JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:57 Ο JohnDVM έγραψε: #1.081 02-01-09 17:57 Κοριτσια και μενα ελαφακι μου εφερε που ειναι και κοντα στην ειδικοτητα( εγω αλλο ειχα ζητησει) Μαλλον μονο ελαφακια θα εχει φετος ο Αγιος θα του εκαναν καλη προσφορα οι Κινεζοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:57 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #1.082 02-01-09 17:57 γυναικοκρατια ειναι το φορουμ...οπου να γυρισω "ροζ σταυρουδακια" βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 18:01 Η Zbeebz έγραψε: #1.083 02-01-09 18:01 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μαλλον μονο ελαφακια θα εχει φετος ο Αγιος θα του εκαναν καλη προσφορα οι Κινεζοι Click για ανάπτυξη... Ελαφάκια με μελαμίνη;;; Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: γυναικοκρατια ειναι το φορουμ...οπου να γυρισω "ροζ σταυρουδακια" βλεπω Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, είναι άξιο λόγου το φαινόμενο. Γι' αυτό πρέπει εσείς οι άντρες του φόρουμ να διαδώσετε τη φιλογατία στον αντρικό πληθυσμό! Υποψιάζομαι ότι πολλοί παραμένουν κρυπτογατόφιλοι για να μην τους πάρουν στο γιούχα οι ομόφυλοί τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Ο JohnDVM έγραψε: #1.084 02-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: γυναικοκρατια ειναι το φορουμ...οπου να γυρισω "ροζ σταυρουδακια" βλεπω Click για ανάπτυξη... Η καλυτερη σου πρεπει να ειναι ελα να σε εμβολιασω και εσενα για ψευδοπανωλη.... μην παθουμε και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 19:30 Η elvenstar: #1.085 02-01-09 19:30 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Κοριτσια και μενα ελαφακι μου εφερε που ειναι και κοντα στην ειδικοτητα( εγω αλλο ειχα ζητησει) Μαλλον μονο ελαφακια θα εχει φετος ο Αγιος θα του εκαναν καλη προσφορα οι Κινεζοι Click για ανάπτυξη... Ή καλή προσφορά από Κινέζους ή θα του ζήτησες κανένα μινι ουαν α μπου σου ναβιγκατορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 20:22 Η Zbeebz έγραψε: #1.086 02-01-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Η καλυτερη σου πρεπει να ειναι Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το! Κάνετε και πως δεν θέλετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:32 Η whity έγραψε: #1.087 04-01-09 22:32 το μονο καλο ειναι οτι ο γιτρος θα εχει σιγουρο εισοδημα ....με τοσα ελαφακια να παρακολουθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.088 05-02-09 11:27 Ιβανα!! Ελα ελα...ξεθαψα το παλιο αγαπημενο μας θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:33 Η ιβανα έγραψε: #1.089 05-02-09 11:33 ρε συ γιουλη το ξεχασαμε αυτο, ντροπη μας !!!!!!!!!!!! αντρες, αιωνιο βασανοοοοοοοοοοοοοοο αντρα του φορουμ παρουσιασου να σε περιλαβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.090 05-02-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε συ γιουλη το ξεχασαμε αυτο, ντροπη μας !!!!!!!!!!!! αντρες, αιωνιο βασανοοοοοοοοοοοοοοο αντρα του φορουμ παρουσιασου να σε περιλαβουμε Click για ανάπτυξη... Σηκωνω μανικια και παιρνω αγριεμενο σεξυ υφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η ιβανα έγραψε: #1.091 05-02-09 11:43 ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #1.092 05-02-09 11:44 το πιο πολυ (για ποσοτητα μιλαγε-σορρυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.093 05-02-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Click για ανάπτυξη... ο δικος μου ειναι Βορειοανατολικος και σκιζει παντως Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το πιο πολυ (για ποσοτητα μιλαγε-σορρυ) Click για ανάπτυξη... Α.....γι'αυτο ο αδελφος μου και η νυφη μου που μενουν στα Λιοσια δεν απαντανε ποτε στα τηλεφωνα Ολα στη μαμα μας θα τα πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η ιβανα έγραψε: #1.094 05-02-09 11:49 μπραβο στον αδελφο και τη νυφη ! και ελεγα και γω γιατι κουναει τοσο στο ιλιον τωρα τετλευταια αδερφε γιουλης, δωστα ολα !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.095 05-02-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μπραβο στον αδελφο και τη νυφη ! και ελεγα και γω γιατι κουναει τοσο στο ιλιον τωρα τετλευταια αδερφε γιουλης, δωστα ολα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι η γυναικα του παιδι μου απο εκει γι'άυτο...αλλιως φλουφλης ηταν μια ζωηΜια γυναικα πυρκαγια σου λεω Κι εσυ κοριτσακι απο εκει εισαι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η ιβανα έγραψε: #1.096 05-02-09 11:53 ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) ακου φλουφλης ο αδερφος ! εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.097 05-02-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) ακου φλουφλης ο αδερφος ! εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν Click για ανάπτυξη... Μμμ....κι εγω δεν εχω εμπειρια...απο αυτη τη περιοχη... Μα και το Περιστερι δυτικη συνοικια δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:11 Η elvenstar: #1.098 05-02-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Click για ανάπτυξη... Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #1.099 05-02-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Click για ανάπτυξη... και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.100 05-02-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοριτσια και μενα ελαφακι μου εφερε που ειναι και κοντα στην ειδικοτητα( εγω αλλο ειχα ζητησει) Μαλλον μονο ελαφακια θα εχει φετος ο Αγιος θα του εκαναν καλη προσφορα οι Κινεζοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 17:57 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #1.082 02-01-09 17:57 γυναικοκρατια ειναι το φορουμ...οπου να γυρισω "ροζ σταυρουδακια" βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 18:01 Η Zbeebz έγραψε: #1.083 02-01-09 18:01 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μαλλον μονο ελαφακια θα εχει φετος ο Αγιος θα του εκαναν καλη προσφορα οι Κινεζοι Click για ανάπτυξη... Ελαφάκια με μελαμίνη;;; Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: γυναικοκρατια ειναι το φορουμ...οπου να γυρισω "ροζ σταυρουδακια" βλεπω Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, είναι άξιο λόγου το φαινόμενο. Γι' αυτό πρέπει εσείς οι άντρες του φόρουμ να διαδώσετε τη φιλογατία στον αντρικό πληθυσμό! Υποψιάζομαι ότι πολλοί παραμένουν κρυπτογατόφιλοι για να μην τους πάρουν στο γιούχα οι ομόφυλοί τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Ο JohnDVM έγραψε: #1.084 02-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: γυναικοκρατια ειναι το φορουμ...