JohnDVM
Διάσημο μέλος
εγω του μελανιασα το χερι (χωρις να το θελω εννοειται) οταν του επερνα την πιεση. Ειχα ενα χαμογελο ως τα αυτια οταν ειδα τα σπασμενα αγγεια στο χερι του
. Στον αλλο μ---κα δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα, την επαθε απο μονος του
το οτι εχουμε τον μ---κομαγνητη αυτο ειναι σιγουρο, το πως να τον ξεφορτωθουμε παραμενει αγωστο![]()
Δεν τον ξεφορτωνεσαι δυστυχως
, απλως να ελπιζεις οτι θα ξεφυγει καποιος καποια στιγμη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ria2008
Δραστήριο μέλος
.... Όσο για τον "μαγνήτη".. Είναι σαν την γρουσουζιά, κάποια στιγμή σπάει η "κατάρα" και φεύγει
Το λέω από εμπειρία 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Διαβάζοντας τα τελευταία post, για τα αποτυχημένα ραντεβού, συνειδητοποίησα πόσο ελεύθερα κυκλοφορούν αυτοί οι μακάκες ..... Έχω 4 χρόνια σχέση κ είχα ξεχάσει όοοολα αυτά τα "ωραία" ραντεβού.... Όσο για τον "μαγνήτη".. Είναι σαν την γρουσουζιά, κάποια στιγμή σπάει η "κατάρα" και φεύγει
![]()
Το λέω από εμπειρία
![]()
μονο να μην ειναι σαν την γρουσουζια του σπασμενου καθρεπτη που διαρκει 7 χρονια

Σημερα θα παω τον γατο μου στον κτηνιατρο και ελπιζω να τον δει εκεινος που τον ειδε τελευταια φορα και οχι η κοπελα που τον βλεπει συνηθως.

ιβανα
Επιφανές μέλος

καλη επιτυχια με τον γιατρο βρε ! να μας πεις τα νεα οταν γυρισεις

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Τον βαζει στην ζυγαρια και δειχνει 6.51kg. Με ρωταει την ηλικια του και της λεω 9 μηνων. Μου λεει τον εχεις απο μικρο, λεω ναι. Ε, τον αρχιζει στις απανωτες εξετασεις για να διαπιστωσει την ηλικια του γιατι δεν με πιστευε!!! Μετα απο λιγο μου λεει oh my god, ειναι οντως τοσο, εγω περιμενα να δω γατακι και ειδα ολοκληρο γατο που ειναι πολυ πιο μεγαλος απο μια πληρως ανεπτυγμενη γατα
Και μαλιστα μου ειπε οτι ειναι και αδυνατος!!! Γενικα ολα ειναι τελεια πανω του, ειναι υγειεστατος, η αλλαγη στο χρωμα του δεν ειναι τιποτα σοβαρο, τα δοντακια του ειναι μια χαρα και παρολο που οι κυνοδοντες του ειναι ολιγον τι στραβοι, δεν υπαρχει προβλημα με το μασημα. Το μονο προβλημα ειναι που οταν κοιμαται ανασκελα προεξεχουν λιγο και φαινεται σαν δρακουλακι
Και επειδη επεσα σε κτηνιατρο που δεν ειχα συναντησει, εκανα τις γνωστες ερωτησεις για την διατροφη. Μου ειπε πανω κατω οτι μου ειπαν και οι αλλοι. Premium τροφες, τα κυριως γευματα να ειναι κονσερβες (2 γευματα δηλαδη), και στο ενδιαμεσο ξηρα τροφη για να εξασκει τους μυες του. Επισης μου ειπε οτι οταν τους δινεις κονσερβα ειναι πιο ευκολο να δεις αν κατι δεν παει καλα μαζι του και θα παιρνει το νερο που χρειαζεται και μου ειπε τα γνωστα για τις κροκετες και τα προβληματα με τους κρυσταλλους στο ουροποιητικο. Επισης μου ειπε πως θα βαλει αρκετο βαρος ακομα σε μυες 
JohnDVM
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Άστα γιατρέ.... άλλοι δουλεύουν και άλλοι...![]()
...δουλεια δεν εχουν...

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

drf
Δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος

καλημερα σας
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
να γεμισουμε τη καφετιερα

vickymoon
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Αντε...θα εχουμε και κρουασαν βουτυρου....
(πεινασα τωρα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
ευχαριστουμε γιουλη για το πρωινο και τις καλημερες, αιντε να παω για δουλεια τωραναι ναι...και πορτοκαλαδα και corn flakes...
Αντε...θα εχουμε και κρουασαν βουτυρου....
(πεινασα τωρα)

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μη φευγεις...μηευχαριστουμε γιουλη για το πρωινο και τις καλημερες, αιντε να παω για δουλεια τωρα![]()

Βικυυυυυυυυυ

julia
Διακεκριμένο μέλος

drf
Δραστήριο μέλος
θα φτιαξεις ή θα φτιαξω καφε? Περιμενουμε κι αλλους ε?
να γεμισουμε τη καφετιερα![]()
Γιούλη μια φορά με αφήσανε να κάνω καφέ στο γραφείο και η τελευταία... είχαν να κοιμηθούν 3 μέρες!
(το προτιμώ λίγο βαρύ τι να κάνουμε
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
) οταν του επερνα την πιεση. Ειχα ενα χαμογελο ως τα αυτια οταν ειδα τα σπασμενα αγγεια στο χερι του