κολατσιο του Μπατ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε έχετε κατι γαταρους σφουγγαράδες εκει...με κατι παλαμαρια....κι ειναι και μπλε Click για ανάπτυξη... Τα παλαμάρια ή οι γάταροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 12-12-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραία! θα βγάλω το κολατσιο του Μπατ Τα παλαμάρια ή οι γάταροι Click για ανάπτυξη... εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:31 Η elvenstar: #974 12-12-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Click για ανάπτυξη... Το ρήμα μοιράζομαι δεν μπαίνει ποτέ πριν την τροφή σύμφωνα με τον Μπατ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Click για ανάπτυξη... Καλά μην το λες αυτό έχω δει μαϊμούδες που έχουν μπλε μονο τα επίμαχα σημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:46 Η moukelis έγραψε: #975 13-12-08 02:46 Καλεεεεεε δεν εχουμε μπλε κατηδες εδω,ουτε μπλε σφουγγαραδες,τα μπλεξατε!Ενας μπλε κατης υπαρχει στο νησι,και ειναι ο Σειριος.Στη Ροδο παρολα αυτα,μου ειπαν οτι ειναι πολυ συνηθισμενο χρωμα για γατα,οποτε οσες θελετε μια,παρτε τσουβαλι και καραβι και καντε μια επισκεψη στο νησι των ιπποτων!Αντε μηπως σας αλλαξω λιγο θεμα και φυγει το μυαλο σας απο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Ο JohnDVM έγραψε: #976 13-12-08 09:59 αλλον θα πρεπει να μπει και ενα κοκκινο χ διπλα στο θεμα. Μηπως λιγο ξεφυγαμε, εκτος και αν βλεπατε ταινιες του παλιου underground και cult κινηματογραφου με τον Γκουσγκουνη εξου και η αναφορα στα παλαμαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η whity έγραψε: #977 13-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Click για ανάπτυξη... Μπα του δικου μου ηταν ροζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #978 13-12-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Καλημερα Λύδια ! σου ζητησε να αφησεις τη γατα σου και θα τον παντρευτεις κιολας ? (πλακα κανω ε? ) αλλα γιατι ετσι? με τη γατα σε γνωρισε η την πηρες αφου γνωριστηκατε? γιατι αν την ειχες και ΤΩΡΑ δεν την θελει..τι να πω ! περιμενω απαντηση. Click για ανάπτυξη... Μεγάλη ιστορία!! Όσο μέναμε μαζί, τις τάιζε κάθε πρωί πριν να φύγει και τις δύο, τώρα που πάει να μείνει μόνος, λόγο επιπλοκών, έπρεπε να πάρει μια απο τις δύο γιατί εγώ θα έμενα στην μαμά μου και θα είχαμε ΤΕΣΣΕΡΙΣ. Στην αρχή συμφώνησε να πάρει την μικρή παρόλο που τον είχα προηδοποιήσει για την ευθήνη, αλλά μετά την πρώτη εβδομάδα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ πάρα πολύ και μου είπε ότι αποφάσισε να την δόση! ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΜΟΥ! Τώρα όπως καταλαβαίνεις είμαι με τέσσερις γάτες, γιατί αυτός είναι απλά ενας ακόμα ανεύθηνος ΑΝΤΡΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Η Zbeebz έγραψε: #979 13-12-08 17:19 Οποίον σοκ! Καλέ, αντί να κοιτάζετε τους γατούληδες στα μάτια, τους κοιτάζετε στην τσουτσού τους;;;;; Φτου, κολάστηκα πάλι η αναμάρτητη!!! Πνεύμα και ηθική, βρε! Πνεύμα και ηθική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:38 Η Μυρτω4038: #980 13-12-08 22:38 Καλεεε, τι ειναι αυτα που γραφετε? Πως παρεκτραπηκε ετσι αυτο το θεμα?Για επανελθετε στο θεμα μας, δηλαδη να παντρολογησετε τον γιατρο μας! Ετσι με το παραπονο θα τον θα τον αφησετε τον ανθρωπο? Που αφησατε τον γαμο και πηγατε για....παλαμαρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε έχετε κατι γαταρους σφουγγαράδες εκει...με κατι παλαμαρια....κι ειναι και μπλε Click για ανάπτυξη... Γιουλιτσκα ντροπη...Κι ενα θα σου πω,οι σφουγγαραδες οπως τους φανταζεσαι-οι σφουγγαραδες οπως ειναι στ'αληθεια...