Άντρες!!

χμμ..κοιτα..εκεινος σπουδαζει αθηνα..εγω περασα Πατρα..οποτε αν και αυτο ηταν το σχεδιο μας τελικα δεν θα γινει:/:..αλλα ειναι σαν να μενουμε μαζι..4 απο τις 7 μερες τις βδομαδας τουλαχιστον μαζι κοιμομαστε..οποτε ολα καλα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κ μένα ξαναέδωσε κ πέρασε Πάτρα.Θα πάει τον φεβρουάριο.:(Θα είναι δύσκολα αλλά τι να κάνουμε?Με τις γατούλες τι κάνεις?Τις παίρνεις μαζί σου?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol:και εγω τον Φεβρουαριο θα παω..:lol:λογικα περασε τει ε?που?εσυ τι σπουδαζεις?οχι δεν θα τις παρω μαζι..θα μεινω στην εστια μαλλον(αν ολα πανε καλα)αλλα εκτος αυτου εγω θα ανεβαινω συνεχεια..δεν θελω να μενουν μονες τους..ασε που αν τυχει κατι εκει κατω και χρειαστει να μαζεψω κανα γατακι θα εχω την δυνατοτητα να το φιλοξενησω μεχρι να βρω σπιτι;)το εχω φιλοσοφησει:P

Λογιστική πέρασε.Εγώ σπουδάζω Κερκυρα(ειμαι απο Τρίκαλα) Τεχνων Ήχου κ Εικόνας.Εσύ τι πέρασες?
Εγώ τον έχω εδώ μαζί μου κ μάλλον θα πηγαινοέρχεται ο καημένος.

εγω διοικηση επιχειρησεων..διπλα ειμαστε:Pε και εμεις το ιδιο..αλλα ευτυχως εμεις ειμαστε ΠΟΛΥ πιο κοντα:Pαν περναγα πιο μακρια θα ξαναδινα;)

Πιο κοντά δεν έχει κάτι.Στα Γιάννενα μόνο αλλά δεν έχει σχολές που να του ταιριάζουν.Και αν υπήρχε η σχολή μου Αθήνα θα είχα πάει...Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι...Απλά περμένουμε να περάσουν τα 4 ρημαδοχρόνια(η δικια μου ειναι κ 5 κιόλας αλλά ειμαι στο 2ο)κ μετά θα πάμε μαζί Αθήνα!:)

εγω παντως πιστευω οτι αν βγουμε μαζι απο αυτη την δοκιμασια μετα δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα..

Ακριβώς ετσι!!:up:Αν και πιστευω οτι ολα θα γίνουν όπως τα θέλουμε,παραμυθένια!!:inlove:

Αρχική Δημοσίευση από kristy314;4832310 Είμαι απο αυτά τα κοριτσάκια που θέλουν να ντυθούν νυφούλες με γαμπρό τον πρίγκηπα με το άσπρο άλογο(ακριβώς όπως εγώ με το μωρό μου δηλαδή)!:inlove::inlove::inlove:[/quote:
Εγώ κανονικά θα έπρεπε να ήμουν πεθερά. Θα ήμουνα η τέλεια πεθερά.
Όλους που μου έφεραν υποψήφιους γαμπρούς και νύφες μια χαρά τους έβρισκα. Αλλά δε μου την κάνουν τη "χάρη". Κι έτσι κι εγώ περιένω υπομονετικά ....
Όμως σε αυτό που είπε μια αοό σας νομίζω ότι δεν έχει άδικο. Ότι δηλαδή αγάπη σημαίνει και υποχώρηση και κάποιο συμβιβασμό. Αν κάποιος δεν είναι καθόλου διατεθειμένος να τα κάνει αυτά τότε δεν μπορεί να τα περιμένει από τον άλλο. Κι έτσι....Έχει δίκιο επίσης η κοπέλλα που λέει ότι φοβούντα μερικοί και μερικές να νοιώσουν ελεύθεροι - ίσως γιατί συχνά γίνεται επώδυνο .

θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου!!!!!!!! επισης,ενας αλλος λογος ειναι...και για να τα παιρνουν οι παπαδες...υποτιθεται οτι τα μυστηρια ειναι δωρεαν...δεν πουλιουνται ουτε νοικιαζονται...εχει ζησει κανεις,απο αυτους που παντρευτηκαν με θρησκευτικο γαμο κατι τετοιο????
Πέτυχες ευαίσθητο σημείο..Η χειρότερη ταριφα για μένα είναι αυτή που δίνουν στα βαφτίσια..Να πληρώσω για να κάνω χριστιανό ορθόδοξο το νεογνό που στην τελική είναι στην πλέον ακατάλληλη ηλικία για να έχει άποψη περι θρησκείας??
Πάντως την καλύτερη φάση γάμου την έκαναν κάτι φιλαράκια μου που παντρεύτηκαν σε πολύ στενό κύκλο(20 ατόμων)και απλά την επόμενη μέρα μάζεψαν σε μια ταβέρνα τους φίλους για φαγητό..Απλά λιτά και απέριττα..

Σε αυτο με τα βαφτίσια συμφωνώ κ εγώ!Θα έπρεπε τα παιδιά να βαφτίζονται σε πολυ μεγαλύτερη ηλικία.Να έχουν δικαίωμα να επιλέξουν αν θέλουν να ειναι χριστιανοί,βουδιστές,ισλαμιστές,αθεοι κλπ.Όπως και κάποιοι γνωστοί μου δεν βάφτισαν το παιδί τους.Αν θελήσει αυτό τότε θα γίνει χριστιανός.
Πόσα παίρνουν αλήθεια οι παπάδες?Δεν έχω ιδέα.

εχω ακούσει διάφορα ποσά..Λογικά γύρω στα 100 πρέπει να ζητάνε..Το χειρότερο είναι ότι θεωρητικά δίνεις ότι θέλεις και αν θέλεις αλλά πρακτικά έτσι και δεν αφήσεις τίποτε το πιο πιθανό είναι να σου κάνει ιστορία ο παπάς..

για την "ταριφα" που ατυπα συνοδευει τα μυστηρια θα πω οτι την απαγορευουν οι Κανονες της Εκκλησιας..φαινεται ομως πως επειδη ολοι οι εμπλεκομενοι ειναι Ελληνες,μοιραια καταφεραμε να εφαρμοσουμε το φακελακι και στον χωρο της Εκκλησιας ! (αθανατο ελληνικο πνευμα!)φακελακι..αποδεδειγμενα εχει ιστορια το λιγοτερο 30 ετων!!
μια και μιλαμε για ανδρες.συμπτωματικα σημερα ειναι το μνημοσυνο του μακαριστου π.Έυσεβιου Βιττη ..ακουστε λοιπον μια ομιλια του σχετικα με τη σχεση ανδρος γυναικος (οποια /ος θελει συμφωνει..δεν ειμαστε ταλιμπαν!)

https://www.zshare.net/audio/698517747c0c1b75/

για το τι λεει η επσιτημη σχετικα με την προελευση των φυλων δεν εχω προετοιμαστει να το αναλυσω επαρκως και το αφηνω για το μελλον

ακουστε λοιπον μια ομιλια του σχετικα με τη σχεση ανδρος γυναικος (οποια /ος θελει συμφωνει..δεν ειμαστε ταλιμπαν!)

https://www.zshare.net/audio/698517747c0c1b75/

Μπορείς να μας κάνεις μια σούμα;:rolleyes:

Μπορείς να μας κάνεις μια σούμα;:rolleyes:

εχω μια κουραση τωρα και δεν θα μπορεσω..αλλωστε ακουω μια αλλη ομιλια του ιδιου πατρος...να διδασκεις -ως λαικος-τα θεια στα φορα δεν ειναι και οτι καλυτερο κατα τη γνωμη μου

Είναι αυτό που λέμε τα άγια τοις κυσί;:P

δεν θα το λεγα ευθεως...σε χριστιανικα φορα παντως γραφουν επωνυμως κληρικοι και..μοναχοι ενιοτε!

πολυ εκκλησιαστικο το καναμε το θεμα...:lol::lol::lol:

πολυ εκκλησιαστικο το καναμε το θεμα...:lol::lol::lol:
ειπα να ενημερωσω τις εν Χριστω αδελφες και αδελφους σχετικα..μια αναζητηση με τη φρ "χριστιανικό φόρουμ" θα σας διαφωτίσει...

ειπα να ενημερωσω τις εν Χριστω αδελφες και αδελφους σχετικα..μια αναζητηση με τη φρ "χριστιανικό φόρουμ" θα σας διαφωτίσει...

ξερεις...δεν ειναι υποχρεωτικο να ειναι ολοι χριστιανοι...ουτε να πιστευουν ολοι...και ο προσηλυτισμος απαγορευεται...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back