Άντρες!!

πραγματικα λεφτα αισθηματα εχουν!:lol: αλλα δεν ειδαν την προσφατη ερευνα που λεει οτι στα Δ.Π. ειναι πιο καλοι στο κρεβατι απο τους λεφταδες στα Β.Π.! ισχυει!

μιλάει η πείρα εδώ kounelaki? :cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι το πουλακι μου:up:
Την ομορφαδα τη πηραμε απο τη μαμα:rolleyes:
(καμια σχεση...ιδιος ο πατερας του ειναι):P:lol:

τοτε εχεις ωραιο αντρα!(καλε θα το ματιασω!)

αντε και σε μας τις ανυπαντρες...!:lol::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πραγματικα λεφτα αισθηματα εχουν!:lol: αλλα δεν ειδαν την προσφατη ερευνα που λεει οτι στα Δ.Π. ειναι πιο καλοι στο κρεβατι απο τους λεφταδες στα Β.Π.! ισχυει!
Αντε πάλι αυτή η ερευνα. Καλά καλά ότι πείτε
ειναι το πουλακι μου:up:
Την ομορφαδα τη πηραμε απο τη μαμα:rolleyes:
(καμια σχεση...ιδιος ο πατερας του ειναι):P:lol:

Λοιπόν μία σωστή κατίνα αγαπητή μου Γιουλη θα έλεγε το εξής
(καμια σχεση...ιδιος ο πατερας του ειναι γι αυτό θέλει ορθοδοντικό):P:lol:
Υγ. Πραγματικά ειναι κούκλος (έχει κ αίμα Τρικαλινό ειναι δυνατών να μην είναι κούκλος :up:)
Να τον χαίρεσαι Γιουλη

μιλάει η πείρα εδώ kounelaki? :cool:
:lol::lol: Ειχα αγορι 1,5 χρονο απο Πεντελη με βιλλα(βρωμικο χρημα,γουνες,berberry:mad:) αλλα στο κρεβατικο λαπας....:lol:

τοτε εχεις ωραιο αντρα!(καλε θα το ματιασω!)

αντε και σε μας τις ανυπαντρες...!:lol::up:
Ελα μωρε, μονο 6 χρονακια τον περνας:lol::lol:μια χαρα πιπινι θα ειναι σε λιγα χρονακια...
Εγω προσωπικα το εγκρινω...θελω μια εμπειρη να ξεπεταξει το γιο μου..:redface:

Εφευγα εγω ε? :hmm::lol:

Αντε πάλι αυτή η ερευνα. Καλά καλά ότι πείτε

Λοιπόν μία σωστή κατίνα αγαπητή μου Γιουλη θα έλεγε το εξής
(καμια σχεση...ιδιος ο πατερας του ειναι γι αυτό θέλει ορθοδοντικό):P:lol:
Υγ. Πραγματικά ειναι κούκλος (έχει κ αίμα Τρικαλινό ειναι δυνατών να μην είναι κούκλος :up:)
Να τον χαίρεσαι Γιουλη
Σε ευχαριστω Ελενα...αλλα τα στραβα δοντια τα πηρε απο τη μαμα:redface:ο μπαμπας του εχει ολοισια...:)
καλε πλακα κανουμε για την ερευνα σιγα μη πιστευουμε στα χαζα του ραδιοφωνου:P:lol:

Ελα μωρε, μονο 6 χρονακια τον περνας:lol::lol:μια χαρα πιπινι θα ειναι σε λιγα χρονακια...
Εγω προσωπικα το εγκρινω...θελω μια εμπειρη να ξεπεταξει το γιο μου..:redface:

Εφευγα εγω ε? :hmm::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σε ευχαριστω Ελενα...αλλα τα στραβα δοντια τα πηρε απο τη μαμα:redface:ο μπαμπας του εχει ολοισια...:)
καλε πλακα κανουμε για την ερευνα σιγα μη πιστευουμε στα χαζα του ραδιοφωνου:P:lol:
άλλωστε τα στραβά δοντια έχουν μια γοητεία (το έσωσα νομίζω:redface: )
Και εγώ πλάκα κάνω για την έρευνα.
Λοιπόν φιλάκια στον Χριστάκη κ καλό κουράγιο

καλα καλα μην πιστεβετε...! οι τυποι αλειφουν βουτιρακι στο ψωμι! αιωνιοι ανωριμοι!
Ενω ο 35αρης αντρας τον Δ.Π. μπορει να μην εχει λεφτα εχει ομως κατι αλλο...και σε βουταει απτα μαλλια!Α!εχει κ καρδια...

Βασικα κ εγω Β.Π. μενω κ τους αντρες τους χαιδευουν οι μανουλες πολυ...Γιαυτο εχει μια βαση η ερευνα... Δεν εχω τιποτα με τους πλουσιους,με τους νεοπλουτους εχω που δεν ξερουν να διαχειριστουν το χρημα...Μην πω για τις ΚΥΡΑΤΣΕΣ που φορανε γουνες κ νομιζουν οτι ειναι κ sexy οι κ@#!$γριες!:mad:

Βασικα κ εγω Β.Π. μενω κ τους αντρες τους χαιδευουν οι μανουλες πολυ...Γιαυτο εχει μια βαση η ερευνα... Δεν εχω τιποτα με τους πλουσιους,με τους νεοπλουτους εχω που δεν ξερουν να διαχειριστουν το χρημα...Μην πω για τις ΚΥΡΑΤΣΕΣ που φορανε γουνες κ νομιζουν οτι ειναι κ sexy οι κ@#!$γριες!:mad:

Τέλος πάντων κουνελάκι ο καθένας πράττει ανάλογα με τη συνείδησή του κ το επίπεδο που έχει. Αν είναι κενός άνθρωπος θα είναι κενός είτε βρει σπίτι στην Βριλήσσια, είτε στο Κερατσίνι είτε στο Φάληρο.

Ναι το παραδεχομαι εμεις φταιμε για ολα!!!!!!!!!:D
βλεπω το καψατε το θεμα παλι , μηπως ειδατε καμια ταινια με τον Μπραντ Πιτ χθες το βραδυ? Την Πετρουλα την βλεπεις μονο στο μουγγο αλλα φοραει παρα πολλα ρουχα για να μπεις στο κοπο να το δεις!! Για καιρο meteo.gr. :lol: Εγω καθε μεσημερι το κλεινω το ιατρειο κα προσπαθω να ξεκουραστω αλλα ολο και καποιο τηλεφωνο θα χτυπησει:redface:. Μιση ωρα μου πηρε να σας διαβαζω χαθηκε να γραφετε μια φορα την ημερα για απο το γεναρη ειχατε πεσει σε σιωπηηριο!

βλεπω το καψατε το θεμα παλι , μηπως ειδατε καμια ταινια με τον Μπραντ Πιτ χθες το βραδυ? Την Πετρουλα την βλεπεις μονο στο μουγγο αλλα φοραει παρα πολλα ρουχα για να μπεις στο κοπο να το δεις!! Για καιρο meteo.gr. :lol: Εγω καθε μεσημερι το κλεινω το ιατρειο κα προσπαθω να ξεκουραστω αλλα ολο και καποιο τηλεφωνο θα χτυπησει:redface:. Μιση ωρα μου πηρε να σας διαβαζω χαθηκε να γραφετε μια φορα την ημερα για απο το γεναρη ειχατε πεσει σε σιωπηηριο!
νομίζω ότι βλέπεις πάρα πολύ Πετρούλα κ καλόμαθες στα σιωπηρά.
Όσο για τον Μπραντ Πιτ θεωρώ ότι είναι λίγο λαπάς:hmm:

Πετρουλα δεν εχω δει στο σταρ μονο στο θεμο και στο φατσοβιβλιο:D. Στο σταρ μονο ταινιες βλεπω
:lol:

ζευγαρωναμε τοτε σαν τις γατες:P και τωρα ξαναγυρισαμε στις επαλξεις:lol:
νομίζω ότι βλέπεις πάρα πολύ Πετρούλα κ καλόμαθες στα σιωπηρά.
Όσο για τον Μπραντ Πιτ θεωρώ ότι είναι λίγο λαπάς:hmm:
συμφωνω...αν και νομιζω οτι ειμαστε απο τις λιγες που το πιστευουν αυτο Ελενα μου...

΄Εχασα ...επεισόδια μου φαίνεται....

ζευγαρωναμε τοτε σαν τις γατες:P και τωρα ξαναγυρισαμε στις επαλξεις:lol:

συμφωνω...αν και νομιζω οτι ειμαστε απο τις λιγες που το πιστευουν αυτο Ελενα μου...
κι εγω το πιστευω!!!!
ειμαι Ντεπ εγω!!!ντιπ για ντιπ!!!:lol::lol::lol:

αγαπω τζονυ ντεπ. ειναι πολυυυυυυυυυυυυ ομορφος αντρας :inlove::inlove:

αγαπω τζονυ ντεπ. ειναι πολυυυυυυυυυυυυ ομορφος αντρας :inlove::inlove:
ελα δικια μας κι εσυ!!!:up::up::up:

και ο σακης μ'αρεσει. τον θεωρω παααααααρα πολυ ωραιο αντρα. ονειρο ο σακης. τι χαμογελο, τι προσωπο, τι κορμι, τι κινηση..jesus ! αυτος ο αντρας οσο μεγαλωνει ομορφαινει και περισσοτερο.:blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back