απλα δυο εικονες που δεν βρισκεις καμια ομοιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #971 12-12-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: μαουουουου (= ποσά την ώρα Click για ανάπτυξη... 1 συσκευασια Royal Persian τη βδομαδα σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:48 Η elvenstar: #972 12-12-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 1 συσκευασια Royal Persian τη βδομαδα σου κανει? Click για ανάπτυξη... Ωραία! θα βγάλω το κολατσιο του Μπατ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε έχετε κατι γαταρους σφουγγαράδες εκει...με κατι παλαμαρια....κι ειναι και μπλε Click για ανάπτυξη... Τα παλαμάρια ή οι γάταροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 12-12-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραία! θα βγάλω το κολατσιο του Μπατ Τα παλαμάρια ή οι γάταροι Click για ανάπτυξη... εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:31 Η elvenstar: #974 12-12-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Click για ανάπτυξη... Το ρήμα μοιράζομαι δεν μπαίνει ποτέ πριν την τροφή σύμφωνα με τον Μπατ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Click για ανάπτυξη... Καλά μην το λες αυτό έχω δει μαϊμούδες που έχουν μπλε μονο τα επίμαχα σημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:46 Η moukelis έγραψε: #975 13-12-08 02:46 Καλεεεεεε δεν εχουμε μπλε κατηδες εδω,ουτε μπλε σφουγγαραδες,τα μπλεξατε!Ενας μπλε κατης υπαρχει στο νησι,και ειναι ο Σειριος.Στη Ροδο παρολα αυτα,μου ειπαν οτι ειναι πολυ συνηθισμενο χρωμα για γατα,οποτε οσες θελετε μια,παρτε τσουβαλι και καραβι και καντε μια επισκεψη στο νησι των ιπποτων!Αντε μηπως σας αλλαξω λιγο θεμα και φυγει το μυαλο σας απο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Ο JohnDVM έγραψε: #976 13-12-08 09:59 αλλον θα πρεπει να μπει και ενα κοκκινο χ διπλα στο θεμα. Μηπως λιγο ξεφυγαμε, εκτος και αν βλεπατε ταινιες του παλιου underground και cult κινηματογραφου με τον Γκουσγκουνη εξου και η αναφορα στα παλαμαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η whity έγραψε: #977 13-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Click για ανάπτυξη... Μπα του δικου μου ηταν ροζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #978 13-12-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Καλημερα Λύδια ! σου ζητησε να αφησεις τη γατα σου και θα τον παντρευτεις κιολας ? (πλακα κανω ε? ) αλλα γιατι ετσι? με τη γατα σε γνωρισε η την πηρες αφου γνωριστηκατε? γιατι αν την ειχες και ΤΩΡΑ δεν την θελει..τι να πω ! περιμενω απαντηση. Click για ανάπτυξη... Μεγάλη ιστορία!! Όσο μέναμε μαζί, τις τάιζε κάθε πρωί πριν να φύγει και τις δύο, τώρα που πάει να μείνει μόνος, λόγο επιπλοκών, έπρεπε να πάρει μια απο τις δύο γιατί εγώ θα έμενα στην μαμά μου και θα είχαμε ΤΕΣΣΕΡΙΣ. Στην αρχή συμφώνησε να πάρει την μικρή παρόλο που τον είχα προηδοποιήσει για την ευθήνη, αλλά μετά την πρώτη εβδομάδα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ πάρα πολύ και μου είπε ότι αποφάσισε να την δόση! ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΜΟΥ! Τώρα όπως καταλαβαίνεις είμαι με τέσσερις γάτες, γιατί αυτός είναι απλά ενας ακόμα ανεύθηνος ΑΝΤΡΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Η Zbeebz έγραψε: #979 13-12-08 17:19 Οποίον σοκ! Καλέ, αντί να κοιτάζετε τους γατούληδες στα μάτια, τους κοιτάζετε στην τσουτσού τους;;;;; Φτου, κολάστηκα πάλι η αναμάρτητη!!! Πνεύμα και ηθική, βρε! Πνεύμα και ηθική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:38 Η Μυρτω4038: #980 13-12-08 22:38 Καλεεε, τι ειναι αυτα που γραφετε? Πως παρεκτραπηκε ετσι αυτο το θεμα?Για επανελθετε στο θεμα μας, δηλαδη να παντρολογησετε τον γιατρο μας! Ετσι με το παραπονο θα τον θα τον αφησετε τον ανθρωπο? Που αφησατε τον γαμο και πηγατε για....παλαμαρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: μαουουουου (= ποσά την ώρα Click για ανάπτυξη... 1 συσκευασια Royal Persian τη βδομαδα σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:48 Η elvenstar: #972 12-12-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 1 συσκευασια Royal Persian τη βδομαδα σου κανει? Click για ανάπτυξη... Ωραία! θα βγάλω το κολατσιο του Μπατ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε έχετε κατι γαταρους σφουγγαράδες εκει...με κατι παλαμαρια....κι ειναι και μπλε Click για ανάπτυξη... Τα παλαμάρια ή οι γάταροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 12-12-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραία! θα βγάλω το κολατσιο του Μπατ Τα παλαμάρια ή οι γάταροι Click για ανάπτυξη... εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:31 Η elvenstar: #974 12-12-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Click για ανάπτυξη... Το ρήμα μοιράζομαι δεν μπαίνει ποτέ πριν την τροφή σύμφωνα με τον Μπατ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Click για ανάπτυξη... Καλά μην το λες αυτό έχω δει μαϊμούδες που έχουν μπλε μονο τα επίμαχα σημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:46 Η moukelis έγραψε: #975 13-12-08 02:46 Καλεεεεεε δεν εχουμε μπλε κατηδες εδω,ουτε μπλε σφουγγαραδες,τα μπλεξατε!Ενας μπλε κατης υπαρχει στο νησι,και ειναι ο Σειριος.Στη Ροδο παρολα αυτα,μου ειπαν οτι ειναι πολυ συνηθισμενο χρωμα για γατα,οποτε οσες θελετε μια,παρτε τσουβαλι και καραβι και καντε μια επισκεψη στο νησι των ιπποτων!Αντε μηπως σας αλλαξω λιγο θεμα και φυγει το μυαλο σας απο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Ο JohnDVM έγραψε: #976 13-12-08 09:59 αλλον θα πρεπει να μπει και ενα κοκκινο χ διπλα στο θεμα. Μηπως λιγο ξεφυγαμε, εκτος και αν βλεπατε ταινιες του παλιου underground και cult κινηματογραφου με τον Γκουσγκουνη εξου και η αναφορα στα παλαμαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η whity έγραψε: #977 13-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Click για ανάπτυξη... Μπα του δικου μου ηταν ροζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #978 13-12-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Καλημερα Λύδια ! σου ζητησε να αφησεις τη γατα σου και θα τον παντρευτεις κιολας ? (πλακα κανω ε? ) αλλα γιατι ετσι? με τη γατα σε γνωρισε η την πηρες αφου γνωριστηκατε? γιατι αν την ειχες και ΤΩΡΑ δεν την θελει..τι να πω ! περιμενω απαντηση. Click για ανάπτυξη... Μεγάλη ιστορία!! Όσο μέναμε μαζί, τις τάιζε κάθε πρωί πριν να φύγει και τις δύο, τώρα που πάει να μείνει μόνος, λόγο επιπλοκών, έπρεπε να πάρει μια απο τις δύο γιατί εγώ θα έμενα στην μαμά μου και θα είχαμε ΤΕΣΣΕΡΙΣ. Στην αρχή συμφώνησε να πάρει την μικρή παρόλο που τον είχα προηδοποιήσει για την ευθήνη, αλλά μετά την πρώτη εβδομάδα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ πάρα πολύ και μου είπε ότι αποφάσισε να την δόση! ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΜΟΥ! Τώρα όπως καταλαβαίνεις είμαι με τέσσερις γάτες, γιατί αυτός είναι απλά ενας ακόμα ανεύθηνος ΑΝΤΡΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Η Zbeebz έγραψε: #979 13-12-08 17:19 Οποίον σοκ! Καλέ, αντί να κοιτάζετε τους γατούληδες στα μάτια, τους κοιτάζετε στην τσουτσού τους;;;;; Φτου, κολάστηκα πάλι η αναμάρτητη!!! Πνεύμα και ηθική, βρε! Πνεύμα και ηθική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:38 Η Μυρτω4038: #980 13-12-08 22:38 Καλεεε, τι ειναι αυτα που γραφετε? Πως παρεκτραπηκε ετσι αυτο το θεμα?Για επανελθετε στο θεμα μας, δηλαδη να παντρολογησετε τον γιατρο μας! Ετσι με το παραπονο θα τον θα τον αφησετε τον ανθρωπο? Που αφησατε τον γαμο και πηγατε για....παλαμαρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 1 συσκευασια Royal Persian τη βδομαδα σου κανει? Click για ανάπτυξη... Ωραία! θα βγάλω το κολατσιο του Μπατ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε έχετε κατι γαταρους σφουγγαράδες εκει...με κατι παλαμαρια....κι ειναι και μπλε Click για ανάπτυξη... Τα παλαμάρια ή οι γάταροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #973 12-12-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραία! θα βγάλω το κολατσιο του Μπατ Τα παλαμάρια ή οι γάταροι Click για ανάπτυξη... εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:31 Η elvenstar: #974 12-12-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Click για ανάπτυξη... Το ρήμα μοιράζομαι δεν μπαίνει ποτέ πριν την τροφή σύμφωνα με τον Μπατ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Click για ανάπτυξη... Καλά μην το λες αυτό έχω δει μαϊμούδες που έχουν μπλε μονο τα επίμαχα σημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:46 Η moukelis έγραψε: #975 13-12-08 02:46 Καλεεεεεε δεν εχουμε μπλε κατηδες εδω,ουτε μπλε σφουγγαραδες,τα μπλεξατε!Ενας μπλε κατης υπαρχει στο νησι,και ειναι ο Σειριος.Στη Ροδο παρολα αυτα,μου ειπαν οτι ειναι πολυ συνηθισμενο χρωμα για γατα,οποτε οσες θελετε μια,παρτε τσουβαλι και καραβι και καντε μια επισκεψη στο νησι των ιπποτων!Αντε μηπως σας αλλαξω λιγο θεμα και φυγει το μυαλο σας απο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Ο JohnDVM έγραψε: #976 13-12-08 09:59 αλλον θα πρεπει να μπει και ενα κοκκινο χ διπλα στο θεμα. Μηπως λιγο ξεφυγαμε, εκτος και αν βλεπατε ταινιες του παλιου underground και cult κινηματογραφου με τον Γκουσγκουνη εξου και η αναφορα στα παλαμαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η whity έγραψε: #977 13-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Click για ανάπτυξη... Μπα του δικου μου ηταν ροζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #978 13-12-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Καλημερα Λύδια ! σου ζητησε να αφησεις τη γατα σου και θα τον παντρευτεις κιολας ? (πλακα κανω ε? ) αλλα γιατι ετσι? με τη γατα σε γνωρισε η την πηρες αφου γνωριστηκατε? γιατι αν την ειχες και ΤΩΡΑ δεν την θελει..τι να πω ! περιμενω απαντηση. Click για ανάπτυξη... Μεγάλη ιστορία!! Όσο μέναμε μαζί, τις τάιζε κάθε πρωί πριν να φύγει και τις δύο, τώρα που πάει να μείνει μόνος, λόγο επιπλοκών, έπρεπε να πάρει μια απο τις δύο γιατί εγώ θα έμενα στην μαμά μου και θα είχαμε ΤΕΣΣΕΡΙΣ. Στην αρχή συμφώνησε να πάρει την μικρή παρόλο που τον είχα προηδοποιήσει για την ευθήνη, αλλά μετά την πρώτη εβδομάδα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ πάρα πολύ και μου είπε ότι αποφάσισε να την δόση! ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΜΟΥ! Τώρα όπως καταλαβαίνεις είμαι με τέσσερις γάτες, γιατί αυτός είναι απλά ενας ακόμα ανεύθηνος ΑΝΤΡΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Η Zbeebz έγραψε: #979 13-12-08 17:19 Οποίον σοκ! Καλέ, αντί να κοιτάζετε τους γατούληδες στα μάτια, τους κοιτάζετε στην τσουτσού τους;;;;; Φτου, κολάστηκα πάλι η αναμάρτητη!!! Πνεύμα και ηθική, βρε! Πνεύμα και ηθική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:38 Η Μυρτω4038: #980 13-12-08 22:38 Καλεεε, τι ειναι αυτα που γραφετε? Πως παρεκτραπηκε ετσι αυτο το θεμα?Για επανελθετε στο θεμα μας, δηλαδη να παντρολογησετε τον γιατρο μας! Ετσι με το παραπονο θα τον θα τον αφησετε τον ανθρωπο? Που αφησατε τον γαμο και πηγατε για....παλαμαρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραία! θα βγάλω το κολατσιο του Μπατ Τα παλαμάρια ή οι γάταροι Click για ανάπτυξη... εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:31 Η elvenstar: #974 12-12-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Click για ανάπτυξη... Το ρήμα μοιράζομαι δεν μπαίνει ποτέ πριν την τροφή σύμφωνα με τον Μπατ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Click για ανάπτυξη... Καλά μην το λες αυτό έχω δει μαϊμούδες που έχουν μπλε μονο τα επίμαχα σημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:46 Η moukelis έγραψε: #975 13-12-08 02:46 Καλεεεεεε δεν εχουμε μπλε κατηδες εδω,ουτε μπλε σφουγγαραδες,τα μπλεξατε!Ενας μπλε κατης υπαρχει στο νησι,και ειναι ο Σειριος.Στη Ροδο παρολα αυτα,μου ειπαν οτι ειναι πολυ συνηθισμενο χρωμα για γατα,οποτε οσες θελετε μια,παρτε τσουβαλι και καραβι και καντε μια επισκεψη στο νησι των ιπποτων!Αντε μηπως σας αλλαξω λιγο θεμα και φυγει το μυαλο σας απο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Ο JohnDVM έγραψε: #976 13-12-08 09:59 αλλον θα πρεπει να μπει και ενα κοκκινο χ διπλα στο θεμα. Μηπως λιγο ξεφυγαμε, εκτος και αν βλεπατε ταινιες του παλιου underground και cult κινηματογραφου με τον Γκουσγκουνη εξου και η αναφορα στα παλαμαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η whity έγραψε: #977 13-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Click για ανάπτυξη... Μπα του δικου μου ηταν ροζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #978 13-12-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Καλημερα Λύδια ! σου ζητησε να αφησεις τη γατα σου και θα τον παντρευτεις κιολας ? (πλακα κανω ε? ) αλλα γιατι ετσι? με τη γατα σε γνωρισε η την πηρες αφου γνωριστηκατε? γιατι αν την ειχες και ΤΩΡΑ δεν την θελει..τι να πω ! περιμενω απαντηση. Click για ανάπτυξη... Μεγάλη ιστορία!! Όσο μέναμε μαζί, τις τάιζε κάθε πρωί πριν να φύγει και τις δύο, τώρα που πάει να μείνει μόνος, λόγο επιπλοκών, έπρεπε να πάρει μια απο τις δύο γιατί εγώ θα έμενα στην μαμά μου και θα είχαμε ΤΕΣΣΕΡΙΣ. Στην αρχή συμφώνησε να πάρει την μικρή παρόλο που τον είχα προηδοποιήσει για την ευθήνη, αλλά μετά την πρώτη εβδομάδα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ πάρα πολύ και μου είπε ότι αποφάσισε να την δόση! ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΜΟΥ! Τώρα όπως καταλαβαίνεις είμαι με τέσσερις γάτες, γιατί αυτός είναι απλά ενας ακόμα ανεύθηνος ΑΝΤΡΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Η Zbeebz έγραψε: #979 13-12-08 17:19 Οποίον σοκ! Καλέ, αντί να κοιτάζετε τους γατούληδες στα μάτια, τους κοιτάζετε στην τσουτσού τους;;;;; Φτου, κολάστηκα πάλι η αναμάρτητη!!! Πνεύμα και ηθική, βρε! Πνεύμα και ηθική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:38 Η Μυρτω4038: #980 13-12-08 22:38 Καλεεε, τι ειναι αυτα που γραφετε? Πως παρεκτραπηκε ετσι αυτο το θεμα?Για επανελθετε στο θεμα μας, δηλαδη να παντρολογησετε τον γιατρο μας! Ετσι με το παραπονο θα τον θα τον αφησετε τον ανθρωπο? Που αφησατε τον γαμο και πηγατε για....παλαμαρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Click για ανάπτυξη... Το ρήμα μοιράζομαι δεν μπαίνει ποτέ πριν την τροφή σύμφωνα με τον Μπατ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Click για ανάπτυξη... Καλά μην το λες αυτό έχω δει μαϊμούδες που έχουν μπλε μονο τα επίμαχα σημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:46 Η moukelis έγραψε: #975 13-12-08 02:46 Καλεεεεεε δεν εχουμε μπλε κατηδες εδω,ουτε μπλε σφουγγαραδες,τα μπλεξατε!Ενας μπλε κατης υπαρχει στο νησι,και ειναι ο Σειριος.Στη Ροδο παρολα αυτα,μου ειπαν οτι ειναι πολυ συνηθισμενο χρωμα για γατα,οποτε οσες θελετε μια,παρτε τσουβαλι και καραβι και καντε μια επισκεψη στο νησι των ιπποτων!Αντε μηπως σας αλλαξω λιγο θεμα και φυγει το μυαλο σας απο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Ο JohnDVM έγραψε: #976 13-12-08 09:59 αλλον θα πρεπει να μπει και ενα κοκκινο χ διπλα στο θεμα. Μηπως λιγο ξεφυγαμε, εκτος και αν βλεπατε ταινιες του παλιου underground και cult κινηματογραφου με τον Γκουσγκουνη εξου και η αναφορα στα παλαμαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η whity έγραψε: #977 13-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Click για ανάπτυξη... Μπα του δικου μου ηταν ροζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #978 13-12-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Καλημερα Λύδια ! σου ζητησε να αφησεις τη γατα σου και θα τον παντρευτεις κιολας ? (πλακα κανω ε? ) αλλα γιατι ετσι? με τη γατα σε γνωρισε η την πηρες αφου γνωριστηκατε? γιατι αν την ειχες και ΤΩΡΑ δεν την θελει..τι να πω ! περιμενω απαντηση. Click για ανάπτυξη... Μεγάλη ιστορία!! Όσο μέναμε μαζί, τις τάιζε κάθε πρωί πριν να φύγει και τις δύο, τώρα που πάει να μείνει μόνος, λόγο επιπλοκών, έπρεπε να πάρει μια απο τις δύο γιατί εγώ θα έμενα στην μαμά μου και θα είχαμε ΤΕΣΣΕΡΙΣ. Στην αρχή συμφώνησε να πάρει την μικρή παρόλο που τον είχα προηδοποιήσει για την ευθήνη, αλλά μετά την πρώτη εβδομάδα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ πάρα πολύ και μου είπε ότι αποφάσισε να την δόση! ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΜΟΥ! Τώρα όπως καταλαβαίνεις είμαι με τέσσερις γάτες, γιατί αυτός είναι απλά ενας ακόμα ανεύθηνος ΑΝΤΡΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Η Zbeebz έγραψε: #979 13-12-08 17:19 Οποίον σοκ! Καλέ, αντί να κοιτάζετε τους γατούληδες στα μάτια, τους κοιτάζετε στην τσουτσού τους;;;;; Φτου, κολάστηκα πάλι η αναμάρτητη!!! Πνεύμα και ηθική, βρε! Πνεύμα και ηθική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:38 Η Μυρτω4038: #980 13-12-08 22:38 Καλεεε, τι ειναι αυτα που γραφετε? Πως παρεκτραπηκε ετσι αυτο το θεμα?Για επανελθετε στο θεμα μας, δηλαδη να παντρολογησετε τον γιατρο μας! Ετσι με το παραπονο θα τον θα τον αφησετε τον ανθρωπο? Που αφησατε τον γαμο και πηγατε για....παλαμαρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλεεεεεε δεν εχουμε μπλε κατηδες εδω,ουτε μπλε σφουγγαραδες,τα μπλεξατε!Ενας μπλε κατης υπαρχει στο νησι,και ειναι ο Σειριος.Στη Ροδο παρολα αυτα,μου ειπαν οτι ειναι πολυ συνηθισμενο χρωμα για γατα,οποτε οσες θελετε μια,παρτε τσουβαλι και καραβι και καντε μια επισκεψη στο νησι των ιπποτων!Αντε μηπως σας αλλαξω λιγο θεμα και φυγει το μυαλο σας απο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:59 Ο JohnDVM έγραψε: #976 13-12-08 09:59 αλλον θα πρεπει να μπει και ενα κοκκινο χ διπλα στο θεμα. Μηπως λιγο ξεφυγαμε, εκτος και αν βλεπατε ταινιες του παλιου underground και cult κινηματογραφου με τον Γκουσγκουνη εξου και η αναφορα στα παλαμαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η whity έγραψε: #977 13-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Click για ανάπτυξη... Μπα του δικου μου ηταν ροζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #978 13-12-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Καλημερα Λύδια ! σου ζητησε να αφησεις τη γατα σου και θα τον παντρευτεις κιολας ? (πλακα κανω ε? ) αλλα γιατι ετσι? με τη γατα σε γνωρισε η την πηρες αφου γνωριστηκατε? γιατι αν την ειχες και ΤΩΡΑ δεν την θελει..τι να πω ! περιμενω απαντηση. Click για ανάπτυξη... Μεγάλη ιστορία!! Όσο μέναμε μαζί, τις τάιζε κάθε πρωί πριν να φύγει και τις δύο, τώρα που πάει να μείνει μόνος, λόγο επιπλοκών, έπρεπε να πάρει μια απο τις δύο γιατί εγώ θα έμενα στην μαμά μου και θα είχαμε ΤΕΣΣΕΡΙΣ. Στην αρχή συμφώνησε να πάρει την μικρή παρόλο που τον είχα προηδοποιήσει για την ευθήνη, αλλά μετά την πρώτη εβδομάδα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ πάρα πολύ και μου είπε ότι αποφάσισε να την δόση! ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΜΟΥ! Τώρα όπως καταλαβαίνεις είμαι με τέσσερις γάτες, γιατί αυτός είναι απλά ενας ακόμα ανεύθηνος ΑΝΤΡΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Η Zbeebz έγραψε: #979 13-12-08 17:19 Οποίον σοκ! Καλέ, αντί να κοιτάζετε τους γατούληδες στα μάτια, τους κοιτάζετε στην τσουτσού τους;;;;; Φτου, κολάστηκα πάλι η αναμάρτητη!!! Πνεύμα και ηθική, βρε! Πνεύμα και ηθική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:38 Η Μυρτω4038: #980 13-12-08 22:38 Καλεεε, τι ειναι αυτα που γραφετε? Πως παρεκτραπηκε ετσι αυτο το θεμα?Για επανελθετε στο θεμα μας, δηλαδη να παντρολογησετε τον γιατρο μας! Ετσι με το παραπονο θα τον θα τον αφησετε τον ανθρωπο? Που αφησατε τον γαμο και πηγατε για....παλαμαρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αλλον θα πρεπει να μπει και ενα κοκκινο χ διπλα στο θεμα. Μηπως λιγο ξεφυγαμε, εκτος και αν βλεπατε ταινιες του παλιου underground και cult κινηματογραφου με τον Γκουσγκουνη εξου και η αναφορα στα παλαμαρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η whity έγραψε: #977 13-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Click για ανάπτυξη... Μπα του δικου μου ηταν ροζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #978 13-12-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Καλημερα Λύδια ! σου ζητησε να αφησεις τη γατα σου και θα τον παντρευτεις κιολας ? (πλακα κανω ε? ) αλλα γιατι ετσι? με τη γατα σε γνωρισε η την πηρες αφου γνωριστηκατε? γιατι αν την ειχες και ΤΩΡΑ δεν την θελει..τι να πω ! περιμενω απαντηση. Click για ανάπτυξη... Μεγάλη ιστορία!! Όσο μέναμε μαζί, τις τάιζε κάθε πρωί πριν να φύγει και τις δύο, τώρα που πάει να μείνει μόνος, λόγο επιπλοκών, έπρεπε να πάρει μια απο τις δύο γιατί εγώ θα έμενα στην μαμά μου και θα είχαμε ΤΕΣΣΕΡΙΣ. Στην αρχή συμφώνησε να πάρει την μικρή παρόλο που τον είχα προηδοποιήσει για την ευθήνη, αλλά μετά την πρώτη εβδομάδα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ πάρα πολύ και μου είπε ότι αποφάσισε να την δόση! ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΜΟΥ! Τώρα όπως καταλαβαίνεις είμαι με τέσσερις γάτες, γιατί αυτός είναι απλά ενας ακόμα ανεύθηνος ΑΝΤΡΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Η Zbeebz έγραψε: #979 13-12-08 17:19 Οποίον σοκ! Καλέ, αντί να κοιτάζετε τους γατούληδες στα μάτια, τους κοιτάζετε στην τσουτσού τους;;;;; Φτου, κολάστηκα πάλι η αναμάρτητη!!! Πνεύμα και ηθική, βρε! Πνεύμα και ηθική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:38 Η Μυρτω4038: #980 13-12-08 22:38 Καλεεε, τι ειναι αυτα που γραφετε? Πως παρεκτραπηκε ετσι αυτο το θεμα?Για επανελθετε στο θεμα μας, δηλαδη να παντρολογησετε τον γιατρο μας! Ετσι με το παραπονο θα τον θα τον αφησετε τον ανθρωπο? Που αφησατε τον γαμο και πηγατε για....παλαμαρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω τη τροφη να σου πω την αληθεια για σενα τη σκεφτομουν... αλλα πράγματι μπορεις να τη μοραστεις με το Μπατ Οι γατοι με τα παλαμαρια τους λογικα το ιδιο χρωμα θα εχουν υποθετω Click για ανάπτυξη... Μπα του δικου μου ηταν ροζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ Δραστήριο μέλος Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:41 Η ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ: #978 13-12-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Καλημερα Λύδια ! σου ζητησε να αφησεις τη γατα σου και θα τον παντρευτεις κιολας ? (πλακα κανω ε? ) αλλα γιατι ετσι? με τη γατα σε γνωρισε η την πηρες αφου γνωριστηκατε? γιατι αν την ειχες και ΤΩΡΑ δεν την θελει..