Άντρες!!

Οτι ειναι μια βαριας μορφης αρρωστια...ειναι....:D
Αλλα παω στο ενα θεμα....sex και αναματα....παω στο αλλο....υπονοουμενα σεξουαλικα....παω στο αλλο.....παλι τα ιδια.....
Δεν πεφτεις για υπνο να ονειρευτεις τον φανταρο μπας και σου περασει?:redface::D......για σημερα τουλαχιστον!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Οχι θα μεινω επαε να σε τυρανναω!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πειτε ,οι αντρες του φορουμ ,γιατι δεν καταλαβαινεται απο οχι απλη λεξη ειναι!!Παλι επλεξα :(μα ειναι δυνατον οποιος σου μιλα μετα να στην πεφτει και μην καταλαβαινει απο οχι ??Μα αν μου αρεσε χαζη ειμαι να τον αποφευγω και μη θελω να βγω μαζι του.Τι θα περιμενα ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πειτε ,οι αντρες του φορουμ ,γιατι δεν καταλαβαινεται απο οχι απλη λεξη ειναι!!Παλι επλεξα :(μα ειναι δυνατον οποιος σου μιλα μετα να στην πεφτει και μην καταλαβαινει απο οχι ??Μα αν μου αρεσε χαζη ειμαι να τον αποφευγω και μη θελω να βγω μαζι του.Τι θα περιμενα ?
:lol::lol::lol: το πιστεύεις ότι κι εγώ αυτη την απορία έχω?? στην κύπρο έχω περισσότερα αγορια φίλους παρά γυναίκες και ποτέ δεν παρεξηγήθηκα.. απο τότε που ήρθα στην πάτρα, κάθε φορά κάποιον γούσταρα χωρίς να το ξέρω.. και να τους λες εχω σχέση..και το κλασσικο: και που ξέρεις αν δεν είμαι καλύτερος απο εκείνον?? ΕΛΕΟΣΣΣ
γιαυτό και δεν μιλάω με κανένα πλέον στην σχολή γιατί ήδη παρεξηγήθηκα με 4 ατομα..και τον καιρό που ήταν και το αγόρι μου εδώ μαζί μου , πόσες φορές τσακωθήκαμε για τον κάθε ηλίθιο που του ερχόταν να πάρει τηλ ή να στείλει μήνυμα τα μεσάνυκτα..

ελα μου ντε το οτι απανταω οτα ν μου μιλαει καποιος δεν παει να πει οτι τον θελν .απλα αντιδρω με εναν πολυ συμηθισμενο τροπο

ελα μου ντε το οτι απανταω οτα ν μου μιλαει καποιος δεν παει να πει οτι τον θελν .απλα αντιδρω με εναν πολυ συμηθισμενο τροπο
έχει μια παροιμία που λέει (δεν ξέρω αν την λέτε κι εσείς) : η αλεπου στον ύπνο της εθόρεν(έβλεπε) πετεινάρια?? αυτό ταιριάζει σε αυτη την περίπτωση..

ναι τη λεμε και εμεις!!αλλα ειμαι και εγω εντελως χαζο ολους τους κανω αντ στο φαισμπουκ :mad:

Που ειστε καλέ ολες σημερα που δεν μ'αφηνουν να κοιμηθω;; Την πεσατε απο νωρίς ε;;; Σκροφίτσες! :mad: Τι θα κανω εγω τώρα;:hmm::hmm::/::/:

Που ειστε καλέ ολες σημερα που δεν μ'αφηνουν να κοιμηθω;; Την πεσατε απο νωρίς ε;;; Σκροφίτσες! :mad: Τι θα κανω εγω τώρα;:hmm::hmm::/::/:

:lol::lol: τι επαθες ματια μου???:lol::lol::rolleyes:

παρουσα και εγω!:lol:

:lol::lol: τι επαθες ματια μου???:lol::lol::rolleyes:
Από που να αρχισω;;; Ας πουμε οτι με κυνηγάει το παρελθόν μου. Θα σας τα πω την Κυριακή αν είναι.:/:
Από την άλλη πλευρά -για να το ελαφρυνω λιγάκι- χθες έπεσε στον δρόμο μου ένας πυρισβέστης..... μπουκια και συγχωριο. Αλλά ειχα το αδελφό μου μαζι και δεν μπορουσα να εκφραστω ανάλογα. φτου...

Από που να αρχισω;;; Ας πουμε οτι με κυνηγάει το παρελθόν μου. Θα σας τα πω την Κυριακή αν είναι.:/:
Από την άλλη πλευρά -για να το ελαφρυνω λιγάκι- χθες έπεσε στον δρόμο μου ένας πυρισβέστης..... μπουκια και συγχωριο. Αλλά ειχα το αδελφό μου μαζι και δεν μπορουσα να εκφραστω ανάλογα. φτου...

πυροσβεστης???:inlove::inlove::inlove: και τον αφησες μαρη ανεκμεταλλευτο??:blink:

φτου σου!! τι θα πει ο αδελφο σου?? δεν σου ειπα να τον βαλεις και κατω..αλλα ενα φλερτ..δεν καταλαβα ο αδελφο σου δεν γκομενιζει??:P:lol::lol:

πυροσβεστης???:inlove::inlove::inlove: και τον αφησες μαρη ανεκμεταλλευτο??:blink:

φτου σου!! τι θα πει ο αδελφο σου?? δεν σου ειπα να τον βαλεις και κατω..αλλα ενα φλερτ..δεν καταλαβα ο αδελφο σου δεν γκομενιζει??:P:lol::lol:

Καλε κλειστηκαμε στο ανσανσερ χθες τα ζα, και φωναξανε την πυροσβεστικη για να μας βγαλουν. Αλλά ο αδελφος τυγχανει πολυ σοβαρος τρομαρα του και δεν του αρεσει να με βλεπει να παρεκτρεπομαι. Ασε θα προσπαθησω να ξανακλειστω για να τον πετυχω μονη μου.:D

Ενα καινουριο σερνικό ειδα κι εγω που μ'αρεσε αλλα.... Ειναι που με παει πολυ η τυχη μου:mad:

Καλε κλειστηκαμε στο ανσανσερ χθες τα ζα, και φωναξανε την πυροσβεστικη για να μας βγαλουν. Αλλά ο αδελφος τυγχανει πολυ σοβαρος τρομαρα του και δεν του αρεσει να με βλεπει να παρεκτρεπομαι. Ασε θα προσπαθησω να ξανακλειστω για να τον πετυχω μονη μου.:D

Ενα καινουριο σερνικό ειδα κι εγω που μ'αρεσε αλλα.... Ειναι που με παει πολυ η τυχη μου:mad:

και οι σοβαροι δεν γκομενιζουν??:lol::lol: δεν ειπαμε για μπαλαμουτιασμα!!:lol::lol: αντε μαρη ξανακλεισου! και παρε τηλ και πες κλειστηκα στο ασανσερ μου ξαναστελνετε τον χθεσινο?? :P:lol::lol::lol:

Σαν να μου φαινεται οτι ησυχασε το μικρο. Παω να προλαβω καμια ωρα υπνο.

:lol::lol:μπορει να στηλουν κανεναν αλλο χαλια!Τελικα αυτα που λενε με τους αντρες με στολη ισχυουν?

Σαν να μου φαινεται οτι ησυχασε το μικρο. Παω να προλαβω καμια ωρα υπνο.

εμενα παλι ο Λουκουμας καθολου!!:mad: εχει λυσσαξει το σκασμενο!!:mad:

αντε τρεχα να προλαβεις!!! παω κι εγω να κουκουλωθω μπας και τα καταφερω!!:rolleyes::rolleyes: :lol::lol:

:lol::lol:μπορει να στηλουν κανεναν αλλο χαλια!Τελικα αυτα που λενε με τους αντρες με στολη ισχυουν?

εγω παντα το πιστευα!!:lol::lol::lol::lol:

Γεια σας κοριτσα! Μηπως σας ενοχλει η Σιμωνη εδω? Να την επαναφερω αν ειναι:lol::lol::lol:

Γεια σας κοριτσα! Μηπως σας ενοχλει η Σιμωνη εδω? Να την επαναφερω αν ειναι:lol::lol::lol:

:blink::blink::blink::blink:

οχι πειτε!! σας ενοχλω??

απλα ειχαμε μια επικοδομιτικη συζητηση εδω σχετικα με εναν ενστολο..εναν πυροσβεστη πιο συγκεκριμενα..:rolleyes::rolleyes: και ελεγα πως αν ποτε κλειστω στο ασανσερ θα φωναξω τον πυροσβεστη της Κάτιας!! :redface: :lol::lol::lol:

ανακαλυψα εναν καταπληκτικο και πολυ ευκολο τροπο για να τραβηξετε τα αντρικα βλεμματα:up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back