οπου να γυρισω "ροζ σταυρουδακια" βλεπω Click για ανάπτυξη... Η καλυτερη σου πρεπει να ειναι ελα να σε εμβολιασω και εσενα για ψευδοπανωλη.... μην παθουμε και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 19:30 Η elvenstar: #1.085 02-01-09 19:30 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Κοριτσια και μενα ελαφακι μου εφερε που ειναι και κοντα στην ειδικοτητα( εγω αλλο ειχα ζητησει) Μαλλον μονο ελαφακια θα εχει φετος ο Αγιος θα του εκαναν καλη προσφορα οι Κινεζοι Click για ανάπτυξη... Ή καλή προσφορά από Κινέζους ή θα του ζήτησες κανένα μινι ουαν α μπου σου ναβιγκατορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 20:22 Η Zbeebz έγραψε: #1.086 02-01-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Η καλυτερη σου πρεπει να ειναι Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το! Κάνετε και πως δεν θέλετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:32 Η whity έγραψε: #1.087 04-01-09 22:32 το μονο καλο ειναι οτι ο γιτρος θα εχει σιγουρο εισοδημα ....με τοσα ελαφακια να παρακολουθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.088 05-02-09 11:27 Ιβανα!! Ελα ελα...ξεθαψα το παλιο αγαπημενο μας θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:33 Η ιβανα έγραψε: #1.089 05-02-09 11:33 ρε συ γιουλη το ξεχασαμε αυτο, ντροπη μας !!!!!!!!!!!! αντρες, αιωνιο βασανοοοοοοοοοοοοοοο αντρα του φορουμ παρουσιασου να σε περιλαβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.090 05-02-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε συ γιουλη το ξεχασαμε αυτο, ντροπη μας !!!!!!!!!!!! αντρες, αιωνιο βασανοοοοοοοοοοοοοοο αντρα του φορουμ παρουσιασου να σε περιλαβουμε Click για ανάπτυξη... Σηκωνω μανικια και παιρνω αγριεμενο σεξυ υφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η ιβανα έγραψε: #1.091 05-02-09 11:43 ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #1.092 05-02-09 11:44 το πιο πολυ (για ποσοτητα μιλαγε-σορρυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.093 05-02-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Click για ανάπτυξη... ο δικος μου ειναι Βορειοανατολικος και σκιζει παντως Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το πιο πολυ (για ποσοτητα μιλαγε-σορρυ) Click για ανάπτυξη... Α.....γι'αυτο ο αδελφος μου και η νυφη μου που μενουν στα Λιοσια δεν απαντανε ποτε στα τηλεφωνα Ολα στη μαμα μας θα τα πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η ιβανα έγραψε: #1.094 05-02-09 11:49 μπραβο στον αδελφο και τη νυφη ! και ελεγα και γω γιατι κουναει τοσο στο ιλιον τωρα τετλευταια αδερφε γιουλης, δωστα ολα !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.095 05-02-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μπραβο στον αδελφο και τη νυφη ! και ελεγα και γω γιατι κουναει τοσο στο ιλιον τωρα τετλευταια αδερφε γιουλης, δωστα ολα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι η γυναικα του παιδι μου απο εκει γι'άυτο...αλλιως φλουφλης ηταν μια ζωηΜια γυναικα πυρκαγια σου λεω Κι εσυ κοριτσακι απο εκει εισαι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η ιβανα έγραψε: #1.096 05-02-09 11:53 ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) ακου φλουφλης ο αδερφος ! εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.097 05-02-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) ακου φλουφλης ο αδερφος ! εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν Click για ανάπτυξη... Μμμ....κι εγω δεν εχω εμπειρια...απο αυτη τη περιοχη... Μα και το Περιστερι δυτικη συνοικια δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:11 Η elvenstar: #1.098 05-02-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Click για ανάπτυξη... Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #1.099 05-02-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Click για ανάπτυξη... και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.100 05-02-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γυναικοκρατια ειναι το φορουμ...οπου να γυρισω "ροζ σταυρουδακια" βλεπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 18:01 Η Zbeebz έγραψε: #1.083 02-01-09 18:01 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μαλλον μονο ελαφακια θα εχει φετος ο Αγιος θα του εκαναν καλη προσφορα οι Κινεζοι Click για ανάπτυξη... Ελαφάκια με μελαμίνη;;; Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: γυναικοκρατια ειναι το φορουμ...οπου να γυρισω "ροζ σταυρουδακια" βλεπω Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, είναι άξιο λόγου το φαινόμενο. Γι' αυτό πρέπει εσείς οι άντρες του φόρουμ να διαδώσετε τη φιλογατία στον αντρικό πληθυσμό! Υποψιάζομαι ότι πολλοί παραμένουν κρυπτογατόφιλοι για να μην τους πάρουν στο γιούχα οι ομόφυλοί τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Ο JohnDVM έγραψε: #1.084 02-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: γυναικοκρατια ειναι το φορουμ...οπου να γυρισω "ροζ σταυρουδακια" βλεπω Click για ανάπτυξη... Η καλυτερη σου πρεπει να ειναι ελα να σε εμβολιασω και εσενα για ψευδοπανωλη.... μην παθουμε και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 19:30 Η elvenstar: #1.085 02-01-09 19:30 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Κοριτσια και μενα ελαφακι μου εφερε που ειναι και κοντα στην ειδικοτητα( εγω αλλο ειχα ζητησει) Μαλλον μονο ελαφακια θα εχει φετος ο Αγιος θα του εκαναν καλη προσφορα οι Κινεζοι Click για ανάπτυξη... Ή καλή προσφορά από Κινέζους ή θα του ζήτησες κανένα μινι ουαν α μπου σου ναβιγκατορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 20:22 Η Zbeebz έγραψε: #1.086 02-01-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Η καλυτερη σου πρεπει να ειναι Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το! Κάνετε και πως δεν θέλετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:32 Η whity έγραψε: #1.087 04-01-09 22:32 το μονο καλο ειναι οτι ο γιτρος θα εχει σιγουρο εισοδημα ....με τοσα ελαφακια να παρακολουθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.088 05-02-09 11:27 Ιβανα!! Ελα ελα...ξεθαψα το παλιο αγαπημενο μας θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:33 Η ιβανα έγραψε: #1.089 05-02-09 11:33 ρε συ γιουλη το ξεχασαμε αυτο, ντροπη μας !!!!!!!!!!!! αντρες, αιωνιο βασανοοοοοοοοοοοοοοο αντρα του φορουμ παρουσιασου να σε περιλαβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.090 05-02-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε συ γιουλη το ξεχασαμε αυτο, ντροπη μας !!!!!!!!!!!! αντρες, αιωνιο βασανοοοοοοοοοοοοοοο αντρα του φορουμ παρουσιασου να σε περιλαβουμε Click για ανάπτυξη... Σηκωνω μανικια και παιρνω αγριεμενο σεξυ υφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η ιβανα έγραψε: #1.091 05-02-09 11:43 ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #1.092 05-02-09 11:44 το πιο πολυ (για ποσοτητα μιλαγε-σορρυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.093 05-02-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Click για ανάπτυξη... ο δικος μου ειναι Βορειοανατολικος και σκιζει παντως Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το πιο πολυ (για ποσοτητα μιλαγε-σορρυ) Click για ανάπτυξη... Α.....