Άντρες!!

δεν πρεπει να ξεπερναμε τους 5-10 εδω μεσα! μηπως να βαζατε διαφημιση στο σαϊτ της πετρούλας?:hmm:
Γιατρέ μας εκτός απο όμορφος (έτσι έχω μάθει απο εδώ μέσα...τοπικές πληροφορίες δηλαδή:cool:) διαθέτεις και χιούμορ -ικανότητα σπάνια για άντρα:up::up::up:.Κάτι μου λέει ότι θα επιλεγείς ως τμήμα του δείγματος για την έρευνά μας:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατρέ μας εκτός απο όμορφος (έτσι έχω μάθει απο εδώ μέσα...τοπικές πληροφορίες δηλαδή:cool:) διαθέτεις και χιούμορ -ικανότητα σπάνια για άντρα:up::up::up:.Κάτι μου λέει ότι θα επιλεγείς ως τμήμα του δείγματος για την έρευνά μας:lol::lol::lol:
Και τα 3 γατια μου ειναι αρρωστα:(:(
Εφυγα για Λουτρακι! :P:P:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι εγινε κοριτσια παμε εκδρομη λουτρακι? :lol::lol:

να νοικιασουμε πουλμανακι ? :up::up: γιατρε ετοιμασου :lol:

τι εγινε κοριτσια παμε εκδρομη λουτρακι? :lol::lol:

να νοικιασουμε πουλμανακι ? :up::up: γιατρε ετοιμασου :lol:

Να ιδέα για εκδρομή των μελών...αντί για τσιπουράδικο Βόλου ...ιαματικό νεράκι ...Λουτρακίου...:up:

Παίδες, έχει και ΚΑΖΙΝΟ το Λουτράκι.... και ΝΕΡΑ!!!!!:P:lol:

(Γιατρέ....... το "τρεχάτε ποδαράκια"μου το ξέρετε????):cool:

Και έναν όμορφο γιατρό κυρίως Τζούλια μου:up::up::up:

Τελικα αυτο το θεμα εχει αλλαξει τοσες φορες περιεχομενο που μαλλον θα πρεπει να μετονομαστει σε " Ενα συντομο δοκιμιο για τους αντρες και οι διαορες παραλλαγες. Τομοι 1-130":lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα γιατρέ μας..ξέχασες τα ...ευρετήρια των τόμων..:up:
"Και η βρόχα έπεφτε right through...":cool::lol:

Και έναν όμορφο γιατρό κυρίως Τζούλια μου:up::up::up:

Καλά.:)

Να ορίσουμε ημερομηνία και ώρα, που θα ξεκινήσει ο αγώνας!!!;)

και ......
Όποια φτάσει πρώτη!!!!!:up::up::up:
Μία ταινία μου θυμίζει αυτό....Με έναν άνδρα.. που τον κυνήγαγαν κάτι νύφες....:hmm::hmm::hmm:

(Γιατρέ....... το "τρεχάτε ποδαράκια"μου το ξέρετε????):cool:

Εννοείς να έρθει να υποδεχτεί τα μέλη του φόρουμ στον Ισθμό ...φαντάζομαι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

να κανουμε αντιλυσσικο, μην παει απο λυσσα ο χριστιανος :lol:

Καλά.:)

Να ορίσουμε ημερομηνία και ώρα, που θα ξεκινήσει ο αγώνας!!!;)

και ......
Όποια φτάσει πρώτη!!!!!:up::up::up:
Μία ταινία μου θυμίζει αυτό....Με έναν άνδρα.. που τον κυνήγαγαν κάτι νύφες....:hmm::hmm::hmm:
Ησυχο ησυχο το ποταμακι!!!
Θανασης Βεγγος! Ο ποιητης ;):lol::lol::lol:

Λοιπον βλεπω επιασαν τοπο τα λεφτα απο τα μαυρα ταμεια που ξοδεψα για διαφημιση:lol::lol::D:D. Εκτος απο νερο , ιαματικα λουτρα και καζινο ( και εμενα φυσικα:redface:) εχουμε και πολλα μεζεδοπωλεια και ταβερνακια κατα μηκος της παραλιας και λιγο πιο μεσα για τους πιο ψαγμενους. επισης εχουμε και καρναβαλι !!!!!!!!:cool:

[/u]
Εννοείς να έρθει να υποδεχτεί τα μέλη του φόρουμ στον Ισθμό ...φαντάζομαι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ε, μα ΦΥΣΙΚΑ!!!!:redface::redface::redface:
Να κλείσει το μαγαζί, να διώξει τις πελάτισσες...να πάρει λελούδια, και γλυκά.. και να στηθεί στην γέφυρα!!!!:rolleyes::rolleyes:
(και να ΜΗΝ ΠΗΔΗΞΕΙ!!!):lol::lol::lol::lol:

μωρε Γιαννη χωρις πλακα τωρα...αυτη η λιμνη Λουτρακιου που ολο θελω να΄ρθω με το canoe μου:cool: να κανω...λεει τιποτα? :hmm:

Λοιπον βλεπω επιασαν τοπο τα λεφτα απο τα μαυρα ταμεια που ξοδεψα για διαφημιση:lol::lol::D:D. Εκτος απο νερο , ιαματικα λουτρα και καζινο ( και εμενα φυσικα:redface:) εχουμε και πολλα μεζεδοπωλεια και ταβερνακια κατα μηκος της παραλιας και λιγο πιο μεσα για τους πιο ψαγμενους. επισης εχουμε και καρναβαλι !!!!!!!!:cool:
Τέλεια!Ντυνόμαστε άρρωστες ...γάτες και ερχόμαστε!:lol::lol::lol:

μωρε Γιαννη χωρις πλακα τωρα...αυτη η λιμνη Λουτρακιου που ολο θελω να΄ρθω με το canoe μου:cool: να κανω...λεει τιποτα? :hmm:
ΓΑΤΟΝΙΙΙΙΙ:/::/::/::up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back