Άραγε το καταλαβαίνουν το φιλί μας;

Ιωαννα δε μπορεις να της αντισταθεις με τιποτα,αυτη η γατα ζει και αναπνεει για να ειναι μαζι σου...

ααααααααααααχχχχχχχχχχ !!!!!!!
heart.gif

δωστης ενα ζουμπηχτοοοο φιλι που της αρεσει:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα της δωσω,και κανονισε κι εσυ να αμς ερθεις να της δωσεις κι εσυ κανενα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: και εμένα η γατούλα μου καμία φορά μου "δίνει φιλάκια" ...:redface: με γλύφει στο μάγουλο ή...και στο πιγούνι μου καμιά φορά!! Λογικά το καταλαβαίνουν... και είναι πολύ γλυκό!!:P

εμένα ο γάτος μου έχει κόψει να με γλύφει, σπάνια θα με γλύψει στα χέρια όταν τον χαιδεύω, αλλά έχει αρχίσει να ζυμώνει όταν έρχεται στην αγγαλιά μου κ είναι έτοιμος για ύπνο:D:D:D όσο για τα φιλάκια, τελείως απαθής είναι, αν κ καμιά φορά που τον ρουφάω δυνατά τρομάζει κ φεύγει:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί δεν δοκιμάζεις να προσαρμόσεις το φιλί σου στη φύση του; Δηλαδή ύγρανε λιγάκι τα χείλη σου και με αυτά πέρασε απαλά τη μυτίτσα του προς την κορυφή του κεφαλιού.. να δεις που θα το εκτιμήσει :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Διάβασα αυτά που γράφτηκαν εδώ πέρα και ζηλεύω!!! Τα δικά μου δε με "φιλάνε" έτσι. Η τσουρεκούλα μου με έγλυφε συχνά στα χέρια κι ο Βίκτωρας έρχεται και ακουμπάει το μυτάκι του στη μύτη μου. Αυτο! Ούτε τρίβονται στο πρόσωπό μου, ούτε τίποτα.:'(
Εγώ πάλι τα φιλάω συνέχεια:huglove: και κυρίως βοηθάει όταν είναι γλαρωμένα που είναι πιο δεκτικά:)

Γιατί δεν δοκιμάζεις να προσαρμόσεις το φιλί σου στη φύση του; Δηλαδή ύγρανε λιγάκι τα χείλη σου και με αυτά πέρασε απαλά τη μυτίτσα του προς την κορυφή του κεφαλιού.. να δεις που θα το εκτιμήσει :)

πάω να το δοκιμάσω:D

Βασικά προσποιήσου πως είσαι η μανούλα του και το γλύφεις/καθαρίζεις. Φυσικά δεν θα το κάνεις με τη γλώσσα αυτό γιατί θα γεμίσει τρίχες αλλά με υγρά χείλη. Άντε δοκίμασέ το και πες μας αν του άρεσε :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back