γι'αυτο ο αδελφος μου και η νυφη μου που μενουν στα Λιοσια δεν απαντανε ποτε στα τηλεφωνα Ολα στη μαμα μας θα τα πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η ιβανα έγραψε: #1.094 05-02-09 11:49 μπραβο στον αδελφο και τη νυφη ! και ελεγα και γω γιατι κουναει τοσο στο ιλιον τωρα τετλευταια αδερφε γιουλης, δωστα ολα !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.095 05-02-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μπραβο στον αδελφο και τη νυφη ! και ελεγα και γω γιατι κουναει τοσο στο ιλιον τωρα τετλευταια αδερφε γιουλης, δωστα ολα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι η γυναικα του παιδι μου απο εκει γι'άυτο...αλλιως φλουφλης ηταν μια ζωηΜια γυναικα πυρκαγια σου λεω Κι εσυ κοριτσακι απο εκει εισαι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η ιβανα έγραψε: #1.096 05-02-09 11:53 ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) ακου φλουφλης ο αδερφος ! εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.097 05-02-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) ακου φλουφλης ο αδερφος ! εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν Click για ανάπτυξη... Μμμ....κι εγω δεν εχω εμπειρια...απο αυτη τη περιοχη... Μα και το Περιστερι δυτικη συνοικια δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:11 Η elvenstar: #1.098 05-02-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Click για ανάπτυξη... Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #1.099 05-02-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Click για ανάπτυξη... και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.100 05-02-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Μαλλον μονο ελαφακια θα εχει φετος ο Αγιος θα του εκαναν καλη προσφορα οι Κινεζοι Click για ανάπτυξη... Ελαφάκια με μελαμίνη;;; Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: γυναικοκρατια ειναι το φορουμ...οπου να γυρισω "ροζ σταυρουδακια" βλεπω Click για ανάπτυξη... Πραγματικά, είναι άξιο λόγου το φαινόμενο. Γι' αυτό πρέπει εσείς οι άντρες του φόρουμ να διαδώσετε τη φιλογατία στον αντρικό πληθυσμό! Υποψιάζομαι ότι πολλοί παραμένουν κρυπτογατόφιλοι για να μην τους πάρουν στο γιούχα οι ομόφυλοί τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Ο JohnDVM έγραψε: #1.084 02-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: γυναικοκρατια ειναι το φορουμ...οπου να γυρισω "ροζ σταυρουδακια" βλεπω Click για ανάπτυξη... Η καλυτερη σου πρεπει να ειναι ελα να σε εμβολιασω και εσενα για ψευδοπανωλη.... μην παθουμε και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 19:30 Η elvenstar: #1.085 02-01-09 19:30 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Κοριτσια και μενα ελαφακι μου εφερε που ειναι και κοντα στην ειδικοτητα( εγω αλλο ειχα ζητησει) Μαλλον μονο ελαφακια θα εχει φετος ο Αγιος θα του εκαναν καλη προσφορα οι Κινεζοι Click για ανάπτυξη... Ή καλή προσφορά από Κινέζους ή θα του ζήτησες κανένα μινι ουαν α μπου σου ναβιγκατορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 20:22 Η Zbeebz έγραψε: #1.086 02-01-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Η καλυτερη σου πρεπει να ειναι Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το! Κάνετε και πως δεν θέλετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:32 Η whity έγραψε: #1.087 04-01-09 22:32 το μονο καλο ειναι οτι ο γιτρος θα εχει σιγουρο εισοδημα ....με τοσα ελαφακια να παρακολουθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.088 05-02-09 11:27 Ιβανα!! Ελα ελα...ξεθαψα το παλιο αγαπημενο μας θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:33 Η ιβανα έγραψε: #1.089 05-02-09 11:33 ρε συ γιουλη το ξεχασαμε αυτο, ντροπη μας !!!!!!!!!!!! αντρες, αιωνιο βασανοοοοοοοοοοοοοοο αντρα του φορουμ παρουσιασου να σε περιλαβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.090 05-02-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε συ γιουλη το ξεχασαμε αυτο, ντροπη μας !!!!!!!!!!!! αντρες, αιωνιο βασανοοοοοοοοοοοοοοο αντρα του φορουμ παρουσιασου να σε περιλαβουμε Click για ανάπτυξη... Σηκωνω μανικια και παιρνω αγριεμενο σεξυ υφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η ιβανα έγραψε: #1.091 05-02-09 11:43 ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #1.092 05-02-09 11:44 το πιο πολυ (για ποσοτητα μιλαγε-σορρυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.093 05-02-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Click για ανάπτυξη... ο δικος μου ειναι Βορειοανατολικος και σκιζει παντως Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το πιο πολυ (για ποσοτητα μιλαγε-σορρυ) Click για ανάπτυξη... Α.....γι'αυτο ο αδελφος μου και η νυφη μου που μενουν στα Λιοσια δεν απαντανε ποτε στα τηλεφωνα Ολα στη μαμα μας θα τα πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η ιβανα έγραψε: #1.094 05-02-09 11:49 μπραβο στον αδελφο και τη νυφη ! και ελεγα και γω γιατι κουναει τοσο στο ιλιον τωρα τετλευταια αδερφε γιουλης, δωστα ολα !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.095 05-02-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μπραβο στον αδελφο και τη νυφη ! και ελεγα και γω γιατι κουναει τοσο στο ιλιον τωρα τετλευταια αδερφε γιουλης, δωστα ολα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι η γυναικα του παιδι μου απο εκει γι'άυτο...αλλιως φλουφλης ηταν μια ζωηΜια γυναικα πυρκαγια σου λεω Κι εσυ κοριτσακι απο εκει εισαι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η ιβανα έγραψε: #1.096 05-02-09 11:53 ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) ακου φλουφλης ο αδερφος ! εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.097 05-02-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) ακου φλουφλης ο αδερφος ! εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν Click για ανάπτυξη... Μμμ....κι εγω δεν εχω εμπειρια...απο αυτη τη περιοχη... Μα και το Περιστερι δυτικη συνοικια δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:11 Η elvenstar: #1.098 05-02-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Click για ανάπτυξη... Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #1.099 05-02-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Click για ανάπτυξη... και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.100 05-02-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΟΣ2: γυναικοκρατια ειναι το φορουμ...οπου να γυρισω "ροζ σταυρουδακια" βλεπω Click για ανάπτυξη... Η καλυτερη σου πρεπει να ειναι ελα να σε εμβολιασω και εσενα για ψευδοπανωλη.... μην παθουμε και τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 19:30 Η elvenstar: #1.085 02-01-09 19:30 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Κοριτσια και μενα ελαφακι μου εφερε που ειναι και κοντα στην ειδικοτητα( εγω αλλο ειχα ζητησει) Μαλλον μονο ελαφακια θα εχει φετος ο Αγιος θα του εκαναν καλη προσφορα οι Κινεζοι Click για ανάπτυξη... Ή καλή προσφορά από Κινέζους ή θα του ζήτησες κανένα μινι ουαν α μπου σου ναβιγκατορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 20:22 Η Zbeebz έγραψε: #1.086 02-01-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Η καλυτερη σου πρεπει να ειναι Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το! Κάνετε και πως δεν θέλετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:32 Η whity έγραψε: #1.087 04-01-09 22:32 το μονο καλο ειναι οτι ο γιτρος θα εχει σιγουρο εισοδημα ....με τοσα ελαφακια να παρακολουθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.088 05-02-09 11:27 Ιβανα!! Ελα ελα...ξεθαψα το παλιο αγαπημενο μας θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:33 Η ιβανα έγραψε: #1.089 05-02-09 11:33 ρε συ γιουλη το ξεχασαμε αυτο, ντροπη μας !!!!!!!!!!!! αντρες, αιωνιο βασανοοοοοοοοοοοοοοο αντρα του φορουμ παρουσιασου να σε περιλαβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.090 05-02-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε συ γιουλη το ξεχασαμε αυτο, ντροπη μας !!!!!!!!!!!! αντρες, αιωνιο βασανοοοοοοοοοοοοοοο αντρα του φορουμ παρουσιασου να σε περιλαβουμε Click για ανάπτυξη... Σηκωνω μανικια και παιρνω αγριεμενο σεξυ υφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η ιβανα έγραψε: #1.091 05-02-09 11:43 ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #1.092 05-02-09 11:44 το πιο πολυ (για ποσοτητα μιλαγε-σορρυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.093 05-02-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Click για ανάπτυξη... ο δικος μου ειναι Βορειοανατολικος και σκιζει παντως Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το πιο πολυ (για ποσοτητα μιλαγε-σορρυ) Click για ανάπτυξη... Α.....γι'αυτο ο αδελφος μου και η νυφη μου που μενουν στα Λιοσια δεν απαντανε ποτε στα τηλεφωνα Ολα στη μαμα μας θα τα πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η ιβανα έγραψε: #1.094 05-02-09 11:49 μπραβο στον αδελφο και τη νυφη ! και ελεγα και γω γιατι κουναει τοσο στο ιλιον τωρα τετλευταια αδερφε γιουλης, δωστα ολα !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.095 05-02-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μπραβο στον αδελφο και τη νυφη ! και ελεγα και γω γιατι κουναει τοσο στο ιλιον τωρα τετλευταια αδερφε γιουλης, δωστα ολα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι η γυναικα του παιδι μου απο εκει γι'άυτο...αλλιως φλουφλης ηταν μια ζωηΜια γυναικα πυρκαγια σου λεω Κι εσυ κοριτσακι απο εκει εισαι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η ιβανα έγραψε: #1.096 05-02-09 11:53 ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) ακου φλουφλης ο αδερφος ! εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.097 05-02-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) ακου φλουφλης ο αδερφος ! εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν Click για ανάπτυξη... Μμμ....κι εγω δεν εχω εμπειρια...απο αυτη τη περιοχη... Μα και το Περιστερι δυτικη συνοικια δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:11 Η elvenstar: #1.098 05-02-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Click για ανάπτυξη... Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #1.099 05-02-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Click για ανάπτυξη... και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.100 05-02-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Κοριτσια και μενα ελαφακι μου εφερε που ειναι και κοντα στην ειδικοτητα( εγω αλλο ειχα ζητησει) Μαλλον μονο ελαφακια θα εχει φετος ο Αγιος θα του εκαναν καλη προσφορα οι Κινεζοι Click για ανάπτυξη... Ή καλή προσφορά από Κινέζους ή θα του ζήτησες κανένα μινι ουαν α μπου σου ναβιγκατορ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 20:22 Η Zbeebz έγραψε: #1.086 02-01-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Η καλυτερη σου πρεπει να ειναι Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το! Κάνετε και πως δεν θέλετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:32 Η whity έγραψε: #1.087 04-01-09 22:32 το μονο καλο ειναι οτι ο γιτρος θα εχει σιγουρο εισοδημα ....με τοσα ελαφακια να παρακολουθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.088 05-02-09 11:27 Ιβανα!! Ελα ελα...ξεθαψα το παλιο αγαπημενο μας θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:33 Η ιβανα έγραψε: #1.089 05-02-09 11:33 ρε συ γιουλη το ξεχασαμε αυτο, ντροπη μας !!!!!!!!!!!! αντρες, αιωνιο βασανοοοοοοοοοοοοοοο αντρα του φορουμ παρουσιασου να σε περιλαβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.090 05-02-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε συ γιουλη το ξεχασαμε αυτο, ντροπη μας !!!!!!!!!!!! αντρες, αιωνιο βασανοοοοοοοοοοοοοοο αντρα του φορουμ παρουσιασου να σε περιλαβουμε Click για ανάπτυξη... Σηκωνω μανικια και παιρνω αγριεμενο σεξυ υφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η ιβανα έγραψε: #1.091 05-02-09 11:43 ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #1.092 05-02-09 11:44 το πιο πολυ (για ποσοτητα μιλαγε-σορρυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.093 05-02-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Click για ανάπτυξη... ο δικος μου ειναι Βορειοανατολικος και σκιζει παντως Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το πιο πολυ (για ποσοτητα μιλαγε-σορρυ) Click για ανάπτυξη... Α.....γι'αυτο ο αδελφος μου και η νυφη μου που μενουν στα Λιοσια δεν απαντανε ποτε στα τηλεφωνα Ολα στη μαμα μας θα τα πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η ιβανα έγραψε: #1.094 05-02-09 11:49 μπραβο στον αδελφο και τη νυφη ! και ελεγα και γω γιατι κουναει τοσο στο ιλιον τωρα τετλευταια αδερφε γιουλης, δωστα ολα !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.095 05-02-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μπραβο στον αδελφο και τη νυφη ! και ελεγα και γω γιατι κουναει τοσο στο ιλιον τωρα τετλευταια αδερφε γιουλης, δωστα ολα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι η γυναικα του παιδι μου απο εκει γι'άυτο...αλλιως φλουφλης ηταν μια ζωηΜια γυναικα πυρκαγια σου λεω Κι εσυ κοριτσακι απο εκει εισαι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η ιβανα έγραψε: #1.096 05-02-09 11:53 ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) ακου φλουφλης ο αδερφος ! εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.097 05-02-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) ακου φλουφλης ο αδερφος ! εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν Click για ανάπτυξη... Μμμ....κι εγω δεν εχω εμπειρια...απο αυτη τη περιοχη... Μα και το Περιστερι δυτικη συνοικια δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:11 Η elvenstar: #1.098 05-02-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Click για ανάπτυξη... Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #1.099 05-02-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Click για ανάπτυξη... και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.100 05-02-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JohnDVM: Η καλυτερη σου πρεπει να ειναι Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το! Κάνετε και πως δεν θέλετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 22:32 Η whity έγραψε: #1.087 04-01-09 22:32 το μονο καλο ειναι οτι ο γιτρος θα εχει σιγουρο εισοδημα ....με τοσα ελαφακια να παρακολουθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.088 05-02-09 11:27 Ιβανα!! Ελα ελα...ξεθαψα το παλιο αγαπημενο μας θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:33 Η ιβανα έγραψε: #1.089 05-02-09 11:33 ρε συ γιουλη το ξεχασαμε αυτο, ντροπη μας !!!!!!!!!!!! αντρες, αιωνιο βασανοοοοοοοοοοοοοοο αντρα του φορουμ παρουσιασου να σε περιλαβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.090 05-02-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε συ γιουλη το ξεχασαμε αυτο, ντροπη μας !!!!!!!!!!!! αντρες, αιωνιο βασανοοοοοοοοοοοοοοο αντρα του φορουμ παρουσιασου να σε περιλαβουμε Click για ανάπτυξη... Σηκωνω μανικια και παιρνω αγριεμενο σεξυ υφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η ιβανα έγραψε: #1.091 05-02-09 11:43 ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #1.092 05-02-09 11:44 το πιο πολυ (για ποσοτητα μιλαγε-σορρυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.093 05-02-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Click για ανάπτυξη... ο δικος μου ειναι Βορειοανατολικος και σκιζει παντως Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το πιο πολυ (για ποσοτητα μιλαγε-σορρυ) Click για ανάπτυξη... Α.....γι'αυτο ο αδελφος μου και η νυφη μου που μενουν στα Λιοσια δεν απαντανε ποτε στα τηλεφωνα Ολα στη μαμα μας θα τα πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η ιβανα έγραψε: #1.094 05-02-09 11:49 μπραβο στον αδελφο και τη νυφη ! και ελεγα και γω γιατι κουναει τοσο στο ιλιον τωρα τετλευταια αδερφε γιουλης, δωστα ολα !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.095 05-02-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μπραβο στον αδελφο και τη νυφη ! και ελεγα και γω γιατι κουναει τοσο στο ιλιον τωρα τετλευταια αδερφε γιουλης, δωστα ολα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι η γυναικα του παιδι μου απο εκει γι'άυτο...αλλιως φλουφλης ηταν μια ζωηΜια γυναικα πυρκαγια σου λεω Κι εσυ κοριτσακι απο εκει εισαι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η ιβανα έγραψε: #1.096 05-02-09 11:53 ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) ακου φλουφλης ο αδερφος ! εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.097 05-02-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) ακου φλουφλης ο αδερφος ! εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν Click για ανάπτυξη... Μμμ....κι εγω δεν εχω εμπειρια...απο αυτη τη περιοχη... Μα και το Περιστερι δυτικη συνοικια δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:11 Η elvenstar: #1.098 05-02-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Click για ανάπτυξη... Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #1.099 05-02-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Click για ανάπτυξη... και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.100 05-02-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το μονο καλο ειναι οτι ο γιτρος θα εχει σιγουρο εισοδημα ....με τοσα ελαφακια να παρακολουθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.088 05-02-09 11:27 Ιβανα!! Ελα ελα...ξεθαψα το παλιο αγαπημενο μας θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:33 Η ιβανα έγραψε: #1.089 05-02-09 11:33 ρε συ γιουλη το ξεχασαμε αυτο, ντροπη μας !!!!!!!!!!!! αντρες, αιωνιο βασανοοοοοοοοοοοοοοο αντρα του φορουμ παρουσιασου να σε περιλαβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.090 05-02-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε συ γιουλη το ξεχασαμε αυτο, ντροπη μας !!!!!!!!!!!! αντρες, αιωνιο βασανοοοοοοοοοοοοοοο αντρα του φορουμ παρουσιασου να σε περιλαβουμε Click για ανάπτυξη... Σηκωνω μανικια και παιρνω αγριεμενο σεξυ υφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η ιβανα έγραψε: #1.091 05-02-09 11:43 ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #1.092 05-02-09 11:44 το πιο πολυ (για ποσοτητα μιλαγε-σορρυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.093 05-02-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Click για ανάπτυξη... ο δικος μου ειναι Βορειοανατολικος και σκιζει παντως Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το πιο πολυ (για ποσοτητα μιλαγε-σορρυ) Click για ανάπτυξη... Α.....γι'αυτο ο αδελφος μου και η νυφη μου που μενουν στα Λιοσια δεν απαντανε ποτε στα τηλεφωνα Ολα στη μαμα μας θα τα πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η ιβανα έγραψε: #1.094 05-02-09 11:49 μπραβο στον αδελφο και τη νυφη ! και ελεγα και γω γιατι κουναει τοσο στο ιλιον τωρα τετλευταια αδερφε γιουλης, δωστα ολα !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.095 05-02-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μπραβο στον αδελφο και τη νυφη ! και ελεγα και γω γιατι κουναει τοσο στο ιλιον τωρα τετλευταια αδερφε γιουλης, δωστα ολα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι η γυναικα του παιδι μου απο εκει γι'άυτο...αλλιως φλουφλης ηταν μια ζωηΜια γυναικα πυρκαγια σου λεω Κι εσυ κοριτσακι απο εκει εισαι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η ιβανα έγραψε: #1.096 05-02-09 11:53 ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) ακου φλουφλης ο αδερφος ! εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.097 05-02-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) ακου φλουφλης ο αδερφος ! εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν Click για ανάπτυξη... Μμμ....κι εγω δεν εχω εμπειρια...απο αυτη τη περιοχη... Μα και το Περιστερι δυτικη συνοικια δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:11 Η elvenstar: #1.098 05-02-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Click για ανάπτυξη... Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #1.099 05-02-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Click για ανάπτυξη... και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.100 05-02-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ιβανα!! Ελα ελα...ξεθαψα το παλιο αγαπημενο μας θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:33 Η ιβανα έγραψε: #1.089 05-02-09 11:33 ρε συ γιουλη το ξεχασαμε αυτο, ντροπη μας !!!!!!!!!!!! αντρες, αιωνιο βασανοοοοοοοοοοοοοοο αντρα του φορουμ παρουσιασου να σε περιλαβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.090 05-02-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε συ γιουλη το ξεχασαμε αυτο, ντροπη μας !!!!!!!!!!!! αντρες, αιωνιο βασανοοοοοοοοοοοοοοο αντρα του φορουμ παρουσιασου να σε περιλαβουμε Click για ανάπτυξη... Σηκωνω μανικια και παιρνω αγριεμενο σεξυ υφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η ιβανα έγραψε: #1.091 05-02-09 11:43 ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #1.092 05-02-09 11:44 το πιο πολυ (για ποσοτητα μιλαγε-σορρυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.093 05-02-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Click για ανάπτυξη... ο δικος μου ειναι Βορειοανατολικος και σκιζει παντως Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το πιο πολυ (για ποσοτητα μιλαγε-σορρυ) Click για ανάπτυξη... Α.....γι'αυτο ο αδελφος μου και η νυφη μου που μενουν στα Λιοσια δεν απαντανε ποτε στα τηλεφωνα Ολα στη μαμα μας θα τα πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η ιβανα έγραψε: #1.094 05-02-09 11:49 μπραβο στον αδελφο και τη νυφη ! και ελεγα και γω γιατι κουναει τοσο στο ιλιον τωρα τετλευταια αδερφε γιουλης, δωστα ολα !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.095 05-02-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μπραβο στον αδελφο και τη νυφη ! και ελεγα και γω γιατι κουναει τοσο στο ιλιον τωρα τετλευταια αδερφε γιουλης, δωστα ολα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι η γυναικα του παιδι μου απο εκει γι'άυτο...αλλιως φλουφλης ηταν μια ζωηΜια γυναικα πυρκαγια σου λεω Κι εσυ κοριτσακι απο εκει εισαι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η ιβανα έγραψε: #1.096 05-02-09 11:53 ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) ακου φλουφλης ο αδερφος ! εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.097 05-02-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) ακου φλουφλης ο αδερφος ! εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν Click για ανάπτυξη... Μμμ....κι εγω δεν εχω εμπειρια...απο αυτη τη περιοχη... Μα και το Περιστερι δυτικη συνοικια δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:11 Η elvenstar: #1.098 05-02-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Click για ανάπτυξη... Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #1.099 05-02-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Click για ανάπτυξη... και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.100 05-02-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε συ γιουλη το ξεχασαμε αυτο, ντροπη μας !!!!!!!!!!!! αντρες, αιωνιο βασανοοοοοοοοοοοοοοο αντρα του φορουμ παρουσιασου να σε περιλαβουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.090 05-02-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε συ γιουλη το ξεχασαμε αυτο, ντροπη μας !!!!!!!!!!!! αντρες, αιωνιο βασανοοοοοοοοοοοοοοο αντρα του φορουμ παρουσιασου να σε περιλαβουμε Click για ανάπτυξη... Σηκωνω μανικια και παιρνω αγριεμενο σεξυ υφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η ιβανα έγραψε: #1.091 05-02-09 11:43 ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #1.092 05-02-09 11:44 το πιο πολυ (για ποσοτητα μιλαγε-σορρυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.093 05-02-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Click για ανάπτυξη... ο δικος μου ειναι Βορειοανατολικος και σκιζει παντως Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το πιο πολυ (για ποσοτητα μιλαγε-σορρυ) Click για ανάπτυξη... Α.....γι'αυτο ο αδελφος μου και η νυφη μου που μενουν στα Λιοσια δεν απαντανε ποτε στα τηλεφωνα Ολα στη μαμα μας θα τα πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η ιβανα έγραψε: #1.094 05-02-09 11:49 μπραβο στον αδελφο και τη νυφη ! και ελεγα και γω γιατι κουναει τοσο στο ιλιον τωρα τετλευταια αδερφε γιουλης, δωστα ολα !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.095 05-02-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μπραβο στον αδελφο και τη νυφη ! και ελεγα και γω γιατι κουναει τοσο στο ιλιον τωρα τετλευταια αδερφε γιουλης, δωστα ολα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι η γυναικα του παιδι μου απο εκει γι'άυτο...αλλιως φλουφλης ηταν μια ζωηΜια γυναικα πυρκαγια σου λεω Κι εσυ κοριτσακι απο εκει εισαι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η ιβανα έγραψε: #1.096 05-02-09 11:53 ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) ακου φλουφλης ο αδερφος ! εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.097 05-02-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) ακου φλουφλης ο αδερφος ! εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν Click για ανάπτυξη... Μμμ....κι εγω δεν εχω εμπειρια...απο αυτη τη περιοχη... Μα και το Περιστερι δυτικη συνοικια δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:11 Η elvenstar: #1.098 05-02-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Click για ανάπτυξη... Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #1.099 05-02-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Click για ανάπτυξη... και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.100 05-02-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε συ γιουλη το ξεχασαμε αυτο, ντροπη μας !!!!!!!!!!!! αντρες, αιωνιο βασανοοοοοοοοοοοοοοο αντρα του φορουμ παρουσιασου να σε περιλαβουμε Click για ανάπτυξη... Σηκωνω μανικια και παιρνω αγριεμενο σεξυ υφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:43 Η ιβανα έγραψε: #1.091 05-02-09 11:43 ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #1.092 05-02-09 11:44 το πιο πολυ (για ποσοτητα μιλαγε-σορρυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.093 05-02-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Click για ανάπτυξη... ο δικος μου ειναι Βορειοανατολικος και σκιζει παντως Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το πιο πολυ (για ποσοτητα μιλαγε-σορρυ) Click για ανάπτυξη... Α.....γι'αυτο ο αδελφος μου και η νυφη μου που μενουν στα Λιοσια δεν απαντανε ποτε στα τηλεφωνα Ολα στη μαμα μας θα τα πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η ιβανα έγραψε: #1.094 05-02-09 11:49 μπραβο στον αδελφο και τη νυφη ! και ελεγα και γω γιατι κουναει τοσο στο ιλιον τωρα τετλευταια αδερφε γιουλης, δωστα ολα !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.095 05-02-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μπραβο στον αδελφο και τη νυφη ! και ελεγα και γω γιατι κουναει τοσο στο ιλιον τωρα τετλευταια αδερφε γιουλης, δωστα ολα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι η γυναικα του παιδι μου απο εκει γι'άυτο...αλλιως φλουφλης ηταν μια ζωηΜια γυναικα πυρκαγια σου λεω Κι εσυ κοριτσακι απο εκει εισαι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η ιβανα έγραψε: #1.096 05-02-09 11:53 ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) ακου φλουφλης ο αδερφος ! εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.097 05-02-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) ακου φλουφλης ο αδερφος ! εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν Click για ανάπτυξη... Μμμ....κι εγω δεν εχω εμπειρια...απο αυτη τη περιοχη... Μα και το Περιστερι δυτικη συνοικια δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:11 Η elvenstar: #1.098 05-02-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Click για ανάπτυξη... Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #1.099 05-02-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Click για ανάπτυξη... και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.100 05-02-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η ιβανα έγραψε: #1.092 05-02-09 11:44 το πιο πολυ (για ποσοτητα μιλαγε-σορρυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.093 05-02-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Click για ανάπτυξη... ο δικος μου ειναι Βορειοανατολικος και σκιζει παντως Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το πιο πολυ (για ποσοτητα μιλαγε-σορρυ) Click για ανάπτυξη... Α.....γι'αυτο ο αδελφος μου και η νυφη μου που μενουν στα Λιοσια δεν απαντανε ποτε στα τηλεφωνα Ολα στη μαμα μας θα τα πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η ιβανα έγραψε: #1.094 05-02-09 11:49 μπραβο στον αδελφο και τη νυφη ! και ελεγα και γω γιατι κουναει τοσο στο ιλιον τωρα τετλευταια αδερφε γιουλης, δωστα ολα !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.095 05-02-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μπραβο στον αδελφο και τη νυφη ! και ελεγα και γω γιατι κουναει τοσο στο ιλιον τωρα τετλευταια αδερφε γιουλης, δωστα ολα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι η γυναικα του παιδι μου απο εκει γι'άυτο...αλλιως φλουφλης ηταν μια ζωηΜια γυναικα πυρκαγια σου λεω Κι εσυ κοριτσακι απο εκει εισαι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η ιβανα έγραψε: #1.096 05-02-09 11:53 ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) ακου φλουφλης ο αδερφος ! εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.097 05-02-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) ακου φλουφλης ο αδερφος ! εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν Click για ανάπτυξη... Μμμ....κι εγω δεν εχω εμπειρια...απο αυτη τη περιοχη... Μα και το Περιστερι δυτικη συνοικια δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:11 Η elvenstar: #1.098 05-02-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Click για ανάπτυξη... Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #1.099 05-02-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Click για ανάπτυξη... και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.100 05-02-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το πιο πολυ (για ποσοτητα μιλαγε-σορρυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.093 05-02-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Click για ανάπτυξη... ο δικος μου ειναι Βορειοανατολικος και σκιζει παντως Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το πιο πολυ (για ποσοτητα μιλαγε-σορρυ) Click για ανάπτυξη... Α.....γι'αυτο ο αδελφος μου και η νυφη μου που μενουν στα Λιοσια δεν απαντανε ποτε στα τηλεφωνα Ολα στη μαμα μας θα τα πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η ιβανα έγραψε: #1.094 05-02-09 11:49 μπραβο στον αδελφο και τη νυφη ! και ελεγα και γω γιατι κουναει τοσο στο ιλιον τωρα τετλευταια αδερφε γιουλης, δωστα ολα !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.095 05-02-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μπραβο στον αδελφο και τη νυφη ! και ελεγα και γω γιατι κουναει τοσο στο ιλιον τωρα τετλευταια αδερφε γιουλης, δωστα ολα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι η γυναικα του παιδι μου απο εκει γι'άυτο...αλλιως φλουφλης ηταν μια ζωηΜια γυναικα πυρκαγια σου λεω Κι εσυ κοριτσακι απο εκει εισαι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η ιβανα έγραψε: #1.096 05-02-09 11:53 ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) ακου φλουφλης ο αδερφος ! εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.097 05-02-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) ακου φλουφλης ο αδερφος ! εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν Click για ανάπτυξη... Μμμ....κι εγω δεν εχω εμπειρια...απο αυτη τη περιοχη... Μα και το Περιστερι δυτικη συνοικια δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:11 Η elvenstar: #1.098 05-02-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Click για ανάπτυξη... Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #1.099 05-02-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Click για ανάπτυξη... και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.100 05-02-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Click για ανάπτυξη... ο δικος μου ειναι Βορειοανατολικος και σκιζει παντως Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το πιο πολυ (για ποσοτητα μιλαγε-σορρυ) Click για ανάπτυξη... Α.....γι'αυτο ο αδελφος μου και η νυφη μου που μενουν στα Λιοσια δεν απαντανε ποτε στα τηλεφωνα Ολα στη μαμα μας θα τα πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η ιβανα έγραψε: #1.094 05-02-09 11:49 μπραβο στον αδελφο και τη νυφη ! και ελεγα και γω γιατι κουναει τοσο στο ιλιον τωρα τετλευταια αδερφε γιουλης, δωστα ολα !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.095 05-02-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μπραβο στον αδελφο και τη νυφη ! και ελεγα και γω γιατι κουναει τοσο στο ιλιον τωρα τετλευταια αδερφε γιουλης, δωστα ολα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι η γυναικα του παιδι μου απο εκει γι'άυτο...αλλιως φλουφλης ηταν μια ζωηΜια γυναικα πυρκαγια σου λεω Κι εσυ κοριτσακι απο εκει εισαι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η ιβανα έγραψε: #1.096 05-02-09 11:53 ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) ακου φλουφλης ο αδερφος ! εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.097 05-02-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) ακου φλουφλης ο αδερφος ! εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν Click για ανάπτυξη... Μμμ....κι εγω δεν εχω εμπειρια...απο αυτη τη περιοχη... Μα και το Περιστερι δυτικη συνοικια δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:11 Η elvenstar: #1.098 05-02-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Click για ανάπτυξη... Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #1.099 05-02-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Click για ανάπτυξη... και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.100 05-02-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μπραβο στον αδελφο και τη νυφη ! και ελεγα και γω γιατι κουναει τοσο στο ιλιον τωρα τετλευταια αδερφε γιουλης, δωστα ολα !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.095 05-02-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μπραβο στον αδελφο και τη νυφη ! και ελεγα και γω γιατι κουναει τοσο στο ιλιον τωρα τετλευταια αδερφε γιουλης, δωστα ολα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι η γυναικα του παιδι μου απο εκει γι'άυτο...αλλιως φλουφλης ηταν μια ζωηΜια γυναικα πυρκαγια σου λεω Κι εσυ κοριτσακι απο εκει εισαι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η ιβανα έγραψε: #1.096 05-02-09 11:53 ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) ακου φλουφλης ο αδερφος ! εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.097 05-02-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) ακου φλουφλης ο αδερφος ! εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν Click για ανάπτυξη... Μμμ....κι εγω δεν εχω εμπειρια...απο αυτη τη περιοχη... Μα και το Περιστερι δυτικη συνοικια δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:11 Η elvenstar: #1.098 05-02-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Click για ανάπτυξη... Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #1.099 05-02-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Click για ανάπτυξη... και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.100 05-02-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μπραβο στον αδελφο και τη νυφη ! και ελεγα και γω γιατι κουναει τοσο στο ιλιον τωρα τετλευταια αδερφε γιουλης, δωστα ολα !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι η γυναικα του παιδι μου απο εκει γι'άυτο...αλλιως φλουφλης ηταν μια ζωηΜια γυναικα πυρκαγια σου λεω Κι εσυ κοριτσακι απο εκει εισαι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:53 Η ιβανα έγραψε: #1.096 05-02-09 11:53 ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) ακου φλουφλης ο αδερφος ! εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.097 05-02-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) ακου φλουφλης ο αδερφος ! εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν Click για ανάπτυξη... Μμμ....κι εγω δεν εχω εμπειρια...απο αυτη τη περιοχη... Μα και το Περιστερι δυτικη συνοικια δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:11 Η elvenstar: #1.098 05-02-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Click για ανάπτυξη... Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #1.099 05-02-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Click για ανάπτυξη... και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.100 05-02-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) ακου φλουφλης ο αδερφος ! εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.097 05-02-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) ακου φλουφλης ο αδερφος ! εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν Click για ανάπτυξη... Μμμ....κι εγω δεν εχω εμπειρια...απο αυτη τη περιοχη... Μα και το Περιστερι δυτικη συνοικια δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:11 Η elvenstar: #1.098 05-02-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Click για ανάπτυξη... Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #1.099 05-02-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Click για ανάπτυξη... και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.100 05-02-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι ναι, στο ιλιον μενω αλλα δεν μεγαλωσα εκει. περιστερι μεγαλωσα (σιγα τη διαφορα θα μας πεις) ακου φλουφλης ο αδερφος ! εγω παλι μη με ρωτησετε που μενω εδω εμπειρια δεν εχω. ολο εκτος δυτ αττικης μου τυχαινουν Click για ανάπτυξη... Μμμ....κι εγω δεν εχω εμπειρια...απο αυτη τη περιοχη... Μα και το Περιστερι δυτικη συνοικια δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:11 Η elvenstar: #1.098 05-02-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Click για ανάπτυξη... Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #1.099 05-02-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Click για ανάπτυξη... και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.100 05-02-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ουαου !!!!!!!!!!!!!!! λοιπον εγινε ερευνα προσφατα και λενε οτι το πιο ωραιο σεξ γινεται απο αντρες σε δυτικα προαστια δηλ οι αλλοι τι ειναι ? τζουφιοι ? η εργατια δηλ δινει ρεστα και σπαει κρεβατια ? χμμμμμμ τι λετε γι'αυτο ? Click για ανάπτυξη... Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #1.099 05-02-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Click για ανάπτυξη... και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.100 05-02-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 116 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ως στατιστικός θα ήθελα να δω τι έρευνα ποιος την έκανε κ από που πήρε το δείγμα Click για ανάπτυξη... και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.100 05-02-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εσυ δικια μου/δικε μου που ρωτας ποιος εισαι? αντρας η γυναικα ? πλακα κανω, δεν ξερω λεπτομερειες το ακουσα στο ραδιοφωνο σημερα το πρωι ενω οδηγουσα. υποθετω δειγμα πηραν απο ολα τα προαστια της αθηνας? Click για ανάπτυξη... Αν παιρνουν δειγμα απο τις δηλωσεις των αντρων για μενα ειναι ακυρη η ερευνα...ο,τι θελουν λενε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.