Άντρες!!

Μαλιστα.Το κακομαθημενο παρανυφακι θελει να σερβιρουμε γατοκοιλιτσες.Οποιος θελει απλα θα ζουλαει,οποιος θελει θα παταει και μια δαγκωνια.:P
Τελικα θα ξεκινησει κι εδω μια απεργια μια διαδηλωση μια επανασταση.....
Τις γατες με πανο να διαδηλωνουν........
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΤΗΗΗΗΗΗΝ ΓΑΤΑΠΙΕΣΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟ ΖΟΥΛΗΓΜΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΤΗΗΗΗΗΗΗΝ ΔΑΓΚΩΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικα θα ξεκινησει κι εδω μια απεργια μια διαδηλωση μια επανασταση.....
Τις γατες με πανο να διαδηλωνουν........
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΤΗΗΗΗΗΗΝ ΓΑΤΑΠΙΕΣΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟ ΖΟΥΛΗΓΜΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΤΗΗΗΗΗΗΗΝ ΔΑΓΚΩΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

μπα εγω νομιζω οτι ετσι και σταματησουμε το ζουληγμα τοτε θα αρχισουν την διαδηλωση!!!!!!!!!!!!!!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εξαντληθηκε το θεμα μονο σε 103 σελιδες?:hmm::blink:

μπα μαλλον την κανανε για διακοπες:lol::lol:

Οχι καλε γιατρε μας δεν εξαντληθηκε το θεμα,απλα λογω γιορτων ολα τα νοικοκυροκοριτσα σαν και μας δηλαδη,τρεχουμε και δεν φτανουμε(να καθαρισουμε,να ψωνισουμε,να φτιαξουμε τα γλυκα μας,να κανουμε γενικως οτι χρειαζετεαι που να προλαβουμε κιολας?ειστε και απαιτητικοι (οι περισσοτεροι)τα θελετε και ετοιμα(αχ αυτη η ελληνιδα μανα που κακομαθενη τους γιους και την πληρωνουν οι κορες).Εσεις τη κανενε?(γενικα τους αντρες ρωταω?)

μπα μαλλον την κανανε για διακοπες:lol::lol:

Πού να εξαντληθεί καλέ; Το θέμα είναι σαν το τραγούδι του Ζαμπέτα "Και η βρόχα έπεφτε right through"! Τόμους ολόκληρους να γράψουμε, το θέμα δεν θα εξαντληθεί... :rolleyes: Και διακοπές να πάμε, όταν ξαναγυρίσουμε θα κληθούμε και πάλι να το αντιμετωπίσουμε!!! :lol::lol::lol::lol:

Οχι καλε γιατρε μας δεν εξαντληθηκε το θεμα,απλα λογω γιορτων ολα τα νοικοκυροκοριτσα σαν και μας δηλαδη,τρεχουμε και δεν φτανουμε(να καθαρισουμε,να ψωνισουμε,να φτιαξουμε τα γλυκα μας,να κανουμε γενικως οτι χρειαζετεαι που να προλαβουμε κιολας?ειστε και απαιτητικοι (οι περισσοτεροι)τα θελετε και ετοιμα(αχ αυτη η ελληνιδα μανα που κακομαθενη τους γιους και την πληρωνουν οι κορες).Εσεις τη κανενε?(γενικα τους αντρες ρωταω?)

Αμ το αλλο?να του βαζεις τα σιδερωμενα ομορφα και ωραια στη ντουλαπα,να παιρνει ενα και να χαλαει δεκα...και οταν του λες κοιτα τι εκανες...να απαντα "και εσυ τι κανεις?πηγες να τα φτιαξεις?Μονο τις γατες ξερεις να υπηρετευεις" βεβαιως του απαντω δεοντως.
Δηλαδη πως την εχουν δει οι κανακαρηδες...να τα χαλανε και εμεις να τρεχουμε απο πισω...ε οχι...αντε τωρα γιατι τα πηρα:mad:

Αμ το αλλο?να του βαζεις τα σιδερωμενα ομορφα και ωραια στη ντουλαπα,να παιρνει ενα και να χαλαει δεκα...και οταν του λες κοιτα τι εκανες...να απαντα "και εσυ τι κανεις?πηγες να τα φτιαξεις?Μονο τις γατες ξερεις να υπηρετευεις" βεβαιως του απαντω δεοντως.
Δηλαδη πως την εχουν δει οι κανακαρηδες...να τα χαλανε και εμεις να τρεχουμε απο πισω...ε οχι...αντε τωρα γιατι τα πηρα:mad:
ναι γιατι μονο αυτα ειναι?ο δικος μου καλος, χρυσος, ειναι του θεου το γελιο(λεμε τωρα)αλλα να θελει τα ρουχα του στο χερι?πχ πριν κανει μπανιο αρχιζει....Δαφνουκοοοο μου βγαζεις μια πετσετααααα?....Δαφνουκοοοοοοο μου βγαζεις τα εσωρουχααα?.....μα Αλεξη μου διπλα σου ειναι......δε μπορωωωωω που να σκυβω τωραααα???:blink::blink::blink:
παραδειγμα αλλο περιστατικο βρε Δαφνη μπορεις να μου βρεις πχ το πουκαμισο το μπλε? μα αγαπη μου ειναι εκει.......το ψαχνω το $#@%$ μα δεν το βρισκωωωωω?(θεαμα για φρικη,ανοιχτη ντουλαπα,ισως τα μισα ρουχα κατω,ισως απλα ολα τσαλακωμενα απο το ατσουμπαλο ψαξιμο και το πουκαμισο μπροστα μπροστα και ακομα (για περιεργο λογο αορατο)μα δεν το βλεπω?ελα εσυ που ξερεις...(και το ερμο πουκαμισο που επαιζε κρυφτο με τον αντρα μου ως δια μαγειας μολις με ειδε τρομοκρατημενο εμφανιζετε)τι να πεις που αν πεις και τιποτα στο παιζει αθωα περιστερα και αρχιζει το συνηθες τροπαριο......εεεεελα μωρε εσενα σε ξερει:blink:γι'αυτο εμφανιστηκε:blink::blink::blink:

ναι γιατι μονο αυτα ειναι?ο δικος μου καλος, χρυσος, ειναι του θεου το γελιο(λεμε τωρα)αλλα να θελει τα ρουχα του στο χερι?πχ πριν κανει μπανιο αρχιζει....Δαφνουκοοοο μου βγαζεις μια πετσετααααα?....Δαφνουκοοοοοοο μου βγαζεις τα εσωρουχααα?.....μα Αλεξη μου διπλα σου ειναι......δε μπορωωωωω που να σκυβω τωραααα???:blink::blink::blink:
παραδειγμα αλλο περιστατικο βρε Δαφνη μπορεις να μου βρεις πχ το πουκαμισο το μπλε? μα αγαπη μου ειναι εκει.......το ψαχνω το $#@%$ μα δεν το βρισκωωωωω?(θεαμα για φρικη,ανοιχτη ντουλαπα,ισως τα μισα ρουχα κατω,ισως απλα ολα τσαλακωμενα απο το ατσουμπαλο ψαξιμο και το πουκαμισο μπροστα μπροστα και ακομα (για περιεργο λογο αορατο)μα δεν το βλεπω?ελα εσυ που ξερεις...(και το ερμο πουκαμισο που επαιζε κρυφτο με τον αντρα μου ως δια μαγειας μολις με ειδε τρομοκρατημενο εμφανιζετε)τι να πεις που αν πεις και τιποτα στο παιζει αθωα περιστερα και αρχιζει το συνηθες τροπαριο......εεεεελα μωρε εσενα σε ξερει:blink:γι'αυτο εμφανιστηκε:blink::blink::blink:
Ειπα πως μονο αυτο ειναι?Αντε καλε...26 χρονια γαμου τι να πρωτοσκεφτεις,αυτο μουρθε προχειρο.Αλλα εχω και ενα μεγααααλο καλο...ειναι ναυτικος και ησυχαζω και εγω και τα γατονια μου.:lol::lol:

μονο αυταααααααααα???? εγω σημερα...αγαπη μου με βοηθας λιγο να μαζεψουμε το τραπεζι για να φαμε????? πανω στο τραπεζι τσιγαρα 2 σταχτοδοχεια 1 μπουκαλι νερο..και ενας τεραστιος φακελος που θα στειλω στα πεθερικα μου...αποτελεσμα ???? : βαλε το φακελο αγαπη στην κρεββατοκαμαρα μην τον ξεσκισει η γατουλα...ο φακελος στο σαλονι πεταμενος να τον μυριζει η γατα και ενα απο τα 2 τασακια στο γραφειο και ο πασας να καπνιζει!!!!! ενω της καθημερινες με βοηθαει..σημερα λεει εχει ρεπο???????αλλο και τουτο:blink::blink::blink::blink::blink::blink:

Α,κοριτσια,δεν τους εχετε εκπαιδευσει καλα...Αυτα θελουν κοψιμο απο την αρχη.Για παραδειγμα:
"Αγαπη μου,ερχεσαι λιγο;"
"Εχω δουλεια μωρο μου,τι θελεις;"
" Δε βρισκω το πουκαμισο μου..."
"Μα το εβαλα χτες στη ντουλαπα,διπλα στα παλτα."
"Δεν το βρισκω..."
"Μην το βαζεις τοτε."
"..."
Παμε για τον ενατο χρονο και ειναι και τα δικα μου νευρα ενταξει,και τα δικα του.:P

αυτο που λενε παντως ισχυει ο αντρας ,το παιδι και το σκυλι ειναι οπως το μαθεις!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ειπα πως μονο αυτο ειναι?Αντε καλε...26 χρονια γαμου τι να πρωτοσκεφτεις,αυτο μουρθε προχειρο.Αλλα εχω και ενα μεγααααλο καλο...ειναι ναυτικος και ησυχαζω και εγω και τα γατονια μου.:lol::lol:
ΤΥΧΕΡΗ
Εμενα δεν ειναι ναυτικος και ετσι εχει την τυχη να ειναι μαζι μου!!!(μηπως να γινω εγω ναυτικος?:hmm::hmm::hmm:)και μιλαμε για 19 χρονια γαμου οχι 26(μπραβο σου εισαι ηρωηδα):up:και ναι αυτα ηταν τα ελαχιστα απο την καθημερινη ζωη μας με τους αντρες(που ν'αρχισουμε να λεμε και τα υπολοιπα(χωρια που ουτε τον γιατρο θα καταφερουμε να παντρεψουμε τον γιατρο αλλα και οι ελευθερες θα την κανουν με ελαφρα πηδηματακια.
και το σαιτ αντι να λεγετε my cat θα λεγετε το σαιτ του καγκουρο.

αυτο που λενε παντως ισχυει ο αντρας ,το παιδι και το σκυλι ειναι οπως το μαθεις!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ΜΠΑΑΑΑΑ τον σκυλο μου τον ειχα μαθει καλυτερα.
σιδερωνε μονο του τα πουκαμισα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλα εκτος απο γειτονισσες ειμαστε και ομοιοπαθεις:up:κι ο δικος μου ναυτικος ειναι και γλιτωνω :lol:.Το κακο ειναι οταν γυρναει και σου φερνει 5-6 βαλιτσες απλυτα και λει κιολας: Αγαπη μου,,,,ξερεις ,,,τα θελω μεχρι την Δευτερα γιατ εχω παλι ταξιδι ή εχω επιθεωρηση ή εχω βαρδια ή οτιδηποτε αλλο " :bleh: οποτε ο,τι και να του χεις μαθει δεν μπορεις να κανεις τιποτα:lol::lol::lol:

Βλέπω την γλύτωσε ο γιατρός και πιάσατε τους άλλους άνδρες....:lol:

κανονικα με τετοιες εμπειριες εεσεις θα επρεπε να αποτρεπετε ανθρωπους να παντρευτουν οχι να κανετε προξενια:blink::blink::blink::blink::blink:

Γιατί να έχουμε μόνο εμείς άσχημες εμπειρίες να έχουν κι άλλοι:mad:;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back