Άντρες!!

σταμάτα καλέ και θα πάθουμε κανένα εγκεφαλικό βραδιάτικα..ακούω γάμο και αρχίζω να τρέμω:sick:
αν κανω ποτε γάμο θα είναι στο λας βεγκας, θα είμαι λιώμα απο ποτό, θα έχω χάσει τα πάντα στο καζίνο,και θα βάλω μια υπογραφή! μια ψυχη που είναι να βγει ας βγει :lol::lol:

Κι εγω μια απο τα ιδια θελω!!!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α δεν εχετε δικιο!Εγω τρελαινομαι να πεσει στα γονατα και να μου πει "Θελεις να γινεις γυναικα μου?" (με το απαραιτητο κοσμημα φυσικα) και ολη αυτη η προεταοιμασια του γαμου,το αγχος,το τουλι,η μπομπονιερα,οι φωτογραφοι,ο χορος μετα την εκκλησια μεχρι τα ξημερωματα σε καποιο κτημα με πισινα και ρομαντικα κερια,το γαμοπιλαφο,οι ρακιες,τα κρητικα,τα βλαχικα(γιατι το μισο μου σοι ειναι και απο Βολο),ο μηνας του μελιτος σε καποιο εξωτικο μερος (Μπαλι ας πουμε),φωτογραφιες καβαλα στον ελεφαντα και παει λεγοντας... :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορω απ'ολο αυτο που ειπες να κρατησω το ταξιδι στο Μπαλι;;;:hmm:;)

εμενα παλι μου ερχεται να βγαλω οτι εφαγα οταν ακουω για γαμο. Πλεον το εχω παρει αποφαση, δεν παντρευομαι. Η ολη διαδικασια ειναι γραφικη και χωρις καμια ουσια. Γιατι πρεπει να παντρευτω για να κανω οικογενεια αν ζω ευτυχισμενη με τον συντροφο μου; Για εκκλησια δεν το συζηταω. Ειναι αστειος ο θεσμος. Και εγω το ταξιδι στο μπαλι θα κρατησω με ενα στοπ στη μπορα μπορα :P

Μπορω απ'ολο αυτο που ειπες να κρατησω το ταξιδι στο Μπαλι;;;:hmm:;)
:lol::lol::lol::lol: Aνετα!Και αν ειναι ματσο και το γκομενακι βαλε στο προγραμα Καραιβικη!:inlove::inlove::inlove::inlove:

εμενα παλι μου ερχεται να βγαλω οτι εφαγα οταν ακουω για γαμο. Πλεον το εχω παρει αποφαση, δεν παντρευομαι. Η ολη διαδικασια ειναι γραφικη και χωρις καμια ουσια. Γιατι πρεπει να παντρευτω για να κανω οικογενεια αν ζω ευτυχισμενη με τον συντροφο μου; Για εκκλησια δεν το συζηταω. Ειναι αστειος ο θεσμος. Και εγω το ταξιδι στο μπαλι θα κρατησω με ενα στοπ στη μπορα μπορα :P
Το ξερω μωρε αλλα ειναι ωραια να ειναι στραμενα ολα τα βλεματα πανω σου και πιο πολυ μου αρεσει το γλεντι μετα,ειναι απο τις ελαχιστες φορες που θα δεις ολους τους δικους σου μαζεμενους και να χαιρονται(υποτιθεται-οχι ολοι) με τη δικη σου ευτυχια!
αν υπαρχει κατι σε κολυβα πολυ ευχαριστως να παντρευτω :lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol:

αυτο ακριβως θελω να αποφυγω, ολους τους συγγενεις μαζεμενους :lol: Ακομα και αν αποφασισω να παντρευτω θα το κανω σε πολυ στενο κυκλο.

αυτο ακριβως θελω να αποφυγω, ολους τους συγγενεις μαζεμενους :lol: Ακομα και αν αποφασισω να παντρευτω θα το κανω σε πολυ στενο κυκλο.

Μαζιιιιιιιιιι σου! Που καλουν καθε ξεχασμενο συγγενη ή οποιον θελουν να βγαλουν την υποχρεωση που του εχουν! Εχω και αγοραφοβια και θα εμενε με τον παπα ο γαμπρος...:lol:

:lol: Ελα μωρε πλακα εχει!Σαν τη διαφημιση με τα δυο γεροντια που ειχαν τσακωθει για τη Λεμονια και δεν μιλιοντουσαν απο παιδια! "Ρε θειο θυμησου που κλεβατε μαζι τ'αυγα?":lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Απιστευτη διαφημιση!!!

Μαζιιιιιιιιιι σου! Που καλουν καθε ξεχασμενο συγγενη ή οποιον θελουν να βγαλουν την υποχρεωση που του εχουν! Εχω και αγοραφοβια και θα εμενε με τον παπα ο γαμπρος...:lol:

Εεετσι,ετσι,:up:ακριβως γι'αυτο θελω να ειμαι εγω και 10 ατομα το πολυ,εχω εγω ορεξη να ακουσω κλαρινα και να τραπεζωσω ενα τσουρμο κοσμο που ουτε εξω ξαναδει στη ζωη μου κι ουτε προκειται να τους ξαναδω;:rolleyes:

Μπράβο κορίτσια σωστές σας βρίσκω...Να σας πώ πως παντρεύτηκα εγώ; Λοιπόν με τον άντρα μου συζούσαμε μαζί 2 χρόνια πριν και 1ον πήγαμε στην εκκλησία και οι δύο μαζί με το αυτοκινητάκι μας ενώ μας περίμεναν οι κοντινοί συγγενείς στην πόρτα..Ούτε κορναρίσματα ούτε να περιμένει ο γαμπρός σαν μπάστακας στην πόρτα μπροστά ούτε ¨κρεβάτια στρώσαμε με ρύζια και ροδοπέταλα"2ον Ούτε μαχαιροπήρουνα να χτυπάνε στα τραπέζια έναν χορό κάναμε έτσι για τον τύπο ,και όλοι μετά το φαγάκι πήγαν ήσυχοι στο σπιτάκι τους.Μόνη μου βάφτηκα,μόνη μου χτενίστηκα σιγά μην τυχόν και δεν με είχε δεί ο γαμπρός πιο πρίν...:):):):)Αφού κατάφερα εγώ και παντρεύτηκα (που δεν ήθελα με τίποτα) υπάρχει ελπίδα για όλους....:lol::lol::lol:

Παραξενο...:hmm: και νομιζα πως η πλειοψηφεια των γυναικων θελει να παντρευτει και αντρες δεν πολυθελουν!

Παραξενο...:hmm: και νομιζα πως η πλειοψηφεια των γυναικων θελει να παντρευτει και αντρες δεν πολυθελουν!

μπα....μην το λες αγαπουλα.....απο τοτε που η γυναικα ανεξαρτητοποιηθηκε...αρχισε σιγα-σιγα να αλλαζει αυτο...τα τελευταια χρονια δε,εχω παρατηρησει και κατι αλλο...τωρα,θελουν οι αντρες να κανουν παιδι..και οχι τοσο οι γυναικες....(...στην τελευταια κατηγορια,ανηκω και εγω...):):):)

μπα....μην το λες αγαπουλα.....απο τοτε που η γυναικα ανεξαρτητοποιηθηκε...αρχισε σιγα-σιγα να αλλαζει αυτο...τα τελευταια χρονια δε,εχω παρατηρησει και κατι αλλο...τωρα,θελουν οι αντρες να κανουν παιδι..και οχι τοσο οι γυναικες....(...στην τελευταια κατηγορια,ανηκω και εγω...):):):)
:lol: Εχω μεινει πολυ πισω δηλαδη!
Παντως ο δικος μου θελει γαμο και παιδια μιλαει συχνα με το κλισε "οταν παντρευτω...τα παιδια μου αυτο κι εκεινο κτλ'' ειναι δηλαδη στα σχεδια του. Και το Φεβρουαριο που κλεινουμε χρονο μου ειπε να φορεσουμε δαχτυλιδια,οχι αρραβωνας(γιατι λεει εδω εμεις κανουμε γλεντι και τραπεζι,τι ετσι θα σε αρραβωνιαστω?:blink::blink:)Μας μεγαλωνουν με αυτο ρε γμτ με την προοπτικη να κανεις οικογενεια και οικογενεια=γαμος στο μυαλο των γονειων μας!
Παντως χαιρομαι που δεν εχει φοβια με τη δεσμευση γιατι πολλοι αντρες ακουνε παιδια/γαμο/μονογαμια γενικως και βγαζουν σπυρακια!:lol:

:lol: Εχω μεινει πολυ πισω δηλαδη!
Παντως ο δικος μου θελει γαμο και παιδια μιλαει συχνα με το κλισε "οταν παντρευτω...τα παιδια μου αυτο κι εκεινο κτλ'' ειναι δηλαδη στα σχεδια του. Και το Φεβρουαριο που κλεινουμε χρονο μου ειπε να φορεσουμε δαχτυλιδια,οχι αρραβωνας(γιατι λεει εδω εμεις κανουμε γλεντι και τραπεζι,τι ετσι θα σε αρραβωνιαστω?:blink::blink:)Μας μεγαλωνουν με αυτο ρε γμτ με την προοπτικη να κανεις οικογενεια και οικογενεια=γαμος στο μυαλο των γονειων μας!
Παντως χαιρομαι που δεν εχει φοβια με τη δεσμευση γιατι πολλοι αντρες ακουνε παιδια/γαμο/μονογαμια γενικως και βγαζουν σπυρακια!:lol:

Μπραβο, παιδι για σπιτι βρηκες:D Ασχετο που οταν ημουν 19 και μου ειπε ο τοτε φιλος μου κατι παρομοιο νομιζα οτι θα παθω κριση πανικου:lol:
Παντως ενα περιεργο μιας και μιλαμε για γαμο...εχω δεχτει προταση απο ατομο που...δεν ειχα σχεση! Και οχι για να με ριξει, καλε με τα στεφανοχαρτια στο χερι ηταν:blink:

Το ξερω μωρε αλλα ειναι ωραια να ειναι στραμενα ολα τα βλεματα πανω σου και πιο πολυ μου αρεσει το γλεντι μετα,ειναι απο τις ελαχιστες φορες που θα δεις ολους τους δικους σου μαζεμενους και να χαιρονται(υποτιθεται-οχι ολοι) με τη δικη σου ευτυχια!

καταλαβαινεις οτι ατομο σαν εμενα με stage fright θα ηταν μαρτυριο αυτου του ειδους χαρες και πανηγυρια:lol: θα παθαινα 1 εγκεφαλικο σε καθε βημα προς την εκλησια:confused: οσο για τους συγγενεις τι να πω, το 90% αν τους δω ουτε θα ξερω ποιοι ειναι, και μπορει να ειναι πρωτα ξαδερφια μου..

καταλαβαινεις οτι ατομο σαν εμενα με stage fright θα ηταν μαρτυριο αυτου του ειδους χαρες και πανηγυρια:lol: θα παθαινα 1 εγκεφαλικο σε καθε βημα προς την εκλησια:confused: οσο για τους συγγενεις τι να πω, το 90% αν τους δω ουτε θα ξερω ποιοι ειναι, και μπορει να ειναι πρωτα ξαδερφια μου..

ειδικα αυτο το που δεν ξερω συγγενεις....θα μου μιλανε και απο φοβο μην κανω λαθος μεχρι αγνωστους που περνανε απο την εκκλησια θα φιλαω:lol:

Σαν να ακουω εμενα!:lol:

Για μένα ο γάμος αποτελεί καθαρά μια κοινωνική σύμβαση..Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα τον έκανα είναι σε περίπτωση που θα έφτανε η ώρα για να κάνω παιδιά..Και αυτό για να μην υπάρχουν γραφειοκρατικά θέματα...Είμαι σε μια σχέση 5 χρόνια τώρα και μένουμε μαζί..Δεν θεωρώ τον εαυτό μου λιγότερο παντρεμένο σε σχέση με άλλους που έχουν κάνει γάμο..Επειτα θεωρώ ότι όλο το πανηγύρι που στήνεται για τον περιβόητο γάμο γίνεται για όλους τους άλλους(κυριως για τους γονείς)παρά για το ίδιο το ζευγάρι..Αφήστε δε το υπέρογκο ποσό χρημάτων που δαπανάται κατ' εμέ για το τίποτα..
Υ.Γ.Εννοείται ότι δεν κατακρίνω τα άτομα που τους αρέσει αυτή η διαδικασία..

Έχω κάνει 2 γάμους τον πρώτο στην εκκλησία τον δεύτερο στο Δημαρχείο και πάλι αν με ρώταγες θα έλεγα οτι μου φαίνεται συναισθηματικά πολύ πολύπλοκη υπόθεση. Ενώ καταλαβαίνω με τη λογική απόλυτα όσα λετε περί συμβίωσης τα διοικητικά προβλήματα (γραφειοκρατία) νομίζω ότι έχουν πολύ βαθύτερο νόημα από αυτό που τους αποδίδεται συνήθως. ΄

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back