Άντρες!!

Καλέ θα παίξουμε κυνηγητό όχι θα ορμήξουμε αμέσως. Δε βλέπεις με τη Βίκυ φτιάχνουμε και συνθηματικά τώρα:lol:. Για να είναι ομαλό το πράγμα!!!
:lol::lol:αχου τι καλα:up:...το θεμα ειναι ποιος θα κρατα το ροπαλο...εκεινοι ή εμεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν ειναι 20 χρονια μεγαλυτερος απο εμενα θα εχει ζαχαρο , ουρια, χοληστερινη και αλλα τετοια.
μπορει να εχει προβλημα διεκπεραιωσης.
το τονισα 20 χρονια μεγαλυτερος απο εμενα:lol::lol::lol:

θα ειναι σαν να απελευθερωνουμε φερομονες στον αερα για να μας μυρισουν τα αρσενικα:lol::lol::lol::lol:
Εντάξει να κόψουμε κάτι κατέβασε μια δεκαετία εκεί θα κολλήσουμε... το θέμα είναι να γίνει η δουλειά:lol:.

:lol::lol:αχου τι καλα:up:...το θεμα ειναι ποιος θα κρατα το ροπαλο...εκεινοι ή εμεις?
Αυτοί το μαστίγιο εμείς το ρόπαλο... άμα δε σου κάνεις του βαράς και μια.... και ξαναβγαίνεις για τρέξιμο:lol: :lol:.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχουν αλλαξει οι ρολοι αλλα οχι και σε σημειο να βγαινεις 1ο ραντεβου, να σε στηνει μιση ωρα, να συμπεριφερεται σαν να μη συνεβει τιποτα, να μη λεει ουτε ενα συγγνωμη και οταν ερχεται ο λογαριασμος να τα πληρωνεις ολα εσυ (και τα δικα του). Δεν με ενοχλει να πληρωσω, απλα ο συγκεκριμενος μου την εσπασε απιστευτα γιατι δεν εκανε κινηση να πληρωσει ουτε τα δικα του. Ηθελε και 2ο ραντεβου μετα ο γελοιος. Αυτα παθαινει κανεις οταν μπλεκει με players.:down:
Τουλαχιστον πηρα το αιμα μου πισω (χωρις να το θελω, ειμαι αθωα) με το πιεσομετρο στο εργαστηριο που το εβαλα στο χερι του και ξεχασα να αφησω τον αερα να φευγει και το χερι του εγινε κοκκινο, εσπασαν αγγεια και πονουσε και του ηταν μελανιασμενο για μερες :lol:

και εσυ τα πληρωσες ???????? :blink:
πολυ κακως !

Αυτα παθαινει κανεις οταν μπλεκει με players.:down:
:lol:

Define "players", please! Καλή μου sakura-chan, σπουδάζεις γιατρός στον Καναδά; Τι ωραία!

Αυτα παθαινει κανεις οταν μπλεκει με players.:down:
Αυτό εννοείται από τα συμφραζόμενα. Bird-player! ;):lol::lol::lol::lol::lol:

lol !!! :lol:

σακουρα ακου σου χω κι αλλο. μια φιλη (οχι εγω πονηρα οντα) ειχε βγει με εναν τυπο, πηγαν βαρκιζα για καφε-ποτο, της πληρωσε την εξοδο (κυριος), αλλα οταν επεστρεψαν, της ζητησε το μεριδιο της στη βενζινη ! ημαρτον ! τοιιινννν !!!!!!!!! :blink::blink::blink:

Ε, ναι, βρε παιδιά τώρα. Αν εγώ έβγαινα με κάποιον πρώτη φορά και με άφηνε να πληρώσω έτσι, μπραφ, θα το ερμήνευα σαν να μου έλεγε: "Είσαι η μαμάκα μου κι εγώ ο μπούλης σου και θα με πληρώνεις αφού με έκανες!" Κι η λίμπιντο κάνει βουτιά στην άβυσσο των Φιλιππίνων! :down:

Άλλο όταν είσαι πια σε σχέση. Εκεί πληρώνει όποιος έχει ή όποιος γουστάρει. Όμως όχι μόνο εκείνος ή μόνο εκείνη!

σακουρα ακου σου χω κι αλλο. μια φιλη (οχι εγω πονηρα οντα) ειχε βγει με εναν τυπο, πηγαν βαρκιζα για καφε-ποτο, της πληρωσε την εξοδο (κυριος), αλλα οταν επεστρεψαν, της ζητησε το μεριδιο της στη βενζινη ! ημαρτον ! τοιιινννν !!!!!!!!! :blink::blink::blink:
Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις το ωραίο θα ήταν να πληρώναμε με ακάλυπτες επιταγές... χιχιχιχιχι

Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις το ωραίο θα ήταν να πληρώναμε με ακάλυπτες επιταγές... χιχιχιχιχι

ακαλυπτες δε λες τιποτα. κατι τετοιοι (αντρες - γυναικες ) τα θελουν τα χουνερια τους, να το φυσανε κ να μην κρυωνει :cool:

αντε να σας πω κ μια δικη μου εμπειρια να γελασετε :P

εχω βγει με εναν τυπο, αστυνομικο.. :down:ολα καλα κι ωραια, ξαναβγαινουμε δευτερη φορα, κ τι μου ζητα ο αθεοφοβος ?

300 ευρω δανεικα για να παρει ενα νεο οπλο που του γυαλισε :down::down::down::down:
τωρα γελαω,:P τοτε ηθελα να του ριξω ξυλο :mad:

εχω βγει με εναν τυπο, αστυνομικο.. :down:ολα καλα κι ωραια, ξαναβγαινουμε δευτερη φορα, κ τι μου ζητα ο αθεοφοβος ?

300 ευρω δανεικα για να παρει ενα νεο οπλο που του γυαλισε :down::down::down::down:
Κοίτα να δεις τι σκέφτηκα τώρα.
Ναι, παιδί μου, πάμε μάλιστα μαζί για να πάρεις το όπλο. Αλλά υπό έναν όρο. Για να πάρεις τα 300 ζεστά-ζεστά, θα φύγεις από το μαγαζί με το όπλο χωμένο στον ΚΟΛΟ-ΚΥΘΑΚΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΠΑΤΑΤΕΕΕΕΣ

Απόψε με τρομάζω! :blink:

χα χα χα :up::up::up: αυτο επρεπε να εχω κανει..αλλα

εκανα κατι καλυτερο..απομακρυνθηκα ευγενικα, μπατσος ηταν. δεν του εχεις κ εμπιστοσυνη κιολας...

ehm, τα πληρωσα αφου εφυγε βιαστικα βιαστικα και δεν ηθελα να κανω καυγα. Δεν σπουδαζω ιατρικη, αλλα βιολογια :P Player ειναι αυτος που βγαινει με πολλες χωρις να το ξερεις.

Μου εχει τυχει και αλλος τετοιος που οταν ηταν να βγουμε, 20 λεπτα πριν συναντηθουμε (κυριολεκτικα οταν εβγαινα απο την πορτα για να παω στο σημειο συναντησης), μου στελνει sms (αλλος ενας ακομα καφρος που επικοινωνουσε μονο με sms), και μου λεει οτι ακυρωνεται το ραντεβου γιατι ξαφνικα προεκυψε κατι και πρεπει να παει να κανει εθελοντικη εργασια. Αθλια δικαιολογια, αλλα αυτο που με εκνευρισε ηταν η συνεχεια του μηνυματος που μου ελεγε να βγω με καποιον αλλο!!!! Ποσο καφρος μπορει να ειναι καποιος; Ευτυχως δεν τον ξαναειδα στην σχολη ουτε πουθενα αλλου γιατι μπορει να του μαυριζα κανενα ματι!

:P Player ειναι αυτος που βγαινει με πολλες χωρις να το ξερεις.

Σαν τον "womanizer" ένα πράγμα! Τι πέρασες κι εσύ... Τα καλύτερα έρχονται όμως, worry not.

hahaha! ειδες τι περασα; :P Τους εχουν βαρεσει οι χιονονιφαδες στο κεφαλι :lol:

:lol::lol::lol::lol:αρε Ιωαννα!!!! εγω εχω βγει για πρωτη φορα με εναν τυπο..ερχετε η ωρα να πληρωσουμε(δεν ειμαι απο τις γυναικες που μου αρεσει να πληρωνει συνεχεια ο αντρας κτλ..)λεω μισα ,μισα, οχι λεει πρωτη φορα βγαινουμε..ψαχνεται..απο δω ψαχνεται απο κει..πουθενα λεφτα..για να μην τον φερω σε δυσκολη θεση ειμαι και διακριτικη τρομαρα μου..λεω την αλλα φορα εσυ και πληρωνω..;)
ερχεται αυτη η αλλη φορα παλι τα ιδια...δεν υπηρξε τριτο ραντεβου..:lol::lol::lol: χιλιες φορες να μου πει μισα μισα..θα το εκτιμησω ρε παιδι μου...:blink::blink:

Ντροπη για το ισχυρο φυλο, (τρομαρα μας), εχετε βλεπω και εσεις τον μ...κομαγνητη:P. Και δεν τους δειρατε ε? Χαρα στο κουραγιο σας!:up::up::up::lol::lol::lol:

Ντροπη για το ισχυρο φυλο, (τρομαρα μας), εχετε βλεπω και εσεις τον μ...κομαγνητη:P. Και δεν τους δειρατε ε? Χαρα στο κουραγιο σας!:up::up::up::lol::lol::lol:

εγω του μελανιασα το χερι (χωρις να το θελω εννοειται :D) οταν του επερνα την πιεση. Ειχα ενα χαμογελο ως τα αυτια οταν ειδα τα σπασμενα αγγεια στο χερι του :D. Στον αλλο μ---κα δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα, την επαθε απο μονος του :lol:
το οτι εχουμε τον μ---κομαγνητη αυτο ειναι σιγουρο, το πως να τον ξεφορτωθουμε παραμενει αγωστο :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back