τι να πω ! περιμενω απαντηση. Click για ανάπτυξη... Μεγάλη ιστορία!! Όσο μέναμε μαζί, τις τάιζε κάθε πρωί πριν να φύγει και τις δύο, τώρα που πάει να μείνει μόνος, λόγο επιπλοκών, έπρεπε να πάρει μια απο τις δύο γιατί εγώ θα έμενα στην μαμά μου και θα είχαμε ΤΕΣΣΕΡΙΣ. Στην αρχή συμφώνησε να πάρει την μικρή παρόλο που τον είχα προηδοποιήσει για την ευθήνη, αλλά μετά την πρώτη εβδομάδα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ πάρα πολύ και μου είπε ότι αποφάσισε να την δόση! ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΜΟΥ! Τώρα όπως καταλαβαίνεις είμαι με τέσσερις γάτες, γιατί αυτός είναι απλά ενας ακόμα ανεύθηνος ΑΝΤΡΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Η Zbeebz έγραψε: #979 13-12-08 17:19 Οποίον σοκ! Καλέ, αντί να κοιτάζετε τους γατούληδες στα μάτια, τους κοιτάζετε στην τσουτσού τους;;;;; Φτου, κολάστηκα πάλι η αναμάρτητη!!! Πνεύμα και ηθική, βρε! Πνεύμα και ηθική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:38 Η Μυρτω4038: #980 13-12-08 22:38 Καλεεε, τι ειναι αυτα που γραφετε? Πως παρεκτραπηκε ετσι αυτο το θεμα?Για επανελθετε στο θεμα μας, δηλαδη να παντρολογησετε τον γιατρο μας! Ετσι με το παραπονο θα τον θα τον αφησετε τον ανθρωπο? Που αφησατε τον γαμο και πηγατε για....παλαμαρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Καλημερα Λύδια ! σου ζητησε να αφησεις τη γατα σου και θα τον παντρευτεις κιολας ? (πλακα κανω ε? ) αλλα γιατι ετσι? με τη γατα σε γνωρισε η την πηρες αφου γνωριστηκατε? γιατι αν την ειχες και ΤΩΡΑ δεν την θελει..τι να πω ! περιμενω απαντηση. Click για ανάπτυξη... Μεγάλη ιστορία!! Όσο μέναμε μαζί, τις τάιζε κάθε πρωί πριν να φύγει και τις δύο, τώρα που πάει να μείνει μόνος, λόγο επιπλοκών, έπρεπε να πάρει μια απο τις δύο γιατί εγώ θα έμενα στην μαμά μου και θα είχαμε ΤΕΣΣΕΡΙΣ. Στην αρχή συμφώνησε να πάρει την μικρή παρόλο που τον είχα προηδοποιήσει για την ευθήνη, αλλά μετά την πρώτη εβδομάδα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ πάρα πολύ και μου είπε ότι αποφάσισε να την δόση! ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΜΟΥ! Τώρα όπως καταλαβαίνεις είμαι με τέσσερις γάτες, γιατί αυτός είναι απλά ενας ακόμα ανεύθηνος ΑΝΤΡΑΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:19 Η Zbeebz έγραψε: #979 13-12-08 17:19 Οποίον σοκ! Καλέ, αντί να κοιτάζετε τους γατούληδες στα μάτια, τους κοιτάζετε στην τσουτσού τους;;;;; Φτου, κολάστηκα πάλι η αναμάρτητη!!! Πνεύμα και ηθική, βρε! Πνεύμα και ηθική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:38 Η Μυρτω4038: #980 13-12-08 22:38 Καλεεε, τι ειναι αυτα που γραφετε? Πως παρεκτραπηκε ετσι αυτο το θεμα?Για επανελθετε στο θεμα μας, δηλαδη να παντρολογησετε τον γιατρο μας! Ετσι με το παραπονο θα τον θα τον αφησετε τον ανθρωπο? Που αφησατε τον γαμο και πηγατε για....παλαμαρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Οποίον σοκ! Καλέ, αντί να κοιτάζετε τους γατούληδες στα μάτια, τους κοιτάζετε στην τσουτσού τους;;;;; Φτου, κολάστηκα πάλι η αναμάρτητη!!! Πνεύμα και ηθική, βρε! Πνεύμα και ηθική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:38 Η Μυρτω4038: #980 13-12-08 22:38 Καλεεε, τι ειναι αυτα που γραφετε? Πως παρεκτραπηκε ετσι αυτο το θεμα?Για επανελθετε στο θεμα μας, δηλαδη να παντρολογησετε τον γιατρο μας! Ετσι με το παραπονο θα τον θα τον αφησετε τον ανθρωπο? Που αφησατε τον γαμο και πηγατε για....παλαμαρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλεεε, τι ειναι αυτα που γραφετε? Πως παρεκτραπηκε ετσι αυτο το θεμα?Για επανελθετε στο θεμα μας, δηλαδη να παντρολογησετε τον γιατρο μας! Ετσι με το παραπονο θα τον θα τον αφησετε τον ανθρωπο? Που αφησατε τον γαμο και πηγατε για....παλαμαρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.