ιβανα
Επιφανές μέλος
Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα.
16-12-09
13:46
Ιωαννα δε μπορεις να της αντισταθεις με τιποτα,αυτη η γατα ζει και αναπνεει για να ειναι μαζι σου...
ααααααααααααχχχχχχχχχχ !!!!!!!
δωστης ενα ζουμπηχτοοοο φιλι που της αρεσει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
16-12-09
13:59
Θα της δωσω,και κανονισε κι εσυ να αμς ερθεις να της δωσεις κι εσυ κανενα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Hello_Kitty είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα.
20-12-09
17:31
και εμένα η γατούλα μου καμία φορά μου "δίνει φιλάκια" ...
με γλύφει στο μάγουλο ή...και στο πιγούνι μου καμιά φορά!! Λογικά το καταλαβαίνουν... και είναι πολύ γλυκό!!
Sailor Moon
Νεοφερμένο μέλος
Η Sailor Moon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 115 μηνύματα.
15-05-12
17:30
εμένα ο γάτος μου έχει κόψει να με γλύφει, σπάνια θα με γλύψει στα χέρια όταν τον χαιδεύω, αλλά έχει αρχίσει να ζυμώνει όταν έρχεται στην αγγαλιά μου κ είναι έτοιμος για ύπνο

όσο για τα φιλάκια, τελείως απαθής είναι, αν κ καμιά φορά που τον ρουφάω δυνατά τρομάζει κ φεύγει

όσο για τα φιλάκια, τελείως απαθής είναι, αν κ καμιά φορά που τον ρουφάω δυνατά τρομάζει κ φεύγει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
15-05-12
19:01
Γιατί δεν δοκιμάζεις να προσαρμόσεις το φιλί σου στη φύση του; Δηλαδή ύγρανε λιγάκι τα χείλη σου και με αυτά πέρασε απαλά τη μυτίτσα του προς την κορυφή του κεφαλιού.. να δεις που θα το εκτιμήσει 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα.
15-05-12
19:10
Διάβασα αυτά που γράφτηκαν εδώ πέρα και ζηλεύω!!! Τα δικά μου δε με "φιλάνε" έτσι. Η τσουρεκούλα μου με έγλυφε συχνά στα χέρια κι ο Βίκτωρας έρχεται και ακουμπάει το μυτάκι του στη μύτη μου. Αυτο! Ούτε τρίβονται στο πρόσωπό μου, ούτε τίποτα.
Εγώ πάλι τα φιλάω συνέχεια
και κυρίως βοηθάει όταν είναι γλαρωμένα που είναι πιο δεκτικά
πάω να το δοκιμάσω

Εγώ πάλι τα φιλάω συνέχεια
και κυρίως βοηθάει όταν είναι γλαρωμένα που είναι πιο δεκτικά
Γιατί δεν δοκιμάζεις να προσαρμόσεις το φιλί σου στη φύση του; Δηλαδή ύγρανε λιγάκι τα χείλη σου και με αυτά πέρασε απαλά τη μυτίτσα του προς την κορυφή του κεφαλιού.. να δεις που θα το εκτιμήσει![]()
πάω να το δοκιμάσω

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
15-05-12
19:18
Βασικά προσποιήσου πως είσαι η μανούλα του και το γλύφεις/καθαρίζεις. Φυσικά δεν θα το κάνεις με τη γλώσσα αυτό γιατί θα γεμίσει τρίχες αλλά με υγρά χείλη. Άντε δοκίμασέ το και πες μας αν του άρεσε 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki