Άντρες!!

λοιπόν θα τα πω γρήγορα και εν συντομία γιατί δε σας προλαβαίνω..έχετε λυσσάξει:P
ελένη999 η συμπεριφορά του αγοριού σου είναι συμπεριφορά μικρού θυμωμένου αγοριού που κρίνει από τα δικά του βιώματα τι είναι σωστό με μια δόση κατωτερότητας.Οτιδήποτε διαφορετικό από αυτό απλά δε μπορεί να το ελέγξει.
Κουνελάκι ελπίζω το εγχείρημα σου να πετύχει και να είναι πραγματικά μια καινούργια αρχή στη ζωή σου.
Και raktia παιδί μου εσύ φταις δε το κατάλαβες.Το παιδί δεν ήθελε διακοπές,σε προειδοποίησε.Είδες τι παθαίνουν όσες πάνε διακοπές μαζί του?Αμέσως να το λιθοβολήσουμε το παληκάρι:blink::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και raktia παιδί μου εσύ φταις δε το κατάλαβες.Το παιδί δεν ήθελε διακοπές,σε προειδοποίησε.Είδες τι παθαίνουν όσες πάνε διακοπές μαζί του?Αμέσως να το λιθοβολήσουμε το παληκάρι:blink::P
εεεεεεεε???????
Καλέ μόνος του μου το πρότεινε. Αλλά μην σας μοιάζει πια με τον βλακα αυτόν. Εδω δεν νοιάζει εμένα πια.:D Απλά κοινωνικη κριτικη κανουμε.:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν λέω οτι έχει δίκιο και σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να χαρεί για σένα αλλά από την άλλη μωρέ τον καταλαβαίνω κιόλας,στεναχωριέται που θα σε χάσει δεν είναι και τόσο κοντά η Ρόδος,εσύ θα κάνεις άλλους φίλους και σύντομα θα βρεις και άλλο αγόρι ..κάπου μέσα του το ξέρει και δεν θέλει να το αποδεχτεί.Εσύ πρέπει να συνεχίσεις τη ζωή σου να χαρείς που πέρασες εκεί και σε περιμενει μια υπέροχη φοιτητική ζωή.Απλά δείξε και λίγο κατανόηση σε αυτά που νιώθει και κάντο όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο και για τους 2.:)
Να ενας ανθρωπος που μιλησε σωστα!
Κοριτσια,εξω απ'το χωρο πολλα τραγουδια λεγονται!Δεν ξερετε πως ειναι ο αλλος και τι σκεφτεται και φερεται ετσι.

Έλα βρε,μην είσαι αυστηρή...:redface::redface: προσπαθώ να τον δικαιολογήσω λίγο τον χριστιανό δεν είπα οτι έχει και σωστή συμπεριφορά αλλά αν πηδούσε και από τη χαρά του εμένα θα με παραξένευε:happy:
Πεστα ρε Μαριω πες τα γιατι μονη μου παλευω να τις κανω να δουνε και την αλλη πλευρα λιγο αλλα ΔΕΝ....Γυναικες παιδι μου!:lol:

Ρε Ελενά μου, κι εγώ αυτό περίμενα να σου πω την αλήθεια, αλλά η εξελίξεις με πρόλαβαν. Εν τω μεταξυ, όσο καιρό βγαίναμε, εβλεπα τα σημάδια της τυχης η ηλιθια, αλλά ολο ελέγα υπομονη.
Και να φανταστεις ετων 31 και η μεγαλυτερη σχεση του ηταν 10 μηνες. Ε τι περίμενα κι εγώ;;;
:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink: Τουλαχιστον εσπρωξατε καθολου?:redface::rolleyes::happy:

:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink: Τουλαχιστον εσπρωξατε καθολου?:redface::rolleyes::happy:

Σους βρε, δεν ντρέπεσαι λίγο;
Πολύ, είναι η αλήθεια:redface: αλλά τι να το κανεις αμα ειναι βοδι ο αλλος;:/:
Σημερα με ευχαριστησε, με ενα μνμ, για τις ωραιες στιγμες που του χαρισα.
Αντε μου στα κομματια καραγκιοζη....:mad:

Σους βρε, δεν ντρέπεσαι λίγο;
Πολύ, είναι η αλήθεια:redface: αλλά τι να το κανεις αμα ειναι βοδι ο αλλος;:/:
Σημερα με ευχαριστησε, με ενα μνμ, για τις ωραιες στιγμες που του χαρισα.
Αντε μου στα κομματια καραγκιοζη....:mad:
Αληθεια για πες μου τι εστελνε ολες αυτες τις μερες?:D(Να κερασω καφεδακι?:D)

Οι γάτες και οι γυναίκες θα κάνουν πάντα αυτό που θέλουν... οι άντρες και οι σκύλοι καλά θα κάνουν να το συνηθίσουν...

:)
αχ αυτο ηθελα να γραψω!!!!!συμφωνω απολυτα...οσο για το τελειο ζευγαρι....μπορει να ειμαι εγω και το γκομενακι μου!χεχεχεχεχεχεχε
βεβαια αυτο ειναι σχετικο για το καθενα..πως οριζει δλδ το τελειο..αλλα...anywayzzzzzzz μεγαλη ιστορια!!:cool:

Αληθεια για πες μου τι εστελνε ολες αυτες τις μερες?:D(Να κερασω καφεδακι?:D)

Αστο γιατι θα μας μπαναρουν. Μας διαβαζουν και ανηλικα, μην το ξεχνας. :P
Θα στα πω οταν βρεθουμε.:D

Αστο γιατι θα μας μπαναρουν. Μας διαβαζουν και ανηλικα, μην το ξεχνας. :P
Θα στα πω οταν βρεθουμε.:D
Α σου ελεγε για το κοκο?κοκολογα?:PΜμμμ μαλλον ηξερε πως μονο σε αυτο αξιζε ο τυπος και ειπε μπας και σε πεισει να γυρισεις!:lol:

Α σου ελεγε για το κοκο?κοκολογα?:PΜμμμ μαλλον ηξερε πως μονο σε αυτο αξιζε ο τυπος και ειπε μπας και σε πεισει να γυρισεις!:lol:

Η συζητηση περι "του" θεματος, εγινε πριν τα σπασουμε. Μετά δεν ειπε τιποτα αλλο εκτος των ευχαριστιων του. Αν απαντουσα στις κλησεις του βεβαια, δεν ξερω τι άλλες μαλακιες θα ακουγα.
Αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν υπηρχε και τιποτα αλλο αναμεσα μας εκτος "αυτου";)
Δεν ειναι πολυ αβολη η φαση στην οποια δεν εχεις τι να πεις με τον αλλο και προσπαθεις να βρεις θεματα συζητησης και λες οτι μαλακια σου κατεβει;

Η συζητηση περι "του" θεματος, εγινε πριν τα σπασουμε. Μετά δεν ειπε τιποτα αλλο εκτος των ευχαριστιων του. Αν απαντουσα στις κλησεις του βεβαια, δεν ξερω τι άλλες μαλακιες θα ακουγα.
Δεν ειναι πολυ αβολη η φαση στην οποια δεν εχεις τι να πεις με τον αλλο και προσπαθεις να βρεις θεματα συζητησης και λες οτι μαλακια σου κατεβει;
Αμε!:lol: Σε κυνηγησε να τα ξαναβρειτε?Ποσα τηλ εκανε?Μηνυματα?Καταλαβε καθολου τη μαλακια που εκανε?Οχι οτι εχει σημασια δηλαδη αλλα κουβεντα να γινεται...

Για μενα ειναι οτι χειροτερο να μην εχεις να πεις τιποτα και καθε λιγο να σου λει πες κατι:hmm:Και αν του λες κατι της πιο πολλες φορες να ην εχει ιδεα!Αληθεια δεν εχεις περιεργεια τι θα σου πει στο τηλεφωνο .εγω δεν θα αντεχα θα το ειχα σηκωσει:lol:

Αμε!:lol: Σε κυνηγησε να τα ξαναβρειτε?Ποσα τηλ εκανε?Μηνυματα?Καταλαβε καθολου τη μαλακια που εκανε?Οχι οτι εχει σημασια δηλαδη αλλα κουβεντα να γινεται...

Αντε βρε κουτσομπολα:P με πηρε 4-5 φορες τηλεφωνο το ιδιο βραδυ και δεν απαντησα και μου εστειλε και ενα μνμ.
Νομιζω οτι δεν προκειται να ξανασχοληθει...

Αντε βρε κουτσομπολα:P με πηρε 4-5 φορες τηλεφωνο το ιδιο βραδυ και δεν απαντησα και μου εστειλε και ενα μνμ.
Νομιζω οτι δεν προκειται να ξανασχοληθει...
Ξεκαυ@@@σε το κοπελι!:lol::lol::lol:

Αληθεια δεν εχεις περιεργεια τι θα σου πει στο τηλεφωνο .εγω δεν θα αντεχα θα το ειχα σηκωσει:lol:

Οχι μωρε τι να μου πει ο βλακας; Εχω ακουσει στη ζωη μου τοσες βλακειες που δεν θα με εντυπωσιασει μια ακομα. Χαμενος χρονος.:/: Αλλωστε δεν με ενδιαφερει καθόλου σαν ανθρωπος. Ο εγωισμός μου πλγωθηκε λιγο αλλα το ξεπερασα λιγες ωρες μετα.

Ξεκαυ@@@σε το κοπελι!:lol::lol::lol:

Για μαζεψου εσυ λιγακι:blink: Τι αχαλινωτος ερωτισμος ειναι αυτος βρε μικρο κοριτσι;;;;:redface:

Για μαζεψου εσυ λιγακι:blink: Τι αχαλινωτος ερωτισμος ειναι αυτος βρε μικρο κοριτσι;;;;:redface:
Λειπει το Μανιω μου φανταρος και εχουν βαρεσει κοκκινο οι ορμονες!:redface::lol:

Λειπει το Μανιω μου φανταρος και εχουν βαρεσει κοκκινο οι ορμονες!:redface::lol:

Κουνελα απο δω το πας,απο κει το φερνεις...ολο στο κοκο καταληγεις...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κουνελα απο δω το πας,απο κει το φερνεις...ολο στο κοκο καταληγεις...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Κουνελι ειμαι μην ξεχνιομαστε!:lol::lol::lol::lol: Παντως και η σεξομανια ειναι ασθενεια αλλα τη γουσταρω ρε παιδι μου! Θελω να ειμαι αρρωστη!:lol:

Κουνελι ειμαι μην ξεχνιομαστε!:lol::lol::lol::lol: Παντως και η σεξομανια ειναι ασθενεια αλλα τη γουσταρω ρε παιδι μου! Θελω να ειμαι αρρωστη!:lol:

Οτι ειναι μια βαριας μορφης αρρωστια...ειναι....:D
Αλλα παω στο ενα θεμα....sex και αναματα....παω στο αλλο....υπονοουμενα σεξουαλικα....παω στο αλλο.....παλι τα ιδια.....
Δεν πεφτεις για υπνο να ονειρευτεις τον φανταρο μπας και σου περασει?:redface::D......για σημερα τουλαχιστον!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back