roulsydney
Διάσημο μέλος
Γιατρέ μας εκτός απο όμορφος (έτσι έχω μάθει απο εδώ μέσα...τοπικές πληροφορίες δηλαδήδεν πρεπει να ξεπερναμε τους 5-10 εδω μεσα! μηπως να βαζατε διαφημιση στο σαϊτ της πετρούλας?![]()
) διαθέτεις και χιούμορ -ικανότητα σπάνια για άντρα

.Κάτι μου λέει ότι θα επιλεγείς ως τμήμα του δείγματος για την έρευνά μας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Και τα 3 γατια μου ειναι αρρωσταΓιατρέ μας εκτός απο όμορφος (έτσι έχω μάθει απο εδώ μέσα...τοπικές πληροφορίες δηλαδή) διαθέτεις και χιούμορ -ικανότητα σπάνια για άντρα
.Κάτι μου λέει ότι θα επιλεγείς ως τμήμα του δείγματος για την έρευνά μας
![]()

Εφυγα για Λουτρακι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

να νοικιασουμε πουλμανακι ?

γιατρε ετοιμασου 
roulsydney
Διάσημο μέλος
Και τα 3 γατια μου ειναι αρρωστα
Εφυγα για Λουτρακι!![]()

roulsydney
Διάσημο μέλος
τι εγινε κοριτσια παμε εκδρομη λουτρακι?
να νοικιασουμε πουλμανακι ?γιατρε ετοιμασου
![]()
Να ιδέα για εκδρομή των μελών...αντί για τσιπουράδικο Βόλου ...ιαματικό νεράκι ...Λουτρακίου...

julia
Διακεκριμένο μέλος

(Γιατρέ....... το "τρεχάτε ποδαράκια"μου το ξέρετε????)

roulsydney
Διάσημο μέλος
Και έναν όμορφο γιατρό κυρίως Τζούλια μουΠαίδες, έχει και ΚΑΖΙΝΟ το Λουτράκι.... και ΝΕΡΑ!!!!!![]()

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Τελικα αυτο το θεμα εχει αλλαξει τοσες φορες περιεχομενο που μαλλον θα πρεπει να μετονομαστει σε " Ενα συντομο δοκιμιο για τους αντρες και οι διαορες παραλλαγες. Τομοι 1-130"![]()
"Και η βρόχα έπεφτε right through..."Καλημέρα γιατρέ μας..ξέχασες τα ...ευρετήρια των τόμων..![]()

julia
Διακεκριμένο μέλος
Και έναν όμορφο γιατρό κυρίως Τζούλια μου![]()
Καλά.

Να ορίσουμε ημερομηνία και ώρα, που θα ξεκινήσει ο αγώνας!!!

και ......
Όποια φτάσει πρώτη!!!!!

Μία ταινία μου θυμίζει αυτό....Με έναν άνδρα.. που τον κυνήγαγαν κάτι νύφες....

roulsydney
Διάσημο μέλος
Παίδες, έχει και ΚΑΖΙΝΟ το Λουτράκι.... και ΝΕΡΑ!!!!!
(Γιατρέ....... το "τρεχάτε ποδαράκια"μου το ξέρετε????)![]()
Εννοείς να έρθει να υποδεχτεί τα μέλη του φόρουμ στον Ισθμό ...φαντάζομαι

ιβανα
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ησυχο ησυχο το ποταμακι!!!Καλά.
Να ορίσουμε ημερομηνία και ώρα, που θα ξεκινήσει ο αγώνας!!!
και ......
Όποια φτάσει πρώτη!!!!!
Μία ταινία μου θυμίζει αυτό....Με έναν άνδρα.. που τον κυνήγαγαν κάτι νύφες....![]()
Θανασης Βεγγος! Ο ποιητης

roulsydney
Διάσημο μέλος
να κανουμε αντιλυσσικο, μην παει απο λυσσα ο χριστιανος![]()

JohnDVM
Διάσημο μέλος

. Εκτος απο νερο , ιαματικα λουτρα και καζινο ( και εμενα φυσικα
) εχουμε και πολλα μεζεδοπωλεια και ταβερνακια κατα μηκος της παραλιας και λιγο πιο μεσα για τους πιο ψαγμενους. επισης εχουμε και καρναβαλι !!!!!!!!
julia
Διακεκριμένο μέλος
[/u]
Εννοείς να έρθει να υποδεχτεί τα μέλη του φόρουμ στον Ισθμό ...φαντάζομαι![]()
Ε, μα ΦΥΣΙΚΑ!!!!

Να κλείσει το μαγαζί, να διώξει τις πελάτισσες...να πάρει λελούδια, και γλυκά.. και να στηθεί στην γέφυρα!!!!

(και να ΜΗΝ ΠΗΔΗΞΕΙ!!!)

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
να κανω...λεει τιποτα? 
roulsydney
Διάσημο μέλος
Τέλεια!Ντυνόμαστε άρρωστες ...γάτες και ερχόμαστε!Λοιπον βλεπω επιασαν τοπο τα λεφτα απο τα μαυρα ταμεια που ξοδεψα για διαφημιση. Εκτος απο νερο , ιαματικα λουτρα και καζινο ( και εμενα φυσικα
) εχουμε και πολλα μεζεδοπωλεια και ταβερνακια κατα μηκος της παραλιας και λιγο πιο μεσα για τους πιο ψαγμενους. επισης εχουμε και καρναβαλι !!!!!!!!
![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος
Τέλεια!Ντυνόμαστε άρρωστες ...γάτες και ερχόμαστε!![]()

roulsydney
Διάσημο μέλος
ΓΑΤΟΝΙΙΙΙΙμωρε Γιαννη χωρις πλακα τωρα...αυτη η λιμνη Λουτρακιου που ολο θελω να΄ρθω με το canoe μουνα κανω...λεει τιποτα?
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τέλεια!Ντυνόμαστε άρρωστες ...γάτες και ερχόμαστε!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool