Άντρες!!

Κοριτσια και μενα ελαφακι μου εφερε που ειναι και κοντα στην ειδικοτητα:D( εγω αλλο ειχα ζητησει:blink:) Μαλλον μονο ελαφακια θα εχει φετος ο Αγιος θα του εκαναν καλη προσφορα οι Κινεζοι:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γυναικοκρατια ειναι το φορουμ...οπου να γυρισω "ροζ σταυρουδακια" βλεπω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαλλον μονο ελαφακια θα εχει φετος ο Αγιος θα του εκαναν καλη προσφορα οι Κινεζοι:lol::lol::lol:
Ελαφάκια με μελαμίνη;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Πραγματικά, είναι άξιο λόγου το φαινόμενο.
Γι' αυτό πρέπει εσείς οι άντρες του φόρουμ να διαδώσετε τη φιλογατία στον αντρικό πληθυσμό! Υποψιάζομαι ότι πολλοί παραμένουν κρυπτογατόφιλοι για να μην τους πάρουν στο γιούχα οι ομόφυλοί τους... :hmm:

Η καλυτερη σου πρεπει να ειναι :D ελα να σε εμβολιασω και εσενα για ψευδοπανωλη:lol:.... μην παθουμε και τιποτα:D:P

Κοριτσια και μενα ελαφακι μου εφερε που ειναι και κοντα στην ειδικοτητα:D( εγω αλλο ειχα ζητησει:blink:) Μαλλον μονο ελαφακια θα εχει φετος ο Αγιος θα του εκαναν καλη προσφορα οι Κινεζοι:lol::lol::lol:
Ή καλή προσφορά από Κινέζους ή θα του ζήτησες κανένα μινι ουαν α μπου σου ναβιγκατορ;)

Η καλυτερη σου πρεπει να ειναι :D
Αυτό ξαναπές το! :lol::lol::lol::lol::lol:

Κάνετε και πως δεν θέλετε...

το μονο καλο ειναι οτι ο γιτρος θα εχει σιγουρο εισοδημα ....με τοσα ελαφακια να παρακολουθει:lol:

Ιβανα!! Ελα ελα:up:...ξεθαψα το παλιο αγαπημενο μας θεμα:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ρε συ γιουλη το ξεχασαμε αυτο, ντροπη μας !!!!!!!!!!!! :up: αντρες, αιωνιο βασανοοοοοοοοοοοοοοο :rolleyes:
αντρα του φορουμ παρουσιασου να σε περιλαβουμε :lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ρε συ γιουλη το ξεχασαμε αυτο, ντροπη μας !!!!!!!!!!!! :up: αντρες, αιωνιο βασανοοοοοοοοοοοοοοο :rolleyes:
αντρα του φορουμ παρουσιασου να σε περιλαβουμε :lol::lol::lol::lol:
Σηκωνω μανικια και παιρνω αγριεμενο σεξυ υφος:P:lol::lol::lol:

ουαου !!!!!!!!!!!!!!! :up::up::up: λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια:hmm: δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ :hmm:τι λετε γι'αυτο ?

το πιο πολυ (για ποσοτητα μιλαγε-σορρυ)

ουαου !!!!!!!!!!!!!!! :up::up::up: λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια:hmm: δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ :hmm:τι λετε γι'αυτο ?
ο δικος μου ειναι Βορειοανατολικος:P και σκιζει παντως:rolleyes::up:
το πιο πολυ (για ποσοτητα μιλαγε-σορρυ)
Α.....γι'αυτο ο αδελφος μου και η νυφη μου που μενουν στα Λιοσια δεν απαντανε ποτε στα τηλεφωνα:hmm:
Ολα στη μαμα μας θα τα πω:lol:

μπραβο στον αδελφο και τη νυφη ! και ελεγα και γω γιατι κουναει τοσο στο ιλιον τωρα τετλευταια :lol::lol::lol::lol::lol:
αδερφε γιουλης, δωστα ολα !!!!!!!! :up::up:

μπραβο στον αδελφο και τη νυφη ! και ελεγα και γω γιατι κουναει τοσο στο ιλιον τωρα τετλευταια :lol::lol::lol::lol::lol:
αδερφε γιουλης, δωστα ολα !!!!!!!! :up::up:
Ειναι η γυναικα του παιδι μου απο εκει γι'άυτο...αλλιως φλουφλης ηταν μια ζωη:PΜια γυναικα πυρκαγια σου λεω:lol:
Κι εσυ κοριτσακι απο εκει εισαι ε?;);)

ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) :P

ακου φλουφλης ο αδερφος ! :lol::lol::lol::lol::lol:

εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν:hmm:

ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) :P

ακου φλουφλης ο αδερφος ! :lol::lol::lol::lol::lol:

εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν:hmm:
Μμμ....κι εγω δεν εχω εμπειρια...απο αυτη τη περιοχη...:hmm:
Μα και το Περιστερι δυτικη συνοικια δεν ειναι?:hmm::up:

Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα:hmm:

Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα:hmm:
και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? :hmm:
πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας?

και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? :hmm:
πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας?
Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε...:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back